SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Tomahawk11
Globalni moderator

#29276 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tomahawk11 »

:( Ubica....
MMM1977

#29277 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by MMM1977 »

Ma i meni su suze u ocima od kada sam vidio ovu sliku. Ma užas, šta drugo reći.
julisiz es grant

#29278 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by julisiz es grant »

Duša draga....:(
zateznistub

#29279 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

MMM1977 wrote:Ma i meni su suze u ocima od kada sam vidio ovu sliku. Ma užas, šta drugo reći.
Ne znam, pokusavam se staviti u njegovu kozu posto imam jednu onoliku...ne dao bog nikome
O'zone
Globalni moderator

#29280 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

zateznistub wrote:
MMM1977 wrote:Ma i meni su suze u ocima od kada sam vidio ovu sliku. Ma užas, šta drugo reći.
Ne znam, pokusavam se staviti u njegovu kozu posto imam jednu onoliku...ne dao bog nikome
Znaš i sam da je nemoguće uopste i zamisliti kako im je sada. Meni je lose....
Strah me je ovoga i više nikad ne bi sjeo za upravljač auta nakon ovakvih stvari...
mega_mashcine

#29281 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mega_mashcine »

:( :(
Mutivoda

#29282 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Mutivoda »

srce malo :(
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#29283 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Jimmy McNulty »

Još kako izgleda udario je na pješačkom... sve mu jebem da mu jebem životinjsko ono.
julisiz es grant

#29284 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Jimmy McNulty wrote:Još kako izgleda udario je na pješačkom... sve mu jebem da mu jebem životinjsko ono.
Nadam se da će dobiti što veću kaznu, mada je svaka zakonska kazna za ubistvo ovog nevinog stvorenja smiješna.
Piše li igdje, je li u pritvoru, ili šta je s njim?
FrozenCastle

#29285 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by FrozenCastle »

MMM1977 wrote: Na žalost, na ovom forumu nemamo temu crne hronike za ostatak BiH, samo Sarajevo, valjda su ostala mjesta i mladi životi nevažni. Hajde, dok je bio sarajevo-x inekako, lokalni portal, ali valjda je sada malo šira tematika.
Ova tema postoji od sa-x, a na forumu postoji podforum bh.regije i kad je sa-x bio, rasčlanjen po segmentima, pitaj interesante na tim podforumima što ne otvore jednu ovakvu temu. Ja ne mogu otvoriti temu za Hercegovinu kad nisam tamo.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#29286 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Jimmy McNulty »

Otvorio sam ja temu za ostatak Bosne i Hercegovine:
http://forum.klix.ba/crna-hronika-bosna ... 41710.html
julisiz es grant wrote: Nadam se da će dobiti što veću kaznu, mada je svaka zakonska kazna za ubistvo ovog nevinog stvorenja smiješna.
Piše li igdje, je li u pritvoru, ili šta je s njim?
Nema zasad nikakvih informacija, mislim da je jučer bio lišen slobode ali dosad je garant pušten.
dabarizmabra

#29287 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dabarizmabra »

I mene tangira zasto nema vijesti o samoubistvu majke dvoje djece u hotelu na Stupu.

Navodno je zena bila sluzbenica RF banke, te se objesila prije nekoliko dana.

Djeca idu u KŠC na Stupu, predškolskog i školskog uzrasta.

Kazu da je nedavno razvedena samohrana majka, koja je život okončala nakon suspenzije sa posla...

Nigdje nista u medijima, osim što se u KŠC priča o ovome i načinu pomoći nesrećnoj djeci.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#29288 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

ja sam tu info iznio na temi ako je dosla iz dva izvora znači da je mogućnost da je istinita veoma velika
dabarizmabra

#29289 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dabarizmabra »

Mislim da je sigurno istinita, jer se na roditeljskom sastanku u KŠC razgovaralo o tome.

Navodno je radila u nekoj filijali na Alipasinom Polju.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#29290 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

kako je to čudno... kad je bila ona kriza... pa su bankari razna sranja pravili
oni iz dojče banke nekoliko sati prije krize ulupali nekoliko stotina milijardi
odgovorni za krizu uzeli godišnji
bonusi iz bejl aut plana i dalje kapljali...milijuni ostali širom svijeta bez posla
pojo vuk magarca
a ova žena ovako... vjerojatno se nakupilo besmisla kroz bankarski život i obitelj...kap koja je prelila čašu
karanana

#29291 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by karanana »

ovo mi smrdi na pokusaj banke da zataska pricu, jer cuo sam da tamo u RFB pretumbavaju sve i da im je haos kad su u pitanju kadrovska pitanja.
a iz labudove price i ovih malo informacija, izgleda da je razlog samoubistva vezan za posao.

trazio sam malo smrtovnice posljednjih dana nakon 8. marta i mislim da je u pitanju elva aganovic, 43 godine sa stupa. u smrtovnici nema supruga nego dvoje djece.
a sto mislim da je u pitanju zataskavanje od strane banke? zato sto uopste nije bilo smrtovnica ili posljednjih pozdrava kolegici niti se gdje spominjala RFB.
dabarizmabra

#29292 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dabarizmabra »

U pravu si...vjerovatno je to u pitanju, jer bi neko vec dao smrtovnicu.

Kazu da joj roditelji zive negdje van BiH, ako ne u Zagrebu.
Tercius

#29293 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

Izvrsiti samoubistvo i ostaviti dvoje djece na milost i nemilost familiji ili jos gore drzavi, za mene je sebicno da nespominjem druge izraze.Ne svidja mi se poso dadnem otkaz,unistava mi zdravlje dadnem otkaz,radim po 16 sati za dnevnicu od 15 km ako treba al ne dizem ruku na sebe jer to bi bio samo moj izbor,a kakav to izbor ostavljam njima dvoma.
Qoom

#29294 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Qoom »

Naravno, sve tačno ali kad razmišljaš hladne glave.

Kad te uzme depresija sebi, to je sve samo nije normalno stanje uma.
julisiz es grant

#29295 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Tercius wrote:Izvrsiti samoubistvo i ostaviti dvoje djece na milost i nemilost familiji ili jos gore drzavi, za mene je sebicno da nespominjem druge izraze.Ne svidja mi se poso dadnem otkaz,unistava mi zdravlje dadnem otkaz,radim po 16 sati za dnevnicu od 15 km ako treba al ne dizem ruku na sebe jer to bi bio samo moj izbor,a kakav to izbor ostavljam njima dvoma.
Vjerovatno nije bila psihički najrazabranija..."obična" depresija je jedno od najčešćih stanja kad se ljudi ubijaju. Jesu oni svjesni svega, ali im je percepcija stvarnosti izvrnuta, počinju život doživljavati kao patnju bez smisla, koju treba okončati. I najčešće to urade, ako nisu potražili na vrijeme psihijatrijsku pomoć i ako nemaju sa sobom nekoga ko će paziti na njih. A ova žena sama sa dvoje djece sigurno to nije imala.
Rahmet joj duši, kakogod.
Ljakan

#29296 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Ljakan »

Tercius wrote:Izvrsiti samoubistvo i ostaviti dvoje djece na milost i nemilost familiji ili jos gore drzavi, za mene je sebicno da nespominjem druge izraze.Ne svidja mi se poso dadnem otkaz,unistava mi zdravlje dadnem otkaz,radim po 16 sati za dnevnicu od 15 km ako treba al ne dizem ruku na sebe jer to bi bio samo moj izbor,a kakav to izbor ostavljam njima dvoma.
A jesi li razmisljao o tome kako mozda postoji mogucnost da se nije ubila nego da je neko to drugi uradio?Cim se o tome suti i puno ne prica smrdi opasno.
Kombat

#29298 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Kombat »

boktejebo pa kakav je ovo makro?!?! kod nas je stvarno sve naopako....
:run:
vješalica

#29299 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

Ne bi to valjalo da se drotovija nije upustila u isti posao
JThomas

#29300 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

Black swan wrote:kako je to čudno... kad je bila ona kriza... pa su bankari razna sranja pravili
oni iz dojče banke nekoliko sati prije krize ulupali nekoliko stotina milijardi
odgovorni za krizu uzeli godišnji
bonusi iz bejl aut plana i dalje kapljali...milijuni ostali širom svijeta bez posla
pojo vuk magarca
a ova žena ovako... vjerojatno se nakupilo besmisla kroz bankarski život i obitelj...kap koja je prelila čašu
a što će se ubiti neki direktor koji je uzeo desetine miliona, a manjak namirili porezni obveznici? da je imao stida i obraza ne bi to ni radio. uspjelo mu upravo ono što je htio, zašto da se ubije? :mrgreen:

ubija se sitna buranija kad ostane dužna deset - dvadeset hiljada, a zna da joj niko neće progledati kroz prste ili vratiti umjesto nje, već će možda otići i u zatvor, jer države vježbaju strogoću na takvima. dvadeset hiljada je problem dužnika, dvadeset miliona je problem povjerioca... :mrgreen:
Locked