Uh, al' se prevarihstakasa wrote:Mostarpustopoljina wrote:Stakasa mora biti iz krajine ili sana?
Volim i ljude iz mostara
U stvari, ja jedino bjezim od ljudi iz šipova
Moderator: anex
Uh, al' se prevarihstakasa wrote:Mostarpustopoljina wrote:Stakasa mora biti iz krajine ili sana?
Hmmm...nikad probala. Dobro izgeda....Moglo bi se...moglopustopoljina wrote:Pa mozes samo sa lukom (to je tati bilo ispod casti jesti), a mozes i sa fasiranim/sjeckanim i lukom (i ajvara stave ili sos paradajza) i gore jaja citava puknes preko.Dori wrote:
Zar to nije samo sa lukom? Ono isprzis luk, pa jaja preko? Ili se varam?
Taj drugi se kod nas jeo.
Volis ti I odjavu programapustopoljina wrote:Uh, al' se prevarihstakasa wrote:Mostarpustopoljina wrote:Stakasa mora biti iz krajine ili sana?![]()
Volim i ljude iz mostara![]()
U stvari, ja jedino bjezim od ljudi iz šipova
jesil pocela jest specijalitet nad specijalitetima--korvDori wrote: Hmmm...nikad probala. Dobro izgeda....Moglo bi se...moglo
Mozda bi gosti isli kuci
Volis ti I odjavu programa
To nam je glavno na rostilju...da cuke ne smetajumuha_sa wrote:jesil pocela jest specijalitet nad specijalitetima--korvDori wrote: Hmmm...nikad probala. Dobro izgeda....Moglo bi se...moglo![]()
Hvalasumirprimus wrote:pobjednik veceri hehevazi wrote:Mi se pocastili![]()

I menu su recepti od te djevojke odlicni , pravila sam lepinje po njenom receptu, gosti i muz odusevljeni .:kiss: stakasa wrote:
Ovaj sam recept pratio i odlicno ispalo
Majdonos je persunpustopoljina wrote:Lol majdonos je ono s cim se kisele krastavci, kopar.stakasa wrote:Persun, persin, persley kako li ga vec zovete.sumirprimus wrote:ok majdonos je?
Jes, ide i ajvar u ovo
Odakle si ti?
Moramo prvo terminologiju uskladiti u ovoj nasoj ogromnoj drzavi
eh ..meni dziger treba .. odlicna -dječak sa šibicama wrote:
djigerica sa bijelim lukom i kajmakom, poNfri i eto zalutala jedna mala pljeska
I ja sam primijetila da je puno mesa u odnosu na luk..vazi wrote:I menu su recepti od te djevojke odlicni , pravila sam lepinje po njenom receptu, gosti i muz odusevljeni .:kiss: stakasa wrote:
Za ovaj njen cimbur, nesto je je ipak puno mesa...mi volimo vise luka i jaja a manje mesa.
Najbolji mi je proljetni cimbur, luk, paprike, paradajz tj kavade , meso i ulupana jaja.
Maloprije kupila dzigericu, ceka iftar.dječak sa šibicama wrote:
P'daaapustopoljina wrote:I ja sam primijetila da je puno mesa u odnosu na luk..vazi wrote:I menu su recepti od te djevojke odlicni , pravila sam lepinje po njenom receptu, gosti i muz odusevljeni .:kiss: stakasa wrote:
Za ovaj njen cimbur, nesto je je ipak puno mesa...mi volimo vise luka i jaja a manje mesa.
Najbolji mi je proljetni cimbur, luk, paprike, paradajz tj kavade , meso i ulupana jaja.
A vazi, odakle si ti![]()
Ok, prihvatam da je majdonos persun...mi u krajini ionako sve ikad izokrenemo.
samo bez ovog kajmaka i bez kečapadječak sa šibicama wrote:
Probat cu veceras aBd za iftar.dječak sa šibicama wrote:Da, djigericu isprzim na tavi, kratko jer ona ne valja kad se duze pece ali to svi znaju, i onako toplu izvadim na tanjur, isjeckan luk i malo kajmaka odozgo, ovo se on istopio.