I SlobodaRaigor Stonehoof wrote:Prvo mjesto dijele Sarajevo, Zeljo i Krupa
Rekao bi da ce ova sezona biti mozda i najbolja do sada, treba ici na ligu10
Moderators: Charuga, Tomahawk11
I SlobodaRaigor Stonehoof wrote:Prvo mjesto dijele Sarajevo, Zeljo i Krupa
Raigor Stonehoof wrote:Prvo mjesto dijele Sarajevo, Zeljo i Krupa
gledao tabelu na gg.ba, nisu vam dodali jos ovaj bodplain vanilla wrote:Raigor Stonehoof wrote:Prvo mjesto dijele Sarajevo, Zeljo i Krupa
Imal gdje Slobode?
Situacija se mjenja iz kola u koloplain vanilla wrote:Slobodica se spasila, odlicno je zavrsilo![]()
Bravo i za Celik
a ti si odmah nabaksuzirao Celiku, a ljudi se borekamen spoticanja wrote: Situacija se mjenja iz kola u kolo![]()
sad ispadaju olimpiC i siroki![]()
sloboda stabilan prvoligas
eno nas na vrhu tabeleRaigor Stonehoof wrote:gledao tabelu na gg.ba, nisu vam dodali jos ovaj bodplain vanilla wrote:
Imal gdje Slobode?do mene
Ma nije faul, niđe veze, izbio mu loptu, ja mislim Todoroviću, koji je pao kao pokošen. Zrinjski bezvoljan, manjak agresivnosti, koji je došao odigrati na bod. Pošto je Sarajevo na vrijeme dalo odličan gol, iz daljine, njihova se igra raspala. Da nije bilo tog trenutka, prije da bi se završilo kao x, nego 1. Duljević je stvarno odličan igrač, i ako vam ode biće velika šteta ne gledati ga, jer baš mislim da je nadošao, igra jako zrelo i angažovano. S druge strane biće lakše.mirza_15 wrote:Prvo je svirao taj nepostojeci pa je cini mi se kasnije kompenzirao sa druge strane kada je duljevic napravio prekrsaj.MOSALJOZE wrote:Mislim da je bilo na loptu,ali se nije jasno vidjelo na snimku.
Žuti je više zbog reakcije nego faula.
Sent from my mobile phone using Tapatalk
Široki užasno fiziči spremljena ekipa.Logovan wrote:Radnik bi mogao ispasti. Dva kola, dva poraza.![]()
Lištica u oba kola kiksala.
Kurko .!.Ricken wrote: Nadam se da će te raskinuti ugovore sa sankcionisanim igračima, jer je Dušan baš zanimljiv igrač.
Neka ostanu takvi i u nastavku sezone.Ricken wrote:Široki užasno fiziči spremljena ekipa.Logovan wrote:Radnik bi mogao ispasti. Dva kola, dva poraza.![]()
Lištica u oba kola kiksala.
Pa tako to rade veliki klubovi, pokažite veličinu?Capajebo wrote:Kurko .!.Ricken wrote: Nadam se da će te raskinuti ugovore sa sankcionisanim igračima, jer je Dušan baš zanimljiv igrač.
Kad jos Dusan zaganja![]()
Jedino da Lendric krene u suprotnom pravcu, onda moReRicken wrote:Pa tako to rade veliki klubovi, pokažite veličinu?Capajebo wrote:Kurko .!.Ricken wrote: Nadam se da će te raskinuti ugovore sa sankcionisanim igračima, jer je Dušan baš zanimljiv igrač.
Kad jos Dusan zaganja![]()
Makar jednom.
Uredu je spanacRilkoni wrote:Charugaaa daj meni, daj ostalim forumasima i daj Benki sta pije
Sa dosta toga za divno cudo se slazem mada ovo za Duljevica opet trcanje pred rudu. Sto tako sa lakocom nije pretrcavao igrace Zelje? Pretrcava ih i Stevanovic ali i dalje to nije sad nesto aman zaman. Ali kao sto sam napisao poslije utakmice ovo je zaista bio neki novi Duljevic. drukciji, pametniji i bez gadjanja porodilsta. Ona lopta mu je sjela i to se dogodi svakom igracu ali vrlo rijetko. Sarajevo ima najjacu ekipu???? Po cemu??? Zato sto su pobjedili Zrinjskog na svom stadionu a Zelju nisu mogli ni sa igracem vise! Napises 5 korektnih recenica a onda jednom sve to ponistis. Benko najbolji strijelac? Kako bolan kad ne igra i sjedi na klupi i kad ne cugajeza u ledja wrote:Po meni Zrinjski nije bio toliko los. Nisam gledao prvih 20ak minuta, ali ono poslije do mozda 5 minuta prije naseg gola su bili dosta dobri. Mozda je glupo reci "bolji" ali su imali vise od igre, no bez nekih suteva prema golu, osim onog jednog kod kojeg smo imali srece. Da je to uslo bila bi druga prica, jel...
Ipak mislim da je Zrinjski najbolja ekipa u ligi (Sarajevo ne racunam). Poslije Zrinjskog, tu su negdje Sloboda i Zeljeznicar. Siroki ipak tropa izgleda. Izgubili su samo jednog (doduse bitnog) igraca, ali opet....
Radnik je skroz promjenio ekipu i tesko da ce napraviti ono iz prosle godine.
Celik me iznenadio, kao i Krupa.
Mladost, nisam upratio juce, mislim da su dobili Vitez, ili uzeli bod u gostima, solidna ekipa.
Ko je najbolji napadac u ligi?
Vjerovatno prvo Benko, pa onda ko? Ahmetovic ili Lendric, pitanje je sad.Pa onda Mesanovic, pa Nikolic.
Mislim da Ahmetovic ima neke elemente koje Benko nema, a to je prvo igranje glavom (u cemu je neprikosnoven u ligi), pa samim tim i gradjenje. Bolji je i s loptom mescini. Benko ima bolji sut i bolje se snalazi na zemlji u petercu.
Lendric pak kompletan igrac pred kojim je jos mnogo godina igre. Bice zanimljiva trka za najboljeg napadaca.
Duljevic realno prekucao. Nevjerovatna lakoca u igri, preticanju protivnika, steta ce biti stvarno kad ode jer ovakav igrac je rijetkost u nasoj ligi. Bice bolje za njega da neke stvari nauci, vani, jer ocigledno kod nas ne moze. Bice koristan i u reprezentaciji. No sto se mene tice, nek ostane sto duze u Sarajevu.![]()
Dugo nisam bio sretniji nakon jedne utakmice. Vjerovatno ce se ovo promjeniti vec sljedeceg vikenda.Iako mislim da Sarajevo ima najjacu ekipu, znam da Sarajevo nikad ne propusta priliku da nas razocara, nekad tamo, 7-8 kolo.
Vitez i Olimpic.cyprus wrote:I tako, već nakon dva kola ponestalo 100%-tnih ekipa![]()
Bit će ovo još jedna vrlo neizvjesna sezona...
Da je neko drugi na klupi umjesto Hurtića, rekao bih da Sarajevo ide po naslov, ovako nisam siguran...
Zrinjski neće ponoviti titulu (prilično sam siguran), ali će biti standardno dobri, prve tri pozicije...
Sloboda ostaje u gornjem dijelu, to je sigurno... Možda opet bude Evropa...
Željo bi trebao biti značajno bolji nego prošle sezone... Opet ovisno od trenera, ali borba za titulu prvaka je moguća...
Široki će se vjerovatno donekle oporaviti od ove grozne forme, ali će im Evropa ove godine garant pobjeć...
Radnik je izgubio previše igrača i logično je da imaju problema... Neće ponovit prošlu sezonu, ali vjerujem da bi trebali opstat...
Bez obzira na ovu pobjedu, Čelik i dalje ostaje jedan od kandidata za ispadanje... Za njih će ključno bit tek ono što je uradit preko zime...
Mladost nastavlja u sličnom ritmu kao prošle sezone... Očekujem da budu pri vrhu lige za opstanak...
Nije nemoguće da Vitez ispadne... Vidjećemo...
Metalleghe je još enigma, ali do opstanka sigurno može...
Krupa opstaje garant...
Olimpic po meni ispada...