Čisto sumnjam, jer ga inače naplaćuju 3 KM mjesečno.odmor wrote:Zanima me hoce li ostat otkljucan start paket?crnivrag wrote:Ako skeniraš DVB-C frekvencije dobićeš sve digitalne kanale, koji su inače zaključani i može ih dekodirati CAM modul, međutim trenutno je otključan Start i HD paket bez modula.odmor wrote:Ja kako sam razumio "gledaj dve mjeseca bez obaveze", tu nije receno "gledaj dva mjeseca besplatno". Ja mislim ovo "bez obaveze" da se podrazumjeva da nisi obavezan potpisat ugovor, a uslugu normalno placas. Ovo kazem kako ja mislim, nisam opet siguran.. ali to je realno.
Imam pitanje jedno, na drugom tv ako imam analognu, eh sad sta ce se desit ako na led tv analognim kablom skeniram dvb-c ? Hocu li tad imati digitalni "start paket" ili samo 60-ak analogni kanala? Dakle modula nemam.. vec onako samo skeniram dvb-c
Iskreno mislim da su pustili kanale da malo smire strasti HS, HKB i M&H Company korisnika.
Ni u ostalim kompanijama United Grupe nisu otključani osnovni kanali putem DVB-C mreže.