FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Herr Flick

#2926 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Herr Flick »

Chuckie wrote:Znal ko hoće li ovi zacrnit satelit prije litvanije? :oops:
Od sutra ce ti zacrnit FACE :D
karanana

#2927 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

BHF_Manijak wrote:Ne znam da li smije to Face uraditi uopste. Kako znam utakmice reprezentacije smije otkupiti samo nekomercijalna TV kuca, oni bi u slucaju zatamnjivanja ponistili taj dio, tako da ne bi kompletna BiH i dijaspora mogli gledati putem free TV-a nacionalnu repku.
Zato kod Svaba i dan danas samo ARD i ZDF (citaj drzavne televizije) prenose utakmice repke, iako ima milijardu puta jacih tv kuca!
ne kontam.
zoza

#2928 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by zoza »

BHF_Manijak wrote:Ne znam da li smije to Face uraditi uopste. Kako znam utakmice reprezentacije smije otkupiti samo nekomercijalna TV kuca, oni bi u slucaju zatamnjivanja ponistili taj dio, tako da ne bi kompletna BiH i dijaspora mogli gledati putem free TV-a nacionalnu repku.
Zato kod Svaba i dan danas samo ARD i ZDF (citaj drzavne televizije) prenose utakmice repke, iako ima milijardu puta jacih tv kuca!
Možda će biti otključano za vrijeme utakmice. :-?
Edin H.

#2929 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Edin H. »

zoza wrote:
Možda će biti otključano za vrijeme utakmice. :-?
Za vlasnike Face kartica? :D
van helsing

#2930 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by van helsing »

Pa kako je BHTV dok je emitovala na satelitu zatamnjivala utakmice repke i sporta uopce? I dan danas imam njihovu karticu koju sam platio 90€ i koristio je mjesec dana,oni ugasili signal . Pojeo vuk magarca. Mislim,da ne odlutam od teme,ukratko, Face smije zatamniti sta hoce. Ali od mene nikada nece dobiti 110€ za karticu pa ma koliko cijenio i postova Senada i njegovu tv stanicu. Ove kartice ce najvise kupiti kablovske tv,ljudi iz dijaspore i oni koji prodaju card sharing. Ja nisam ni jedan od njih :mrgreen:

Tapatalk 2
BHF_Manijak

#2931 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHF_Manijak »

E nisam to znao za BHT, mozda se to samo odnosi na drzavu, dok za slanje signala van zemlje ne vazi?

@karanana, kako ne kontas, utakmica nacionalnog tima mora biti na free tv-u, dakle ne na komercijalnim tv kucama.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2932 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

StupskaBitanga wrote:
"Novinar" koji od Karleuse pravi "cd licnost godine". :lol:
ona je i najadekvatnija osoba da bude ličnost godine za Senadove standarde
Jelena Karleuša je posebna tema. I ne po tome što pjeva turbo folk. Nego po tome što je imala damu za razliku od mnogih neovisnih, ovisnih, intelektualnih i ostalih u Srbiji da napiše Arkanovoj ženi da ne nemoguće da nije znala za ubojstva i kriminal. Utoliko je Karleuša zanimljiva ličnost, utoliko je toliko osporavana u Srbiji. Ne što pjeva cajke, radi to i Ceca i ostali, nego zato što se drznula dirnuti u bastion ubojica bračnog para sa Marakane. Ali, kako rekoh posebna tema.
Ali, jako ili drsko ili potpuno neinformirano sada prozivati
Senada za Karleušu, ko biva on nagrađuje turbo folk. Kako rekoh, ili neinformiranost ali potpuna ili zloradost i podmetanje.
Sabirni centar

#2933 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sabirni centar »

Ekipa FACEa je krenula u Kaunas. :D

Image
dezurni_ucenik

#2934 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dezurni_ucenik »

KatarinaKosaca wrote:
StupskaBitanga wrote:
"Novinar" koji od Karleuse pravi "cd licnost godine". :lol:
ona je i najadekvatnija osoba da bude ličnost godine za Senadove standarde
Jelena Karleuša je posebna tema. I ne po tome što pjeva turbo folk. Nego po tome što je imala damu za razliku od mnogih neovisnih, ovisnih, intelektualnih i ostalih u Srbiji da napiše Arkanovoj ženi da ne nemoguće da nije znala za ubojstva i kriminal. Utoliko je Karleuša zanimljiva ličnost, utoliko je toliko osporavana u Srbiji. Ne što pjeva cajke, radi to i Ceca i ostali, nego zato što se drznula dirnuti u bastion ubojica bračnog para sa Marakane. Ali, kako rekoh posebna tema.
Ali, jako ili drsko ili potpuno neinformirano sada prozivati
Senada za Karleušu, ko biva on nagrađuje turbo folk. Kako rekoh, ili neinformiranost ali potpuna ili zloradost i podmetanje.
JK je TURBO FOLK.Jebe mi se kome ona sta prijeti,protiv koga je,ona je seljanka kao i Ceca i Seka Aleksic i Selma Bajrami,ona zajedno sa njima zaglupljuje ljude.Novinar koji sebe ozbilnjim smatra dovodi pjevacicu koja pjeva "napravi mi sina pod svjetlima kasina", :lol: :lol: :lol: . :roll: .

Ti ako slusas njenu muziku,onda reci to,nemoj okolisati :mrgreen:
KatarinaKosaca

#2935 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

CVIKERASH wrote:JK je TURBO FOLK.Jebe mi se kome ona sta prijeti,protiv koga je,ona je seljanka kao i Ceca i Seka Aleksic i Selma Bajrami,ona zajedno sa njima zaglupljuje ljude.Novinar koji sebe ozbilnjim smatra dovodi pjevacicu koja pjeva "napravi mi sina pod svjetlima kasina", :lol: :lol: :lol: . :roll: .

Ne radi se uopće o muzici nego njenim javnim nastupima i otvorenim pismima protiv kriminala, ubojstava, šovinizma i Cece i Arkana, a za manjine, homoseksulce, nerasne i nenacionalne podjele. O tome se radi, ako ti kao obožavatelju Zeke Smajića to može u vugla.
dezurni_ucenik

#2936 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dezurni_ucenik »

KatarinaKosaca wrote:
CVIKERASH wrote:JK je TURBO FOLK.Jebe mi se kome ona sta prijeti,protiv koga je,ona je seljanka kao i Ceca i Seka Aleksic i Selma Bajrami,ona zajedno sa njima zaglupljuje ljude.Novinar koji sebe ozbilnjim smatra dovodi pjevacicu koja pjeva "napravi mi sina pod svjetlima kasina", :lol: :lol: :lol: . :roll: .

Ne radi se uopće o muzici nego njenim javnim nastupima i otvorenim pismima protiv kriminala, ubojstava, šovinizma i Cece i Arkana, a za manjine, homoseksulce, nerasne i nenacionalne podjele. O tome se radi, ako ti kao obožavatelju Zeke Smajića to može u vugla.

Drago mi je zbog nje,a i zbog tebe. :run:

I Goran Bare dan danas proziva Tudjmana,jel prije par godina rekao "za mene je HVO prestala da bude oslobodilacka vojska kad su krenuli na Bosnu".Ali on je narkoman,ta ce on,bolja i pametnija je Karleusa. :run: :run:

Milan Mladenovic u cetnickom centru 93.godine Banja Luci,zbog rusenja Ferhadije otkazuje koncert.Ali ta ce on narkoman je ,i to jos umro od droge,bolja i pametnija je Karleusa. :run: :run: :run:

'ta ce jedan Nikola Djuricko koji je otvoreno govorio da su Srbi silovali i ubijali po Bosni.Al 'ta ce Nikola ,pametnija je Karleusa od njega.Jadnicak glumio u World War Z sa Brad Pittom,nije on dovoljno vrijedan ko JK.
Last edited by dezurni_ucenik on 11/10/2013 13:11, edited 1 time in total.
KatarinaKosaca

#2937 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

CVIKERASH wrote:Drago mi je zbog nje,a i zbog tebe. :run:
Da, dijelimo iste svjetonazore glede odnosa prema ratnom zločinu, ubojstvu, diskriminaciji. Tužn je što ti to toliko smeta. P>o tebe i po društvo u kojem živiš
dezurni_ucenik

#2938 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dezurni_ucenik »

KatarinaKosaca wrote:
Da, dijelimo iste svjetonazore glede odnosa prema ratnom zločinu, ubojstvu, diskriminaciji. Tužn je što ti to toliko smeta. P>o tebe i po društvo u kojem živiš

Editovao sam komentar pa procitaj. :thumbup:
Last edited by dezurni_ucenik on 11/10/2013 13:18, edited 1 time in total.
KatarinaKosaca

#2939 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

CVIKERASH wrote:
KatarinaKosaca wrote:

Editovao sam komentar pa procitaj. :thumbup:
I opet mi nije jasno šta je pisac htio reći. Da se dobro drogirati? :D
Slušaj, ili se praviš glup ili to zaista jesi. NIsu oni bili nominirani svi zajedno pa kao Face tv izabrao Karleušu. On je dao njoj nagradu ličnost godine što ničim i ni po čemu ne umanjuje djela ljudi koje spominješ. Ako se drogiraju, šteta po njih.l
Podsjećaš me na Edinu Rešidović koja je tužila ljude radi ideje, kada joj je odgovoreno "To što ja imam svoje ideje ne isključuje da i vaše nisu plemenite"... Utoliko iskazuješ sve veću glupost.. :-?
dezurni_ucenik

#2940 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dezurni_ucenik »

Da prekinemo raspravu,ne zelim da se vise raspravljam sa osobom koja me ubjeduje da Senad i Karleusa nesto vrijede,dok u isto vrijeme gleda Farmu.Dovoljno o tebi.Vjerovatno negdje Memo i Gile ti stoje na listi uspjesnih Bosanaca.

Idi uzivaj u muzici JK,Senadovim dnevnicima,baci koji glas na Farmi.Prekidamo raspravu.Cao
BHfanatik

#2941 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHfanatik »

Sabirni centar wrote:Ekipa FACEa je krenula u Kaunas. :D

Image
Elegantno kao Hadzifejzo :thumbup:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2942 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by plain vanilla »

KatarinaKosaca wrote:
sad je zguglah
bila je vjerena za pripadnika podzemlja ili kako se to kaze, a u braku je bila s kriminalcem ili tajkunom, kako hoces

i onda ona pocne pricati o nakom postenju

btw, stvarno ne znam kakve to veze ima s televizijom..televizija kao i drugi mediji daju oni sto ljudi hoce gledati
Mikelanđelo

#2943 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mikelanđelo »

Memo je još i dobar, čovjek je barem u svom poslu car :D.
dezurni_ucenik

#2944 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dezurni_ucenik »

plain vanilla wrote:
KatarinaKosaca wrote:
sad je zguglah
bila je vjerena za pripadnika podzemlja ili kako se to kaze, a u braku je bila s kriminalcem ili tajkunom, kako hoces

btw, stvarno ne znam kakve to veze ima s televizijom..televizija kao i drugi mediji daju oni sto ljudi hoce gledati

Ima veze sa tv,jer je Senci izabrao za cd licnost godine.
KatarinaKosaca

#2945 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

plain vanilla wrote:sad je zguglah

BIla je udata za Krićevog sina , a on nikada nije bio učesnik rata. .. Niti ubojica :roll:

ZTa dušebrižnike, gledam Farmu, gledam i ID, gledala sam prekjuče ili jučer divan dokumentarac o opsadi Lenjingrada, čitam i "žutu štampu", ali i puno ozbiljnije stvari. Nemam običaj mahati sa obrazovanjem niti čitanjem, nema potrebe. Vidi se :D
KatarinaKosaca

#2946 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

CVIKERASH wrote:Da prekinemo raspravu,ne zelim da se vise raspravljam sa osobom koja me ubjeduje da Senad i Karleusa nesto vrijede,dok u isto vrijeme gleda Farmu.Dovoljno o tebi.Vjerovatno negdje Memo i Gile ti stoje na listi uspjesnih Bosanaca.

Idi uzivaj u muzici JK,Senadovim dnevnicima,baci koji glas na Farmi.Prekidamo raspravu.Cao
Predrasude su čudo, jako loša stvar i odlika primitivnih ljudi. Naime, primitivni ljudi, dijele ljude po tako jednostavnom principu. Ako slušaju Erogene zone onda su cool, obrazovani,pametni i lijepi. Ako slušaju i druge stvari onda ne. Ako gledaju sve na Tv ili čitaju puno toga, ne može biti, moraju biti selektivni. Dakle, jedni gledaju Farmu, slušaju "Napravi mi sina" i oni su glupi , ružni, a i smrde. Lijepi i pametni ljudi vole noivinare tipa Zeke Smajića, dakle režimske i priglupe, imaju visoku selekciju odabira štampe i tv programa, oni mirišu i jako su fini. :D
Ovako razmišljaju primitivni ljudi, jer im je višeslojnost nepoznata osobina. :izet:
Banksy

#2947 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

OT,
Mediji daju ono što mediji žele, promoviraju one koje oni - mediji žele, posvećuju pažnju onima koje oni - mediji žele, dok se gledateljima/čitateljima/slušateljima sve to samo servira, isporučuje, a da ih niko, ni za šta ne pita.
Ne kreira publika stil, ukus i javno mnijenje, već ga kreiraju mediji.
Sutra, kad publika zatraži Memu, neće ga zatražiti zato što ga voli, već zato što im ga je MEDIJ gurao pod nos mjesecima svakodnevno i tako nametnuo. Zamjenu teza o ''željama publike'' lansirali su upravo mediji da bi sa sebe skinuli odgovornost za nametnutu glupost i primitivizam.
Dakle, MEDIJI, ne PUBLIKA, uvijek samo MEDIJI ...
Last edited by Banksy on 11/10/2013 15:14, edited 1 time in total.
MOSALJOZE

#2948 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by MOSALJOZE »

Image
Po još jednu pobjedu i po još jedan fudbalski maraton :bih:
Havatar

#2949 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

MOSALJOZE wrote:

Image