SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
cigara

#2926 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cigara »

quasar wrote:
cigara wrote:
Par specijalaca tuklo nekom mladjeg momka, izlazio lik s curom (manekenkom), rekao im da ga prestanu toliko udarati, likovi napali njega, slomili ga i izudarali curu stitovima, bilo vise clanaka po novinama.
Zamijeni rijec "specijalci" s "klosari" i reci mi razliku
Ma siguran sam da je bio jako ljubazan i da ih je fino molio, hajde ba, jesi bio tu?
jarane, kontas li da, da mu je reko "jebem vam sve poginule pomrle na svijetu" nemaju frajera pravo utabati (jos manje curu EJ ZENSKO JE), koliko znam ni uhapsen nije

btw nisam navijac, odem na par utakmica godisnje
cigara

#2927 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cigara »

Creasy wrote:
cigara wrote:Jos samo da se prestanu glupirati kad su navijaci u pitanju, mislim na incidente lomovi kostiju po stanici i sutanje zavezanog navijaca na sred ceste od strane 10 specijalaca
Ljudi moji ne dajte da vam prasinari seru, malo zauzmi stav jbte, ne moras mu jebat mamu u usta (mozes al ode par stoja) al jarane unesi mu se u facu i malo ga "naruzi" za ponasanje, trazi podatke i tako to :lol: vjeruj pali
Inace da, tuzilastvo je problem, ne murija

:-)

I onda se cudi kad sutra dobije pendrek po ledjima... :D
Nisam ja jedan od onih klosarcica i glupana koje vole mlatiti ;-) meni kad smjesti pendrek bez razloga najebace ;-) a ne mislim fizicki (samo)

Primjer, blokirana cesta do moje kuce, ja vozim roditelje s posla kuci. Krenem jednom cestom koja je jednosmjerna s tim da se nekih 15 metara tolerise da oni iz mahale ne bi pravili krug od 2 kilometra (2 su trake a skretanje s te ulice je nekih 10ak metara od samog ulaza u ulicu). SIlazim polako sva 4 upaljena, izleti mi drot pred auto s onim znakom STOP. Izadje moj stari s rijecima "gospodine ostavicemo auto ovdje nemamo gdje drugo parkirati (u pitanju je znaci pravi parking), da bi se levat poceo derati "jebem ti mamu sta mislis ko si sta si". Mene opali huja, parkiram auto i izadjem, onaj kreten mase onim STOP mom starom i dere se "jebem ti mrtve usta znas li citati" (pazi, JA SAM VOZAC, moj stari nema veze s tim, ako hoce prekrsaj pisati nek pise meni)
Prilazim reko sta je problem, ja sam vozac on odgovara "goni se u picku materinu sta se mijesas" Moj stari trazi podatke ovaj bukvalno "haj odjebi ko si ti ovdje" (nesreca po drota stari nije neki glupan koji ne zna nikog) i gurne ga. Meni prevrne, gurnem drota unesem mu se u facu, izjebem mu sve mrtvo, dam mu i licnu i vozacku i kazem pisi picko mene. Da ne idem u detalje, drot je 20 min kasnije molio da ga se ne prijavi.
Ako ces iskreno (a znam sad ces poceti pricu da sam ja klosar i da se ponasam ko da mogu sve) boli me kurac da je sudija iz Haaga, na mene a pogotovo na mog starog niko nece spustati ruku makar iz zajebancije.
Last edited by cigara on 23/03/2012 11:37, edited 1 time in total.
O'zone
Globalni moderator

#2928 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by O'zone »

Bezveze će te fasovati banove i opet ćemo imati zatvorenu temu zbog prepucavanja navijači policija :roll:

Otvorite novu temu o tome pa udrite caps lockom do iznemoglosti.
Creasy

#2929 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Creasy »

Ma ja, odmah okrenite temu na Zvezdu, najlakse je tako... :roll:

Ali cinjenica je da ja uvece privedem lika, a sutradan ga vidim na "Sjeveru" ili "Jugu". Jos malo pa cemo opljackane gradjane na prepoznavanje voditi na ove lokacije, a ne u PS. :lol:
quasar

#2930 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by quasar »

Sta bi vi htjeli od policije? Policija je sila represije. Nisu tu da nekog nesto mole. Jel mislis da u cuvenim demokratijama tipa UK, USA, FRA itd policija nekog moli nesto. Ako i moli to je samo kurtoazna molba u stvari je naredjenje i tvoje jeda ga izvrsis ili ce te natjeraju da ga izvrsis. Ti mozes samo da odaberes koliko ce sile on morati upotrijebiti da dodje do cilja, sto je obrnuto proporcionalno tvojim interesima. Sto policija nikad ne prebije izvidjace, goste na koncertu, pozorisnu publiku, raju na SFF... i tamo bude specijalaca buljuk.
Jel vidis ti tu neku uzrocno-posljedicnu vezu sa navijacima ili sa policijom?
Creasy

#2931 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Creasy »

cigara wrote:
Creasy wrote:
cigara wrote:Jos samo da se prestanu glupirati kad su navijaci u pitanju, mislim na incidente lomovi kostiju po stanici i sutanje zavezanog navijaca na sred ceste od strane 10 specijalaca
Ljudi moji ne dajte da vam prasinari seru, malo zauzmi stav jbte, ne moras mu jebat mamu u usta (mozes al ode par stoja) al jarane unesi mu se u facu i malo ga "naruzi" za ponasanje, trazi podatke i tako to :lol: vjeruj pali
Inace da, tuzilastvo je problem, ne murija

:-)

I onda se cudi kad sutra dobije pendrek po ledjima... :D
Nisam ja jedan od onih klosarcica i glupana koje vole mlatiti ;-) meni kad smjesti pendrek bez razloga najebace ;-) a ne mislim fizicki (samo)

Primjer, blokirana cesta do moje kuce, ja vozim roditelje s posla kuci. Krenem jednom cestom koja je jednosmjerna s tim da se nekih 15 metara tolerise da oni iz mahale ne bi pravili krug od 2 kilometra (2 su trake a skretanje s te ulice je nekih 10ak metara od samog ulaza u ulicu). SIlazim polako sva 4 upaljena, izleti mi drot pred auto s onim znakom STOP. Izadje moj stari s rijecima "gospodine ostavicemo auto ovdje nemamo gdje drugo parkirati (u pitanju je znaci pravi parking), da bi se levat poceo derati "jebem ti mamu sta mislis ko si sta si". Mene opali huja, parkiram auto i izadjem, onaj kreten mase onim STOP mom starom i dere se "jebem ti mrtve usta znas li citati" (pazi, JA SAM VOZAC, moj stari nema veze s tim, ako hoce prekrsaj pisati nek pise meni)
Prilazim reko sta je problem, ja sam vozac on odgovara "goni se u picku materinu sta se mijesas" Moj stari trazi podatke ovaj bukvalno "haj odjebi ko si ti ovdje" (nesreca po drota stari nije neki glupan koji ne zna nikog) i gurne ga. Meni prevrne, gurnem drota unesem mu se u facu, izjebem mu sve mrtvo, dam mu i licnu i vozacku i kazem pisi picko mene. Da ne idem u detalje, drot je 20 min kasnije molio da ga se ne prijavi.
Ako ces iskreno (a znam sad ces poceti pricu da sam ja klosar i da se ponasam ko da mogu sve) boli me kurac da je sudija iz Haaga, na mene a pogotovo na mog starog niko nece spustati ruku makar iz zajebancije.

Ovo si slagao, dalje nisam ni citao. :-)
cigara

#2932 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cigara »

Creasy wrote:Ma ja, odmah okrenite temu na Zvezdu, najlakse je tako... :roll:

Ali cinjenica je da ja uvece privedem lika, a sutradan ga vidim na "Sjeveru" ili "Jugu". Jos malo pa cemo opljackane gradjane na prepoznavanje voditi na ove lokacije, a ne u PS. :lol:
jeste cinjenica, ako znas da je neki idiot, klosar idi i izudaraj ga pendrekom, nemoj dirati frajera s naocalama koji se nasao slucajno 5 metara pored i ukocio se od straha, o tome ti pricam

nisam nista slagao, slab sam na zivcima (psihicki problem) i ne dam na starog (koji je bolestan), mozda sam pretjerao (ok jesam) al ako ja pokazem zadnji nivo kulture a ono meni glumi (i nekom iz moje porodice) silu i pocne psovati pola familije onda cu i ja. jebe mi se, neka tuku dilere, klosare, pljackase boli me, al da na meni isto prosipa jer sam bio primoran skrenuti u zabranu... malo sutra.
Isto da pise frajera koji je parkiro pred bolnicu i otiso na kafu i lika koji je doveo trudnu zenu
inace sam rega sasvim s murijom, pustaju me i oprastaju mi dosta toga (mislim na manje prekrsaje u saobracaju) cisto zbog kulture
Last edited by cigara on 23/03/2012 11:48, edited 1 time in total.
JThomas

#2933 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by JThomas »

činjenica je također da su sa severa formirani arkanovi tigrovi.

ko o čemu, navijač kurve o poštenju.
cigara

#2934 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cigara »

JThomas wrote:činjenica je također da su sa severa formirani arkanovi tigrovi.

jebi ga, cinjenica je da u navijackim skupinama (svakoj) ima najvise onih koji su inace propalitet, vecinu njih i zaboli za samo utakmicu
Creasy

#2935 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Creasy »

Jeste, ali oni nisu tema. Ne otimaju Delije mobitele i lancice po Sarajevu, nego Horde i Manijaci... :roll:
cigara

#2936 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cigara »

Creasy wrote:

Jeste, ali oni nisu tema. Ne otimaju Delije mobitele i lancice po Sarajevu, nego Horde i Manijaci... :roll:
pogresan ti je pristup. istina je da u obje skupine ima tona propaliteta, al sa tim stavom stavljas u isti kos nekog ko je izbo i opljacko 20ak ljudi i mog buraza koji je treca godina faxa, nikad se nije potuko a Hordas je.
amoninan

#2937 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amoninan »

:lol:

PA ko će, eto neće Zvezdini navijači, da neće UNIS-a, Hrida, Saobraćajca. Cjeli grad ej podjeljen an te dvije navijačke skupine i simpatizere.
Uh jebemti logiku. I on lafo vidi svaki put na jugu ili sjeveru. Majkemi, oplakah
JThomas

#2938 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by JThomas »

nekima noževi i nisu trebali, bilo ih i koji su zubima klali po krajini, slavoniji i bosni.
JThomas

#2939 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by JThomas »

Creasy wrote:

postalo je tema kada si ti od svih ljudi doveo kriminal u vezu sa navijanjem.
DON_eARL

#2940 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by DON_eARL »

quasar wrote:Sto policija nikad ne prebije izvidjace, goste na koncertu, pozorisnu publiku, raju na SFF... i tamo bude specijalaca buljuk.
Inače navijači samo na utakmice idu, dok na koncerte, u pozorište i na SFF ide fina samo gradska raja, jel to to? :D
amoninan

#2941 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amoninan »

DON_eARL wrote:
quasar wrote:Sto policija nikad ne prebije izvidjace, goste na koncertu, pozorisnu publiku, raju na SFF... i tamo bude specijalaca buljuk.
Inače navijači samo na utakmice idu, dok na koncerte, u pozorište i na SFF ide fina samo gradska raja, jel to to? :D
Izgleda :lol:
burek_in_space

#2942 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by burek_in_space »

Pa dobro, necemo se sad zajebavati i reci da su navijachi bilo kog kluba skup bechkih djechaka. :D
wewa

#2943 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by wewa »

burek_in_space wrote:Pa dobro, necemo se sad zajebavati i reci da su navijachi bilo kog kluba skup bechkih djechaka. :D
ne, neki od njih su becke djevojcice, kono :oops: :D
Ledenko

#2944 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Ledenko »

quasar wrote:Sto policija nikad ne prebije raju na SFF... i tamo bude specijalaca buljuk.
Prebije, prebije
amoninan

#2945 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amoninan »

burek_in_space wrote:Pa dobro, necemo se sad zajebavati i reci da su navijachi bilo kog kluba skup bechkih djechaka. :D
Pa nisu, ali nisu također ni monolitna krimogena masa.
Kad kažeš nešto an drotove, onda nismo svi isti bla, bla, bla...naravno da niste. Ali drotu su svi isti.

*drot i policajac - postoji razliak u značenju
SarajevoBH

#2946 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by SarajevoBH »

Imaju i navijaci neka prava i ne smije se policija ponasat prema njima kao zadnjem smecu.U gradu hara kriminal,djeca se bodu nozevima,pucaju,dilaju nema sta ne rade i ako ih uhvate izadju za 1 dan i ti nisu problem za drustvo?Ma daj.Vjerujte da policija je u 60% slucajeva kriva za nerede primjera je milion nego vi koji ne idete na tekme ne znate o tome.Da se razumijemo,navijaci nisu cvjecke,ali imaju i oni neka svoja prava.

Neko je pitao sta su navijaci uradili korisno za zajednicu ili za sport?
Primjera je milion.Organizovalo se desetine i desetine humanitarnih akcija itd.
Troll_Happens

#2947 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Troll_Happens »

cigara wrote:
quasar wrote:
cigara wrote:
Par specijalaca tuklo nekom mladjeg momka, izlazio lik s curom (manekenkom), rekao im da ga prestanu toliko udarati, likovi napali njega, slomili ga i izudarali curu stitovima, bilo vise clanaka po novinama.
Zamijeni rijec "specijalci" s "klosari" i reci mi razliku
Ma siguran sam da je bio jako ljubazan i da ih je fino molio, hajde ba, jesi bio tu?
jarane, kontas li da, da mu je reko "jebem vam sve poginule pomrle na svijetu" nemaju frajera pravo utabati (jos manje curu EJ ZENSKO JE), koliko znam ni uhapsen nije

btw nisam navijac, odem na par utakmica godisnje
i zene znaju da sakrivaju nozeve pistolje i ostalu opremu po tasnama tako da je sigurno nije dzabe odalamio :oops:
Creasy

#2948 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Creasy »

cigara wrote:
Creasy wrote:

pogresan ti je pristup. istina je da u obje skupine ima tona propaliteta, al sa tim stavom stavljas u isti kos nekog ko je izbo i opljacko 20ak ljudi i mog buraza koji je treca godina faxa, nikad se nije potuko a Hordas je.

Pogresno ti rezonujes. Fino sam napisao da ih je 50%, a ne svi.
mirzazmaj

#2949 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by mirzazmaj »

Black swan wrote:
mirzazmaj wrote:Pohvala za policajca: juče na sred titove u po' bijela dana, lik mase pištoljem i odnekud se pojavi jedan policajac. Kad sú ga vidjeli podjose bjezat ali ih je obojicu zaganjo i uhvatio sám samcat . Svaka mu čast.
ša je bilo kad si se probudio :D

Ovo je pravi policajac, ima ih svakakvih, al za ovoga,kapa dole.
cigara

#2950 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cigara »

Jedan001 wrote:
i zene znaju da sakrivaju nozeve pistolje i ostalu opremu po tasnama tako da je sigurno nije dzabe odalamio :oops:
sto onda nije uhapsena ako je imala oruzje?

svaka cast ovom sto ga spominje mirzazmaj
Locked