Creasy wrote:cigara wrote:Jos samo da se prestanu glupirati kad su navijaci u pitanju, mislim na incidente lomovi kostiju po stanici i sutanje zavezanog navijaca na sred ceste od strane 10 specijalaca
Ljudi moji ne dajte da vam prasinari seru, malo zauzmi stav jbte, ne moras mu jebat mamu u usta (mozes al ode par stoja)
al jarane unesi mu se u facu i malo ga "naruzi" za ponasanje, trazi podatke i tako to

vjeruj pali
Inace da, tuzilastvo je problem, ne murija
I onda se cudi kad sutra dobije pendrek po ledjima...

Nisam ja jedan od onih klosarcica i glupana koje vole mlatiti

meni kad smjesti pendrek bez razloga najebace

a ne mislim fizicki (samo)
Primjer, blokirana cesta do moje kuce, ja vozim roditelje s posla kuci. Krenem jednom cestom koja je jednosmjerna s tim da se nekih 15 metara tolerise da oni iz mahale ne bi pravili krug od 2 kilometra (2 su trake a skretanje s te ulice je nekih 10ak metara od samog ulaza u ulicu). SIlazim polako sva 4 upaljena, izleti mi drot pred auto s onim znakom STOP. Izadje moj stari s rijecima "gospodine ostavicemo auto ovdje nemamo gdje drugo parkirati (u pitanju je znaci pravi parking), da bi se levat poceo derati "jebem ti mamu sta mislis ko si sta si". Mene opali huja, parkiram auto i izadjem, onaj kreten mase onim STOP mom starom i dere se "jebem ti mrtve usta znas li citati" (pazi, JA SAM VOZAC, moj stari nema veze s tim, ako hoce prekrsaj pisati nek pise meni)
Prilazim reko sta je problem, ja sam vozac on odgovara "goni se u picku materinu sta se mijesas" Moj stari trazi podatke ovaj bukvalno "haj odjebi ko si ti ovdje" (nesreca po drota stari nije neki glupan koji ne zna nikog) i gurne ga. Meni prevrne, gurnem drota unesem mu se u facu, izjebem mu sve mrtvo, dam mu i licnu i vozacku i kazem pisi picko mene. Da ne idem u detalje, drot je 20 min kasnije molio da ga se ne prijavi.
Ako ces iskreno (a znam sad ces poceti pricu da sam ja klosar i da se ponasam ko da mogu sve) boli me kurac da je sudija iz Haaga, na mene a pogotovo na mog starog niko nece spustati ruku makar iz zajebancije.