BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Zavatoni

#2926 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Zavatoni »

bambuelo wrote:Kako niko ne zna koliko nasih igraca ima problema sa zutim ulazeci u petak?
Nigdje ne mogu da nadjem
Spahić, Mravac, Rahimić, Salihović, Lulić, Ibričić, Štilić, Zahirović, Ibišević.
bambuelo

#2927 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by bambuelo »

Zavatoni wrote:
bambuelo wrote:Kako niko ne zna koliko nasih igraca ima problema sa zutim ulazeci u petak?
Nigdje ne mogu da nadjem
Spahić, Mravac, Rahimić, Salihović, Lulić, Ibričić, Štilić, Zahirović, Ibišević.
uhhh..,.
ne bih da pehiram ali onaj firaun ce uciniti sve da nemamo lijeve strane u utorak..
quasar

#2928 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by quasar »

Dobices Papca i Pandzu nazad,pa ce se iskombinovati.
ultima_palabra

#2929 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ultima_palabra »

Prema stranici aerodroma, čarter iz Lisabona slijeće u 20:45 :-D
sumirprimus

#2930 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

trcicu trceci wrote:znaci 11.11 u 11 sati je zavrsen 1.svjetski rat, pa u zemlji u kojoj je dosta ratova i koja je prezivjela mnoge opsade, ocekujem da ovoga 11.11 isto tako budemo sretni i da pobjedimo, a onda tamo negdje u 11 sati noci da slavimo po ulicama veliku pobjedu.
sve mi je pomjesano u glavi, kada razmisljam o nasoj postavi uvjeren sam u pobjedu, kada razmisljam o portugalskom rejtingu sve to pada u vodu.
i da broj 11 s nase strane u 11 minuti da go :D
shalla

#2931 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by shalla »

Zavatoni wrote:Moglo bi se lako desiti da Rahimić na kraju zatvori tu stopersku poziciju, jer je Bešić previše mlad i bez tekmi...
Jahić ne bi smio igrati ništa drugo nego desnog beka.
Salihović bi mogao zatvoriti defanzivnog veznog jer mu to nije strana pozicija, a ima tu dozu agresivnosti 'ala Mascherano'. Veza Medunjanin-Salihović meni ne izgleda loše...
U svakom slučaju, i prema izjavama bih rekao da bi mogao Pape napraviti par iznenađenja u petak.
Nipošto Rahimića, odigrao je poluvrijeme u Minsku na stoperu i bilo je jako jako loše... Ima on znanje, postavljanje da to odigra ali nema ni približnu brzinu koju imaju protivnički napadači... Neka Rahimića u vezi, nek on bude naš Pepe iz Lisabona 2009 godine... :mrgreen:
Mustang1

#2932 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mustang1 »

sumirprimus wrote:
trcicu trceci wrote:znaci 11.11 u 11 sati je zavrsen 1.svjetski rat, pa u zemlji u kojoj je dosta ratova i koja je prezivjela mnoge opsade, ocekujem da ovoga 11.11 isto tako budemo sretni i da pobjedimo, a onda tamo negdje u 11 sati noci da slavimo po ulicama veliku pobjedu.
sve mi je pomjesano u glavi, kada razmisljam o nasoj postavi uvjeren sam u pobjedu, kada razmisljam o portugalskom rejtingu sve to pada u vodu.
i da broj 11 s nase strane u 11 minuti da go :D
ne tako .. i da broj 11 s nase strane u 11. minuti da 11. go za 11:0 :oops:
chsk

#2933 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by chsk »

ultima_palabra wrote:Prema stranici aerodroma, čarter iz Lisabona slijeće u 20:45 :-D
Sveg' mi kad večeras vidiš nekolicinu papaka kako traži autograme na aerodromu.
cryjoe

#2934 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by cryjoe »

Ja idem danas uplatiti 1000kn na portugal. Da se i ja osladim hehe
mrtva kokoš

#2935 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by mrtva kokoš »

chsk wrote:
ultima_palabra wrote:Prema stranici aerodroma, čarter iz Lisabona slijeće u 20:45 :-D
Sveg' mi kad večeras vidiš nekolicinu papaka kako traži autograme na aerodromu.
hoce li ko s`foruma ici :lol:
Acheron

#2936 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Acheron »

ultima_palabra wrote:Onda je do mene, bio na stadionu... igrač sa brojem 2 u prvom poluvremenu je meni izgledao kao Jahić :D
Buki? :roll:

Moja prognoza: 1:3

Prosto je ko pasulj: zgazit ce nas po krilima. Nemamo bekove ni za nase lige a oni imaju najjaci krilni duo na svijetu. (slobodno uporedite sa Spanijom, Njemackom, Engleskom itd ...nema NIKO jaci od Portugala) I cemu se onda nadat? Mozda samo ludoj sreci, da bez obzira sto dobijaju svaki duel, kad udju u sensestereac da...promase. I tako 10-ak puta promase.

Susic treba samo prelomit 'igrati tvrdu utakmicu, ili na gol vise?'. Obzirom na obogaljenu odbranu, treba igrat na gol vise i nadat se da cemo vise utrpat nego primit. Recimo dobit u Zenici 3:2, tamo odigrat 2:2 ili 3:3. Ali i to zavisi od toka utakmice, ako ne primimo gol do poluvremena, jasno da nema nista od toga.

Sto se tice sastava, prvi put ne bi volio biti u kozi Susica. Jer fakat ne znas koga stavit. (samo znam da Zahirovica ne bih na desnog beka)

Mislim da je najbolje da se selektor konsultuje sa Osimom.

Posjed lopte je najvazniji a znamo kakvi su portugalci tehnicari. Kad nam je Rumunija napravila blitzkrieg, zasto Portgal ne bi?

Mrka kapa.
motachjointa

#2937 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by motachjointa »

cryjoe wrote:Ja idem danas uplatiti 1000kn na portugal. Da se i ja osladim hehe
nisi ti glup :-) :D
bambina78

#2938 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by bambina78 »

Te kune uplati na Tursku, sigurnije je :dance:
bingov buraz

#2939 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by bingov buraz »

U medjuvremenu kad si vec tu osladi se jos malo

http://www.blogger.ba/slike/144124.2231218.jpg
hary

#2940 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by hary »

Bas je hebeno ovo oko sastava, ali vjerujem Papetu i znam da ce na teren poslati najbolje i najspremnije.
Znam da ce ovi zapoceti:

----------------------------------------------------BEGOVIC------------------------------------------------------

_______?________---_________?____________--------SPAHIC-----------------------________?_______

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

--------------------------------------DZEKO-------------------------IBISEVIC-------------------------------------

Dileme:
STOPERI : Mravac, Besic, Jahic
DESNI BEK : Jahic, Zahirovic, Mravac
ZADNJI VEZNI : Rahimic - Zahirovic (zajedno)
VEZA : Kako god da okrenes, povratkom Salihovica, visak je u ofanzivnoj vezi (Misimovic, Salihovic, Pjanic, Medunjanin), ako se igra sa 2 napadaca. Jedino u slucaju Zahirovica na beku, uz Rahimica bi igrao Medunjanin, al opet se stvori visak.

A u pm :D
Last edited by hary on 09/11/2011 13:17, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2941 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Tomahawk11 »

A kako ces se osladiti?! To ti znas nesto sto mi ne znamo ili....?! Ako je toliko sigurno, da i mi udarimo po jednu hiljadarku KM, mozda si dobar sa Susicem....nek' si ti naglasio da ces 1000 kuna uplatiti na Portugal. Evo ti jos jedan prijedlog od mene, igraj na Tursku da ce hendikepu dobiti Hrvatsku, bice najmanje 2 razlike 8-)
quasar

#2942 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by quasar »

De ba na ignore provokatore stavite.
Uplatice on kitu na portugal, pogotovo milju nece, nije po glavi izgorio kad ni portugalci ne mogu biti sigurni u to.
Sto se mene tice, neka i Hrvatska prodje dalje. Meni bi bilo drago, a ovi uhljupi provokatorski ce onda plakati kad ih oderemo na EP.
ReD aka Socijalista

#2943 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ReD aka Socijalista »

Vutra danas

Image
Mobile_Disco

#2944 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mobile_Disco »

Zadnja utakmica protiv qpr.sa mi je dovoljan dokaz da cemo imati jednog extra stopera/beka u odbrani, u liku i djelu Edina Dzeke, pored toga sto ce dati gol i asistirati :D
Mobile_Disco

#2945 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mobile_Disco »

Merhaba! :dance:
sumirprimus

#2946 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

ReD aka Socijalista wrote:Vutra danas

Image
ovo vec lici na nesto... :)
znaci mogli bi mi malo i tika taka kontra firauna :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#2947 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Tomahawk11 »

quasar wrote:De ba na ignore provokatore stavite.
Uplatice on kitu na portugal, pogotovo milju nece, nije po glavi izgorio kad ni portugalci ne mogu biti sigurni u to.
Sto se mene tice, neka i Hrvatska prodje dalje. Meni bi bilo drago, a ovi uhljupi provokatorski ce onda plakati kad ih oderemo na EP.
Ma jasno je da je provokator, da nam se plasirati na EP, pa ako prodju Turke, da ih dernemo. :dance:
Iz dobre namjere sam mu rekao da stavi te pare na pobjedu Turske, prije ce Turci u uzavreloj atmosferi doci do pobjede nego Portugalci u Zenici.
Da ne idemo vise u off, tema je svakako o utakmici nase repke sa Portugalom, provokatora je bilo i bice.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2948 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:
ReD aka Socijalista wrote:Vutra danas

Image
ovo vec lici na nesto... :)
znaci mogli bi mi malo i tika taka kontra firauna :D
Zasto se onda opet Portugalci zale da je teren gori nego sto je bio prije komisije?! Vjerovatno nisu ni pogledali, nego bacili bombu da se zakuha..... :oops:
sumirprimus

#2949 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

znaju oni,da je parola u zenici svi smo mi jerko leko :evil: :mrgreen:
Hodidid

#2950 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Hodidid »

Murat Sabanovic wrote:mi ne znamo takticki odigrati utakmicu protiv ozbiljnog protivnika . jbg,"rasapaliti" ,pa sta bude...
Pa draz nogometa i jeste u taktickom nadmudrivanju i postavkama ekipa.Nogomet je za mene jedna vrsta sah partije na zelenom terenu.

Ako ne znamo takticki odigrati utakmicu protiv ozbiljnijeg protivnika onda nam nije ni mjesto na EP i SP smotrama.Samo utakmice poput one onomad u Kopenhagenu na Parkenu 0-2, u Madridu 1-1 ili sad u Parizu 1-1 te demantiraju.Bilo je tu jos dobrih taktickih partija sa jakim protivnicima ali da ne nabrajam sad.
Locked