todd_smith wrote:je li izasla PES 13ka?
samo demo verzija
PES i FIFA obicno izlaze negdje u oktobru
Moderator: Benq
todd_smith wrote:je li izasla PES 13ka?
ne nije mod nego su to auta u igrici i svako auto je detaljno uradjeno.. glupost citave igrice zabijes se u zid sa 200 na sat autu nista!!GoodTaste wrote:Kod Test Drive Unlimited 2 jel se mogu voziti sva ova auta tipa bmw, audi ... sto se moze vidjeti na yt linkovima ili za to ima neki mod il sta vec ?
ma sva su auta tu al je glupo sto moras provest pola dana polagajuci neke testove od kojih nikakve fajdeGoodTaste wrote:Kod Test Drive Unlimited 2 jel se mogu voziti sva ova auta tipa bmw, audi ... sto se moze vidjeti na yt linkovima ili za to ima neki mod il sta vec ?
Najbolja, najrealnija simulacija auto-trka je igra LIVE FOR SPEED. Probaj, moze i free download a i ima da se nadje crack da se otkljucaju sva autaBaDa wrote:ne nije mod nego su to auta u igrici i svako auto je detaljno uradjeno.. glupost citave igrice zabijes se u zid sa 200 na sat autu nista!!GoodTaste wrote:Kod Test Drive Unlimited 2 jel se mogu voziti sva ova auta tipa bmw, audi ... sto se moze vidjeti na yt linkovima ili za to ima neki mod il sta vec ?
Imam ja citav kompjuter, stari ...NenjiA wrote:da i ovdje priupitam
NenjiA wrote:Ima li iko matičnu ploču socket A (462) za prodati?![]()
ili kakvu drugu matičnu + procesor, al' da prima SDRAM ili DDR1?
GoodTaste wrote:Imam ja citav kompjuter, stari ...NenjiA wrote:da i ovdje priupitam
NenjiA wrote:Ima li iko matičnu ploču socket A (462) za prodati?![]()
ili kakvu drugu matičnu + procesor, al' da prima SDRAM ili DDR1?
3.0 procesor, 512 rama ddr1, ati 256mb graficka (cini mi se serija neka sa X, nisam siguran), 80gb hard disk, ne bi ti znao tacno reci koja je maticna, vjerovatno Asus ...
ps: neki mu je dio otisao, vjerovatno, a mozda i nije ... ko znanije mi se dalo peglat provjerat koji je dio i sta
![]()
al' eto ko tebi za 100km, sve u paketuostalo na PM
zedo_m wrote:Probaj sa starijim verzijama cod-a (ovdje mislim starije cod 1 i njegova expanzija, a tu mozes naci negdje i mohu, pa mozda cak i farcry kec ako je iole graficka samo da nije integrisana)
Slažem se, ali mi se ne isplati tražiti grafičku za Dell-ov integrisan računar... Treba posebna (zbog dimenzija), pa mi se ne da trošiti parearnes_king wrote:zedo_m wrote:Probaj sa starijim verzijama cod-a (ovdje mislim starije cod 1 i njegova expanzija, a tu mozes naci negdje i mohu, pa mozda cak i farcry kec ako je iole graficka samo da nije integrisana)Cuj predlazes mu cod 1 i tako stare igrice, pa nek nabavi kakvu bolju 256 ili 512 graficku i moze igrati cod1 cod2 codmw codmw2 sve bez problema a jos 512-1 GB rama (koji nije ni skup) moze igrati sve call of duty igre bez problema .... i jos mnogo toga novijeg
EDIT: Na integrisanoj grafickoj ces se skroz slabo naigrati ....
koliko sam ja upućen, u Oktobru...plejka2 wrote:kad izlazi ona igra snajper po sarajevu
F2P je vec sad,do 15 levela.zedo_m wrote:Procitah danas najavu da bi Star wars The old republic treba postati F2P od septembra, pa eto da vas malo obradujem sa time a takodjer toplo preporucujem i STO
Zar call of duty 3 nije izasao samo za konzole :SGoodTaste wrote:Zna li neko kakav dobar call of duty 3 server, domaci po mogucnosti ?