NFL all about
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Pitarrr82
#2926 Re: NFL all about
Game day! 
-
Dead Man Walking
#2927 Re: NFL all about
Wilson ograjiso, da nije Shermana ovo bi vec bilo gotovo.
- vejza00
#2929 Re: NFL all about
jao sta radi green bay, ovo ako izgube nek izvrse kolektivno samoubistvo 
- Jack Be Nimble
#2930 Re: NFL all about
TOOOOOOOOOOO WISLONEEEEEEE
NEVJEROVATNO!!!!!!!!!!
samo da sada ne useru
NEVJEROVATNO!!!!!!!!!!
samo da sada ne useru
- vejza00
#2932 Re: NFL all about
pa samo jebeni green bay cekam na kladionici i evo sta uradise, da makar onaj extra point ne primisekaranana wrote:Kakva tekma.
- Pitarrr82
#2934 Re: NFL all about
Ne sjecam se da sam dugo vremena gledao bolju tekmu, sta reci za onih zadnjih nekoliko minuta!?
Sampionski ali i uz dosta srece, s tim da treba imati i velika damu da bacis loptu za odlucujuci TD prema liku prema kojem si bacio 3 ili 4 INT-a
Drugu tekmu sam prespavao, ocigledno s opravdanjem
Sampionski ali i uz dosta srece, s tim da treba imati i velika damu da bacis loptu za odlucujuci TD prema liku prema kojem si bacio 3 ili 4 INT-a
Drugu tekmu sam prespavao, ocigledno s opravdanjem
- almirony
#2935 Re: NFL all about
To sa spavanjem ti nećemo oprostiti
Ova tekma može rame uz rame sa onim SB i prvim prstenom mlađeg Manninga. Hawksi su jos jednom pokazali od kakvog su materijala. Prije 3-4 stranice, ovdje sam napisao kako Wilson zna igrati pod pritiskom. Za onako mladog momka, imati 4 int i pokazati neviđena muda zadnjih 4 minute regularnog dijela i onda OT, sve govori samo za sebe. Ocigledno imaju problema sa resiverima, to se jasno vidi, mada treba odati priznanje odbrani Packersa. Oni su ti koji su bili prevaga citavu utakmicu do zadnjih minuta.
Sinoc sam prije tekme razmisljao kako se nadam (buduci da sam natezao za Hawkse) da će konačno neki trener skontati Rodgersa i Nelsona i one slant/post route. Međutim, kad god im je trebalo, to su opet odigravali. Bili su zaista blizu, međutim još jednom se pokazalo da sreća prati hrabre.
Patriotsi očekivano.
Ova tekma može rame uz rame sa onim SB i prvim prstenom mlađeg Manninga. Hawksi su jos jednom pokazali od kakvog su materijala. Prije 3-4 stranice, ovdje sam napisao kako Wilson zna igrati pod pritiskom. Za onako mladog momka, imati 4 int i pokazati neviđena muda zadnjih 4 minute regularnog dijela i onda OT, sve govori samo za sebe. Ocigledno imaju problema sa resiverima, to se jasno vidi, mada treba odati priznanje odbrani Packersa. Oni su ti koji su bili prevaga citavu utakmicu do zadnjih minuta.
Sinoc sam prije tekme razmisljao kako se nadam (buduci da sam natezao za Hawkse) da će konačno neki trener skontati Rodgersa i Nelsona i one slant/post route. Međutim, kad god im je trebalo, to su opet odigravali. Bili su zaista blizu, međutim još jednom se pokazalo da sreća prati hrabre.
Patriotsi očekivano.
- Pitarrr82
#2936 Re: NFL all about
Prosli su kroz mnogo toga pogotovo Wilson od kritika od saigraca na pocetku sezone, ljubomore pa problema sa Harvinom itd i onda onakva tekma... i ne cude suze...almirony wrote:To sa spavanjem ti nećemo oprostiti![]()
Patriotsi očekivano.
Dobro otisao Tate, Harvin trade-ovan na tome moraju poraditi nakon sezone.
Onaj pokusaj za 2 poena
Nisam nista specijalno prespavao koliko vidim hehe... Ima li vijesti o Shermanovoj povredi?
- Pitarrr82
#2937 Re: NFL all about
Thomas iscasio rame a Sherman povrijedio lakat...
- almirony
#2938 Re: NFL all about
Momak već piše istoriju, jebi ga, zavidni mu ga mogu
Ono pretvaranje je bilo ludilo
Čini mi se da su puno više i ranije trebali koristiti read-option napade, kad vec ne ide downfield. Lynch ih je pogurao, citavu ekipu. Odbrana je korektno korektno odradila svoj dio posla, mada je izostao kvalitetan pass rush. Rodgers 55 pass rating.
Patriotsi se poigrali sa Coltsima. OL, rushing i L.Blount su ih pregazili. Edelman vrhunsko izdanje. Opet su bruka napada odigrali sa onom zajebancijom sa eligible players, tako da su se i sami zajebali jednom
Očigledno to misle koristiti kako bi zbunili Hawkse u SB.
Coltsi, slično izdanje kao protiv Čeličnih u toku sezone, potop.
Povrede, imaju dvije nedjelje. Mislim da će obojica igrati.
Čini mi se da su puno više i ranije trebali koristiti read-option napade, kad vec ne ide downfield. Lynch ih je pogurao, citavu ekipu. Odbrana je korektno korektno odradila svoj dio posla, mada je izostao kvalitetan pass rush. Rodgers 55 pass rating.
Patriotsi se poigrali sa Coltsima. OL, rushing i L.Blount su ih pregazili. Edelman vrhunsko izdanje. Opet su bruka napada odigrali sa onom zajebancijom sa eligible players, tako da su se i sami zajebali jednom
Coltsi, slično izdanje kao protiv Čeličnih u toku sezone, potop.
Povrede, imaju dvije nedjelje. Mislim da će obojica igrati.
-
Stargate Punk
#2939 Re: NFL all about
Ako Seahawks budu igrali kao što su jučer onda će im biti rezultat kao od Colts u SB.
Previše su napravili grešaka i pravi tim bi to kaznio dobro.
- Pitarrr82
#2940 Re: NFL all about
Stargate Punk wrote:Ako Seahawks budu igrali kao što su jučer onda će im biti rezultat kao od Colts u SB.
A dobro, mislim da je u pojedinim trenutcima GB igrao previse pasivno i na sigurno sto im se na kraju i osvetilo, losi sigurno nisu.
- almirony
#2941 Re: NFL all about
Donekle se slažem. Ipak je odbrana Seahawksa odigrala kako treba i zaustavila ih dva puta na liniji. Gore teško da mogu od onoga u prvom poluvremenu.Stargate Punk wrote:Ako Seahawks budu igrali kao što su jučer onda će im biti rezultat kao od Colts u SB.
- almirony
#2942 Re: NFL all about
Russell Wilson is 10-0 career vs. Super Bowl winning quarterbacks (3-0 vs. Aaron Rodgers; 2-0 vs. Eli Manning; 2-0 vs. Peyton Manning; 2-0 vs. Drew Brees; 1-0 vs. Tom Brady).
-
statixx
#2943 Re: NFL all about
Fakat ziheraska igra Gb, nije bas licilo na njih. Ja odigram dvicu, ali sreca fulim jos nesto, inace bih poludio kod onog onside kicka. 
- Pitarrr82
#2944 Re: NFL all about
Kubiak novi trener Denvera...
- DoZeN
#2945 Re: NFL all about
Seahawks je imao srece,ali i znanja mora se priznati,nije prvi put da se ovako vracaju u utakmicu i pobjedjuju 
- Pitarrr82
-
LAFAC95
- Location: ZELJO TOJE MOJ TEEM <3 SRCU DRAGA BOJA PLAWA <3 MISMO ZELJINI ZELJOJE NASH
#2947 Re: NFL all about
al ljudi dragi jesam ja igro medena jos na onom starom televizoru prvo ih skupim trcanjem raning bekom ili nekim kratkim dodavanjem za tb a onda ocekuju da ja istotako a ja bacim hail mari i tachdaun bolan jes mi bilo drago. kasnije malo gledo meninga htjeo trenirat al trenito kosarku ozbiljnu pa mi nisu dali. danas samo student. eto to vam je zivot
- Pitarrr82
- Pitarrr82