Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
velikibrnjo

#2926 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by velikibrnjo »

Miss D wrote:Bitno je da si ti platio citav ceh,
ovdje ti je to veoma osjetljiva tema :lol:

:mrgreen:
Tace jadan
kako je nije sramota sto nije dala i ona pola
a sigurno ceh golem bio, od dvije produzene i mozda jedna limunada :-)

Ja bih propo' u zemlju kad bi mi zensko platilo racun
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2927 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Truba »

ja mislim da samo lezbače plaćaju cehove :mrgreen:
velikibrnjo

#2928 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by velikibrnjo »

Black swan wrote:ja mislim da samo lezbače plaćaju cehove :mrgreen:
Nije istina vidis da cure izadju na dejt pa jadne placaju i svoj i njegov CEH :-)
djevojka26

#2929 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by djevojka26 »

klixoris wrote:
Miss D wrote:Bitno je da si ti platio citav ceh,
ovdje ti je to veoma osjetljiva tema :lol:

:mrgreen:
A upratio sam to u ranijim postovima al nisam htio da komentarisem... Ako cemo vec na tu temu, musko nikada ne treba dozvoliti zeni da posegne za tasnom i novcanikom a kamoli da je pusti da plati i jos se pravi budala al hajd, svakakvog voca i u povrca u ovom stakleniku od svijeta.... :-)
:thumbup: :thumbup:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2930 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by plain vanilla »

klixoris wrote: (al bas cmoknu - ohne jezik :D )
:thumbup: :lol: :lol: :lol:
Logovan

#2931 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Logovan »

klixoris wrote:"cekaj cekaj, stani... moram da se skoncentrisem" i poce da ono hvata zrak i puhce ko trudnice kad treniraju za porod :shock:
Ja ostao onako u shoku. Cura poblijedila, puhce ko trudnica, preznojava se, haman u nesvijest da mi padne :shock:
Hahahahahahah ne vjerujem vlastitim očima. :lol: :lol: :lol: Najjači dio. :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
duplanula

#2932 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by duplanula »

Pa bio si joj "prvi", sta si ocekivao :D :run: :run:
klixoris

#2933 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by klixoris »

duplanula wrote:Pa bio si joj "prvi", sta si ocekivao :D :run: :run:
E samo mi je jos i to trebalo. Sta da nisam pobjego pa da sam fakat dosao i do tog "ozbiljnijeg" dijela... Na sta li bi tek to licilo ako je zamalo kolabrirala zbog poljupca pardon - cmoka

Inace, nisam ocekivao da ce vas moj dozivljaj ovako nasmijati. Konto sam da ce vam moja prica bit bezze pored svih drugih prica u ovoj temi :thumbup:
Last edited by klixoris on 07/11/2012 15:58, edited 2 times in total.
duplanula

#2934 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by duplanula »

klixoris wrote:
duplanula wrote:Pa bio si joj "prvi", sta si ocekivao :D :run: :run:
E samo mi je jos i to trebalo. Sta da nisam pobjego pa da sam fakat dosao i do tog "ozbiljnijeg" dijela... Na sta li bi tek to licilo ako je zamalo kolabrirala zbog poljupca pardon - cmoka :-)

Jel ono radi tebe pjevaju prvi poljubac (cmoka) davno zaboravljen? :P
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2936 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Truba »

to je garant s foruma hr
oni su luđi i od nas :mrgreen:
dusa_raskopuša

#2937 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dusa_raskopuša »

Koje idiotkinje, Allahu. :roll: :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2938 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Chmoljo »

Black swan wrote:to je garant s foruma hr
oni su luđi i od nas :mrgreen:
što je najgore, imam havera koji bi neke od ovih stvari iz čiste zajebancije izvalili... :D najgori dejt što je lik rek'o da bi burence sa pipom... ovakvima stvarno treba nekih stvarnih problema u životu... :lol:
htcxone

#2939 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

ovo mi jaran ispričao (valjda ne čita)

posto nikad nije imao "intimni odnos" :D nakon dugo ganjanja uspio je upecati jednu, dogovre se da izađu ... bilo je sve ok, ona ga zvala dva dana pooslije, on direktno presao na stvar, hocemo li veceras sta, ona rekla hoce, izađu u grad, kafica, onda u jedan hotel, tamo se počeli fatati :D on se skinuo, ona do pola, taman krenulo... kad ona... "koliko si ih imao do sada?" ... on "ti si mi prva"
ona ustala, obukla se :lol: i otišla...
MedenoSrce

#2940 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MedenoSrce »

Najjači mi je bilder :lol: kao da je sa Denisom jednim izlazila :lol: (pita on mene ustajuci, usred Strose, napinjuci mišiće, jel da da imam bolje dupe od Jlo)
honky tonk

#2941 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by honky tonk »

:lol: :lol: :lol: :lol:
FrozenCastle

#2942 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by FrozenCastle »

htcxone wrote: htcxone
Vidi se da je neka profesionalka bila. :dance:
azurna_obala

#2943 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by azurna_obala »

:lol:

urnebes :lol: :lol:
htcxone

#2944 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

šefica wrote:
htcxone wrote: htcxone
Vidi se da je neka profesionalka bila. :dance:
il nije htjela da brljavi na njoj .... ko ce zanti :D
drag_gost

#2945 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drag_gost »

Uf, sad se sjetih...
sjedim prije godinu i pol, sa nekim drustvom ljetnoj basti u malim Dairama i sjedi preko puta nas neki par. U jednom trenutku cura ode u wc, a decko joj otvori tasnu i hladno prerovi sve unutra. Novcanik je otvorio i prebrojao sve sto ima u njemu. To je trajalo nekih 5 minuta, dok je sve lijepo pretumbao i bas je zavrsio kad je cura izasla vani i sjela pored njega. Kakav tajming.. valjda sinhronizovao satove. :D Sjede cura pod njega, i sasvim normalna prica se nastavi, ljubav cvate na sve strane, cmokanje, i sl... a svo drustvo koje je bilo vani (vecina zna kako je u Dairama kad je ljeto) :shock: :shock: :shock:. Sjedili jos 10tak minuta i odose zagrljeni tako. Profic na djelu. :D
Not My Idea

#2946 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

:lol: :-)
xamp

#2947 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by xamp »

drag_gost wrote:Uf, sad se sjetih...
sjedim prije godinu i pol, sa nekim drustvom ljetnoj basti u malim Dairama i sjedi preko puta nas neki par. U jednom trenutku cura ode u wc, a decko joj otvori tasnu i hladno prerovi sve unutra. Novcanik je otvorio i prebrojao sve sto ima u njemu. To je trajalo nekih 5 minuta, dok je sve lijepo pretumbao i bas je zavrsio kad je cura izasla vani i sjela pored njega. Kakav tajming.. valjda sinhronizovao satove. :D Sjede cura pod njega, i sasvim normalna prica se nastavi, ljubav cvate na sve strane, cmokanje, i sl... a svo drustvo koje je bilo vani (vecina zna kako je u Dairama kad je ljeto) :shock: :shock: :shock:. Sjedili jos 10tak minuta i odose zagrljeni tako. Profic na djelu. :D
Hhahaha, genijalno xD
cikaBosanac

#2948 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by cikaBosanac »

drag_gost wrote:Uf, sad se sjetih...
Hahahahahaha... MAHALAŠ :lol: :lol:
djevojka26

#2949 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by djevojka26 »

NenjiA wrote:
Amoxicillin wrote:ama većina vas mene nije skontala, neam ja ništa protiv sexa, normalno, doćiće vrijeme za to, s osobom s kojom treba
ali ja nisam taj tip da ganjam curu samo zbog toga, možda pretjerujem, al prvo što mi je rano za te stvari, a drugo zelim i taj neki odnos s emocijama i to :) s nekim provodit vrijeme što neko reče "na klupici u parku" i slično.
Brate stipu ove trollove ovde. Svi su ovdje veliki je*ači, zavodnici itd., a po čitav dan sjede na forumu i presipaju iz šupljeg u prazno. Ja samo ne znam kako ti ljudi mogu biti u vezama, kada vidim koliko su te veze njima uništile poimanje ljubavi.

I ja sam htio djevojku koju ću zagrliti i da se u tom trenutku zaustavi vrijeme. Našao sam je.
Htio sam djevojku s kojom ću moći podijeliti sve što mi je na umu, bez da me osudi ili proglasi ludim. Našao sam je.
Htio sam vezu u kojoj smo oboje 100% iskreni i uživamo u činjenici da smo tu jedno za drugo. Našao sam je.

Dakle moguće je. Bitno je ne izgubiti dijete u sebi, ne zaboraviti sve ono što smo htjeli, pa se neće izgubiti ni ljubav.
Nego ti je sad fazon da muško nije muško ako nije jebalo po' evrope i ženska je fuj ako nije popušila makar dva-tri kilometra kite. I tako onda ti mačo-muškarci i glupačice željne pažnje nalete na debile koji ih emocionalno devastiraju, pa im je onda sve neko drugi kriv što su oni razočarani u ljubav, emocije, strast, pripadanje, odanost.

Nego ti, dečko, fino polako. Ne daj da te prave budalom i ti radi po svom. Naići će ona koja će cijeniti tu tvoju nevinu ljubav i koja će ti istom mjerom vratiti. :thumbup:
:thumbup: :thumbup:
skafiskafsnjak

#2950 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by skafiskafsnjak »

Sta bismo mi bez ove teme :lol:
Post Reply