Kvalifikacije za SP 2014
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Dead Man Walking
#2926 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Finala? Malo je kume, daj titulu kad smo vec tamo. 
- sinuhe
#2927 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Da nisu kiksali protiv Estonije i Slovenije jos i nekako. Belgije se zadnjih 10 godina i ne sjecam.
- odr0n
#2928 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Način na koji se naša repka u grupi nosi sa protivnicima čini ih zaista paučinama, ali nije to stvar njihove slabosti, nego naše jačine.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2929 Re: Kvalifikacije za SP 2014
ko bi gori sad je doli a ko doli sad je gori
mada
oni imaju više učešća na mundijalima jbg
u dobru se ne uzvisi u zlu se ne ponizi
oni imaju više učešća na mundijalima jbg
u dobru se ne uzvisi u zlu se ne ponizi
- cyprus
#2930 Re: Kvalifikacije za SP 2014
E, jeboga, to sa Maltom je neozbiljniji dio mog posta, zato je išao smajliultima_palabra wrote:To je baš jedno lijeno razmišljanjecyprus wrote:Muče se sa Maltomhodža wrote:na osnovu čega misliš da je Italija tanka ?Ma već nekoliko godina govorim, što i nije neka mudorost da je italijanski fudbal u krizi... Naravno i pored te krize, oni nađu način da naprave velike rezultate, što svakako govori o njihovoj veličini, ali što se tiče kvalitete Italija teško da je ikada bila na nižim granama... To će negdje morat doć na naplatu, možda čak i u ovim kvalifikacijama...
Mislim na zaključivanje po utakmici sa Maltom... zna se da se Talijani nikad ne trude više nego što je potrebno, nisu oni kao Švabe koji bi ovima utrpali 10
![]()
Talijani su svakako imali boljih ekipa od ove, ali ova je nekako najraznovrsnija... ima igrača raznih godišta, profila, porijeklaJuventus se već vratio u vrh evropskog fudbala, a dogodine mislim da će i Milan... ove dvije ekipe daju 90% reprezentacije.
- p206
- Kemal Malovčić
#2932 Re: Kvalifikacije za SP 2014
treba ući ozbiljno u svaku utakmicu
ne treba se dizati
ne treba srati
to je recept za uspjeh
ne treba se dizati
ne treba srati
to je recept za uspjeh
- MOSALJOZE
- pirmin
#2934 Re: Kvalifikacije za SP 2014
It_is_a_Leclerc wrote:Ja šta su dosadni portali sa ovim "reprezentacijama" Jugoslavije, ubij Bože.. A da probamo sa reprezentacijom Rimske imperije ?

- JThomas
#2935 Re: Kvalifikacije za SP 2014
ja reko' radovan karadžić to rekao
a ono tole lopov
a ono tole lopov
-
Mustang1
#2936 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Navikao
"Je, svašta je padalo po travnjaku i oko moje glave. No, nisu to bile stvari koje te mogu usmrtiti", rekao je Joe Hart.
"Mislim da je kraj mene, u jednom trenutku, proletjela rola wc-papira. Padale su i olovke, neki drugi predmeti. No, znate što. Meni je bilo lijepo igrati u takvoj atmosferi. I to su čari nogometa", dodao je.
- Romanista 101%
#2937 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Bubalo1 wrote:Navikao![]()
"Je, svašta je padalo po travnjaku i oko moje glave. No, nisu to bile stvari koje te mogu usmrtiti", rekao je Joe Hart.
"Mislim da je kraj mene, u jednom trenutku, proletjela rola wc-papira. Padale su i olovke, neki drugi predmeti. No, znate što. Meni je bilo lijepo igrati u takvoj atmosferi. I to su čari nogometa", dodao je.
mozda je mislio na nozeve i flase pa konta super sam prosao
-
Frankyee
#2938 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Srbija poslije ove pobjede nad Skotskom i dalje se nada da nesto mogu uraditi,....
Mi se ne trebamo previse uzdizati, jeste ovo najveci rezultat ovog tima, i to jos bez Pjane i Salihovica , ali trebamo se malo ohladiti i pripremiti protiv Slovaka. Teoretski i SLovaci i Grci nas nas jos mogu stici.
Sjecam se kako smo mi klepili Belgiju u dva meca pa smo iznenada preskocili njih na tabeli i optisali ih iz dalje utke, moramo paziti da se to nama ne dogodi. Kvalitet je na nasoj strani ali u fudbalu je sve moguce.
Ja se iskreno nadam da uzimamo sve utakmice do kraja i da zadnje dvije utakmice Susic ima sansu da isproba neke nove igrace

Mi se ne trebamo previse uzdizati, jeste ovo najveci rezultat ovog tima, i to jos bez Pjane i Salihovica , ali trebamo se malo ohladiti i pripremiti protiv Slovaka. Teoretski i SLovaci i Grci nas nas jos mogu stici.
Sjecam se kako smo mi klepili Belgiju u dva meca pa smo iznenada preskocili njih na tabeli i optisali ih iz dalje utke, moramo paziti da se to nama ne dogodi. Kvalitet je na nasoj strani ali u fudbalu je sve moguce.
Ja se iskreno nadam da uzimamo sve utakmice do kraja i da zadnje dvije utakmice Susic ima sansu da isproba neke nove igrace
-
Mustang1
#2939 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Nista isprobavanje .. Ima prijateljska pa nek isprobava .. Ove kvalifikacije zavrsiti bez poraza ! 
- Logovan
#2940 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Da ga je nešto pogodilo, vidio bi on da li je to čar fudbala.Bubalo1 wrote:Navikao![]()
Po mogućnosti da budu sve pobjede.Bubalo1 wrote:Nista isprobavanje .. Ima prijateljska pa nek isprobava .. Ove kvalifikacije zavrsiti bez poraza !
- Sezam
#2941 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Imam potpuno isto misljenjeFrankyee wrote:Srbija poslije ove pobjede nad Skotskom i dalje se nada da nesto mogu uraditi,....
Ja se iskreno nadam da uzimamo sve utakmice do kraja i da zadnje dvije utakmice Susic ima sansu da isproba neke nove igrace![]()
![]()
- ultima_palabra
#2942 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Sušić ne isprobava nove igrače u prijateljskim, a vi biste da to radi u kvalifikacijama 
-
OLIMPICSARAJEVO
#2943 Re: Kvalifikacije za SP 2014
ma kakva srbija nema sanse da se oni kvalifikuju
- DonVito
#2944 Re: Kvalifikacije za SP 2014
O tome ja pisem dueli protiv BIH njima ce biti zadnja sansa a repk. koja ima jednog Marek Hamšík (NAPOLI)Frankyee wrote:Srbija poslije ove pobjede nad Skotskom i dalje se nada da nesto mogu uraditi,....
Ja se iskreno nadam da uzimamo sve utakmice do kraja i da zadnje dvije utakmice Susic ima sansu da isproba neke nove igrace![]()
![]()
U odbrani imaju Skrtela (LFC), Hubočana(ZENIT), Zabavnika(MAINZ), Duricu(LOKOMOTIVA.M), Pekartik(Hertha) u sredini npr. Juraj Kucka(GENOA, na ljeto vjerovatno u MILAN), Mak (NURRMBERG) na krilima Vladimira Weissa(PESKARA), Miroslava Stocha(FENERBAHCHE).
Jedino im je napad star izmedju ostalog tu su Robert Vittek(ISTAMBUL), Stanislav Šestak(BURSASPOR), Filip Hološko(BESIKTAS), Erik Jendrišek (FREIBURG).
Ovi podebljani nisu bili na spisku za ovu zadnju tekmu u klf. protiv Litvanije i prijateljsku protiv Svedske
-
OLIMPICSARAJEVO
#2945 Re: Kvalifikacije za SP 2014
ma kakav hamsik da valja nebi igro u napoliju
-
Frankyee
#2946 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Da se racuna samo kpji je klub sta bi onda sa Misketom bilo,.... nadam se da Misketa potcjene nasi protivnici.OLIMPICSARAJEVO wrote:ma kakav hamsik da valja nebi igro u napoliju
Treba svakoga uvazavati, mi smo mnogo jaci ali treba se dobro spremiti.
- DonVito
#2947 Re: Kvalifikacije za SP 2014
OLIMPICSARAJEVO wrote:ma kakav hamsik da valja nebi igro u napoliju
Bicu blag jarane imas li ti pojma o čemu pišeš..
Maradona najveći svih vremena žario i palio u dresu Napolija.
I jednu Latviju.Treba svakoga uvazavati, mi smo mnogo jaci ali treba se dobro spremiti.
Last edited by DonVito on 28/03/2013 14:59, edited 1 time in total.
-
Frankyee
#2948 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Kao sto rece Susic pitanje je sad ko ce ispasti iz tima kad se vrate Salihovic i Pjana,...
Vjerovatno Pjanic ulazi umjesto Mede ali za Salihovica mi nije sigurno, da li ce mijenjati Zukanovica u zadnjoj liniji ili mozda umjesto Lulica koji nije bas odigrao maestralno.
A Pandza ?
Znaci ta neka puna Susiceva ekipa izgleda po meni ovako:
Begovic
Mujdza, Pandza , Spahic, Salihovic
Zahirovic
Pjanic, Miske, Lulic
Ibisevic, Dzeko
Ja bih najvise volio da vidim Salihovica umjesto Zahirovica a Zukanovica sto je igrao u Zenici lijevog beka. Jos da dodam treba Susic dovesti treceg napadaca za klupe, pa makar to bio Muslimovic ako nema niko bolji.
Vjerovatno Pjanic ulazi umjesto Mede ali za Salihovica mi nije sigurno, da li ce mijenjati Zukanovica u zadnjoj liniji ili mozda umjesto Lulica koji nije bas odigrao maestralno.
A Pandza ?
Znaci ta neka puna Susiceva ekipa izgleda po meni ovako:
Begovic
Zahirovic
Pjanic, Miske, Lulic
Ibisevic, Dzeko
Ja bih najvise volio da vidim Salihovica umjesto Zahirovica a Zukanovica sto je igrao u Zenici lijevog beka. Jos da dodam treba Susic dovesti treceg napadaca za klupe, pa makar to bio Muslimovic ako nema niko bolji.
- DonVito
#2949 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Frajer ugura u prvi 11 Pandzu nakon sto nogomet nije igrao haman pa godinu danaZnaci ta neka puna Susiceva ekipa izgleda po meni ovako:
Begovic
Zahirovic
Pjanic, Miske, Lulic
Ibisevic, Dzeko
Salihovic nam je mnogo korisniji blize golu ali.. Medunjanina opet out cisto sumnjam da je ovo Papetova vizija tima, upravo to je tvoja i ako igra sa Misketom i Pjanicem, Ibisevic ide van, tako je kod Papeta uvijek bilo jedino protiv L repki se moze igrati ovako..
- Muhamed Đakmić
#2950 Re: Kvalifikacije za SP 2014
To je manje - više ta ekipa i postavka, samo umjesto Pandže Vranješ, i (nadam se) Zukanović umjesto Salihovića.
Salihović je preloš igrač, bilo na lijevom krilu, bilo na lijevom beku, i redovno nam bude jedan od najlošijih u ekipi kad igra na tim pozicijama. Zato je bolje ili ga staviti na njemu prirodnu poziciju, ili ga držati na klupi.
Salihović je preloš igrač, bilo na lijevom krilu, bilo na lijevom beku, i redovno nam bude jedan od najlošijih u ekipi kad igra na tim pozicijama. Zato je bolje ili ga staviti na njemu prirodnu poziciju, ili ga držati na klupi.