Kontam sad yebo te i kajkut mutavi, koliko nama treba 10-ka tj. Bekric... pa mi nemamo izvodjaca prekida nikako i pored toga nam treba ta 10ka da podvali loptu. Znaci molim te Boze!
@ultima
Cuj nisi lud za povratnicima
Moderators: Charuga, Tomahawk11
ma i Lazo bi leg'o k'o kec na desetkuambition wrote:Covjek je ljudina i legenda.... stvarno mu treba spomenik dici![]()
Kontam sad yebo te i kajkut mutavi, koliko nama treba 10-ka tj. Bekric... pa mi nemamo izvodjaca prekida nikako i pored toga nam treba ta 10ka da podvali loptu. Znaci molim te Boze!
@ultima
Cuj nisi lud za povratnicimaSta bi sad dao da se Nyema vrati
Ima povratnika i "povratnika".ultima_palabra wrote:Inače nisam lud za povratnicima, ali situacija sa igračkim kadrom nije baš sjajna, tako da bi Bekrija dobro došao. Mada je pred kraj drugog "mandata" ovdje bio baš zapušten, ne znam kakav je sad.
Svaka čast za muštuluk, može li se i tebi petaka uplatitiCharuga wrote:Prijenos utakmice iz CG ide na Moja TV a cijena je 3 KM.
Kako se uplacuju ove 3 KM ?Charuga wrote:Prijenos utakmice iz CG ide na Moja TV a cijena je 3 KM.
Kako je to FUJ!!!! Umjesto da prenosi BHT kome placam svaki mjesec mogu se slikati sa Moja TV jer je kod mene HS.Charuga wrote:Prijenos utakmice iz CG ide na Moja TV a cijena je 3 KM.
Šibicar wrote:Ako postoji kakav link cibnite na pp očiju vam.