kako je onda moguce da jedno vece bašta bude na jednom mjestu, a drugo vece na drugom. plate prekonocijon_jovi wrote:Bogami ja kada sam držo poslovni morao sam svaki centimetar kvadratni trotoara platiti. Plaćao sam samo od proljeća do jeseni, a bili su pošteni pa mi zimu nisu uračunavali jer zimi nisam koristio. Na drugom mjestu parkirni prostor - za tri automobila morao sam plačati jer mi je to bilo tačno ispred poslovnog. To što je on tebi pričo mačku o rep. Općina na proljeće konkurs objavi za ljetne bašče pa bujrum, znaju za svaki cm2 koji se koristi ili bi se morao koristiti.Admir_1984 wrote:bolan nebio meni vlasnik jedne kafane kaze da uopste nista ne placaju, nego im je razlog kad moze drugi mogu i ja i svake godine sve šire i šire. a opcinska inspekcija i policija tu ništa ne mogu jer su korumpirani i boje se "velikih faca". to ti je isto kad pauk pokupi golfa tricu, a nekom skupom audiju ne smije ni prici iako je ovaj npr na trotoarujon_jovi wrote: Ne smije on iznjeti inventar ako nije platio državi. Došla bi njima inspekcija da ih tjera odmah. Zakup tog prostora se plaća općini. Provjeri pa češ da vidiš.
Smetnja je nešto drugo. Urbanistički nerješeno. Gradilo se u talasima pa se prepravljalo pa se opet ništa nije uspjelo. Hotel Holywood, tu mu nije bilo mjesto. Stvara se tjeskoba bez razloga
Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#2926 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
- _Reds_
#2927 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
@golfista
Ferhadijom se koliko toliko moze proci, a drugo ona me i ne interujese, jer to nije moja lokalna zajednica.
Drugo, da li neko kao obicni gradjanin treba da eto ne sjedu u kaficu koji se nelgalno prosisrio, ma daj, imaju institucije koje trebaju to da rijese, ali nece da rijese, jer je to neciji interes.
Na ilidzi kafici recimo plate 15 kvadrata, a koriste 60 i vise.
Po zakonu svaka basta mora biti jasno oznacena i odugnuta od zemlje ili asfalta da bi se mogla jasno izmjeriti, svugdje gdje to nije slucaj basta je nelegalna, pa vi vidite koliko ih ima po Ilidzi.
Ferhadijom se koliko toliko moze proci, a drugo ona me i ne interujese, jer to nije moja lokalna zajednica.
Drugo, da li neko kao obicni gradjanin treba da eto ne sjedu u kaficu koji se nelgalno prosisrio, ma daj, imaju institucije koje trebaju to da rijese, ali nece da rijese, jer je to neciji interes.
Na ilidzi kafici recimo plate 15 kvadrata, a koriste 60 i vise.
Po zakonu svaka basta mora biti jasno oznacena i odugnuta od zemlje ili asfalta da bi se mogla jasno izmjeriti, svugdje gdje to nije slucaj basta je nelegalna, pa vi vidite koliko ih ima po Ilidzi.
- _Reds_
#2928 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Pustite covjeka, da malo pratite vise temu njegovo pisanje bi vam sta vise bilo i zanimljivo, neka pravi kampanju, ako vam se ne svidaja jednostavno cete ignorisati, ja ne vidim da on ovim nekoga vrijeda.LeonardoAC wrote:Pozivam moderaciju da ne dozvoli da se na ovom forumu vodi kampanja bilo koje političke partije i da nas sve normalne forumaše počasti jednomjesečnim banom za ovog Fočaka. Jbt... koji frik - mo'š mislit kakva mu je ova partija.
- dzejkej
#2929 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
mozemo muntati Foc.Prop. da nas povede u sklopu predizborne kampanje_Reds_ wrote:
Znaci i ti Focanka, et kad vodite raju sa foruma na kolektivni izlet, Jelec, Miljevina, Foca ??![]()
F.P. samo reci u bazi da vodis nekoliko neodlucnih glasaca i jedno janje na road trip.
-
vektor68
#2930 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
mali updateFOČANSKI PROPISI wrote:da ne bi nagađali i vrijeđali izdvojio sam kandidate pod rednim br.1,6.10 i o njima dajem sljedeće podatke:FOČANSKI PROPISI wrote:BOSANSKOHERCEGOVAČKA NARODNA STRANKA (BNS) OBJAVLJUJE PRELIMINARNU LISTU ZA LOKALNE IZBORE
OPĆINA ILIDŽA:
KANDIDATI ZA VIJEĆE:
!.Muharemović Zahid - Sejo
6:Hajdarević Alija
10.Hurem DŽevad
1. Muharemović Zahid-Sejo
Stanuje u Butmiru,oženjen,dvoje djece,materijalno situiran.
Radi za austrisku firmu VWP (zaposleni samo oni koji imaju menadžerske sposobnosti),jedan od najuspješnijih direktora u Evropi.
Za nagradu, od firme, svake godine ima besplatan aranžman za godišnji odmor u najluksuznijim odmaralištima svijeta kao što je Kuba,Indija i sl.
Član BNS-a od osnivanja.
6.Hajdarević Alija
Stanuje u Hrasnici,oženjen,materijalno situiran.
Vlasnik i direktor NUTAL-a (najveća fabrika za proizvopdnju boja i lakova u BiH)
Redovno izmiruje obaveze prema radnicima i prema državi.
Član BNS-a,od osnivanja.
10.Hurem Dževad
Živi i radi na Ilidži-centar,oženjen,Ima jednog sina,materijalno situiran.
Vlasnik RIMOS-a,redovno izmiruje sve obaveze prema radnicima i prema državi.
Prvo ćlanstvo u nekoj politićkoj stranci BNS.
1. Muharemović Zahid-Sejo je akviziter ili prodavac osiguranja firme WVP koji najcesce ordinira u Hotelu holywood , WVP je firma koja se bavi mreznim marketingom ili kako se predstavljaju (posredovanjem u osiguranju) , I “uposlenik” postaje svako ko se osigura , saslusa seminar , koliko se sjecam poslednji su bili u hotelu Holiwood. Po “slusanju “ seminara slijedi aplaudiranje samom sebi bajke o putovanjima itd , glavno Naravno treba dovesti nekoliko levata I preguliti iz za lovu (uplatu) da bi se piramida stvorila- nastavila I postajes uspjesni direktor –namah ☺ . On je zaista nekoliko godina u toj piramidi . Kuriozitet je sto je kao u svakoj piramidi (mada oni nedozvoljavaju taj termin) postaje kako navedoste “direktor” . Pa kad se nadju levati onda se dobije sat , pa torba znacku za rever itd..
I najbizarnije u cijeloj prici im je kolikoje dobila para neka supruga ili majka za umrlog muza ili umrlo ili tesko bolesno djete …
Na stranici http://www.wvp.ba/Info.aspx
I na stranici http://www.wvp.at/utf/ necete naci nigdje ime pomenutog..
PS: u narednom prestavljanju ljudi sa liste za putovanje u kosmos ocekujemo da nam FOCAK navede koliko ima ljudi na listi koje je osigurao ? i koliko ima ljudi na listi koje je zaposlio braco Vahid M. a po imenima vidim da ima ljudi koji su bas u J.U. Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo.
6.Hajdarević Alija
Ako je firma pomenutog najveca fabrika u toj bransi u BIH, jadna li nam majka. Ima 8 zaposlenih registrovana negdje u Vitezu . BIG Factory nema web page , ima FB profil sa 18 lajkova
http://www.kupujmodomace.ba/index.php?o ... &Itemid=15
inace NUTAL je poznat po tome da ima proizvoda koliko djece ima vlasnik , AMELIN , KENO -… itd (salim se ima jos par artilala ) http://www.facebook.com/nutal.vitez/info
10.Hurem Dževad
Kad dodjete u RIMOS I zatrazite proizvod od gospodina pod rednim brojem 6. Onda dobijete zacudjeno pitanje upozlenika “dal si normalan sto ce ti to “ kupi nesta drugo .
“Vlasnik RIMOS-a,redovno izmiruje sve obaveze prema radnicima i prema državi” – zasto nas ubjedjivati da je to tako ?? (jesu namjerno izostavljeni dobavljaci?)
- FOČANSKI PROPISI
#2931 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Kad krene kampanja ići ćemo do Foče da postavimo zastavu BiH.dzejkej wrote:mozemo muntati Foc.Prop. da nas povede u sklopu predizborne kampanje_Reds_ wrote:
Znaci i ti Focanka, et kad vodite raju sa foruma na kolektivni izlet, Jelec, Miljevina, Foca ??![]()
..
F.P. samo reci u bazi da vodis nekoliko neodlucnih glasaca i jedno janje na road trip.![]()
- FOČANSKI PROPISI
#2932 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Drago mi je da nas proučavate i bavite se nama.vektor68 wrote:mali updateFOČANSKI PROPISI wrote:da ne bi nagađali i vrijeđali izdvojio sam kandidate pod rednim br.1,6.10 i o njima dajem sljedeće podatke:FOČANSKI PROPISI wrote:BOSANSKOHERCEGOVAČKA NARODNA STRANKA (BNS) OBJAVLJUJE PRELIMINARNU LISTU ZA LOKALNE IZBORE
OPĆINA ILIDŽA:
KANDIDATI ZA VIJEĆE:
!.Muharemović Zahid - Sejo
6:Hajdarević Alija
10.Hurem DŽevad
1. Muharemović Zahid-Sejo
Stanuje u Butmiru,oženjen,dvoje djece,materijalno situiran.
Radi za austrisku firmu VWP (zaposleni samo oni koji imaju menadžerske sposobnosti),jedan od najuspješnijih direktora u Evropi.
Za nagradu, od firme, svake godine ima besplatan aranžman za godišnji odmor u najluksuznijim odmaralištima svijeta kao što je Kuba,Indija i sl.
Član BNS-a od osnivanja.
6.Hajdarević Alija
Stanuje u Hrasnici,oženjen,materijalno situiran.
Vlasnik i direktor NUTAL-a (najveća fabrika za proizvopdnju boja i lakova u BiH)
Redovno izmiruje obaveze prema radnicima i prema državi.
Član BNS-a,od osnivanja.
10.Hurem Dževad
Živi i radi na Ilidži-centar,oženjen,Ima jednog sina,materijalno situiran.
Vlasnik RIMOS-a,redovno izmiruje sve obaveze prema radnicima i prema državi.
Prvo ćlanstvo u nekoj politićkoj stranci BNS.
1. Muharemović Zahid-Sejo je akviziter ili prodavac osiguranja firme WVP koji najcesce ordinira u Hotelu holywood , WVP je firma koja se bavi mreznim marketingom ili kako se predstavljaju (posredovanjem u osiguranju) , I “uposlenik” postaje svako ko se osigura , saslusa seminar , koliko se sjecam poslednji su bili u hotelu Holiwood. Po “slusanju “ seminara slijedi aplaudiranje samom sebi bajke o putovanjima itd , glavno Naravno treba dovesti nekoliko levata I preguliti iz za lovu (uplatu) da bi se piramida stvorila- nastavila I postajes uspjesni direktor –namah ☺ . On je zaista nekoliko godina u toj piramidi . Kuriozitet je sto je kao u svakoj piramidi (mada oni nedozvoljavaju taj termin) postaje kako navedoste “direktor” . Pa kad se nadju levati onda se dobije sat , pa torba znacku za rever itd..
I najbizarnije u cijeloj prici im je kolikoje dobila para neka supruga ili majka za umrlog muza ili umrlo ili tesko bolesno djete …
Na stranici http://www.wvp.ba/Info.aspx
I na stranici http://www.wvp.at/utf/ necete naci nigdje ime pomenutog..
PS: u narednom prestavljanju ljudi sa liste za putovanje u kosmos ocekujemo da nam FOCAK navede koliko ima ljudi na listi koje je osigurao ? i koliko ima ljudi na listi koje je zaposlio braco Vahid M. a po imenima vidim da ima ljudi koji su bas u J.U. Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo.![]()
6.Hajdarević Alija
Ako je firma pomenutog najveca fabrika u toj bransi u BIH, jadna li nam majka. Ima 8 zaposlenih registrovana negdje u Vitezu . BIG Factory nema web page , ima FB profil sa 18 lajkovaod 2011-te
http://www.kupujmodomace.ba/index.php?o ... &Itemid=15
inace NUTAL je poznat po tome da ima proizvoda koliko djece ima vlasnik , AMELIN , KENO -… itd (salim se ima jos par artilala ) http://www.facebook.com/nutal.vitez/info
10.Hurem Dževad
Kad dodjete u RIMOS I zatrazite proizvod od gospodina pod rednim brojem 6. Onda dobijete zacudjeno pitanje upozlenika “dal si normalan sto ce ti to “ kupi nesta drugo .
“Vlasnik RIMOS-a,redovno izmiruje sve obaveze prema radnicima i prema državi” – zasto nas ubjedjivati da je to tako ?? (jesu namjerno izostavljeni dobavljaci?)
Samo bih vas zamolio da se držite istine.
- FOČANSKI PROPISI
#2933 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ovo je partija poštenih ljudi,entuzijasta.LeonardoAC wrote: mo'š mislit kakva mu je ova partija.
Sami sebe finansiramo.
Recimo,nudili smo neke, bivše, članove Stranke za BiH.konkretno ,da pređu kod nas i šta mislite, da su to velike socijaldemokrate,pa otišli u SDP da se bore za građane Ilidže ili sitne šičardžije.
Zato bih vas zamolio, da o nama pišete u superlativu,a ne samo kritički.
p.s
Nažalost,ljudi se bore da dođu do liste SDA ili SDP, iako znaju koliko su zla počinili.
Last edited by FOČANSKI PROPISI on 09/07/2012 14:52, edited 2 times in total.
- _Reds_
#2934 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Mislim da je to tajBlagoje Bratić wrote:1. Muharemović Zahid-Sejo
Jel ovaj iz Butmira ?
Jel se kandidovao na pretprošlim izborima za načelnika ?
Ako je taj onda je ovo punac od Bašovića koji zamislite pravi zgradu na Ilidži on investitor.
-
vektor68
#2935 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Oduvjek sam pokazivao interes za komedijama - pa tako i za ovu i liste drugih stranaka koje će se ubrzo pojaviti , a za sve sto nije točno molio bih da mi se sugerira , argumentira i ja cu se ovdje javno ispričati, moguce i da zaokružim nekoga sa liste tko zna. I jedna sugestija , kako je Vas lider Edo rekao da je ciljna grupa glasača onaj dio populacije koji uopće nije do sada izlazio na izbore, mislim da bi bilo bolje da se držite toga i pricate o programima , namjerama , itd. Blaćenje i trabunjanje o prošlosti i ljudima koji jesu ili nisu nešto uradili na Ilidži (u ovom slučaju) ili nekoj drugoj općini u KS mislim da nece donijeti neke velike rezultate .Drago mi je da nas proučavate i bavite se nama.
Ubjedite mene ko glasača da nisam upravu i primorajte me ,ali ne mahalskim rječnikom, nego pametnim idejama da zaokružim vase ljude ili stranku. Nemojmo pricati kako je ovaj dosadasnji URADIO ono ili ovo , činjenica je da je ipak uradio , sad jel se to nekome svidja ili ne to je drugi padež, e sad što svi mi mislimo da smo , ili bi mogli biti najbolji , urbanisti ,selektori reprezentacija , načelnici općina itd , ali samo na riječima ... znači samo djela nas zanimaju.
Ovo nevedeno u mom predhodnom postu zna svatko od Bistrka (11) do Pazarića.
- FOČANSKI PROPISI
#2936 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ipak mi malo tukneš na zavist ,omalovažavanje,a ima i mala doza mržnje u tebi.vektor68 wrote:Oduvjek sam pokazivao interes za komedijama - pa tako i za ovu i liste drugih stranaka koje će se ubrzo pojaviti , a za sve sto nije točno molio bih da mi se sugerira , argumentira i ja cu se ovdje javno ispričati, moguce i da zaokružim nekoga sa liste tko zna. I jedna sugestija , kako je Vas lider Edo rekao da je ciljna grupa glasača onaj dio populacije koji uopće nije do sada izlazio na izbore, mislim da bi bilo bolje da se držite toga i pricate o programima , namjerama , itd. Blaćenje i trabunjanje o prošlosti i ljudima koji jesu ili nisu nešto uradili na Ilidži (u ovom slučaju) ili nekoj drugoj općini u KS mislim da nece donijeti neke velike rezultate .Drago mi je da nas proučavate i bavite se nama.
Ubjedite mene ko glasača da nisam upravu i primorajte me ,ali ne mahalskim rječnikom, nego pametnim idejama da zaokružim vase ljude ili stranku. Nemojmo pricati kako je ovaj dosadasnji URADIO ono ili ovo , činjenica je da je ipak uradio , sad jel se to nekome svidja ili ne to je drugi padež, e sad što svi mi mislimo da smo , ili bi mogli biti najbolji , urbanisti ,selektori reprezentacija , načelnici općina itd , ali samo na riječima ... znači samo djela nas zanimaju.
Ovo nevedeno u mom predhodnom postu zna svatko od Bistrka (11) do Pazarića.
Volio bih da ti zapošljavaš hiljade ljudi,da si ljubazan prema mušterijama i da uspiješ nagovoriti bar jednog čovjeka da kupi ono što mu ne treba,al mi se čini da si se naslonio na državne jasle i bacaš ublehe poštenom svijetu,
- FOČANSKI PROPISI
#2937 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Mogao bi nam ti referisati,vidim da se zanimaš braćom Muharemović, o lopovlucima koje nagovještavaš,bezbeli ih ima bezbroj.vektor68 wrote: PS: u narednom prestavljanju ljudi sa liste za putovanje u kosmos ocekujemo da nam FOCAK navede koliko ima ljudi na listi koje je osigurao ? i koliko ima ljudi na listi koje je zaposlio braco Vahid M. a po imenima vidim da ima ljudi koji su bas u J.U. Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo.![]()
Slobodno izađi sa istinom,ja te u potpunosti podržavam.
Narod treba da zna sve.
-
vektor68
#2938 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Grješite, u svakoj procjeni , btw nisam na državnim, ili općinkim jaslama, i kako detektiraste moju "zavist" .Ipak mi malo tukneš na zavist ,omalovažavanje,a ima i mala doza mržnje u tebi.
Volio bih da ti zapošljavaš hiljade ljudi,da si ljubazan prema mušterijama i da uspiješ nagovoriti bar jednog čovjeka da kupi ono što mu ne treba,al mi se čini da si se naslonio na državne jasle i bacaš ublehe poštenom svijetu,
Tretirajte me kao glasača , kao najobičnijeg potencijalnog VAŠEG GLASAČA , ubjedite me ( i ne samo mene nego i ovaj sav auditorij na ovom mediju ) da damo glas nekome sa liste koju Vi prezentiraste ovdje.
A ja kao birač ili glasač imam puno pravo da Vas provociram , da minimiziram i degradiram sve vase eventualne uspjehe (zivotne , poslovne , politicke ) koliko mogu u granicama pristojnosti na ovom surovom medju,( znam da je nekada tesko bez gestikulacija lica i mahanja nogu i ruku) da bi vi argumentima mene i ostale ubjedili da sam u krivu i da dam glas VAMA. I na koncu ,kada reklamirate svoju politicku opciju i upustate se u ovakve diskusje ,nadam se da ocekujte i pitanja koja ce biti i provokativna ja kao glasac imam na to pravo ..dakle samo me tretirajte kao GLASAČA gradjanina ove zemlje . OK ?
PS: Termin "TUKNEŠ" je primjeran i čest u vasim stranackim istupima ??
- FOČANSKI PROPISI
#2939 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Možete zabraniti FOČANSKE PROPISE,ali će se pojaviti stotine drugih koji če nastaviti braniti istinu.LeonardoAC wrote:Pozivam moderaciju da ne dozvoli da se na ovom forumu vodi kampanja bilo koje političke partije i da nas sve normalne forumaše počasti jednomjesečnim banom za ovog Fočaka. Jbt... koji frik - mo'š mislit kakva mu je ova partija.
Last edited by FOČANSKI PROPISI on 09/07/2012 15:13, edited 1 time in total.
- jon_jovi
#2940 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Oni su sviknuti na demokraciju ko Muamer el Gaddafi birvaktile.vektor68 wrote:Grješite, u svakoj procjeni , btw nisam na državnim, ili općinkim jaslama, i kako detektiraste moju "zavist" .Ipak mi malo tukneš na zavist ,omalovažavanje,a ima i mala doza mržnje u tebi.
Tretirajte me kao glasača , kao najobičnijeg potencijalnog VAŠEG GLASAČA , ubjedite me ( i ne samo mene nego i ovaj sav auditorij na ovom mediju ) da damo glas nekome sa liste koju Vi prezentiraste ovdje.
A ja kao birač ili glasač imam puno pravo da Vas provociram , da minimiziram i degradiram sve vase eventualne uspjehe (zivotne , poslovne , politicke ) koliko mogu u granicama pristojnosti na ovom surovom medju,( znam da je nekada tesko bez gestikulacija lica i mahanja nogu i ruku) da bi vi argumentima mene i ostale ubjedili da sam u krivu i da dam glas VAMA. I na koncu ,kada reklamirate svoju politicku opciju i upustate se u ovakve diskusje ,nadam se da ocekujte i pitanja koja ce biti i provokativna ja kao glasac imam na to pravo ..dakle samo me tretirajte kao GLASAČA gradjanina ove zemlje . OK ?
- FOČANSKI PROPISI
#2941 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ovo je već nešto konkretnije i drago bi mi bilo da u tebi nađem sagovornika,ali pazi kad kritikuješ, da imaš jasne dokaze,kad pogađaš da imaš argumente..vektor68 wrote:Grješite, u svakoj procjeni , btw nisam na državnim, ili općinkim jaslama, i kako detektiraste moju "zavist" .Ipak mi malo tukneš na zavist ,omalovažavanje,a ima i mala doza mržnje u tebi.
Evo, ovo tukneš preformulisaću u MIRIŠEŠ.
p.s.
Kako da te ubijedim,kad smo mi komedija za tebe.
Drži se ti za sigurno uže.
- FOČANSKI PROPISI
#2942 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Pozivam @golfistu,pošto on poznaje sve procedure,da uputi zahtjev u ime nas općinskom vijeću:
1.Da se izmjesti restoran Alibega Budnje sa Vrela Bosne.
2.Da se sagradi javni WC,kako bi djeca, koja dolaze na ekskurziju, izbjegla plaćanje, gore pomenutom, begu 1. KM
2.Da se sagradi javni WC,kako bi djeca, koja dolaze na ekskurziju, izbjegla plaćanje, gore pomenutom, begu 1. KM
-
Trebam te
#2943 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
FOČANSKI PROPISI wrote:Pozivam @golfistu,pošto on poznaje sve procedure,da uputi zahtjev u ime nas općinskom vijeću:
Sta ako je vlasnik WC sasvim neko drugi?
- FOČANSKI PROPISI
#2944 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Nije ,valjda,načelnik, u nas, Sena(h)id Memić?Trebam te wrote:FOČANSKI PROPISI wrote:Pozivam @golfistu,pošto on poznaje sve procedure,da uputi zahtjev u ime nas općinskom vijeću:
Sta ako je vlasnik WC sasvim neko drugi?
- DELEGACIJA
#2945 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ja sam ovo pisao još sredinom 6.mjeseca:FOČANSKI PROPISI wrote:Pozivam @golfistu,pošto on poznaje sve procedure,da uputi zahtjev u ime nas općinskom vijeću:
Ja ću se nadovezeti i na velikog gazdu BudnjuDanas bila neka dječica, čini mi se iz Krajine na Vrelu Bosne. Naravno djeca se igrala, jela i pila, a kad su trebala piškiti i na upit jedne učiteljice konabaru gdje je WC eeeeee onda je cijena 1 KM korištenje istog. Na reakciju učiteljice da ovde ni zrak nije džaba, poslala je dječicu iza drveća da čuvaju jedno drugom stražu od zmija i da tamo to završe uz obavezno pranje ruku.
Dječica su čini mi se 3. razered, i jadno sam se osjećao kao stanovnik Ilidže.![]()
![]()
![]()
Cijene su čisti bezobrazluk!!!!!!!
- DELEGACIJA
#2946 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ako je generalizovano kao što si ranije rekao ("Oduvjek sam pokazivao interes za komedijama - pa tako i za ovu i liste drugih stranaka koje će se ubrzo pojaviti , a za sve sto nije točno molio bih da mi se sugerira , argumentira i ja cu se ovdje javno ispričati, moguce i da zaokružim nekoga sa liste tko zna.") i sa unaprijed određenim stavom da je sve to isto, zbog čega te onda UBIJEĐIVATI???FOČANSKI PROPISI wrote:Ovo je već nešto konkretnije i drago bi mi bilo da u tebi nađem sagovornika,ali pazi kad kritikuješ, da imaš jasne dokaze,kad pogađaš da imaš argumente..vektor68 wrote:Grješite, u svakoj procjeni , btw nisam na državnim, ili općinkim jaslama, i kako detektiraste moju "zavist" .Ipak mi malo tukneš na zavist ,omalovažavanje,a ima i mala doza mržnje u tebi.
Evo, ovo tukneš preformulisaću u MIRIŠEŠ.
p.s.
Kako da te ubijedim,kad smo mi komedija za tebe.
Drži se ti za sigurno uže.
- DELEGACIJA
#2947 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
A znam i jaBlagoje Bratić wrote:NAROD ZNA![]()
![]()
![]()
- DELEGACIJA
#2948 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Pravio sam i ja garažu, pa i ja sam investitor_Reds_ wrote:Mislim da je to tajBlagoje Bratić wrote:1. Muharemović Zahid-Sejo
Jel ovaj iz Butmira ?
Jel se kandidovao na pretprošlim izborima za načelnika ?
Ako je taj onda je ovo punac od Bašovića koji zamislite pravi zgradu na Ilidži on investitor.
Izgleda da investitore na Ilidži možemo nabrojati na prste jedne ruke.......
E to je problem što ih nema više
-
vektor68
#2949 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Zasto ne pokusate , sa UBJEĐIVANJEM , na ovom forumu mozda ubjedite jos nekoga ... a ako cete samo mene ubjeđivati pozovite me na kafu pa da pricamo , ali mislim da Vam je to gubitak vremena , zato iskoristite ovaj medij na najbolji moguci nacin .DELEGACIJA wrote: Ako je generalizovano kao što si ranije rekao ("Oduvjek sam pokazivao interes za komedijama - pa tako i za ovu i liste drugih stranaka koje će se ubrzo pojaviti , a za sve sto nije točno molio bih da mi se sugerira , argumentira i ja cu se ovdje javno ispričati, moguce i da zaokružim nekoga sa liste tko zna.") i sa unaprijed određenim stavom da je sve to isto, zbog čega te onda UBIJEĐIVATI???![]()
![]()
![]()
Da nebih konstatovao auditorij da mi nemate sta reci , ja cu konstatirati da ste se uvrjedili na moj cinizam, koji je bio reciprocitet vasim "odogovrima" nazalost nista konkretno nista rekli- odogovorili na moje postove.
Evo pitanje za veceras:
1. Sta cete tacno i konkretno uraditi da smanjite nepotizam , i vas "pogled" ce ici malo sire od stranackih , porodicnih , i komšijskih interesa. Koliko da vidim na ovoj prezentiranoj listi... tesko da me mozete uvjeriti da ce ovi ljudi raditi u interesu svih gradjana i cijele općine .
1a. Jeste li ikad pitali osobe sa liste koji je njihov interes ? zasto se upustaju u ovakve eksurzije ako su tako uspesni , sta ocekuju , novac ,moć ili poboljsanje zivota i stanja na općini Ilidza . Koliko su spremni raditi , i sta konkretno od svoga iskustva ulazu ... naravno cijenim da imete neke konkretne ciljeve...
2. Navedite u cemu su to uspjesne osobe sa ove liste , po cemu su prepoznatljivi ? Gdje su se skolovali , ako neko ima eventualno zavrsen fax koji , sta su diplomirali , gdje sada rade , kako su dosli i napredovali do pozicija ... govore li koji strani jezik itd...
Hvala unaprijed.
PS: prvo pisite Vi pa cu onda ja za svakog po na osob da prodiskutujemo .
- _Reds_
#2950 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Kome se ti obracas ovdje, nije ti bolan ovo stranacki forum, FP samo malo predstavlja svoju stranku, al ti on nije aktivni politicar, citaj malo temu od prije, a ne banes ko grlom u jagode, i sad da tebi neko na forumu da neke razloge.vektor68 wrote:Grješite, u svakoj procjeni , btw nisam na državnim, ili općinkim jaslama, i kako detektiraste moju "zavist" .Ipak mi malo tukneš na zavist ,omalovažavanje,a ima i mala doza mržnje u tebi.
Ja politicar nisam, ali ti mogu dati razloge zasto ne glsasati za aktuelnog nacelnika i SDA. A posto on tebi valja, ocigledno da nemamo iste kriterije.