Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prije svega lijep pozdrav svima:). Pratim sa-x vec dugo godina no neki dan sam se konacno registrovala kao clan ne bi li i ja koju pametnu napisala;)
Razlog mog javljanja jesu ove oxfordice o kojima govorite zadnje dvije stranice. Kod mene u prodavnici mogu se kuputi iste ovake i jos puno drugih lijepih modela pa ako neko zeli ja bih mu mogla kupiti i poslati postom.
Ako neko zeli neke od cipelica neka se javi na PP.
P.S. I da, napisite koliko bi po vama bila fer cijena usluge.
Lijep pozdrav
mi smo ti ovdje skroz fer pa nema provizije nikakve nego da prostis uletimo jedna drugoj jel zene
djevojke koje su mi se javile za balerine ...moracu par razocarati jer broj 39 zelene nisam nasla a obisla sam vjerujte cijeli grad,znaci 39 zelene nisam nasla sve ostalo je kupljeno i bice uskoro u Sarajevu kad tacno objavicu ovdje da se nejavljam svakoj pojedinacno.....
immuno wrote:djevojke koje su mi se javile za balerine ...moracu par razocarati jer broj 39 zelene nisam nasla a obisla sam vjerujte cijeli grad,znaci 39 zelene nisam nasla sve ostalo je kupljeno i bice uskoro u Sarajevu kad tacno objavicu ovdje da se nejavljam svakoj pojedinacno.....
A bas mi se dopadaju ... Da li bi mogla pogledati imaju li mozda narandzaste, ako ti je prodavnica negdje u blizini ? Ili si vec zavrsila sa shoppingom ?
U svakom slucaju velikoooo hvala, dobila sam PP za tene stvarno di divna
sta je ovo???kako ih nije stid prodavat cipele 15-20 maraka skuplje od cijene vani u h&m?kontam da hoce zaradit' ali do 5 km je i podnosljivo,hajde,ali ovoliko pohlepan biti?svasta...
sta je ovo???kako ih nije stid prodavat cipele 15-20 maraka skuplje od cijene vani u h&m?kontam da hoce zaradit' ali do 5 km je i podnosljivo,hajde,ali ovoliko pohlepan biti?svasta...
a cipele iz h&m su za jednu sezonu,ne valjaju.
ovi sto prodaju a ne placaju porez bi
ja bi ih prijavila
ma doduse i to sto kazes, kad se samo sjetim onih sto su sa wholesale narucivale i prodavale, naruce majicu za 4 dolara, pa je prodaju za 30-40KM na FB, i to je islo ko halva...
alica.k wrote:ma doduse i to sto kazes, kad se samo sjetim onih sto su sa wholesale narucivale i prodavale, naruce majicu za 4 dolara, pa je prodaju za 30-40KM na FB, i to je islo ko halva...