BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Edin H.

#2926 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Edin H. »

smoki_choko wrote:
dzaba ti begovic kad je hasagic bio najbolji igrac na terenu. jos je izvodio svoje karafeke sa bacanjem igraca.
Plivao je kod drugog gola, treci nisam vidio, penal se morao ponoviti.

Ali nije tu problem samo u Keni naravno.
Bosanski_kralj

#2927 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Bosanski_kralj »

--------
Last edited by Bosanski_kralj on 03/06/2011 22:44, edited 1 time in total.
Šibicar

#2928 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Šibicar »

nosara wrote:
Sasvim_Obican wrote:
Mobile_Disco wrote:"Sramotan meč, sramotan poraz. Nisam prepoznavao ekipu na terenu. Nije mi jasno da u dva mjeseca odigramo dva različita meča. Sada Albaniju moramo dobiti", rekao je Sušić.

:roll:
Čuj nije mu jasno... Ok, meni je jasno - ne valja ti taktika, čovječe ! Valjda je sad svima jasno
Kojom taktikom natjerati nekog da se bori..? :-?
I mene ovo zanima,fakat.Ok loša taktika i sve to stoji,ali da ne vidim ni mrvu borbenosti i da našu reprezentaciju izdominira reprezentacija rumunske lige i rasturi nas u svim segmentima...BRUKA.
Mobile_Disco

#2929 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Mobile_Disco »

nosara wrote:
Sasvim_Obican wrote:
Mobile_Disco wrote:"Sramotan meč, sramotan poraz. Nisam prepoznavao ekipu na terenu. Nije mi jasno da u dva mjeseca odigramo dva različita meča. Sada Albaniju moramo dobiti", rekao je Sušić.

:roll:
Čuj nije mu jasno... Ok, meni je jasno - ne valja ti taktika, čovječe ! Valjda je sad svima jasno
Kojom taktikom? Pa on je selektor neka je smisli, neka ih "nalozi", neka uradi nesto.. Ako zna..
Edin H.

#2930 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Edin H. »

Van Halen wrote:Eto Bjelorusa 4 boda
Je'l utakmica stoljeca u Minsku :D
flyawayll

#2931 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by flyawayll »

A izvinite, kako su nasi navijaci reagovali ??
smoki_choko

#2932 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by smoki_choko »

nosara

#2933 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by nosara »

Mobile_Disco wrote:
nosara wrote:
Kojom taktikom? Pa on je selektor neka je smisli, neka ih "nalozi", neka uradi nesto.. Ako zna..
Treba ih nalozit, slazem se... Mozda bi trcali ako bi gorili... Mozda... :twisted:
solo2

#2934 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by solo2 »

udrch wrote:Bjelorusija - Francuska 1:1...
Još uvijek imamo realne šanse da pobjedom u Prizu izborimo direktan plasman..
Hahahahahahaha cuj pobjedom u Parizu - bra'o majstore!!!
smoki_choko

#2935 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by smoki_choko »

trebali su im obecati po jednu rumunku posle meca ako pobijede ili izvuku bod. ne bi oni onako igrali :lol:
Van Halen

#2936 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Van Halen »

Edin H. wrote:
Van Halen wrote:Eto Bjelorusa 4 boda
Je'l utakmica stoljeca u Minsku :D
Ne ne ne ne utakmica stoljeća je u Zenici,zatim je slijedeća utakmica stoljeća u Minsku, pa onda opet u Zenici pa opet u .......
BSn

#2937 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by BSn »

Tito i partijo, na sourceu clanak kako su "navijaci bh. pravili nerede". O pameti, mnogo si skupa...
denimb

#2938 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by denimb »

Citam ovo sve, udarate po svima i ok je, a ja sam malo pijan i razocaran i svega se nakupilo.
Ali sam ubijedjen da je ovo veceras Susicev poraz, mozes imati najbolje igrace na svijetu ali ako ih posaljes na teren a da im ne objasnis sta treba da igraju, kako da se ponasaju od njih nemas nista.
Ovo me podsjetilo bas na onu utakmicu protiv Francuske, kada se Susuc jadan, ponio nasom euforijom pa poslao 11 ljudi na teren da ih poderu a ovi se izgubili u prvih 5 minuta.

Mi mozemo dizati euforiju do mile volje, ali trener je taj koji treba da bude pametan, koji treba ostane na zemlji i da zna koliko moze ta ekipa, pa ovoj istoj Rumuniji je Albanija uzela bod na njihovom terenu, ali igrajuci po svojim mogucnostima.

Ono sto je pojelo Susica u ovoj utakmici je dilema izmedju toga da li da uzme bod ili tri, a to je on vidio u onome da li da igra Ibricic ili Ibisevic.

Neka nam je Bog na pomoci sa ovako takticki potkovanim trenerom.
Šibicar

#2939 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Šibicar »

hz__semir wrote:Nissam gledao utakmicu, pa ne bih komentarisao, ali kad sam vidio sastav moglo se naslutiti šta nas čeka. Ibričić, Pjanić i Mismović, tri igrača koja skupa ne pretrče 10 kilometara na utakmici. Ne ide to moj Pape, nije išlo ni protiv Francuza na Koševu, ne ide ni protiv Rumuna u Bukureštu.

Vidio sam prva dva gola na netu maloprije, oba gola krivac Spahić, za prvi i Mravac. Spaha iz utakmice u utakmicu sve gori i gori.

Zašto je Džeku izvadio, je li toliko očajan bio? Kako je reagovao maneken?

Govori li ti išta ako kažem da smo igrali k'o pod palicom neprevazidjenog Mušovića?Džeko odsječen,sam u špicu,nit je imao upotrebljivu loptu,nit je šta mogao sa onakvom igrom,a čini mi se da se nije ni bunio pri izlasku,to mu je više došlo ko pad kamena sa srca.
Edin H.

#2940 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Edin H. »

flyawayll wrote:A izvinite, kako su nasi navijaci reagovali ??

Kako su i zasluzili :oops:
Sasvim_Obican

#2941 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Sasvim_Obican »

Ako je svaka utakmica utakmica stoljeća znači li to da je svaka deseta utakmica milenija, a svaka hiljadita - recimo "utakmica savremenog doba" :D
Mobile_Disco

#2942 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Mobile_Disco »

solo2 wrote:
Hahahahahahaha cuj pobjedom u Parizu - bra'o majstore!!!
Ne bi to Safet dozvolio da pobjedimo FrancuZku u Parizu, to je njegov grad, to je njegova domovina..
LSD

#2943 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by LSD »

hz__semir wrote:Nissam gledao utakmicu, pa ne bih komentarisao, ali kad sam vidio sastav moglo se naslutiti šta nas čeka. Ibričić, Pjanić i Mismović, tri igrača koja skupa ne pretrče 10 kilometara na utakmici. Ne ide to moj Pape, nije išlo ni protiv Francuza na Koševu, ne ide ni protiv Rumuna u Bukureštu.

Vidio sam prva dva gola na netu maloprije, oba gola krivac Spahić, za prvi i Mravac. Spaha iz utakmice u utakmicu sve gori i gori.

Zašto je Džeku izvadio, je li toliko očajan bio? Kako je reagovao maneken?
Ukratko receno, svi su podbacili totalno...glavni razlog našeg poraza jeste NEBORBENOST ,igrali su kao najvece pizde, bježali od duela citavu tekmu, 2-3 lopte su veznjaci odnijeli u duelu za 90 minuta...dok s druge strane rumuni po dvojica ulijecu u duel i naravno da su osvojili na sredini 100 lopti...ljudi trce i proganjaju našu zadnju liniju i u 90-tom minutu....odbrana, a stoperski par pogotovu - no comment ,najbolje ce ti biti da pogledaš njihov treci gol i sve ce ti biti jasno ;-) bocni igraci Lulić i Mujdža ispali nekoliko puta baš kao amateri.
Rezerve Muslimovi, Ibišević i Štilić u zadnjih 25 minuta unijeli malo neko živosti kad smo i stvorili 3 prilike, ali Muslimović zapucao preko gola, Miske šutirao iskosa ali golman odbranio i na kraju Vedo pored gola iz odlicne pozicije.
I to je to što se nas tice....vile su nas pronosale jer su oni imali pored tri gola još jednu precku (jer odbrana spava i samo gleda), Keno izvadio dva zicera u situaciji 1 na 1, odbranio penal na kraju i još 2-3 extra šanse koji rumuni nisu znali realizovati.
Last edited by LSD on 03/06/2011 22:50, edited 2 times in total.
palermo

#2944 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by palermo »

Nisam baš čitao što ste pisali. Od muke se uma'l (sa naglaskom umal') ne oblokah.Prije svega, hvala velikom Rogeru Federeru što mi ovaj dan nekako učini lakšim. Pretpostavljam da ste vi napisali uglavnom sve oko utakmice. Ja bih dodao sa svoje strane, bilo bi dobro da sad ne zavlada neka vrsta depresije i da maznemo Albaniju, sa tom pobjedom smo mi uvelike u igri. Oko večerašnje utakmice ne bih, iako mi duša traži da se izjadam, ali hajde,prihvatimo da je možda bio loš dan. Možda samo ovo, nisam sigiuran koliko Miske više koristi a koliko odmaže ovoj ekipi.
BSn

#2945 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by BSn »

Sasvim_Obican wrote:Ako je svaka utakmica utakmica stoljeća znači li to da je svaka deseta utakmica milenija, a svaka hiljadita - recimo "utakmica savremenog doba" :D

A moze li nakon povijesne protiv Portugala, opet neka biti povijesna?
A moze i ovaj put da bude istorijska ("h" cuvamo za treci put). 8-)
Ronnie O'Sullivan

#2946 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Ronnie O'Sullivan »

:lol: :lol: :lol: :lol:
flyawayll

#2947 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by flyawayll »

Edin H. wrote:

fino te pitam kako, interesuje me :-)
nosara

#2948 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by nosara »

denimb wrote:Citam ovo sve, udarate po svima i ok je, a ja sam malo pijan i razocaran i svega se nakupilo.
Ali sam ubijedjen da je ovo veceras Susicev poraz, mozes imati najbolje igrace na svijetu ali ako ih posaljes na teren a da im ne objasnis sta treba da igraju, kako da se ponasaju od njih nemas nista.
Ovo me podsjetilo bas na onu utakmicu protiv Francuske, kada se Susuc jadan, ponio nasom euforijom pa poslao 11 ljudi na teren da ih poderu a ovi se izgubili u prvih 5 minuta.

Mi mozemo dizati euforiju do mile volje, ali trener je taj koji treba da bude pametan, koji treba ostane na zemlji i da zna koliko moze ta ekipa, pa ovoj istoj Rumuniji je Albanija uzela bod na njihovom terenu, ali igrajuci po svojim mogucnostima.

Ono sto je pojelo Susica u ovoj utakmici je dilema izmedju toga da li da uzme bod ili tri, a to je on vidio u onome da li da igra Ibricic ili Ibisevic.

Neka nam je Bog na pomoci sa ovako takticki potkovanim trenerom.
To pije vode samo ako je dio takticke postavke igre bilo i "ne trcite, ne borite se, boli vas kurac vi ste zvijezde"...
Edin H.

#2949 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Edin H. »

flyawayll wrote:
Edin H. wrote:

fino te pitam kako, interesuje me :-)
Lomili stolice, cekaj dok dobijem vise informacija iz Rumunije, raja se ne javljaju, valjda je sve OK.
Van Halen

#2950 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Van Halen »

1 France 6 4 1 1 7 13
2 Belarus 6 2 3 1 2 9
3 Albania 5 2 2 1 0 8
4 Romania 6 2 2 2 2 8
5 Bosnia 5 2 1 2 -1 7
6 Luxemb 6 0 1 5 -10 1

Po ovome se vidi da je fakat ova tekma u Zenici protiv Albanije utakmica vijeka, ako dobijemo drugi smo :D
Locked