Plivao je kod drugog gola, treci nisam vidio, penal se morao ponoviti.smoki_choko wrote:
dzaba ti begovic kad je hasagic bio najbolji igrac na terenu. jos je izvodio svoje karafeke sa bacanjem igraca.
Ali nije tu problem samo u Keni naravno.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Plivao je kod drugog gola, treci nisam vidio, penal se morao ponoviti.smoki_choko wrote:
dzaba ti begovic kad je hasagic bio najbolji igrac na terenu. jos je izvodio svoje karafeke sa bacanjem igraca.
I mene ovo zanima,fakat.Ok loša taktika i sve to stoji,ali da ne vidim ni mrvu borbenosti i da našu reprezentaciju izdominira reprezentacija rumunske lige i rasturi nas u svim segmentima...BRUKA.nosara wrote:Kojom taktikom natjerati nekog da se bori..?Sasvim_Obican wrote:Čuj nije mu jasno... Ok, meni je jasno - ne valja ti taktika, čovječe ! Valjda je sad svima jasnoMobile_Disco wrote:"Sramotan meč, sramotan poraz. Nisam prepoznavao ekipu na terenu. Nije mi jasno da u dva mjeseca odigramo dva različita meča. Sada Albaniju moramo dobiti", rekao je Sušić.
Kojom taktikom? Pa on je selektor neka je smisli, neka ih "nalozi", neka uradi nesto.. Ako zna..nosara wrote:Kojom taktikom natjerati nekog da se bori..?Sasvim_Obican wrote:Čuj nije mu jasno... Ok, meni je jasno - ne valja ti taktika, čovječe ! Valjda je sad svima jasnoMobile_Disco wrote:"Sramotan meč, sramotan poraz. Nisam prepoznavao ekipu na terenu. Nije mi jasno da u dva mjeseca odigramo dva različita meča. Sada Albaniju moramo dobiti", rekao je Sušić.
Je'l utakmica stoljeca u MinskuVan Halen wrote:Eto Bjelorusa 4 boda
Treba ih nalozit, slazem se... Mozda bi trcali ako bi gorili... Mozda...Mobile_Disco wrote:Kojom taktikom? Pa on je selektor neka je smisli, neka ih "nalozi", neka uradi nesto.. Ako zna..nosara wrote:
Kojom taktikom natjerati nekog da se bori..?
Hahahahahahaha cuj pobjedom u Parizu - bra'o majstore!!!udrch wrote:Bjelorusija - Francuska 1:1...
Još uvijek imamo realne šanse da pobjedom u Prizu izborimo direktan plasman..
Ne ne ne ne utakmica stoljeća je u Zenici,zatim je slijedeća utakmica stoljeća u Minsku, pa onda opet u Zenici pa opet u .......Edin H. wrote:Je'l utakmica stoljeca u MinskuVan Halen wrote:Eto Bjelorusa 4 boda
hz__semir wrote:Nissam gledao utakmicu, pa ne bih komentarisao, ali kad sam vidio sastav moglo se naslutiti šta nas čeka. Ibričić, Pjanić i Mismović, tri igrača koja skupa ne pretrče 10 kilometara na utakmici. Ne ide to moj Pape, nije išlo ni protiv Francuza na Koševu, ne ide ni protiv Rumuna u Bukureštu.
Vidio sam prva dva gola na netu maloprije, oba gola krivac Spahić, za prvi i Mravac. Spaha iz utakmice u utakmicu sve gori i gori.
Zašto je Džeku izvadio, je li toliko očajan bio? Kako je reagovao maneken?
flyawayll wrote:A izvinite, kako su nasi navijaci reagovali ??
Ne bi to Safet dozvolio da pobjedimo FrancuZku u Parizu, to je njegov grad, to je njegova domovina..solo2 wrote:Hahahahahahaha cuj pobjedom u Parizu - bra'o majstore!!!udrch wrote:Bjelorusija - Francuska 1:1...
Ukratko receno, svi su podbacili totalno...glavni razlog našeg poraza jeste NEBORBENOST ,igrali su kao najvece pizde, bježali od duela citavu tekmu, 2-3 lopte su veznjaci odnijeli u duelu za 90 minuta...dok s druge strane rumuni po dvojica ulijecu u duel i naravno da su osvojili na sredini 100 lopti...ljudi trce i proganjaju našu zadnju liniju i u 90-tom minutu....odbrana, a stoperski par pogotovu - no comment ,najbolje ce ti biti da pogledaš njihov treci gol i sve ce ti biti jasnohz__semir wrote:Nissam gledao utakmicu, pa ne bih komentarisao, ali kad sam vidio sastav moglo se naslutiti šta nas čeka. Ibričić, Pjanić i Mismović, tri igrača koja skupa ne pretrče 10 kilometara na utakmici. Ne ide to moj Pape, nije išlo ni protiv Francuza na Koševu, ne ide ni protiv Rumuna u Bukureštu.
Vidio sam prva dva gola na netu maloprije, oba gola krivac Spahić, za prvi i Mravac. Spaha iz utakmice u utakmicu sve gori i gori.
Zašto je Džeku izvadio, je li toliko očajan bio? Kako je reagovao maneken?
Sasvim_Obican wrote:Ako je svaka utakmica utakmica stoljeća znači li to da je svaka deseta utakmica milenija, a svaka hiljadita - recimo "utakmica savremenog doba"
udrch wrote:Bjelorusija - Francuska 1:1...
fino te pitam kako, interesuje meEdin H. wrote:flyawayll wrote:A izvinite, kako su nasi navijaci reagovali ??
Kako su i zasluzili
To pije vode samo ako je dio takticke postavke igre bilo i "ne trcite, ne borite se, boli vas kurac vi ste zvijezde"...denimb wrote:Citam ovo sve, udarate po svima i ok je, a ja sam malo pijan i razocaran i svega se nakupilo.
Ali sam ubijedjen da je ovo veceras Susicev poraz, mozes imati najbolje igrace na svijetu ali ako ih posaljes na teren a da im ne objasnis sta treba da igraju, kako da se ponasaju od njih nemas nista.
Ovo me podsjetilo bas na onu utakmicu protiv Francuske, kada se Susuc jadan, ponio nasom euforijom pa poslao 11 ljudi na teren da ih poderu a ovi se izgubili u prvih 5 minuta.
Mi mozemo dizati euforiju do mile volje, ali trener je taj koji treba da bude pametan, koji treba ostane na zemlji i da zna koliko moze ta ekipa, pa ovoj istoj Rumuniji je Albanija uzela bod na njihovom terenu, ali igrajuci po svojim mogucnostima.
Ono sto je pojelo Susica u ovoj utakmici je dilema izmedju toga da li da uzme bod ili tri, a to je on vidio u onome da li da igra Ibricic ili Ibisevic.
Neka nam je Bog na pomoci sa ovako takticki potkovanim trenerom.
Lomili stolice, cekaj dok dobijem vise informacija iz Rumunije, raja se ne javljaju, valjda je sve OK.flyawayll wrote:fino te pitam kako, interesuje meEdin H. wrote:flyawayll wrote:A izvinite, kako su nasi navijaci reagovali ??
Kako su i zasluzili