-ona prva slika, momak i cura sto bjese u pitanju ni meni se ne svidja, kod nje bi se moglo sta i popraviti ali mi je on plane bezveze, ok njihova stvar nek nose sta hoce
-bakica mi je genijalna, jer sto neko rece nit joj vire grudi ni zadnjica a opet zena ima neki svoj stil koji je skroz drugaciji, sto se, ako se ne varam, mnogo cijeni u modnom svijetu. onda znaci galliano isto nije ok?
-japanese street style je posebna prica i nazivati nesto sto je dio japanske kulture (da, doista jeste, jer onakvo nesto mozete vidjeti samo u japanu) freak showom, cudovistima iz loch nessa je apsurdno. ni ja nisam odusevljena ali u vecini slucajeva cijenim trud pa makar ostalo samo i na pokusajima.
-zasto sam rekla da je bosanski narod zatucan? zato sto je uvijek in ono sto dijaspora donese. meni se gade muskarci koji nose rozo i ljubicasto ali necu to nazvati freak showom (da, mozda ja sad zvucim zatucano, ali je to moje misljenje), o da i ono raskpcana kosulja do pupka
Ja ne pratim slijepo modne trendove, nego trazim ono sto meni odgovara i oblacim ono u cemu se ja dobro osjecam. Kombinujem u vrh glave 3 boje jer ne volim silno sarenilo. Nisam tinejdzerka ali jos uvijek nisam ni zena u pravom smislu te rijeci. Oblacim se u skladu sa godinama i prilikama. Vidjecu jos hiljadu puta nesto sto mi se ne svidja ali necu po tome pljuvati i ici tako daleko da te ljude nazivam frikovima.
Eto, toliko od mene