Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using Tapatalk
MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
enisss
#2926 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Gledao bi da ne moram raditi 
-
The BEN10
#2927 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma najgore je kad o MMA diskutuju neznalice koje ne znaju navući ni rukavice kako treba.enisss wrote:Otkud to da je lazna ozljeda Badr Harija?Pa zar mislis da bi Badr Hari tek tako predao mec?Daj ljudi probudite se...
- rida1976
#2928 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Sve cestitke alexanderu..stvarno mi je drag ovaj borac..jedva cekam rematch protiv JBJ
- medjutim
#2929 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Gus sve bolji i bolji borac! Odlicna borba za Gusa i svaka mu cast. Gledam K1 Glory, Ado mi je drag lik privatno, ali kao komentator je katastrofa
Skickas från min iPhone via Tapatalk
- medjutim
#2930 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ako Jones prezivi slijedecu borbu, Glover je opasan lik, mada prednost je na strani JBJ.rida1976 wrote:Sve cestitke alexanderu..stvarno mi je drag ovaj borac..jedva cekam rematch protiv JBJ
- Jazzy.ba
#2932 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Svaka čast Remy. 
- Inter1908
#2933 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ma nidje veze...Jazzy.ba wrote:Svaka čast Remy.
- rida1976
#2934 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
S tim da ja nebih uopste potcijenio ni Cormiera u lhw diviziji..momak je strasan borac..volio bih vidjeti njega protiv JBJ a onda pobjednik na Gusa
- cartman
#2935 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
rida1976 wrote:S tim da ja nebih uopste potcijenio ni Cormiera u lhw diviziji..momak je strasan borac..volio bih vidjeti njega protiv JBJ a onda pobjednik na Gusa
cormier je zvijerka, ali sumnjam da ce dobit priliku sa jbj samo tako. da je zadnji mec pobjedio rashada, koji je zvucnije ime od patrick cummingsa imao bi vecu sansu. prije ce bit da ce prvo morat proc ili gustafsona ili glovera (ako ovaj drugi ne prodje jbj)
- medjutim
#2936 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Cormier je opasan borac iako je meni pomalo antipatican, ali ako borac je super. Iskreno ja jedva cekam da ga vidim protiv nekoga iz top 5 poluteskasa. Meni je i Glover pravo opasan borac, lik ima maljeve u rukama, borba protiv Bonesa ce biti vrhunska!rida1976 wrote:S tim da ja nebih uopste potcijenio ni Cormiera u lhw diviziji..momak je strasan borac..volio bih vidjeti njega protiv JBJ a onda pobjednik na Gusa
p.s. Sinoc me Mirko lagano povalio na kladionici, samo sam njega cekao jos kad ono
- medjutim
#2937 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Zato danas lagano skines sve borbe (ako si slobodan od posla) i uzivas, event je bio super!enisss wrote:Gledao bi da ne moram raditi
-
enisss
#2938 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
To hocu obaveznomedjutim wrote:Zato danas lagano skines sve borbe (ako si slobodan od posla) i uzivas, event je bio super!enisss wrote:Gledao bi da ne moram raditi
-
enisss
#2939 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Gdje je onaj forumas sto nam je rekao da se kladimo na Mirka I da ce nastimati da Mirko opet pobjedi 
- madFlava
#2940 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Gustafson bi mogao daleko dogurat. 
- amra67
#2941 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Radile cormier vs gustafson nego odmah rematch? Pa pobjednik protiv jhones texiera..i mislimda bi to bilo pravednije nego odmah rematch..
- dzeno123
#2942 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Manuwa se dobro drzao do onog koljena, nije puno Gustafson uradio do tada osim onog takedowna.
- medjutim
#2943 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Drzao se dobro jedino za kavez, u prvoj rundi Gus kontrolise rundu u potpunosti, neutralisao je najvecu opasnost i izbjegavao razmjene udaraca, jer Manuwa je stvarno dobar udarac, imao kontrolu na podu vise od pola runde (iako ga nije mogao zavrsiti zahvatom), u drugoj rundi Gus prima dobar udarac od Manuwe i iskreno mislim da je bio neko drugi da bi mozda i zalegao, ali Aleks je poznat kao borac sa cvrstom bradom, a onda prvi ozbiljniji napad i Manuwa zavrsen. Ne znam, Manuwa mi je nakon prve runde nekako izgledao uplasen, nije fakticki nista napravio, nijedan pokusaj napada ni skracivanja distance...dzeno123 wrote:Manuwa se dobro drzao do onog koljena, nije puno Gustafson uradio do tada osim onog takedowna.
@amra67 Cormier je tek dosao u lhw, mislim da bi bilo malo glupo da prije toga Gus ne dobije priliku za revans, a Dana je potvrdio da se Aleksander bori sa pobjednikom JBJ vs. Teixeira.
p.s.

-
dječak sa šibicama
#2944 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
svrsava od srece sto je Mirko izgubio.enisss wrote:Gdje je onaj forumas sto nam je rekao da se kladimo na Mirka I da ce nastimati da Mirko opet pobjedi
- amra67
#2945 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ako gledas sta kormier je u radio u hw mislim da zasluzuje..jer ako JJ predje u tesku takodje nece odraditi 5 meceva da dobije priliku za pojas? Machida je dobio poslije 2 borbe u srednjoj kategoriji borbu za pojas i to poslije nekoliko poraza u lh .dok cormer nema ni jedan poraz iza sebe..zato mislim da bi ovo bilo pravednije..jer i gusatfson nije imao nekog teskog protivnika da bi dobio ponovo remach ..medjutim wrote:Drzao se dobro jedino za kavez, u prvoj rundi Gus kontrolise rundu u potpunosti, neutralisao je najvecu opasnost i izbjegavao razmjene udaraca, jer Manuwa je stvarno dobar udarac, imao kontrolu na podu vise od pola runde (iako ga nije mogao zavrsiti zahvatom), u drugoj rundi Gus prima dobar udarac od Manuwe i iskreno mislim da je bio neko drugi da bi mozda i zalegao, ali Aleks je poznat kao borac sa cvrstom bradom, a onda prvi ozbiljniji napad i Manuwa zavrsen. Ne znam, Manuwa mi je nakon prve runde nekako izgledao uplasen, nije fakticki nista napravio, nijedan pokusaj napada ni skracivanja distance...dzeno123 wrote:Manuwa se dobro drzao do onog koljena, nije puno Gustafson uradio do tada osim onog takedowna.
@amra67 Cormier je tek dosao u lhw, mislim da bi bilo malo glupo da prije toga Gus ne dobije priliku za revans, a Dana je potvrdio da se Aleksander bori sa pobjednikom JBJ vs. Teixeira.
p.s.
- amra67
#2946 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma bonjanski je davno prestao biti ono sto je bio..smijesno je sto je ivan hypolite bio u bonjanskovom uglu..mirka je trenirao hypo dok je bio u ufc..sledeci glory u instambulu bit ce vatromet..saki vs corbett !!! A onda vjerovatno saki vs tyrone spong..enisss wrote:Gdje je onaj forumas sto nam je rekao da se kladimo na Mirka I da ce nastimati da Mirko opet pobjedi
- medjutim
#2947 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
@amra67 da ne citiram sve nemoj zamjerit', JBJ je sampion i kada predje u hw (ako ikada predje), realno je da poslije zagrijavanja dobije title shot, Machida je isto bio prvak u lhw i svojim rezultatima u ufc-u zasluzio sansu za titulu, ne podcjenjujem cormiera, ali jednostavno mora cekati, jer je aleks nakon tijesne borbe izgubio i to borbe koja je mogla otici na obje strane, uz sve to Gus je naslagao sve sto valja u lhw, cormier nije, dobio je zamjenu umjesto rashada i to je to, sad neko jace ime i onda prilike za titulu, to je fer. A sto se tice Manuwe, lik je jako opasan, a Gus je u njoj mogao sve izgubiti porazom.
- Cracked
#2948 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Znaci Jones Gustafson 2 nas ceka uskoro,. Najs. Tesko da ce texiera ista mogi protiv Jonesa. Mozda da ga kroz secu zakaci kao sto je weidman silvu. Mada ovdje je ipak Jones gradjom medju vecim HW a bori se u LHW, tako tesk oda ce biti one punch KO
-
Static-X
#2949 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Drago mi zbog brade, al fakat neznam sta mu je bilo. Nije da ga nije mogao nakauritati, ali je djelovalo da uopste nema stange niti moze udariti. Sreca pa je u par situacija uspio ostati na nogama. Mogao je komotno ostati na podu
- medjutim
#2950 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Meni se cinilo da su od 3. runde obojica na skrge disali, za Handricksa mi je jasno, lik je na vaganju izgledao totalno lose, ispijen i dehidriran, a onda je jos u roku od sat morao skidati 700g, tako da mislim da je to jedan od razloga sto je onako izgledao lose. Ne znam, zeznuta borba, mogla je na obje strane...Static-X wrote:Drago mi zbog brade, al fakat neznam sta mu je bilo. Nije da ga nije mogao nakauritati, ali je djelovalo da uopste nema stange niti moze udariti. Sreca pa je u par situacija uspio ostati na nogama. Mogao je komotno ostati na podu