Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
-
StupskaBitanga
#2926 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
i do kada je rok za ovjeru političkih subjekata? da ne ispune i da ih skinu
- nellington
#2927 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Vijest na CIKovoj stranici prije tri danaStupskaBitanga wrote:i do kada je rok za ovjeru političkih subjekata? da ne ispune i da ih skinu
Preostale 23 političke partije i 11 nezavisnih kandidata koji su podnijeli prijavu za ovjeru učešća na izborima 03.10.2010. godine, imaju rok od dva dana od dana prijema obavjesti, da otklone nepravilnosti prijave. Nepravilnosti se uglavnom odnose na nedovoljan broj validnih potpisa podrške i neovjerenu izjavu da nema smetnji za kandidiranje.
- mrtva kokoš
#2928 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
na jednu stranu sve ali suljo je mahatma gandi za fahru!!
to je jedan sejtan na zemlji koji ce uraditi sve samo da bi dobio ono sto je naumio, a sada ima i podrsku
IZ koja se otvoreno stavila na stranu tog sejtana...
stvarno sam mislio da je ef.spahic ok covjek ali poslije ove propagande od strane avaza u kojoj je on ucestvovao
vise ne znam sta da mislim...
to je jedan sejtan na zemlji koji ce uraditi sve samo da bi dobio ono sto je naumio, a sada ima i podrsku
IZ koja se otvoreno stavila na stranu tog sejtana...
stvarno sam mislio da je ef.spahic ok covjek ali poslije ove propagande od strane avaza u kojoj je on ucestvovao
vise ne znam sta da mislim...
- Noddle
#2929 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
veiz wrote:SBB BiH je otpad stranke SDA .Pitam vas dali je to nova stranka . Nešto slično se dogodilo prije.Sjetimo se osnivanja Stranke ZA BiH i ona je bila sastavljena od otpada SDA.Obećavali su mnogo ko i ovi danas što obećavaju iz SBB ali narod nikakve koristi nije imao od te stranke .
Imam i jedno pitanje za vas koliko AVAZ NAPLAĆUJE I SJEĆANJA NA POGINULE BORCE
Sa jedne strane gledano moze biti da je Fahrina stranka samo smece koje vise ni SDA nece, ali sa druge strane (nazalost cini mi se da je ovo ispravnije) bojim se da iza gospodina R. i njegovog Saveza za bolju buducnost stoje mafijaski krugovi koji ce ga podrzati da dodje na vlast kako bi mogi da nastave da se bave kriminalom. Postoji i mogucnost da gospodin R. zavrsi svoju kraijeru graditelja ako izgubi na izborima.
Iskreno nadam se da se na izborima dozivjeti veliko razocarenje i veliki krah.
-
kemal989
#2930 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ja se iskreno nadam da covjek govori istinu, inace nas nema...Noddle wrote:veiz wrote:SBB BiH je otpad stranke SDA .Pitam vas dali je to nova stranka . Nešto slično se dogodilo prije.Sjetimo se osnivanja Stranke ZA BiH i ona je bila sastavljena od otpada SDA.Obećavali su mnogo ko i ovi danas što obećavaju iz SBB ali narod nikakve koristi nije imao od te stranke .
Sa jedne strane gledano moze biti da je Fahrina stranka samo smece koje vise ni SDA nece, ali sa druge strane (nazalost cini mi se da je ovo ispravnije) bojim se da iza gospodina R. i njegovog Saveza za bolju buducnost stoje mafijaski krugovi koji ce ga podrzati da dodje na vlast kako bi mogi da nastave da se bave kriminalom. Postoji i mogucnost da gospodin R. zavrsi svoju kraijeru graditelja ako izgubi na izborima.
- spreca
#2931 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
kemal989 wrote:Ja se iskreno nadam da covjek govori istinu, inace nas nema...Noddle wrote:veiz wrote:SBB BiH je otpad stranke SDA .Pitam vas dali je to nova stranka . Nešto slično se dogodilo prije.Sjetimo se osnivanja Stranke ZA BiH i ona je bila sastavljena od otpada SDA.Obećavali su mnogo ko i ovi danas što obećavaju iz SBB ali narod nikakve koristi nije imao od te stranke .
iskreno se nadam da ce doziviti krah,nimalo ljubavi prema BiH nema u covjeka koji je stalno potkrada Scepo nema sta da trazi u politici
- Better Man
#2932 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Sve danasnje tajkune, kriminalce i lopove je na neki nacin stvorila i promovisala SDA. SDA je promovisala Radoncica i omogucila mu da bude danas to sto jeste, a SDA je i stvorila SBiH. Meni ne moze ni jedan politicar u BiH reci sta je dobro, a sta lose i ko je dobar, a ko los. Isto tako mi to ne moze reci ni jedan medij, kao ni raznorazna boracka udruzenja, tacniije receno celnici tih udruzenja koji su obicni manipulatori koji zaradju na tudjoj muci. Ne moze meni Fahro putem Avaza reci sta je istina, sta je laz, sta je dobro, sta je lose, kao ni drugi mediji. Dovoljno sam obrazovan i pismen da mogu da razlucim dobro od loseg i sta je dobro, a sta lose za ovu zemlju. Ne stidim se reci da sam oduvjek bio ljevicar i da podrzavam SDP, ali to ne znaci da se slazem u svemu s SDP-om i da su mi svi tamo ljudi dragi. Ima i u SDP-u ljudi koje bi ja stapom protjerao za sva vremena i na njihove pozicije doveo mlade i sposbne bez ikakvih kredita koji bi mogli ovu zemlju da odvedu u EU i koji bi bez pardona i emocija obracunali se sa kriminalom i korupcijom i koji bi bili spremni i najrodjenijeg poslati na robiju ako je pocinio krivicno djelo, bavio se kriminalom i korupcijom. Kako odredjeni politicki subjekt moze 20 godina govoriti da ce uraditi ovo i ono, a nikad nista za tih 20 godina nije uradio. Evo pogledajte danas je kisovit dan i kisa lije kao luda. Pogledajte nam saobracajnice u glavnom gradu i pogledajte pjesacke staze tj. trotuare i vidje cete same lokvetine i barustine. Centar grada izgleda kao kakvo smetljiste ili sirotinjski kvart od silnih lokvi, barustina i rupa po cesti Otici bilo gdje po ovakvom vremenu, a da vas ne okupa automobil ili da ne stanete u kakvu lokvu je cista lutrija. Isto tako ako ste vozac uz to i savjestan i drzite se svih propisa, otici negdje s autom po ovom pljusku a da nekog ne okupate i pored najvece paznje i pokusaja da zaobidjete lokvu ili usporite i polako prodjete je cista lutrija. Dali znate koje odgovoran za ovakvo stanje, ne samo Sarajeva, vec citave BiH? Koliko ste spremni sutra 3 oktobra izaci na izbore i takvim ljudima zauvjek reci ne,a da pritom ne gledate koje je vjere, nacije, vec samo kakav je kao covjek i sta je uradio do sada? 3 oktobra moramo svi izaci na izbore i glasati za promjene, tj. glasati za mlade i sposobne bez ikakvih kredita iz proslosti. Prilikom glasanja treba da zaboravimo na vjeru, naciju, kako se ko zove, vec da gledamo dali je sposoban, posten ili je lopov, kriminalac, lazov. Ako ne zelite izaci na izbore, jer smatrate da nemate za koga glasati, opet izadjite i vas listic za glasanje prekrizite ili pocjepajte, u suprotnom ako to ne uradite ostavljate mogucnost da neko u vase ime na nezakonit nacin vas glasacki listic iskoristi i zaokruzi odedjeni politicki subjekt. Dali je SBB sa Fahrom na celu alternativa i buducnost? Mislim da nije, a evo zasto. Sve one politicare koje Fahro danas pljuje, blati i proziva za kriminal, korupciju i nesposobnost je do juce branio svim snagama i svakog onog ko bi rekao bilo sta lose protiv njih je omalovazavao i vrijedjao. Danas su ti politicari nesposobni i korumpirani ( a da se zna bili su oduvjek , samo tada je Fahro imao koristi od njih pa ih je branio) i samo je on posten, on koji je uz pomoc tih politicara stekao svoje carstvo. Ko su ti novi ljudi i nova snaga u SBB koja ce nam navodno donijeti bolju buducnost? Da nije mozda to Adnan Terzic, bivisi predsjedavajuci Vijeca ministara BiH, koji je za svog mandata pokazao svu svoju nesposobnost i nepismenost i koji je podnosio ostavku, pa rekao da se sali, koji je smjenio Mladena Ivanica, ministra vanjskih poslova, a ovaj mu se nasmijao u lice i nastavio da dolazi na posao i radi, da bi onda Terzic rekao da ako Ivanic uradi nesto, on ce ponistiti odluku o njegovoj smjeni i da ne nabrajam druge propale politicare koji su pristupili SBB, kao i one propale politicare koji su ostali u maticnim strankama.
- zlatiborka
#2934 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Utihnulo nesto....
Vidim po gradu plakate za kongres SBB....
- Real Khan
#2935 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
zlatiborka wrote:Utihnulo nesto....![]()
Narode! Jeste li spremni "progledati"
- spreca
#2936 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Real Khan wrote:zlatiborka wrote:Utihnulo nesto....![]()
Vidim po gradu plakate za kongres SBB.......zatišje pred buru. "Zvijezde trepere, kao da nebo gori"..."sprema se oluja" (Walter brani Sarajevo)
![]()
Narode! Jeste li spremni "progledati"Za svaki slučaj, obavezno stavite sunčane cvike da vas ne oslijepi Fahrino svjetlo
bit ce kise(fahrine suze)
- ultima_palabra
#2937 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Pa Fahri je lijepo 
- Imamopobjednika
#2938 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Daj ba Chmoljo, pametan si lik da bi ti palo na pamet da ozbiljno postavis ovakvo pitanje. U onakav projekat se ne ide od svog novca sve i da ga imas u toj mjeri. Pa ni Donald Trump se u to ne bi upustio bez kredita. Znas i ti to vrlo dobro, ali lozis ovoga lika.Chmoljo wrote:a zašto nije od svojih para pravio toranj kad smo već kod toga?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2939 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
aha, a ti došo da ga spasavaš jel?Imamopobjednika wrote:
Daj ba Chmoljo, pametan si lik da bi ti palo na pamet da ozbiljno postavis ovakvo pitanje. U onakav projekat se ne ide od svog novca sve i da ga imas u toj mjeri. Pa ni Donald Trump se u to ne bi upustio bez kredita. Znas i ti to vrlo dobro, ali lozis ovoga lika.
FAhro je jedini kandidat koji se nebi prodao jer iam dovoljno da mu ne treba za 5 života.
...Fahro je radio od djetinstva pa sada ima...
čovjek ne da udara muški, nego ko Maksim po divizijisto ce krasti kad je vec najbogatiji u BIH..ako cemo birati ne birajmo one koji bi da se obogate
-
Max Bunker
#2940 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ti bas onako muski, junacki odvali glupost
Pa bolan citaj malo nesta, kupi novine, potrazi na netu pa onda pisi. Adnan Terzic je iz SDA izasao radi toga sto je izgubio stranacke izbore.
Ako se Fahrudin Radoncic druzi sa Sajom, sa Oricem i sa Keljmendijem ( imas i slike na netu sigurno, meni je sada mrsko traziti ) i ako su mu to prijatelji, onda takav covjek ne moze valjati i za mene nije moralna licnost i postena osoba i kao takav NE MOZE I NE SMIJE ( u normalnoj zemlji ) da se bavi politikom.
Kazes da je uspjesan biznismen i da se razumije u ekonomiju. Pa to ti je isto kao da za robovlasnika kazes da je uspjesan biznismen i da se razumije u ekonomiju. Njemu bolan radnici moraju i po dva posla raditi da bi hljeb zaradili ( novinara sam mu upoznao na parkingu, gdje radi i zaradjuje dodatni novac jer mu plata u avazu nije dovoljna ni za osnovne zivotne namirnice ) a pocetni kapital je dobio od SDA i to znaju i ptice na grani. Da ne govorim o tome kako reket udara pojedinim firmama, ciji sefovi imaju oraha u dzepovima za koje Fahro Veliki zna pa ih moze ucjenivati.
Neka neko napise i prijeratno, tajno ime ovoga kosovca koji je postao veliki zastitnik Bosnjaka. ( a kada cujem iz njegovih usta : " Mi Bosnjaci... " meni odmah dodje da se izjasnim Eskimom na sljedecem popisu stanovnistva ).
Njegova vanjska politika
Jel to mislis na imaginarne licnosti i izmisljene clanke...eno objavio je intervju sa italijanskim drzavnim tuziocem da bi nakon, bukvalno 24 sata stigao demantij i od samog tuzioca ( jos rece da prvi put cuje za avaz ) i od njihove ambasade u Sarajevu. Mozda mislis i na vanjsku politiku koju vodi sa Djukanovicem ili Miskovicem koja ide po principu " Vi meni pare a ja vama poslove, firme i prirodna bogatstva u F BiH. "
Njegova politika se sastoji od zastite Bosnjaka i njihovih interesa...wtf
Nisu ovo devedesete, niti godine nakon rata pa da treba braniti Bosnjake. Osim toga, Bosnjaci su se branili i odbranili puno puta do sada bez tog Fahrudina Radoncica pa mogu i sada ( ako zatreba )
Istina, trebaju nam nova lica na politickoj sceni ali ne ona politicka lica, koja su 15 godina bili podrska toj istoj vladajucoj klasi putem svojih novina i oni koji su ( kako rece covjek iznad ) 8 godina pa mozda i vise, bili dio te vladajuce klase.
Ovim narodom nije uspio zavladati ni papa, ni sultan, ni car pa nesta sumnjam i da ce mali kikirez, zastitnik svog dzepa i svojih interesa. I da...ipak je istina za onih 3 % podrske medju glasacima a mozda u savezu sa Strankom za BiH dobaci i do nevjerovatnih 5 %.
Pa bolan citaj malo nesta, kupi novine, potrazi na netu pa onda pisi. Adnan Terzic je iz SDA izasao radi toga sto je izgubio stranacke izbore.
Ako se Fahrudin Radoncic druzi sa Sajom, sa Oricem i sa Keljmendijem ( imas i slike na netu sigurno, meni je sada mrsko traziti ) i ako su mu to prijatelji, onda takav covjek ne moze valjati i za mene nije moralna licnost i postena osoba i kao takav NE MOZE I NE SMIJE ( u normalnoj zemlji ) da se bavi politikom.
Kazes da je uspjesan biznismen i da se razumije u ekonomiju. Pa to ti je isto kao da za robovlasnika kazes da je uspjesan biznismen i da se razumije u ekonomiju. Njemu bolan radnici moraju i po dva posla raditi da bi hljeb zaradili ( novinara sam mu upoznao na parkingu, gdje radi i zaradjuje dodatni novac jer mu plata u avazu nije dovoljna ni za osnovne zivotne namirnice ) a pocetni kapital je dobio od SDA i to znaju i ptice na grani. Da ne govorim o tome kako reket udara pojedinim firmama, ciji sefovi imaju oraha u dzepovima za koje Fahro Veliki zna pa ih moze ucjenivati.
Neka neko napise i prijeratno, tajno ime ovoga kosovca koji je postao veliki zastitnik Bosnjaka. ( a kada cujem iz njegovih usta : " Mi Bosnjaci... " meni odmah dodje da se izjasnim Eskimom na sljedecem popisu stanovnistva ).
Njegova vanjska politika
Njegova politika se sastoji od zastite Bosnjaka i njihovih interesa...wtf
Istina, trebaju nam nova lica na politickoj sceni ali ne ona politicka lica, koja su 15 godina bili podrska toj istoj vladajucoj klasi putem svojih novina i oni koji su ( kako rece covjek iznad ) 8 godina pa mozda i vise, bili dio te vladajuce klase.
Ovim narodom nije uspio zavladati ni papa, ni sultan, ni car pa nesta sumnjam i da ce mali kikirez, zastitnik svog dzepa i svojih interesa. I da...ipak je istina za onih 3 % podrske medju glasacima a mozda u savezu sa Strankom za BiH dobaci i do nevjerovatnih 5 %.
-
Max Bunker
#2941 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Samo tim gore nabrojanim ( SDP-u, komunistima i UDBI ) dodao bih i Fahrudina Radoncica nekadasnjeg kosovcaJa ne glasam ni za Fahru ni....., ja sam samo protiv komunista, UDBE, SDP-a i sl. monstruoznih mozgova
-
cunga lunga
#2942 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Moze i toMax Bunker wrote:Samo tim gore nabrojanim ( SDP-u, komunistima i UDBI ) dodao bih i Fahrudina Radoncica nekadasnjeg kosovcaJa ne glasam ni za Fahru ni....., ja sam samo protiv komunista, UDBE, SDP-a i sl. monstruoznih mozgova
- Chmoljo
#2943 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Max Bunker wrote:Ti bas onako muski, junacki odvali glupost![]()
Njegova vanjska politikaJel to mislis na imaginarne licnosti i izmisljene clanke...eno objavio je intervju sa italijanskim drzavnim tuziocem da bi nakon, bukvalno 24 sata stigao demantij i od samog tuzioca ( jos rece da prvi put cuje za avaz ) i od njihove ambasade u Sarajevu. Mozda mislis i na vanjsku politiku koju vodi sa Djukanovicem ili Miskovicem koja ide po principu " Vi meni pare a ja vama poslove, firme i prirodna bogatstva u F BiH. "
Njegova politika se sastoji od zastite Bosnjaka i njihovih interesa...wtfNisu ovo devedesete, niti godine nakon rata pa da treba braniti Bosnjake. Osim toga, Bosnjaci su se branili i odbranili puno puta do sada bez tog Fahrudina Radoncica pa mogu i sada ( ako zatreba )
![]()
znam da se Mandal poklopio i nije zucno do kraja emisije (kod one koja nema šta tražiti na televiziji jer je nebošnjakinja)
-
Max Bunker
#2944 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
A nemoj ga...pa shvati on zivi u AmerikA a tamo ti nije lako biti Bosnjak...znas, daleko od domovine, od carsije u kojoj si odrastao, sikaniraju ga u drustvu i slicno...a ako Fahrudin pobjedi na izborima, polozaj Bosnjaka u AmeriKi ce se sigurno promjeniti na bolje a cak mozda i nakon prvog crnog predsjednika USA dobije i prvog predsjednika Bosnjaka, opet zahvaljujuci Radoncicu koji elektore drzi u saci i koji ima velikog utjecaja medju Amerikancima i njihovim politicarima jer ipak, dragi moj, on je jedan veliki ekspert za vodjenje vanjske politike.Chmoljo wrote:Max Bunker wrote:Ti bas onako muski, junacki odvali glupost![]()
Njegova vanjska politikaJel to mislis na imaginarne licnosti i izmisljene clanke...eno objavio je intervju sa italijanskim drzavnim tuziocem da bi nakon, bukvalno 24 sata stigao demantij i od samog tuzioca ( jos rece da prvi put cuje za avaz ) i od njihove ambasade u Sarajevu. Mozda mislis i na vanjsku politiku koju vodi sa Djukanovicem ili Miskovicem koja ide po principu " Vi meni pare a ja vama poslove, firme i prirodna bogatstva u F BiH. "
Njegova politika se sastoji od zastite Bosnjaka i njihovih interesa...wtfNisu ovo devedesete, niti godine nakon rata pa da treba braniti Bosnjake. Osim toga, Bosnjaci su se branili i odbranili puno puta do sada bez tog Fahrudina Radoncica pa mogu i sada ( ako zatreba )
![]()
Ovim narodom nije uspio zavladati ni papa, ni sultan, ni car pa nesta sumnjam i da ce mali kikirez, zastitnik svog dzepa i svojih interesa. I da...ipak je istina za onih 3 % podrske medju glasacima a mozda u savezu sa Strankom za BiH dobaci i do nevjerovatnih 5 %.eh što bih se ja mučio i pisao toliki post čovjeku koji je na platnoj listi... šta ono reče Avdić jednom, jel ono na Šajinom čardaku Fahrica ugano ruku?
![]()
![]()
znam da se Mandal poklopio i nije zucno do kraja emisije (kod one koja nema šta tražiti na televiziji jer je nebošnjakinja)
Ova me njegova prica podsjeca na godine nakon rata, gdje su ovi nasi iz dijaspore bili ljuti na nas sto smo pristali na mirovni sporazum i nismo zauzeli Banja Luku, Visegrad, Brcko i druge gradove jer majku mu, ispali smo glupi i izdali smo dijasporu.
-
ssmmiilleeyy
#2945 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Dosta mojih prijatelja rade U Avaz-u
Plata je redovna št ose toga tiče.
Medjutim istina je da se Fahro druži s kriminalcima ( to mu je JEDNA VELIKA MRLJA)
+ obogatio se u Ratu i sada napada sve one koje nisu s njim
Medjutim istina je da se Fahro druži s kriminalcima ( to mu je JEDNA VELIKA MRLJA)
-
cunga lunga
#2946 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ssmmiilleeyy wrote:Dosta mojih prijatelja rade U Avaz-u
-
ssmmiilleeyy
#2947 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Još da dodam ako smijem
Mislim da iza Njegove Stranke stoje : Princ i Reis (Za SDA je jasno da će izgubiti na izborima)
Do juče jedan drugom iz ruke jeli,sada lafo jedan protiv drugog
Malo je reći da su Pametni
Al eto ko voli nek izvoli,svi imaju pravo glasa pa će odabrati svoje
A neki će odabrati one koji su im obezbjedili Posao,Stan,kuću ili šta god već
Lijep Pozdrav
Mislim da iza Njegove Stranke stoje : Princ i Reis (Za SDA je jasno da će izgubiti na izborima)
Do juče jedan drugom iz ruke jeli,sada lafo jedan protiv drugog
Malo je reći da su Pametni
Al eto ko voli nek izvoli,svi imaju pravo glasa pa će odabrati svoje
A neki će odabrati one koji su im obezbjedili Posao,Stan,kuću ili šta god već
Lijep Pozdrav
-
Max Bunker
#2948 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ssmmiilleeyy wrote:Dosta mojih prijatelja rade U Avaz-u
-
joeaziz
#2949 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ssmmiilleeyy wrote: Medjutim istina je da se Fahro druži s kriminalcima ( to mu je JEDNA VELIKA MRLJA)
nije mu to velika mrlja, nego ga to definise kao osobu i politicara.
- Chmoljo
#2950 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
samo Fahro nije kod mene ugano ruku