TENIS
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- just principe
#2926 Re: TENIS
drago mi je sto ce prvi teniser svijeta doci u Mostar ( ako je to istina ), s druge strane mi nije drago sto ce mu M.Cilic biti partner, ne pitajte me zasto
-
Irvinovo stado
#2927 Re: TENIS
Naravno, odlicna vijest...
Bravo za obojicu i organizatore
Ali eto jos jednog razloga da se CRO javi iz "stolnoga grada"

Bravo za obojicu i organizatore
Ali eto jos jednog razloga da se CRO javi iz "stolnoga grada"
- vox-populi
#2928 Re: TENIS
Sad cu kao Stan u South Parku...
I learned something today...
Dakle, ako pobjedi neko u necemu, nije bitno u cemu, ali je bitno ko, onda ima odredjena kvota koliko se ko moze radovati. I gdje se moze radovati. Na primjer, ako Djokovic postane najbolji teniser na svijetu i osvoji najprestizniji teniski turnir na svijetu, onda se na ovom forumu moze radovati, ali ne pretjerano. Odnosno, zavisi ko si i odakle si. Jos samo da skontam gdje se dijele ti vauceri za radovanje pa da znam, jebiga, koliko me sleduje. 10-15 postova ili sta vec.
Sa druge strane, ako se Alija Alijagic (ime slucajno izabrano) plasira na svjetsko prvenstvo u gadjanju glinenih golubova (i "sport" slucajno izabran), onda se moze radovati koliko ko hoce, sta vise, preporucuje se radovanje do iznemoglosti.
Dalje sam naucio da su nam (pod ovo "nam" mislim osobama iz BiH) bliza Svajcarska i Spanija od Srbije. Bice da nisam pratio na casovima geografije.
Onda sam naucio da ako se drzis teme, budes opomenut da si pretjerao, dok ako trollas maksimalno, ili ako brojis krvna zrnca, onda je to ok.
Isto tako sam naucio da ako si kojim nesretnim slucajem Srbin/Srpkinja, onda moras zadovoljiti nadljudski i generalno nemoguci standard da bi, ne samo na ovoj temi, nego na cijelom forumu bio/bila prihvacena kao jednaka. I naravno, o cemu god da pricas moras se redovno, svakih 5 minuta izvinuti za nesto za sta licno, u vecini slucajeva nisi ni odgovoran a ni kriv.
I tako, ima toga jos poprilicno.
Uglavnom, da ne bude sve off topic, meni, rodjenom u Sarajevu u kojem sam proveo vecinu svog zivota, nesrbinu, je izuzetno drago sto je Novak najbolji na svijetu i nadam se da ce na prvom mjestu ostati jaaaako dugo. (eto, izvinite ako sam prebacio svoju dozvoljenu dozu radovanja).
Dakle, ako pobjedi neko u necemu, nije bitno u cemu, ali je bitno ko, onda ima odredjena kvota koliko se ko moze radovati. I gdje se moze radovati. Na primjer, ako Djokovic postane najbolji teniser na svijetu i osvoji najprestizniji teniski turnir na svijetu, onda se na ovom forumu moze radovati, ali ne pretjerano. Odnosno, zavisi ko si i odakle si. Jos samo da skontam gdje se dijele ti vauceri za radovanje pa da znam, jebiga, koliko me sleduje. 10-15 postova ili sta vec.
Sa druge strane, ako se Alija Alijagic (ime slucajno izabrano) plasira na svjetsko prvenstvo u gadjanju glinenih golubova (i "sport" slucajno izabran), onda se moze radovati koliko ko hoce, sta vise, preporucuje se radovanje do iznemoglosti.
Dalje sam naucio da su nam (pod ovo "nam" mislim osobama iz BiH) bliza Svajcarska i Spanija od Srbije. Bice da nisam pratio na casovima geografije.
Onda sam naucio da ako se drzis teme, budes opomenut da si pretjerao, dok ako trollas maksimalno, ili ako brojis krvna zrnca, onda je to ok.
Isto tako sam naucio da ako si kojim nesretnim slucajem Srbin/Srpkinja, onda moras zadovoljiti nadljudski i generalno nemoguci standard da bi, ne samo na ovoj temi, nego na cijelom forumu bio/bila prihvacena kao jednaka. I naravno, o cemu god da pricas moras se redovno, svakih 5 minuta izvinuti za nesto za sta licno, u vecini slucajeva nisi ni odgovoran a ni kriv.
Uglavnom, da ne bude sve off topic, meni, rodjenom u Sarajevu u kojem sam proveo vecinu svog zivota, nesrbinu, je izuzetno drago sto je Novak najbolji na svijetu i nadam se da ce na prvom mjestu ostati jaaaako dugo. (eto, izvinite ako sam prebacio svoju dozvoljenu dozu radovanja).
-
Irvinovo stado
#2929 Re: TENIS
Jao vox populi, a taman su se vratili na tenis...
(inace
za post)
(inace
-
Irvinovo stado
#2930 Re: TENIS
Nadam se da ne zamjeras, samo da boldujem.
vox-populi wrote:Sad cu kao Stan u South Parku...
- ultima_palabra
#2931 Re: TENIS
Gledao ih prošle godine u Splitu na DC... bio ljut na Čilu jer je bio kriv što nam nisu pružili iole zanimljiv meč1pajdo wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/cilic- ... 59607.aspx
Čila i Nole će u Mostaru odigrati meč u humanitarne svrhe... Prvi kupujem kartu da vidim malo svjetskog tenisa.![]()
Svaka čast za ovo.
-
xDenisx
#2932 Re: TENIS
^^Mozda svratim. Igrali su i Ljubicic i Ivanisevic humanitarni mec u Sarajevu prije nekoliko godina, odlicno je bilo 
- just principe
#2933 Re: TENIS
pa tebi koji si u Germany, je bliza i Svajcarska i Spanija od SrbijeDalje sam naucio da su nam (pod ovo "nam" mislim osobama iz BiH) bliza Svajcarska i Spanija od Srbije. Bice da nisam pratio na casovima geografije.
s druge strane, ne znam sta nekome smeta ako neko navija za ili protiv nekog tenisera, evo covjek je rekao navija vazda da Srbija izgubi nebitno ko je predstavljao, eh tu sad nije bitna ta geografska blizina vec nesto drugo
mozda je nekome Argentina daleko, ali za nju uvijek navija osim kad ne igra protiv njegove drzave.. svi vi znate zbog cega neko ne moze nesto..
dok dosta ljudi zive u ovoj zemlji, zaradjuju hljeb, ali opet je mrze i vazda navijaju protiv nje, za ovo nema komentara
nadam se da vise necete offftopicariti
- casa_vode
#2934 Re: TENIS
Irvinovo stado wrote:@Ostalicasa_vode wrote:jel lose ako kazem da nisam navijo za Novaka ? i da u svakom sportu zelim da Srbija izgubi ?
Drzite me, drzite me da mu nesto ne uradim
- smoki_choko
#2935 Re: TENIS
krivo mu sto je lisicki izgubila od sharafovejust principe wrote:pa tebi koji si u Germany, je bliza i Svajcarska i Spanija od SrbijeDalje sam naucio da su nam (pod ovo "nam" mislim osobama iz BiH) bliza Svajcarska i Spanija od Srbije. Bice da nisam pratio na casovima geografije.![]()
ako cemo vec o geografskoj blizini
s druge strane, ne znam sta nekome smeta ako neko navija za ili protiv nekog tenisera, evo covjek je rekao navija vazda da Srbija izgubi nebitno ko je predstavljao, eh tu sad nije bitna ta geografska blizina vec nesto drugo
mozda je nekome Argentina daleko, ali za nju uvijek navija osim kad ne igra protiv njegove drzave.. svi vi znate zbog cega neko ne moze nesto..
dok dosta ljudi zive u ovoj zemlji, zaradjuju hljeb, ali opet je mrze i vazda navijaju protiv nje, za ovo nema komentara
nadam se da vise necete offftopicariti
ipak je covjek u minkenu
- lester burnham
#2937 Re: TENIS
Novak na novčanici od 2.000 dinara!?
Britanski „San“ je čak došao i do podatka da će guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić ove nedelje razmotriti ovaj predlog

Lik najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića bi tokom 2011. trebalo da se nađe na novoj novčanici od 2.000 dinara, koju će Narodna banka Srbije pustiti u opticaj, preneo je i pogrešio engleski tiražni tabloid „San“.
Englesi su se, naime, pozvali na informaciju „tviteraša“ iz Srbije Nenada Pavlovića, koji je pre nekoliko dana napravio i fotomontažu novčanice sa Novakovim likom.
- Teniski heroj će u Srbiji dobiti novčanicu. Ona je već dizajnirana sa 24-godišnjim asom i centralnim terenom Vimbldona u pozadini –piše u „Sanu“.
Koliko su Britanci daleko otišli i koliko im im je bujna mašta potvrđuje i zaključak da na novčanici dominira zelena boja, koja simbolizuje Đokovićevo grickanje trave posle osvajanja Vimbldona!
„San“ je čak došao i do podatka da će guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić ove nedelje razmotriti ovaj predlog.
Jedina je istina da su iz Narodne banke prošle godine najavili da bi tokokm 2011. u opticaj mogla da bude puštena novčanica od od 2.000 dinara, ali sa likom naučnika Milutina Milankovića.
Britanski „San“ je čak došao i do podatka da će guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić ove nedelje razmotriti ovaj predlog
Lik najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića bi tokom 2011. trebalo da se nađe na novoj novčanici od 2.000 dinara, koju će Narodna banka Srbije pustiti u opticaj, preneo je i pogrešio engleski tiražni tabloid „San“.
Englesi su se, naime, pozvali na informaciju „tviteraša“ iz Srbije Nenada Pavlovića, koji je pre nekoliko dana napravio i fotomontažu novčanice sa Novakovim likom.
- Teniski heroj će u Srbiji dobiti novčanicu. Ona je već dizajnirana sa 24-godišnjim asom i centralnim terenom Vimbldona u pozadini –piše u „Sanu“.
Koliko su Britanci daleko otišli i koliko im im je bujna mašta potvrđuje i zaključak da na novčanici dominira zelena boja, koja simbolizuje Đokovićevo grickanje trave posle osvajanja Vimbldona!
„San“ je čak došao i do podatka da će guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić ove nedelje razmotriti ovaj predlog.
Jedina je istina da su iz Narodne banke prošle godine najavili da bi tokokm 2011. u opticaj mogla da bude puštena novčanica od od 2.000 dinara, ali sa likom naučnika Milutina Milankovića.
-
Arma-Sarma
#2938 Re: TENIS
Đoković u zadnjih 365 dana
32-7 prošle + 48-1 ove godine tj. 80-8 pobjede/porazi zadnjih godinu dana.
Porazi su: jednom nadal, roddick, llodra i pet puta federer.
Ta četiri igrača se mogu pohvalit pobjedom nad đokovićem u zadnjih godinu dana.
9 osvojenih turnira i davis cup.
- Edin H.
#2939 Re: TENIS
Sreca njegova da je izbjegao Federera tokom Wimbledona, jer bi vjerovatno opet dobio po usima, pogotovo na travi.Arma-Sarma wrote:Đoković u zadnjih 365 dana
-
exSarajlija
#2941 Re: TENIS
da zrebovi nisu sumnjivo losi po noleta imao bi on vec dosta vise i finala i tutula. nole je na svim gs od 2008 do sada dobijao feda kod sebe uz 2 izuzetka kada je dobio nadala na roland garosu.
da je fed recimo bio kod nadala u zrijebu na rolandu ove godine nole bi i to osvojio.
da je fed recimo bio kod nadala u zrijebu na rolandu ove godine nole bi i to osvojio.
-
Bodkin
#2942 Re: TENIS
stavio ja ovo prije 3 str al niko ovdje ne jebe tenis, ovdje gledaju koliko se ko raduje i jel digao 2 ili 3 prsta i ko za koga navija1pajdo wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/cilic- ... 59607.aspx
Čila i Nole će u Mostaru odigrati meč u humanitarne svrhe... Prvi kupujem kartu da vidim malo svjetskog tenisa.![]()
Svaka čast za ovo.
- ultima_palabra
#2943 Re: TENIS
Malo je bezveze što se još ne zna termin... ne mogu se ljudi naložitiBodkin wrote:stavio ja ovo prije 3 str al niko ovdje ne jebe tenis, ovdje gledaju koliko se ko raduje i jel digao 2 ili 3 prsta i ko za koga navija1pajdo wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/cilic- ... 59607.aspx
Svaka čast za ovo.ovo je kao da dodje barca ili lakersi u BiH.da dolazi nadal samo bi se o tome pricalo al ajde, balkan je to. da ne govorim da je humanitarni
- ultima_palabra
#2944 Re: TENIS
Davis Cup... Argentina odigrala dan ranije, vodi 2-0 protiv Kazahstana, Monaco i Delpo lagano protiv Golubeva i Kukushkina.
Srbija će se lagano prošetati Švedskom, a i Francuzi su favoriti u gostima kod Njemačke.
Derbi je okršaj USA i Španije u Teksasu, šanse su 50-50... prenosi Sportklub.
Srbija će se lagano prošetati Švedskom, a i Francuzi su favoriti u gostima kod Njemačke.
Derbi je okršaj USA i Španije u Teksasu, šanse su 50-50... prenosi Sportklub.
- lester burnham
#2945 Re: TENIS
...Bodkin wrote:
stavio ja ovo prije 3 str al niko ovdje ne jebe tenis, ovdje gledaju koliko se ko raduje i jel digao 2 ili 3 prsta i ko za koga navijaovo je kao da dodje barca ili lakersi u BiH.da dolazi nadal samo bi se o tome pricalo al ajde, balkan je to. da ne govorim da je humanitarni
-
GorazDANAC
#2946 Re: TENIS
ja podržavam sve uspješne sportaše bilo da su iz BiH bilo iz Srbije ili regiona...živim u Danskoj a naš sport pratim na stranici balkaniyum.tv danas u13:00 daju prijenos Davis Cupa Bosna i Hercegovina - Estonija od 13 sati 
- lester burnham
#2947 Re: TENIS
...imam divan prijedlog, ne pominjati na forumu ni jedan sport u kojem srbija ima prvaka evrope ili svijeta! 
- ultima_palabra
#2948 Re: TENIS
Flo Mayer prosuo 2:0 u setovima (servirao za meč u trećem) protiv Gasqueta.
Đoković se povukao iz meča sa Švedskom, Tipsarević je uskočio.
Đoković se povukao iz meča sa Švedskom, Tipsarević je uskočio.
-
Arma-Sarma
#2949 Re: TENIS
Hvala muultima_palabra wrote:Flo Mayer prosuo 2:0 u setovima (servirao za meč u trećem) protiv Gasqueta.
- shake69
#2950 Re: TENIS
Nacionalistickoj histeriji Srba nakon Djokine pobjede nema kraja. Pogledajte ovu strahotu:
http://www.e-novine.com/entertainment/e ... k-bog.html
http://www.e-novine.com/entertainment/e ... k-bog.html