Dres reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Koja marka za novi BH dress????

Poll ended at 31/07/2009 23:13

Umbro
17
9%
Le qoc sportif
17
9%
Hummel
4
2%
Nike
46
24%
Adidas
59
30%
Puma
26
13%
Kappa
12
6%
Lotto
2
1%
Legea
6
3%
Reebok
5
3%

Total votes: 194

todd_smith

#2926 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by todd_smith »

Odlican dizajn, samo sto nije ni nalik Adidasovom paternu
karanana

#2927 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by karanana »

dobri. meni se plavi svidja i ovako sa ovim zutim. napiso je da je adidas logo samo primjer. samo stavi swoosh i eto ga.
haris0032

#2928 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by haris0032 »

Hvala na pozitivnim komentarima,
Ovaj prosli sto sam radio, zasnivao se na Celticovom, od prosle ili pretposle sezone.
Evo sad sam uradio bijeli, domaci. Zasniva se na Interovom gostujucem od ove sezone, uz male izmijene.
Image

I evo jos jedan gostujuci, tj plavi, zasniva se na dresu Man U, od ove sezone, naravno male izmjene.
Image
noiserr

#2929 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by noiserr »

haris0032 wrote:Hvala na pozitivnim komentarima,
Ovaj prosli sto sam radio, zasnivao se na Celticovom, od prosle ili pretposle sezone.
Evo sad sam uradio bijeli, domaci. Zasniva se na Interovom gostujucem od ove sezone, uz male izmijene.
Image

I evo jos jedan gostujuci, tj plavi, zasniva se na dresu Man U, od ove sezone, naravno male izmjene.
Image
Dobri su ovi.
DonVitoni

#2930 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by DonVitoni »

haris0032 wrote:Hvala na pozitivnim komentarima,
Image

Image
Ovo je to.
Samo kod ovog plavog dresa ovo bijelo kod loga nsbih nije portebno.

Nije bitno Adidas, Nike, Puma samo kad bi ovaki dresovi kad bi nam bili :izet: znaci zuta boja pfff i jos na to previse nekakvi linija debali na dresu jos kad razvuce debelu zutu/plavu crtu na sred dresa pa fakat cirkus :shock: izgleda samo nabacaj sari, linija sto vise boja - neka se sareni...

Bijeli dres 90 % bijelo 10 % plavo.
Plavi dres 90 % plavo 10 % bijelo.
Last edited by DonVitoni on 21/10/2013 08:39, edited 1 time in total.
SmokingMan

#2931 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by SmokingMan »

Overdoxx wrote:Moji primjeri:

Image

Image
:thumbup:
shalla

#2932 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by shalla »

Image

Image
DOBRI DO JAJA!!!
frngla

#2933 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by frngla »

Sjajno :thumbup:
Eborg

#2934 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Eborg »

Jebo vas žuta. :roll:
shalla

#2935 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by shalla »

Kad bi bili ovakvi dresovi (prijedlog od Overdoxxa), kupio bih odmah i plavi i bijeli :thumbup:

Ovaj plavi...nemam riječi, nešto najljepše što sam vidio na ovoj temi...svaki detalj je na svom mjestu i fenomenalan (npr. ova donja čiza na leđima sa grbom i natpisom na sredini)...
eluna

#2936 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by eluna »

Nuken wrote:Jel se ovo neko zajebava možda?Čuj Haad da nas oblači :-)
Adidas,Puma ili Nike samo dolaze u obzir
HAAD bi bio u stanju samo da napravi dizajn, i to možda - jer ipak je on modni dizajner ......ako ćemo oko naših dizajnera, rađe bih to povjerila curama iz KAO PAO ŠU grupe ......dovoljno mlade ali ne previše, školovane za takve poslove, dovoljno otkačene da bi imali zaista neponovljiv dres
eluna

#2937 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by eluna »

shalla wrote:Kad bi bili ovakvi dresovi (prijedlog od Overdoxxa), kupio bih odmah i plavi i bijeli :thumbup:

Ovaj plavi...nemam riječi, nešto najljepše što sam vidio na ovoj temi...svaki detalj je na svom mjestu i fenomenalan (npr. ova donja čiza na leđima sa grbom i natpisom na sredini)...
da im vizuelno povećava guze - nemojte, žene će da protestvuju jer inače volimo da su ono fino utegnute :trep:
eluna

#2938 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by eluna »

DonVitoni wrote:
TheMule wrote:Sad sam vidio onaj clanak na klixu, uopste nije los ni ovaj satro "pumin" dizajn.

Image
Ove zvijezdice :facepalm:
da skinu ove zvijezde sa rukava ovo bi definitivno bio naljepši dres od svih ponuđenih
agent_zero

#2939 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by agent_zero »

Strah me nike-a, oni većini reprezentacija koje nisu u top 10 uvale neke teamwear dizajne, znači jedan dizajn koji koriste desetine drugih ekipa, samo u drugim bojama/rasporedu boja.

Eno grčkoj su uvalili jedan teamwear dres, opšti je haos bio na grčkim sportskim portalima oko toga. S odličlnog adidas dresa, spali na nike teamwear.

Adidas mnogo više pažnje posvećuje detaljima.
tm-maglaj

#2940 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by tm-maglaj »

Image

Image
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
eluna

#2941 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by eluna »

popokatepetl_com wrote:Ali ove price o domacoj kompaniji proizvodjacu dresova su mi prejake :lol: ne mogu da vjerujem da neko to uopste ozbiljno uzima u razmatranje kakve domace kompanije i sportska oprema? :lol: Opet kazem tesko mi je povjerovati da neko misli da neka domaca kompanija moze napraviti bolji dres od Nikea, Adidasa, Pume :-) :-) Pa i da izuzmemo cinjenicu da ne mogu ponuditi ni blizu love ko pomenuti ali nema sanse da neko moze napraviti dres bolje od ovih brendova, uostalom koja to domaca kompanija se i bavi proizvodnjom sportske opreme?
:facepalm:
missko

#2942 Re: AW: Dres reprezentacije BiH

Post by missko »

tm-maglaj wrote:

Image

Image
Ovo vise ko trening majca nego dres. Nije za u grad :mrgreen:

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk-4
ado1230

#2943 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by ado1230 »

tm-maglaj wrote:

Image

Image
Image

malo onih fazona mi i Brazil u finalu? :P odlicno ti je ovo nema sta!!
ado1230

#2944 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by ado1230 »

eluna wrote:
popokatepetl_com wrote:Ali ove price o domacoj kompaniji proizvodjacu dresova su mi prejake :lol: ne mogu da vjerujem da neko to uopste ozbiljno uzima u razmatranje kakve domace kompanije i sportska oprema? :lol: Opet kazem tesko mi je povjerovati da neko misli da neka domaca kompanija moze napraviti bolji dres od Nikea, Adidasa, Pume :-) :-) Pa i da izuzmemo cinjenicu da ne mogu ponuditi ni blizu love ko pomenuti ali nema sanse da neko moze napraviti dres bolje od ovih brendova, uostalom koja to domaca kompanija se i bavi proizvodnjom sportske opreme?

Pogledaj FK Sarajevo dres.. to mi je bila inspiracija, ali ne zbog marke, dizajna nego zbog toga sto je DOMACE!!! Takav sam kakav sam volim nase, domace i uvijek cu teziti ka tome da bude nesto domace. I ako su ovi adidasovi za 10! Nike mi se gadi!
ado1230

#2945 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by ado1230 »

Image

Image

http://img820.imageshack.us/img820/5323/tyu3.jpg :P odlicno ti je ovo!!
Chuckie

#2946 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Chuckie »

eluna wrote:
DonVitoni wrote:
TheMule wrote:Sad sam vidio onaj clanak na klixu, uopste nije los ni ovaj satro "pumin" dizajn.

Image
Ove zvijezdice :facepalm:
da skinu ove zvijezde sa rukava ovo bi definitivno bio naljepši dres od svih ponuđenih
Jest da smo Fiorentina. :lol:
Mustang1

#2947 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Mustang1 »

Da ja vama kazem iskreno.. Nemate vi pojma ! :D
Logovan

#2948 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Logovan »

Zvijezde, zvjezdice, žutu boju, izbacite.
Chuckie wrote: Jest da smo Fiorentina. :lol:
:lol: Neki bi i ljubičastu boju.
eluna

#2949 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by eluna »

ado1230 wrote:
eluna wrote:

Pogledaj FK Sarajevo dres.. to mi je bila inspiracija, ali ne zbog marke, dizajna nego zbog toga sto je DOMACE!!! Takav sam kakav sam volim nase, domace i uvijek cu teziti ka tome da bude nesto domace. I ako su ovi adidasovi za 10! Nike mi se gadi!
a ti malo prelistaj elunine postove na ovoj temi pa mi se onda obrati - važi!? :twisted:
eluna

#2950 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by eluna »

Chuckie wrote:
Jest da smo Fiorentina. :lol:
boli me čošak za fiorentinu ..... budemo li tako gledali zmajevi će u brazilu igrati goli (mada znam ko se ne bi bumio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) iz prostog razloga što svaki dres liči na NEKI dres .....

treba gledati ipak boje zastave - u tom kontekstu, iako se ni meni ne sviđa, žute treba da bude barem mrvica, što ovaj dres ima u tih par linija, a bijeli dio koji je na ovom dresu na lijevom ramenu još malo pa ima izgled BiH karte, što je super ....plava je standardno dobra boja, a bijela varijanta ovog dresa je dobra

i da pojasnim - komentarišem samo ono što mi je oku ugodno i u čemu bi rado vidjela begovića, pjanića, i ostale iz ekipe .....savršeno me ne zanima kakve dresove nosi ovaj ili onaj klub, svoj sud ne ravnam spram inih klubova, nego spram onoga što se meni lično dopada
Post Reply