neki dan naletim na nju na comedy central od tada ne prestajem da gledam ... Bas oraspolozi covjeka
http://www.imdb.com/title/tt1610527/
Moderator: _BataZiv_0809

Gledao 7 epizoda (sinoc bila i 8.), al nije mi cemu. Puno blijedih sporednih likova, niko ne iskace. Naravno, sve se vrti oko Charlieja, al i on ispuhao, ni blizu humora iz Two and a half men. Ne vjerujem da ce ici dalje od sezone, ukoliko ne ubace nekog jaceg lika uz njega.Point. wrote:Jel ko gledo od Charlie Sheena novu seriju Anger Management....valja li icemu?
Mnogo hvala za ovu preporukuv33 wrote:Black Books

Za ovu seriju sam cuo da je predobra. Samo nigdje nema titlova..hajvan76 wrote:Engrenages (Spiral)
Mislim da ima potencijala - prve epizode u 'nakohary wrote:Gledao 7 epizoda (sinoc bila i 8.), al nije mi cemu. Puno blijedih sporednih likova, niko ne iskace. Naravno, sve se vrti oko Charlieja, al i on ispuhao, ni blizu humora iz Two and a half men. Ne vjerujem da ce ici dalje od sezone, ukoliko ne ubace nekog jaceg lika uz njega.Point. wrote:Jel ko gledo od Charlie Sheena novu seriju Anger Management....valja li icemu?
EDIT : Umalo da zaboravimBreaking bad s5
Ono sto je najbolje kod ove serije su likovi koji se javljaju, ne znas koji je bolji, meni licno je Donna najbolja, predobro glumi. A sto se tice sablona pa to sve serije manje vise ponavljaju a sta moze drugo i da se desi.Miki123 wrote:Previše ste ufali The Suits.
Može se gledat' ali ništa posebno. Svaka epizoda je na isti fazon - slučaj, u sredini epozode izgube na sudu ili sve izgleda bezazleno, da bi do kraja sve bilo riješeno u njihovu korist.
pola ovog sanja druga polovica je izmišljena da navede na pogrešan tragVenomousV wrote:
Black swan wrote:pola ovog sanja druga polovica je izmišljena da navede na pogrešan tragVenomousV wrote:![]()
gledaće se ali sumnjam da će trinitija išta nadmašiti