Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Baltazar_khan
#2926 Re: FK Sarajevo
pa ne bi se spustio na taj nivo da pravim profil na tm orgu kao što je uradio ovaj utokaš na našem forumu... jadovi bili, jadovi ostali 
-
Bordolini
#2927 Re: FK Sarajevo
uklopis se pa ces onda i zivce i pare trositi...najbolje nijedno...da je hoce vise ugasiti da se ne patimo.Topla voda wrote:
izgleda da ce tako u ovoj ligi ostati dugo,pa brate...onda se treba uklopiti,da ne bi zivce na ove grobare bh fudbala trosili.
- ganjeta
#2928 Re: FK Sarajevo
baltazare...opusti se pruga je krenulaB-Faza wrote:Da se sjetimo http://img690.imageshack.us/img690/6323 ... ard01g.png
-
cpt.picard
#2929 Re: FK Sarajevo
Vratite vi nama utokkha, mi cemo vama baltazara i ostale
fol neki screenshotovi od prije 100 god.. ima li sta novo
fol neki screenshotovi od prije 100 god.. ima li sta novo
- strong69
#2930 Re: FK Sarajevo
Ako ne ostvare pobjedu protiv slabe i nekvalitetne Slobode (cija je jedina snaga u tome da vrse pritisak na sudije u poluvremenu) ne zasluzuju biti medu prva tri. Ako izgube danas mogu mirno privesti sezonu kraju, ali u sredini tabele.
-
Omerovim_Koracima
#2931 Re: FK Sarajevo
Ako nedaj Boze budemo gubili,ubacit Skoru i Avdica i onda ulozit zalbu,jel bjeshe imamo pravo na to,kolko sam razumio one zakone?

- PriNc_ba
#2932 Re: FK Sarajevo
i ja napisah nesto slicno nakon one prve odluke komisije 
mislim da ukoliko nas savez nije obavijestio da skoro i avdic imaju kartone mirne duse ih mozemo ubaciti u slucaju negativnog rezultata i onda zalba
a ponavljam i to da ako mi u kakvom god sastavu mozemo izgubiti od slobode OPET onda nek izgubimo i ne zasluzujemo titulu a ni borbu za titulu iako to nece biti kraj. vidim kruze i price o tome da olimpik od sada igra za nas
vidjet cemo sta ce tu biti ali to su vise ublehaske price komsija s grbavice cisto da se utjese i sami sebi opravdaju zasto je bolji klub, Sarajevo
opet ispred njih
jer realno laktasi mogu pobjediti olimpika s obzirom da olimpik nema konstantu od pocetka prvenstva a i obje ekipe igraju otvoren i dopadljiv fudbal i naravno napadacki. zato sam ja i ranije jos rekao da uz pravu taktiku i zalaganje u laktasima mozemo ici da se nadigravamo pa i pobjedimo jer oni nikad nisu bili smetljarska ekipa koja ide preko sudjenja na pobjedu ili preko udaranja i slicno
bar protiv nas 
helem
sretno momcima danas i da ne razocaraju kao prosli put 
mislim da ukoliko nas savez nije obavijestio da skoro i avdic imaju kartone mirne duse ih mozemo ubaciti u slucaju negativnog rezultata i onda zalba
a ponavljam i to da ako mi u kakvom god sastavu mozemo izgubiti od slobode OPET onda nek izgubimo i ne zasluzujemo titulu a ni borbu za titulu iako to nece biti kraj. vidim kruze i price o tome da olimpik od sada igra za nas
helem
-
Fordas
#2933 Re: FK Sarajevo
Pa ako cemo gledati sta je pravda ko to onda zasluzuje uopste ista u ovoj zemlji???
-
leo karan
-
El_comadante
#2935 Re: FK Sarajevo
pa zar nije utakmica od 15:00?leo karan wrote:evo po livescore-u u tuzli 2-1 za slobodu![]()
http://livescore.com/default.dll/game?c ... ame=331389
- karanana
#2936 Re: FK Sarajevo
hahahaha. wtf?
brzo u kladionicu uplatit ovo.
brzo u kladionicu uplatit ovo.
-
iverson75
#2937 Re: FK Sarajevo
povratak u buducnost, na livescore.com znaju i ko ce dati golove
45' [0 - 1] M. Muminovic
53' [1 - 1] S. Slomic
90' [2 - 1] D. Smajlovic
45' [0 - 1] M. Muminovic
53' [1 - 1] S. Slomic
90' [2 - 1] D. Smajlovic
- Control panel
#2938 Re: FK Sarajevo
jesmo li ovo i crveni karton zaradili. 
- PriNc_ba
#2939 Re: FK Sarajevo
joj koji su ono levati. umjesto da budu pametni i ne nasjedaju na startove,provokacije i izbjegnu kartone a tako i ove navuku na kartone oni sebi na stetu. fkt rizvanovic pravi kloc. prvi je dobio zbog udaranja igraca bez lopte a drugi zbog nepotrebnog starta s ledja na sredini terena. slon pravi
al sto je pohvalno je da su hadzic i jahovic fulali nemoguce
pa et...
milosevic pogodio stativu za slobodu i imali su jos prodora nekih finih i navodno su trazili na pocetku penal za neki kontakt u petercu il sta vec. vidjet cemo o cemu je rijec
ajde momci jos 11 minuta izdrzite
u 65' mumin sam na mujkica i brani mu mujkic ccc
milosevic pogodio stativu za slobodu i imali su jos prodora nekih finih i navodno su trazili na pocetku penal za neki kontakt u petercu il sta vec. vidjet cemo o cemu je rijec
ajde momci jos 11 minuta izdrzite
u 65' mumin sam na mujkica i brani mu mujkic ccc
- dobar_ti?
#2940 Re: FK Sarajevo
Najkvalitetniji sastav u drzavi ni u novoj prilici nije uspio uzeti bod posljednjeplasiranoj ekipi u ligi. Mozda da se odigra i treca utakmica?
- PriNc_ba
#2941 Re: FK Sarajevo
sjecam se jos par tekmi kada smo popusili kada protivnicki sef izbaci napadaca ili poluspica a ubaci defanzivca
vlatko je to uradio na ovoj tekmi i presudio nam defanzivac. sudeci po komentarima dobro smo igrali iako s igracem manje stvorili smo 2 100% prilike i jednu prije crvenog kartona. tuzlaci na silu pokusavali 4-5 puta izvuci penal.
zadnji put smo ga cmaknuli s ovakvom izmjenom ne sjecam se koje godine tacno al kad amar uvede alihodzica umjesto nekog iz veznog reda i alihodzic zabi gol koliko se sjecam
helem prava glupost je bila nasjesti na provokacije igraca slobode. umjesto da mi budemo smireni a oni dobijaju zute kartone i da ih uz to jos pokusamo isprovocirati jer im gori pod nogama vala vise nego nama ono obratno. nasi igraci levati reaguju na ostre startove i bezze kartone dobijaju. rizvanovic bezze udari choeka kad su se gurkali pa odna bezze napravi faul s ledja na centru i ajde pa paaaa
ocekivao sam ako izgubimo da ce to biti 1-0 i nikako drugacije. steta samo prilika hadzica,jahovica i mumina al hajde. imala je i sloboda nekih prilika al kako i komentator rece zasluzeno bi bilo da su podijelili bodove.
jedno gostovanje manje. sad cekati ishode iz travnika i laktasa i nadati se 1-3 boda
kad se vrate momci s tusnja nadam se da ce neko malo prozboriti vise o svemu
zadnji put smo ga cmaknuli s ovakvom izmjenom ne sjecam se koje godine tacno al kad amar uvede alihodzica umjesto nekog iz veznog reda i alihodzic zabi gol koliko se sjecam
helem prava glupost je bila nasjesti na provokacije igraca slobode. umjesto da mi budemo smireni a oni dobijaju zute kartone i da ih uz to jos pokusamo isprovocirati jer im gori pod nogama vala vise nego nama ono obratno. nasi igraci levati reaguju na ostre startove i bezze kartone dobijaju. rizvanovic bezze udari choeka kad su se gurkali pa odna bezze napravi faul s ledja na centru i ajde pa paaaa
ocekivao sam ako izgubimo da ce to biti 1-0 i nikako drugacije. steta samo prilika hadzica,jahovica i mumina al hajde. imala je i sloboda nekih prilika al kako i komentator rece zasluzeno bi bilo da su podijelili bodove.
jedno gostovanje manje. sad cekati ishode iz travnika i laktasa i nadati se 1-3 boda
kad se vrate momci s tusnja nadam se da ce neko malo prozboriti vise o svemu
-
leo karan
#2942 Re: FK Sarajevo
nikakve veze ovo s fudbalom i kvalitetom ekipe nema
neregularna utakmica 100%
bezobrazni mutavci nam vode klub
janjos i igraci nista nisu krivi
neregularna utakmica 100%
bezobrazni mutavci nam vode klub
janjos i igraci nista nisu krivi
-
leo karan
#2943 Re: FK Sarajevo
da se odigra jos 5 utakmica u ovakvim prilikama, gdje su 11 momaka i njihov trener prespusteni na milost i nemilost tuzlanskim siledzijama i lopovima iz raznih komisija i organizacija pri NS ne bi izvukli ni nuludobar_ti? wrote:Najkvalitetniji sastav u drzavi ni u novoj prilici nije uspio uzeti bod posljednjeplasiranoj ekipi u ligi. Mozda da se odigra i treca utakmica?
sastav jeste kvalitetan, ali sa sumanom, alihodzicem i baljkom u logistici mnogo kvalitetniji sastav bi posrnuo u ovoj sezoni
ti ljudi nisu u stanju zastiti nikakav interesni cilj kluba, ma nisu u stanju ni pokusati
...tako da ti je komentar izrazito glup
- PriNc_ba
#2944 Re: FK Sarajevo
zanima me jos jedna stvar. kakve bi sankcije bile da nismo npr otisli odigrati ovu tekmu ? i jel postoji mogucnost da se zalba uputi uefi i fifi nakon sto se odigrala ponovljena tekma.
a slusajte naseg vrlog Baljka
kakav je ovo papak to je shou
poslusajte drugi dio priloga kada se on javlja na telefon 
http://--- NO LINKS ---/clanak/56757268290 ... u%C5%A1anj
a slusajte naseg vrlog Baljka
http://--- NO LINKS ---/clanak/56757268290 ... u%C5%A1anj
-
plava institucija
#2945 Re: FK Sarajevo
glavu gore bordo momci,nemojte se sjebavati,bice bolje...moguce da udjete u formu krajem prvenstva kad je najpotrebnije..sa igracem manje ste igrali bolje,plus vam nisu pustili navijace na tribine.bas vrijedi fraza vasa,sami protiv svih,ponosni budite,vi ste moralni pobjednici,ah da zaboravi zaboga vi ste igrali u europi dostojanstveno..to nijedan realan covjek ne smije zabraviti,a sad vas tuce neka sloboda..haj ako zavrsite ovu sezonu lose,pricace se po sarajevu i ponavljati ko papagaji,pogadjajte ko je prosle godine harao europom,naravno sarajevo..kazem vam nista nije gotovo,samo hrabrije u gostima i tu ste negdje za europu,jer ipak vi morate u eurpou..pozdrav,velikom klubu i navijacima na celu 
-
Bijeli_sa
#2946 Re: FK Sarajevo
Sto su nam se plavci upalili na temi...
sta ces rekoh ja, da vise se brinu za Sarajevo, vec sto vole svog zelju...
al djaba, djeco, opet cemo biti ispred vas, na kraju, vjerovali vi ili ne, tako ce biti...
svaka cast Slobodi, sto nije pustila navijace na stadion...
svaka cast Slobodi, sto nije pustila navijace na stadion...
- Rauber
#2947 Re: FK Sarajevo
ma neka smo vas skretnicare mlatnuli, a razumljivo je da i vi jednom u 5 godina budete ispred Sarajeva, jer i derbi je bio upitan, izgubio je svoju draz, tako da meni licno ovo nije nista strasno, ali dobro, vidim da je vama strasno veliko, samo se radujte, ipak nije ovo mala stvar za vas.plava institucija wrote:glavu gore bordo momci,nemojte se sjebavati,bice bolje...moguce da udjete u formu krajem prvenstva kad je najpotrebnije..sa igracem manje ste igrali bolje,plus vam nisu pustili navijace na tribine.bas vrijedi fraza vasa,sami protiv svih,ponosni budite,vi ste moralni pobjednici,ah da zaboravi zaboga vi ste igrali u europi dostojanstveno..to nijedan realan covjek ne smije zabraviti,a sad vas tuce neka sloboda..haj ako zavrsite ovu sezonu lose,pricace se po sarajevu i ponavljati ko papagaji,pogadjajte ko je prosle godine harao europom,naravno sarajevo..kazem vam nista nije gotovo,samo hrabrije u gostima i tu ste negdje za europu,jer ipak vi morate u eurpou..pozdrav,velikom klubu i navijacima na celu
A da, uci cemo i u formu, ne sumnjam, taman kad ove iz vrha bude trebalo dobit.
- M-16
#2948 Re: FK Sarajevo
Bolje ti je priznaj sam sebi: LOSI SMOleo karan wrote:da se odigra jos 5 utakmica u ovakvim prilikama, gdje su 11 momaka i njihov trener prespusteni na milost i nemilost tuzlanskim siledzijama i lopovima iz raznih komisija i organizacija pri NS ne bi izvukli ni nuludobar_ti? wrote:Najkvalitetniji sastav u drzavi ni u novoj prilici nije uspio uzeti bod posljednjeplasiranoj ekipi u ligi. Mozda da se odigra i treca utakmica?
sastav jeste kvalitetan, ali sa sumanom, alihodzicem i baljkom u logistici mnogo kvalitetniji sastav bi posrnuo u ovoj sezoni
ti ljudi nisu u stanju zastiti nikakav interesni cilj kluba, ma nisu u stanju ni pokusati
...tako da ti je komentar izrazito glup
Ni sudije nista ne mogu, ako je sastav kvalitetan. Vrijeme vam je da se pozdravite sa Evropom. Travnik ce vas dokrajcit.
- van Basten
#2949 Re: FK Sarajevo
krajnje je vrijeme da uprava podnese kolektivnu ostavku. Situaciju u kojoj i u Ruandi ekipa dobije 3:0 naši su uspjeli izgubiti uz hrpu nepotrebnih kartona. Prosto je nevjerovatno da nismo u stanju nijednu jedinu situaciju u savezu riješiti u našu korist. Šta je iduće? Da nas neko dobije 3:0pf zato što je protivnik dobio 4 crvena i završio sa 6+1 na terenu?
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#2950 Re: FK Sarajevo
svaka cast domacinima na "gostoprimstvu"