kolegione wrote:Forumasi dosli do rata, izrazito cijenim to(bez sarkazma) bravo dosta vise supljirana i igranja zrtve sad ih startujte i ako ikako moze da,se ratuje na njihovoj strani... Puna podrska ce biti nadam seviz hladne skandinavije...
Radovan Karadžić u Haagu!
- desni
#2926 Re: Radovan Karadžić u Haagu!
-
kolegione
#2927 Re: Radovan Karadžić u Haagu!
Ma nemam pojma, na osnovu masovnih grobnica mogli smo otkupiti RS koliko smo novca dobili licno mi kao Bosnjaci ako je to bio cilj, znaci prodali su vas vasi (Zeleni) politicari, i sad igranje istog kola je odron, a na osnovu toga pustiti da se maltretiraju povratnici i kuka kako su zrtve je odron za zelene. Vakat vam je da osvojite cijelu Bosnu kako bi htjeli ili casno poginete. Ukoliko je budete djelili kako su zamislili Zeleni mislim da cemo ih vjesat na marin dvoru.desni wrote:kolegione wrote:Forumasi dosli do rata, izrazito cijenim to(bez sarkazma) bravo dosta vise supljirana i igranja zrtve sad ih startujte i ako ikako moze da,se ratuje na njihovoj strani... Puna podrska ce biti nadam seviz hladne skandinavije...Skandinavija je depresivna,kažu da zimi nedostaje svjetlosti.
A ko igra žrtvu?Je li oni što ih iskopavaju iz masovnih grobnica?Ili su oni žrtve?Šta misliš?Jel treba da šutimo ili da kažemo kao neki političari da je Republika Srpska neupitna?
Podrska totalna da krenete u ofenzivu
hahaahahhahaah
-
kolegione
#2929 Re: Radovan Karadžić u Haagu!
Ne kolutaj ocima nego se ocituj "jesi li za rat" tj " da izvrsimo genocid nad srbima" kako jedan gore forumas rece a izvrsicemo ga jer smo tako u mogucnosti ili si vise za farbanje brodova u NorveskojNiemand wrote:
-
kolegione
#2931 Re: Radovan Karadžić u Haagu!
Balkan skenjali smo princa, mogli bi vala kakav rat pokrenuti i sa foruma "koji nema tapatalk" pa da seremo kako smo se mucili da se organizujemo.Niemand wrote:Dje ja zivim.
- desni
#2932 Re: Radovan Karadžić u Haagu!
Cccckolegione wrote:Ma nemam pojma, na osnovu masovnih grobnica mogli smo otkupiti RS koliko smo novca dobili licno mi kao Bosnjaci ako je to bio cilj, znaci prodali su vas vasi (Zeleni) politicari, i sad igranje istog kola je odron, a na osnovu toga pustiti da se maltretiraju povratnici i kuka kako su zrtve je odron za zelene. Vakat vam je da osvojite cijelu Bosnu kako bi htjeli ili casno poginete. Ukoliko je budete djelili kako su zamislili Zeleni mislim da cemo ih vjesat na marin dvoru.desni wrote:kolegione wrote:Forumasi dosli do rata, izrazito cijenim to(bez sarkazma) bravo dosta vise supljirana i igranja zrtve sad ih startujte i ako ikako moze da,se ratuje na njihovoj strani... Puna podrska ce biti nadam seviz hladne skandinavije...Skandinavija je depresivna,kažu da zimi nedostaje svjetlosti.
A ko igra žrtvu?Je li oni što ih iskopavaju iz masovnih grobnica?Ili su oni žrtve?Šta misliš?Jel treba da šutimo ili da kažemo kao neki političari da je Republika Srpska neupitna?
Podrska totalna da krenete u ofenzivu"ide Zelena brigada sve ce Srpsko da strada"
![]()
![]()
imate i slogan
hahaahahhahaah
-
kolegione
#2933 Re: Radovan Karadžić u Haagu!
Pa ove Bosnjake prvake sto uveliko rade na disoluciji Bosnedesni wrote: CcccKoga će te vješati na Marindvoru?
Vidi kad ulaziš u državu Bosnu i Hercegovinu valja ti pokazati pasoš ako si strani državljanin
Znači mi smo svoje osvojili
Ali nedajte se zbuniti na pravom ste putu sad ili nikad prvi put ovdje otvoreno pricate, da zelite jos jednom da se okusate u ratu
-
Boskero
#2934 Re: Radovan Karadžić u Haagu!
.
Last edited by Boskero on 29/10/2017 01:54, edited 1 time in total.
-
kolegione
#2935 Re: Radovan Karadžić u Haagu!
A mora se to??? nemam pojma nisam bio nigdje kao azilant, beton bice odlicna zajebancijaBoskero wrote:
Šta te briga ti bar neces morati ponovo slušati tutorijale o tome kako se ukljucuje televizor, pušta voda iz vodokotlica, da grablje ne sluze za cesljanje kose i to od hladnih skandinavaca....
- desni
#2936 Re: Radovan Karadžić u Haagu!
Niko ne želi da se okuša u ratukolegione wrote:Pa ove Bosnjake prvake sto uveliko rade na disoluciji Bosnedesni wrote: CcccKoga će te vješati na Marindvoru?
Vidi kad ulaziš u državu Bosnu i Hercegovinu valja ti pokazati pasoš ako si strani državljanin
Znači mi smo svoje osvojili
(Ukoliko dodje do iste)
Ali nedajte se zbuniti na pravom ste putu sad ili nikad prvi put ovdje otvoreno pricate, da zelite jos jednom da se okusate u ratuOdlicno ste poceli samo nastavite kao da mene nema
- dale cooper
#2937 Re: Radovan Karadžić u Haagu!
desni wrote: Leclerc napiše nešto pa onda za 6 mjeseci sam sebe demantuje,više puta dokazano na ovom forumuUžasnu budućnost i povratnicima i sljedećim generacijama ostavljamo ako budemo žmirili na fašizam.
Ma joj ja sa Leclercom stalno kuham i dobro mi je poznato njegovo pisanje. Ali ima poentu u jednoj stvari.VCorp wrote:
A znas li da je Leclerc u SDA kao i njena mama, tata.Njoj pašu ovakve podjele, izgleda da planira zamijeniti stranku poslije propalog projekta u njenom rodnom gradu pa sad malo multietničari. Praktički ona kaže da mi šutimo, a onih 10 % Bošnjaka u tzv. RS ne smiju ni progovoriti. Ko na kraju profitira od toga ? Kakav suživot ? Postoji život, a suživot je samo termin koji u prijevodu znači '' nisu se još poklali a gledaju se ispod oka svaki dan ''. Kakav je to suživot kad naši povratnici moraju svaku noć brinuti hoće im doći ko i baciti molotovljev koktel na kuću ili otvoriti rafal preko prozora ? Ja hoću život, a u zdravom životu nema RS koja je nastala na genocidu kao ni ustaškog entiteta niti pravljenja džamahirije od Bosne a Turaka od Bošnjaka. A ko još nije shvatio šta je suživot, e to vam je ovaj kurac koji se živi u Bosni od potpisa u Dejtonu 95te.
Bilo kakakv oružani sukob odnosno novi rat bi samo donio još smrti, bijede i nesreće u ovu već dovoljno
napaćenu zemlju. Naravno, ne kažem ni da treba biti mutav i žmiriti na stalne izljeve fašizma i nacionalizma,
ali koristiti druge metode borbe protiv toga, ne oružane.
-
kolegione
#2938 Re: Radovan Karadžić u Haagu!
E hvala ti sto si me obavijestio da nema forumskog koncezusa da vratimo Srbima za genocid kako ste gore poentirali. Nisam bas provalio ovo sa JNA ali kapiram da ko prosjecan Bosnjo kontas da sam Srbindesni wrote: Niko ne želi da se okuša u ratuPišemo na forumu,iznosimo različite stavove.Ti mirno spavaj rata neće biti ovaj put nema JNA da vas čuva
Država Bosna i Hercegovina ima svoje granice,svoj pasoš,svoju valutu,svoje oružane snage da ne nabrajam.
Presuđeni ratni zločinac Radovan Karadžić odgovoran je po presudi Međunarodnog suda u Hagu za Genocid u Srebrenici i ratne zločine u ostatku jedine nam domovine.
To što neki prebacuju priču na povratnike koje treba zaštiti mehanizmima države je druga priča.
Radovan je osudjen, šteta što onaj kinez nije dao da se tomašica uvrsti sad bi imali bolji ishod glede namjere tacnije genocid u 7 dodatnih opcina ali ima drugostepena vidjecemo.
Povratnike su prodali zeleni.
-
Juliuscezar
#2939 Re: Radovan Karadžić u Haagu!
Prije nego se stigne do teme gdje su fabrike i ko nas zavadi, amerikanci unisitli 4. silu u svijetu :
RS ima genocidne temelje i kao takva je neodrziva na duze staze
Od skroog ukidanja RS isto nema nista
Od nezavisnosti RS pogotovo nema nista
Vecina srpskog nacionalnog korpusa nije dozivjela katarzu i podržava zločine počinjene u njihovo ime (navodim da ima izrazito časnih izuzetaka)
O srpskim politickim vođama nepotrebno je davati komentar.
Sve strane u ratu nisu bile iste, jedna od strana je pocinila UZP i genocid, znaci nismo svi ista govna.
Bosnjake i BiH niko ne moze zastiti osim nas samih kroz obrzaovanje , jaku ekonomiju i jak lobi u svijetu.
Vecina srpskog nacionalnog korpusa nije dozivjela katarzu i podržava zločine počinjene u njihovo ime (navodim da ima izrazito časnih izuzetaka)
Sve strane u ratu nisu bile iste, jedna od strana je pocinila UZP i genocid, znaci nismo svi ista govna.
Bosnjake i BiH niko ne moze zastiti osim nas samih kroz obrzaovanje , jaku ekonomiju i jak lobi u svijetu.
-
Niemand
#2940 Re: Radovan Karadžić u Haagu!
dale cooper wrote: Bilo kakakv oružani sukob odnosno novi rat bi samo donio još smrti, bijede i nesreće u ovu već dovoljno
napaćenu zemlju. Naravno, ne kažem ni da treba biti mutav i žmiriti na stalne izljeve fašizma i nacionalizma,
-
kolegione
#2941 Re: Radovan Karadžić u Haagu!
Niemand wrote:dale cooper wrote: Bilo kakakv oružani sukob odnosno novi rat bi samo donio još smrti, bijede i nesreće u ovu već dovoljno
-
Zgoljo
#2942 Re: Radovan Karadžić u Haagu!
Da,ali te vase druge metode nisu ucinkovite,One su uglavnom,nek nam negiraju jezik,nek nas hapse,nek nas proglasavaju teroristima,nek nam pale kuce....a mi cemo sve to stoicki sutke otrpiti da ih ne naljutimo jer ako ih naljutimo jos ce nas gore
Dakle da i ja vas priupitam,sta predlazete?Da stoicki sutke trpimo ili?
- SkyLimit
#2943 Re: Radovan Karadžić u Haagu!
bhnapoleon1 wrote:Prije nego se stigne do teme gdje su fabrike i ko nas zavadi, amerikanci unisitli 4. silu u svijetu :
Ja bi samo dodao da i sama Srbija ima genocidne temelje, a ne samo RS. Zvornicki sandzak u sklopu bosanskog ejaleta se protezao na obje strane rijeke Drine, prvo su pocinili genocid nad Bosnjacima s one strane Drine, a koje stoljece poslije i sa ove strane Drine.
Niti za jedan grad koji je po svom stanovnistvu i kulturi bio bosnjacki, a barbari jednostavno sisli s planina, pobili lokalno stanovnistvo i naselili se, ne smijemo zaboraviti da je to nase, takvih gradova je na zalost na desetine danas!
Last edited by SkyLimit on 26/03/2016 02:37, edited 1 time in total.
-
kolegione
#2944 Re: Radovan Karadžić u Haagu!
Ma napad, 100% ali ne na Srbe u Sa Tz (oni su nase Bosnjacko cvijece) ili to nego odma u kost, skupite se sutra na parkingu na Dobrinji vodi vas brat kolegione u Bosnjacko-oslobodilacki rat, ti ces mi biti zaduzen za radikalne frakcije cisto da opasno izgledaju, daju nam na znacaju...Zgoljo wrote:Da,ali te vase druge metode nisu ucinkovite,One su uglavnom,nek nam negiraju jezik,nek nas hapse,nek nas proglasavaju teroristima,nek nam pale kuce....a mi cemo sve to stoicki sutke otrpiti da ih ne naljutimo jer ako ih naljutimo jos ce nas gore![]()
Eto onda sutra u 10:00 da malo odspavamo pocinje nasa borba... vidimo se zastavnice Zgoljo otpust
- dale cooper
#2945 Re: Radovan Karadžić u Haagu!
Ima kamaru stvari između šutenja stoički i rata. Samo što te stvari političke elite iz Sarajeva gotovoZgoljo wrote:Da,ali te vase druge metode nisu ucinkovite,One su uglavnom,nek nam negiraju jezik,nek nas hapse,nek nas proglasavaju teroristima,nek nam pale kuce....a mi cemo sve to stoicki sutke otrpiti da ih ne naljutimo jer ako ih naljutimo jos ce nas gore![]()
nikada ne koriste, jer im odgovara ovakvo stanje visokih nacionalnih tenzija i održavanje status quoa.
Zašto? Zbog vlastitih interesa naravno. Oni bi trebali biti prva adresa, jer je njih narod birao da
ga zastupaju. Treba njih pitati šta kane učiniti.
-
Niemand
#2946 Re: Radovan Karadžić u Haagu!
Nakon svega ispisanog ovdje, pitam se cemu sluzi ova dadilja:
https://bs.wikipedia.org/wiki/Ured_viso ... ercegovinu
-
Juliuscezar
#2947 Re: Radovan Karadžić u Haagu!
Svjestan sam te cinjenice o genocidu, istrebljenju Bosnjaka sa vjekovnih ognjista, o Sjenici i svemu tome ali treba biti realan to se desilo previše "davno" da bi se povlačilo. Ukoliko bi se zarovili dovoljno u historiju takve događaje bi našli na svim geografskim merdijanima.SkyLimit wrote:bhnapoleon1 wrote:Prije nego se stigne do teme gdje su fabrike i ko nas zavadi, amerikanci unisitli 4. silu u svijetu :
Ja bi samo dodao da i sama Srbija ima genocidne temelje, a ne samo RS. Zvornicki sandzak u sklopu bosanskog ejaleta se protezao na obje strane rijeke Drine, prvo su pocinili genocid nad Bosnjacima s one strane Drine, a koje stoljece poslije i sa ove strane Drine.
Niti za jedan grad koji je po svom stanovnistvu i kulturi bio bosnjacki, a barbari jednostavno sisli s planina, pobili lokalno stanovnistvo i naselili se, ne smijemo zaboraviti da je to nase, takvih gradova je na zalost na desetine danas!
Ono što se može uraditi je obrazovati generacije koje dolaze o zlocinima koji su pocinjeni ali strogo i strogo na historijskim cinjenicama, bez mitova i izmisljotina.
-
Drvenija87
#2948 Re: Radovan Karadžić u Haagu!
Reakcije na ukrajinskim forumima povodom presude Karadzicu:
Сербский концлагерь Трнополе в Боснии для мусульман и хорватов, функционировал как плацдарм для массовых депортаций в основном женщин,детей и пожилых людей.
Изнасилование являлись распространённым явлением в сербских концлагерях... те кто сопротивлялся их убивали,перед убийством их пытали зверски,все это на глазах у других заключенных.
Был случай, когда сербы изнасиловали девочку в возрасте семи лет и ее бабушку 65 лет.
находящихся в концлагере Трнополле ...
Боснийских матерей,имеющих маленьких детей часто насиловали на глазах у своих детей,под угрозой смерти их детей.
Многие молодые женщины содержались отдельно от взрослых женщин,где их насиловали несколько раз в день,в течение многих дней..
Многие из этих женщин исчезали или после того как они подверглись изнасилованию и жестокому обращению в связи с чем получали серьезные травмы,их возврощали в другой лагерь и заменяли др. девушками.
Мужчин морили голодом или расстреливали привселюдно...
Сербы это балканские нацисты нашего времени.
Пусть сидит. Сербы воюют на стороне сепарни в Донбассе. Пусть сидит, любитель рашки.
Сербы - ватники и яростные шестерки Мордора
сербо-руSSкоє "православіє" шкідливе для мозку.
Zbilja,koji prezir od brace pravoslavaca.
Сербский концлагерь Трнополе в Боснии для мусульман и хорватов, функционировал как плацдарм для массовых депортаций в основном женщин,детей и пожилых людей.
Изнасилование являлись распространённым явлением в сербских концлагерях... те кто сопротивлялся их убивали,перед убийством их пытали зверски,все это на глазах у других заключенных.
Был случай, когда сербы изнасиловали девочку в возрасте семи лет и ее бабушку 65 лет.
находящихся в концлагере Трнополле ...
Боснийских матерей,имеющих маленьких детей часто насиловали на глазах у своих детей,под угрозой смерти их детей.
Многие молодые женщины содержались отдельно от взрослых женщин,где их насиловали несколько раз в день,в течение многих дней..
Многие из этих женщин исчезали или после того как они подверглись изнасилованию и жестокому обращению в связи с чем получали серьезные травмы,их возврощали в другой лагерь и заменяли др. девушками.
Мужчин морили голодом или расстреливали привселюдно...
Сербы это балканские нацисты нашего времени.
Пусть сидит. Сербы воюют на стороне сепарни в Донбассе. Пусть сидит, любитель рашки.
Сербы - ватники и яростные шестерки Мордора
сербо-руSSкоє "православіє" шкідливе для мозку.
Zbilja,koji prezir od brace pravoslavaca.
- dale cooper
#2949 Re: Radovan Karadžić u Haagu!
Uzimaju lovu bona, to je bar jasno.Niemand wrote:Nakon svega ispisanog ovdje, pitam se cemu sluzi ova dadilja: