Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
505sCrtom wrote:Odigraše realovci sportski nema šta. U Mourinhovom stilu. Svaka čast.
malo ti vokri,aaa?
vjerujem,vjerujem...
Glupost. Zašto bi meni bilo krivo. Ne ovisi meni život o BCN ili RM.
Gledao sam utakmicu i mislim da je Real više nego zaslužio 4:0. Ali, za mene su usrali sa namjernim crvenim kartonima. Taman da mi je majka rođena, nesporski je. Mourinho već ima istoriju varanja i lažiranja. Da ne spominjem ronaldovo valjanje. A to je toliko očito da ni najzadrti realovci to više ne poriču.
Btw, gledam sad na TV-u Mourinho-a kako šalje pomoćnika Casillasu da ovaj prenese Ramosu da izazove crveni karton. Možeš Ti to upakovati kako hoćeš, ali za mene je to nesportski.
Krsi li se neko pravilo? Sve dok je sve po pravilima, nema niko prava na prigovor. Ovo se i prije desavalo, tako da ne znam cemu ovakve reakcije. Jeste malo smijesno, ali je skroz logicno.
505sCrtom wrote:Odigraše realovci sportski nema šta. U Mourinhovom stilu. Svaka čast.
malo ti vokri,aaa?
vjerujem,vjerujem...
Glupost. Zašto bi meni bilo krivo. Ne ovisi meni život o BCN ili RM.
Gledao sam utakmicu i mislim da je Real više nego zaslužio 4:0. Ali, za mene su usrali sa namjernim crvenim kartonima. Taman da mi je majka rođena, nesporski je. Mourinho već ima istoriju varanja i lažiranja. Da ne spominjem ronaldovo valjanje. A to je toliko očito da ni najzadrti realovci to više ne poriču.
Btw, gledam sad na TV-u Mourinho-a kako šalje pomoćnika Casillasu da ovaj prenese Ramosu da izazove crveni karton. Možeš Ti to upakovati kako hoćeš, ali za mene je to nesportski.
samo nemojte vi o tome sta je nesportski, niko nije manje sportski od Pujola i Guardiole
Izgleda da nikad necete prezaliti ono slavlje na Camp Mou kad vas je sa Interom izbacio
majstorski su ocistili kartone pred nastavak Lige Prvaka i to je dio taktike
vidis ja ne slavim kad recmo reala izbaci lyon iz CL-a nije to to,ja uzivam,kad ronALdinjo krene lijevo desno lijevo desno pravo trc trc trc desno potkopa i goooooooooooooooooo....go go go goooo...neki dan bi godisnjica,eh to se pamti...
a spominjanje drugih ekipa mozda jedne godine,kad ne bude,barcinih dobrih rezultata naspram reala...
sumirprimus wrote:vidis ja ne slavim kad recmo reala izbaci lyon iz CL-a nije to to,ja uzivam,kad ronALdinjo krene lijevo desno lijevo desno pravo trc trc trc desno potkopa i goooooooooooooooooo....go go go goooo...neki dan bi godisnjica,eh to se pamti...
a spominjanje drugih ekipa mozda jedne godine,kad ne bude,barcinih dobrih rezultata naspram reala...
Misliš na ovaj:
Vidiš kako pravi realovi navijači znaju pokazati poštovanje prema dobrom protivniku.
ek0 wrote:Samo jedno pitanje. Da li je i u kojoj mjeri Ajax ostecen tim potezima ?
Vidi, ja sam rekao da nije sportski a ne da nije legalno. Nije sve što je legalno i moralno. Kao npr. kad je Mourinho prekopao Stamford Bridge da BCN ne bi mogla igrati. Ili kad je BCN otvorila prskalice poslije utakmice s Interom. Ti možeš ovo vidjeti kao strategiju, cilj opravdava sredstvo, pa je ok. Za mene je to nepoštivanje protivnika i nesportski je odnos prema protivniku (u ovom slučaju Ajax). Ako misliš da je ok, onda super. Ja se ne bunim.
Druga stvar. Ovdje se dijele na mi i vi, ne razumijem to. Ako ja navijam za BCN jel to znači da moram mrziti RM i sve vezano za RM. Gluposti. Ja sam bio na 6 utakmica RM (što je vjerovatno za 6 više nego mnogi RM navijači ovdje). Ali nema veze. Glupo mi je to polariziranje. Ako se može Iniesta privatno družiti s Casillasom, zašto bi se mi polarizirali na nekom inkognito forumu.
ek0 wrote:Samo jedno pitanje. Da li je i u kojoj mjeri Ajax ostecen tim potezima ?
Vidi, ja sam rekao da nije sportski a ne da nije legalno. Nije sve što je legalno i moralno. Kao npr. kad je Mourinho prekopao Stamford Bridge da BCN ne bi mogla igrati. Ili kad je BCN otvorila prskalice poslije utakmice s Interom. Ti možeš ovo vidjeti kao strategiju, cilj opravdava sredstvo, pa je ok. Za mene je to nepoštivanje protivnika i nesportski je odnos prema protivniku (u ovom slučaju Ajax). Ako misliš da je ok, onda super. Ja se ne bunim.
Druga stvar. Ovdje se dijele na mi i vi, ne razumijem to. Ako ja navijam za BCN jel to znači da moram mrziti RM i sve vezano za RM. Gluposti. Ja sam bio na 6 utakmica RM (što je vjerovatno za 6 više nego mnogi RM navijači ovdje). Ali nema veze. Glupo mi je to polariziranje. Ako se može Iniesta privatno družiti s Casillasom, zašto bi se mi polarizirali na nekom inkognito forumu.
Nema kluba da se nije ponio nesportski u nekoj situaciji. Sta sad. Podmetanje noge protivniku je sastavni dio sporta, da nema toga, ne bi bilo ni fair play-a.
Cuj, reci da mrzim Messija sto igra za Barcu bi bila izvala godine.
ultima_palabra wrote:Odlična utakmica, još bez 5 standardnih Lass odličan, liči na onog Lassa iz 2009. CR igrao jednu od lošijih utakmica i opet zabio 2
Ono sa kartonima je budalaština, ali trenerova je zadnja...
Mene Lass podsjeti na legendu Makelelea! Predobar je...
Cuj nesportski? I onda se porede ovi crveni kartoni Realovih igraca sa pustanjem prskalica na Nou Campu. Nesto ne vidjeh da su ovi crveni zaboljeli igrace Ajaxa. Fkt debilizam. Ovi crveni kartoni su kost u grlo Realovim igracima, sto ce se eventualno kasnije vratiti Realovoj ekipi. Nesportski bi bilo da su oni drugi zuti zaradjivali po nogama udarajuci igrace Ajax-a. Prskalice su pak gnusan cin povrijedjene sujete. Ono je cin protiv protivnika, dok ovi kartoni to nisu.
ultima_palabra wrote:Odlična utakmica, još bez 5 standardnih Lass odličan, liči na onog Lassa iz 2009. CR igrao jednu od lošijih utakmica i opet zabio 2
Ono sa kartonima je budalaština, ali trenerova je zadnja...
Meni on nije los, ali definitivno mi nema mjesta pored Xavia i Khedire. Jednostavno mi je slabiji od obojice u kreiranju napada.
fedor wrote:
Tacno tako, potpuno isti profil igraca. A i fizicki skoro pa isti
Odlican je, jos iz doba kad je igrao povremeno desnog beka za Chelsea, samo u ovakvom Realu nema toliko prostora... Khedira mu je preoteo fu poziciju, mada je meni Lass mnogo drazi
I meni je Lass draži od Khedire. Kako je sinoć "kupio" one lopte, majstor pravi. Real ne treba da ponovi istu greški ponovo....
Slatke su muke za Mourinha pred El Clasico, a ne moze ih sviju staviti u ekipu. Ko god da bude igrao, siguran sam da ce pruziti maximum, posebno oni kojima je ovo prvi El Clasico.
hahaha sto ste svi upalili na Real i kartone, samo vam je krivo sto je Mourinho genije... eto na sta on misli kad dobija utakmice, svako drugi bi skakao od srece zbog pobjede od 4:0 a on vec misli na 3 utakmice unaprijed
Prošle godine su ostali bez Xabija i Marcela koji su prenijeli 2 žuta u osminu finala, i onda dobili po žuti u Lyonu i propustili revanš na Bernabeu... ali ovaj na sve misli