N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- splend
#2926 Re: N.K. Čelik Zenica
evo i gol iz trebinja. ima i par sansi..
http://celik-news.blogspot.com/2012/08/ ... egled.html
http://celik-news.blogspot.com/2012/08/ ... egled.html
- phillie
#2927 Re: N.K. Čelik Zenica
Sto bi rekli, sumnjiva sitacija kod gola....
ps. De malo smanjite "eforiju"

ps. De malo smanjite "eforiju"
- splend
#2928 Re: N.K. Čelik Zenica
ako nije ofsajd, ovo je nurkovicev gol 100 %. haman pa iz mrtvog ugla, ne znam gdje je kren'o.
- Partijaner
#2929 Re: N.K. Čelik Zenica
Da nije istrco mozda ne bi bio gol, ali poznat je on da kiksa cwsto zato me nista ne cudi. Sad ako ne dobijemo Siroki smijem glavu dat da ce bit pluvanja po ekipi, ali ja se nadam da nece zato napunit onu tribinu i bodrit ih do pobjede.
-
motorola01
#2930 Re: N.K. Čelik Zenica
Zasluzen poraz. Dosta bolji su bili i nije im sviran cist penal. Ne mogu da vjerujem da domacinu nije sviran ocigledan penal s obzirom kakva nam je liga...
-
bjuik_rivera
#2931 Re: N.K. Čelik Zenica
bez obzira na subotnji poraz, podrzimo momke u nedjelju protiv shirokog, ako nista zbog vlade jagodica koji ima snagu da donese pozitivne promjene u nas klub.
btw, nesto me na bilinom zulja, koliko god se nekome cinilo da je nevazno i smijesno... neke godine su tri reflektora restaurirana, sa cetvrtim je zapelo. korodiran je i neugledan. zasto uprava celika ne pokrene neku marketinsku akciju, postavi oglas u nasoj rijeci, zenicablogu i na web stranici kluba da se izdaje reklamni prostor i objavi neke komercijalne uslove... ne znam kako je islo sa uradjena tri reflektora. po sjecanju, na njima su reklame: IK banka, dzananovic, messer... mozda ima jos neka.
reflektore je restaurirala zenicka firma polet, koja ima reference u antikorozivnoj zastiti, a u velikim je problemima. zaista je sitnica da se uradi taj jedan reflektor, pa upravo zato treba uraditi to sada, dok je jos finog vremena u septembru.
i zaista ne mogu shvatiti idiote koji ispisuju kojekakve parole po zidovima stadiona...
btw, nesto me na bilinom zulja, koliko god se nekome cinilo da je nevazno i smijesno... neke godine su tri reflektora restaurirana, sa cetvrtim je zapelo. korodiran je i neugledan. zasto uprava celika ne pokrene neku marketinsku akciju, postavi oglas u nasoj rijeci, zenicablogu i na web stranici kluba da se izdaje reklamni prostor i objavi neke komercijalne uslove... ne znam kako je islo sa uradjena tri reflektora. po sjecanju, na njima su reklame: IK banka, dzananovic, messer... mozda ima jos neka.
reflektore je restaurirala zenicka firma polet, koja ima reference u antikorozivnoj zastiti, a u velikim je problemima. zaista je sitnica da se uradi taj jedan reflektor, pa upravo zato treba uraditi to sada, dok je jos finog vremena u septembru.
i zaista ne mogu shvatiti idiote koji ispisuju kojekakve parole po zidovima stadiona...
- sadmire
#2932 Re: N.K. Čelik Zenica
slazem se, bruka je da barem na pocetku sezone, kad ekipi treba podrska i kada jos nisu prokockali nase povjerenje, cak ni stadion na Kamberovica ne bude pun. Jos protiv renomiranog protivnika. Ok, znam da su se ljudi umorili od razocaranja, da ne mogu vise cekati da Celik konacno stvori iole dobru ekipu, al mi je opet nejasno da ljudi koji su ranije bili redovni na stadionu sad bas nikako ne osjete zelju i potrebu da dodju, cak i kad je igraci to zasluzuju.bjuik_rivera wrote:bez obzira na subotnji poraz, podrzimo momke u nedjelju protiv shirokog, ako nista zbog vlade jagodica koji ima snagu da donese pozitivne promjene u nas klub.
- phillie
#2933 Re: N.K. Čelik Zenica
Fenan Salcinovic trenira sa Celikom i trebao bi potpisati ovih dana.
Ali opet poznavajuci Fenana, dok ne istrci na teren u Celikovom dresu, nista nije sigurno.
Ali opet poznavajuci Fenana, dok ne istrci na teren u Celikovom dresu, nista nije sigurno.
- Partijaner
#2934 Re: N.K. Čelik Zenica
Mogao bi vec protiv Travnika da zaigra, tako jaze Jagoda.crkvice wrote:Fenan Salcinovic trenira sa Celikom i trebao bi potpisati ovih dana.
- Ajatolah_
#2935 Re: N.K. Čelik Zenica
Pa je l' to pristao da igra za platu? Pošto je on htio da igra besplatno ali da ode čim dobije ponudu bez oštećenja, a naša Uprava je htjela da to ide klasično.
- dinty2
#2936 Re: N.K. Čelik Zenica
sadmire wrote:slazem se, bruka je da barem na pocetku sezone, kad ekipi treba podrska i kada jos nisu prokockali nase povjerenje, cak ni stadion na Kamberovica ne bude pun. Jos protiv renomiranog protivnika. Ok, znam da su se ljudi umorili od razocaranja, da ne mogu vise cekati da Celik konacno stvori iole dobru ekipu, al mi je opet nejasno da ljudi koji su ranije bili redovni na stadionu sad bas nikako ne osjete zelju i potrebu da dodju, cak i kad je igraci to zasluzuju.bjuik_rivera wrote:bez obzira na subotnji poraz, podrzimo momke u nedjelju protiv shirokog, ako nista zbog vlade jagodica koji ima snagu da donese pozitivne promjene u nas klub.
čelik je odavno prokockao povjerenje ljubitelja nogometa u zenici i sve dok se ne oduže nekim većim uspjehom ( titula ili izlazak na euro scenu) za sve ove godine prevara , loše igre , rada u klubu i šta sve ne,,,,publika se neće vratiti na stadion
halo ba..pa nije niko travu paso ebemu miša ... usrali su 10 godina...sad nek se čupaju kako znaju da vrate i to sezonu po sezonu ,, publku na stadion
- dinty2
#2937 Re: N.K. Čelik Zenica
druga stvar...mislim da je ova priča sa trovanjem i izostankom sedmorice igrača samo još jedan izgovor za prvi ovosezonski , domaći neuspjeh
-
motorola01
#2938 Re: N.K. Čelik Zenica
Sumnjam da je izgovor. Prije bih rekao da opet neko od suprostavljenih strana u klubu pokusava da otjera Jagodica jer su uvijek kod nas isti problemi. Svake godine na pocetku sezone ne moze da igra par igraca jer nisu registrovani, odnosno nisu im cisti papiri. Svako kolo fali po nekoliko igraca i uvijek neki glupi izgovori. Zasto toga nema barem u jos jednom klubu u ovoj drzavi, pa makar da se ovo isto desi barem jednom u zadnje 2-3 godine nekom drugom klubu. ALi jok. To samo kod nas ima i dok neko dobro ne izdegenjeci onog seljaka Percu, Sabica i ostale lopove, uvijek ce se iste scene dogadjati. Posto znamo da se to nece desiti, onda neka trpi ko hoce i narednih 10 godina i kraj price...dinty2 wrote:druga stvar...mislim da je ova priča sa trovanjem i izostankom sedmorice igrača samo još jedan izgovor za prvi ovosezonski , domaći neuspjeh
-
Eborg
#2940 Re: N.K. Čelik Zenica
Dajte ne kenjajte života vam. Eto Šeki potplatio i doktore i sve da može ucjenjivati Jagodića jer mu je komšiju jaranovog amidžića istjerao iz kluba. De ba iskulirajte malo, na ovim vrućinama trovanje stomaka uopće nije nešto što je toliko nemoguće. To se može desiti i u Chelseaju, Real Madridu ili gdje već ali samo kod nas je zavjera, ne smije se igrač ni povrijediti.
Kod nas samo krajnosti. Prvo se naložite od jednog jebenog boda protiv Sarajeva (jebalo vas Sarajevo i njihovi polovnjaci koji odigraju dobro jednu utakmicu, k'o da su oni neka ekipa pa da se ima nešto slaviti) i onda počnete sanjati o dominacijama, zajebavate se po Facebooku i vidite bolje dane i čim izgubimo jednu utakmicu drkate kako je sve naštimano, rade lopovi i onda ćete da budete pametni i bojkotujete "jer volite Čelik".
U govnima smo, jesmo, imamo lopova, nemamo neku ekipu, ali daj pokažite malo ljubavi i karaktera. Ako niste spremni za to eno vam Barcelona, Bayern, Juventus ili na koga vam se već diže i ćao na Facebook.

Kod nas samo krajnosti. Prvo se naložite od jednog jebenog boda protiv Sarajeva (jebalo vas Sarajevo i njihovi polovnjaci koji odigraju dobro jednu utakmicu, k'o da su oni neka ekipa pa da se ima nešto slaviti) i onda počnete sanjati o dominacijama, zajebavate se po Facebooku i vidite bolje dane i čim izgubimo jednu utakmicu drkate kako je sve naštimano, rade lopovi i onda ćete da budete pametni i bojkotujete "jer volite Čelik".
U govnima smo, jesmo, imamo lopova, nemamo neku ekipu, ali daj pokažite malo ljubavi i karaktera. Ako niste spremni za to eno vam Barcelona, Bayern, Juventus ili na koga vam se već diže i ćao na Facebook.
-
motorola01
#2941 Re: N.K. Čelik Zenica
Druze, cinjenice su da u Celiku svake godine prvih par kola se desavaju najveci idiotizmi koji se ni blizu ne desavaju ni hebenom Gosku, a kamoli kakvoj drugoj ekipi iz PL koja se posljednjih 10 godina nalazi ispred Celika na tabeli, a takvih je barem 10-12. Ma da se ne lazemo, ovakve stvari se ne desavaju ni ekipama koje su ispod Celika u PL, ni ekipama koje su trenutno u Prvoj ligi, a bile su nekad u PL.Eborg wrote:Dajte ne kenjajte života vam. Eto Šeki potplatio i doktore i sve da može ucjenjivati Jagodića jer mu je komšiju jaranovog amidžića istjerao iz kluba. De ba iskulirajte malo, na ovim vrućinama trovanje stomaka uopće nije nešto što je toliko nemoguće. To se može desiti i u Chelseaju, Real Madridu ili gdje već ali samo kod nas je zavjera, ne smije se igrač ni povrijediti.
Svake godine se dovode imena na klupu Celika i svake godine ih otjeraju nakon par kola( i tako ih potrose da vise nece ni u snu da dodju opet), jer se desava ovo sto se i sad desava u ovih par kola. Znaci uvijek isto. MIlsim da ti ej vrijeme da otvoris malo oci. Ja Celikovu utakmicu uzivo nisam pogledao brat bratu 7-8 godina. Sad ce se neko javiti i reci pa sta ona koji qrc seres, ali ne mogu da shvatim ove sto pozivaju da se ide gledati. Kad naprave barem jednu polusezonu koliko toliko realan rezultat do nekog 7.mjesta, u drugoj polusezoni ce ljudi sami doci pogotovo sto je proljece, lijepo vrijeme i naravno mogucnost borbe za Evropu. Do tada neka sute i rade kako rade i ostali igraci iz drugih klubova. Ako zasluze, dobice sigurno podrsku. Kod nas vazda neki "svileni" igraci igraju. Sve im smeta. Smeta im sto vjetar puse od juga prema sjeveru, smeta im sto se vrata otvaraju kontra itd...Neka igraju za sta su placeni, a ne boli me nokat, ne mogu igrati...
-
Eborg
#2942 Re: N.K. Čelik Zenica
Šta ti bolan pričaš? Ko koga tjera, kojem igraču šta smeta? Nepovezan si totalno. Izgubili smo jednu utakmicu sa ekipom koja je ionako slaba i sad je to neka tragedija? Da smo uvezali tri poraza pa ja bih rekao, ovako nemam pojma šta govoriš.
Pucaš nekakve alibije i govoriš kako 7-8 godina nisi bio na tekmi.
Pa eto prije 4 godine smo bili 3. na tabeli, u zadnjem kolu se borili za titulu protiv Sarajeva. Što tada nisi bio?
Prije 2 godine smo igrali u finalu Kupa BiH protiv Željezničara kojeg smo realno mogli osvojiti, bio bi i izlazak u Evropu. Što tada nisi bio?
Šta ti i takvi hoćete? Da odigramo polusezonu bez ijednog poraza i još na posudbu dovedemo Drogbu i Anelku i jurišamo na duplu krunu do kraja pa da bi to bio pomak da bi ti došao na evropsku utakmicu protiv Liverpoola ili nekoga? To ni Barcelona ne može a kamo li Čelik.
Takvih kao ti je milion i ne smetate mi, dolazite ili ne dolazite kada god hoćete ali prosipati priču kako se sve samo mora posložiti je niđe veze. Slažem se da igrači trebaju zaslužiti podršku, to niko ne spori. Ali šta je s onim da i klub treba novac da dovede te iste igrače i plaća ih, da im da 100-200 KM nagradu na ionako mršave i neredovne plate? Šta je s onim da i oni žele da ih neko bodri pa da igraju bolje (najbolji primjer su Sarajevo i Velež)? Ne, nego hajte vi sami bez para i bez podrške proigrajte pa ćemo mi onda doći da tarlahamo mudima i uživamo u uspjehu? Stvarno niđe veze.
Nema podrške -> nema novca -> nema dobrih igrača -> nema dobrih igara -> nema podrške.
Zatvoreni krug.
Kupi fino godišnju kartu i nemoj nikad doći na stadion, ali makar nekim gestom pokušaj biti kockica u uspjehu. Ako nisi ni pokušao, čemu je onda tvoj udio u uspjehu odnosno argument za kritiku pri neuspjehu?

Pucaš nekakve alibije i govoriš kako 7-8 godina nisi bio na tekmi.
Pa eto prije 4 godine smo bili 3. na tabeli, u zadnjem kolu se borili za titulu protiv Sarajeva. Što tada nisi bio?
Prije 2 godine smo igrali u finalu Kupa BiH protiv Željezničara kojeg smo realno mogli osvojiti, bio bi i izlazak u Evropu. Što tada nisi bio?
Šta ti i takvi hoćete? Da odigramo polusezonu bez ijednog poraza i još na posudbu dovedemo Drogbu i Anelku i jurišamo na duplu krunu do kraja pa da bi to bio pomak da bi ti došao na evropsku utakmicu protiv Liverpoola ili nekoga? To ni Barcelona ne može a kamo li Čelik.
Takvih kao ti je milion i ne smetate mi, dolazite ili ne dolazite kada god hoćete ali prosipati priču kako se sve samo mora posložiti je niđe veze. Slažem se da igrači trebaju zaslužiti podršku, to niko ne spori. Ali šta je s onim da i klub treba novac da dovede te iste igrače i plaća ih, da im da 100-200 KM nagradu na ionako mršave i neredovne plate? Šta je s onim da i oni žele da ih neko bodri pa da igraju bolje (najbolji primjer su Sarajevo i Velež)? Ne, nego hajte vi sami bez para i bez podrške proigrajte pa ćemo mi onda doći da tarlahamo mudima i uživamo u uspjehu? Stvarno niđe veze.
Nema podrške -> nema novca -> nema dobrih igrača -> nema dobrih igara -> nema podrške.
Zatvoreni krug.
Kupi fino godišnju kartu i nemoj nikad doći na stadion, ali makar nekim gestom pokušaj biti kockica u uspjehu. Ako nisi ni pokušao, čemu je onda tvoj udio u uspjehu odnosno argument za kritiku pri neuspjehu?
- zlafa
#2943 Re: N.K. Čelik Zenica
Ovo jeste najbolje rjesenje al nema veze ev nisam iz zenice pa cu svratit ako Bog da i kupiti godisnju kartu iako sve u svemu necu 5 tekmi gledati najvise radi posla svaka subota radna. Treba pomoci pa ako onda ne ide jbg ici ce valjda nekad. Ne ide nista preko noci.Eborg wrote:
-
motorola01
#2944 Re: N.K. Čelik Zenica
Ja covjece necu nista. Nisam nigdje spomenuo da mi smeta sto su izgubili jednu tekmu ili sto ce mozda ili ne izgubiti protiv sirokog ili nekoig petog, desetog. Dovezao sam se situacije u klubu koja se ponavlja svake sezone u prvih par kola. Znaci da tu nije nista rijeseno, a navodno se rjesava svake godine. Meni bolan i ne bio orilo gorilo kako ce oni sutra odigrati, ali mi smetaju podmetanja kojih ocito ima. Da oni igraju normalno, pa Boze moj izgube pa hajde, ali oni gube tekme van terena zbog lopovluka. Tu je sav problem. Ne idem na tekme niti cu ici, ali svejedno boli kako gube tekme. Da ih gube na terenu jer su slabiji pa hajde, da izadju u priblizno najjacem sastavu pa hajde, ali uvijek fali po 4-5 igraca jer neko nije sredio papire, fali 4-5 igraca zbog navodnih problema sa stomakom jer oni ne mogu ko sav normalan svijet popiti tabletu pa da to prodje za dan-dva, nego se oporavljaju po mjesec dana itd itd... Sto otjerase Sisica koji je u mladoj repci igrao???A dosao za trenera trener mlade repke. Sve su to seljacke igre bez granica i dok je tako narod nece da ih gleda....Eborg wrote:Šta ti i takvi hoćete? Da odigramo polusezonu bez ijednog poraza i još na posudbu dovedemo Drogbu i Anelku i jurišamo na duplu krunu do kraja pa da bi to bio pomak da bi ti došao na evropsku utakmicu protiv Liverpoola ili nekoga? To ni Barcelona ne može a kamo li Čelik.
Zatvoreni krug.
-
Eborg
#2945 Re: N.K. Čelik Zenica
Stvari jesu loše, ali mnogo crnje i dublje od onoga kako ti zamišljaš. Počevši od skupštine pa do veza nekih ljudi u upravi. A to što ti pričaš su samo površinske stvari koje mogu a i ne moraju imati veze sa tim dubinskim problemima koji su tu već 15 godina. Zar ti stvarno misliš da je jedan Jagodić levat pa da pristaje da učestvuje o nekakvim lažima o trovanjima vode i srozava sebi reputaciju relativno solidnog trenera za BH prilike? Zar je on budala da napravi sebi ono što je uradio recimo Ivo Ištuk, ko njega sada shvata za ozbiljno? Zar stvarno misliš da su doktori i novinari baš toliki levati da povjeruju u sve što im se kaže iz kluba kao da je KGB u pitanju?
Imamo mi žestokih problema sa lopovima koji jesu tu ali to ne mora značiti da je svaki primljeni gol, povreda ili zakašnjeli certifikat produkt njihovog uplitanja.
I koji ba crni Šišić? Igrač koji se opijao više od pola naše tribine i koji je plafon karijere dostigao u svojoj prvoj seniorskoj sezoni. Igrač koji igra kao kokoš koji samo zna da trči pravolinijski dok se ne zabije u nekoga. Neka je otišao, hvala Bogu da jeste, još nam samo on fali da pravi probleme u ekipi. Činjenica je da nije OK da su ga pustili džaba jer dugovanja prema njemu nisu bila prevelika ali da je bio bitan za ekipu, apsolutno nije. I za tvoju informaciju, Šišić nikad nije bio standardan igrač U-21 reprezentacije. Dobio je par poziva kada je bio u dobroj formi no mislim da čak nije ni debitovao jer jednostavno nema kvalitet pored Stevanovića, Višće, Zahirovića, Bešića, Grahovca, Zakarića i ostalih igrača sredine terena koji su mu bili konkurencija tako da ta veza sa mladom reprezentacijom nema veze sa mozgom.
Imamo mi žestokih problema sa lopovima koji jesu tu ali to ne mora značiti da je svaki primljeni gol, povreda ili zakašnjeli certifikat produkt njihovog uplitanja.
I koji ba crni Šišić? Igrač koji se opijao više od pola naše tribine i koji je plafon karijere dostigao u svojoj prvoj seniorskoj sezoni. Igrač koji igra kao kokoš koji samo zna da trči pravolinijski dok se ne zabije u nekoga. Neka je otišao, hvala Bogu da jeste, još nam samo on fali da pravi probleme u ekipi. Činjenica je da nije OK da su ga pustili džaba jer dugovanja prema njemu nisu bila prevelika ali da je bio bitan za ekipu, apsolutno nije. I za tvoju informaciju, Šišić nikad nije bio standardan igrač U-21 reprezentacije. Dobio je par poziva kada je bio u dobroj formi no mislim da čak nije ni debitovao jer jednostavno nema kvalitet pored Stevanovića, Višće, Zahirovića, Bešića, Grahovca, Zakarića i ostalih igrača sredine terena koji su mu bili konkurencija tako da ta veza sa mladom reprezentacijom nema veze sa mozgom.
-
motorola01
#2946 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma Sisica sam spomenuo jer sam se u tom momentu sjetio njega i teksta o njemu nedavno. On mi prvi pao na pamet. A igrao je za mladu reprezentaciju nekoliko utakmica.
Sad kazes da je situacija jos gora nego sto sam je ja opisao, a maloprije me napadas kao nije bas tako, treba im dati podrsku i sve je krasno. Navodno tjeraju lopove svake godine, dosao Cizmo i ekipa i opet nista. Opet malo malo neki veliki problem. Uvijek nesto kukaju.
Zna se da postoji ogroman dug, ali isto tako se zna da Celik u zadnjih deset godina ima ako ne najveci budzet, onda ima budzet u TOP 5 ekipa, ali rezultati vazda kao u TOP 5 posljednjih ekipa ove lige. KAko, zasto, zbog cega???Kako te ekipe koje imaju slican budzet izbore Evropu, a mi se borimo za opstanak?Kako svaku sezonu u prvih pet kola ista sranja? Dovode se povrijedjeni igraci, a placaju masno. Hajde sad navodno par igraca ima trovanje, a par povrijedjeno
.Ali neka i to bude istina, vidjecemo sta ce biti u nekoliko narednih kola i da li je Jagodic levat ili ne, da li uopste zna gdje je dosao i da li ce mu o glavi raditi?!
I za kraj znas vrlo dobro da ako igraci izbore na kraju ove polusezone solidan rezultat koji ce ih ostaviti u igri za Evropu, da ce se u proljece dobrano popuniti tribine. Sad je brate do njih da vrate povjerenje. Znaci ne treba im sigurno nekoliko sezona kako si ti napisao, nego samo jedna polusezona. Ako im i ona propadne, propala im je i cijela sezona i idemo opet u krug. A sto se tice manjka para, ne sekiraj se ti za njih jer njima nikad novca ne fali. Kad bi ovi drugi manje krali, igracima bi bilo dovoljno.
Sad kazes da je situacija jos gora nego sto sam je ja opisao, a maloprije me napadas kao nije bas tako, treba im dati podrsku i sve je krasno. Navodno tjeraju lopove svake godine, dosao Cizmo i ekipa i opet nista. Opet malo malo neki veliki problem. Uvijek nesto kukaju.
Zna se da postoji ogroman dug, ali isto tako se zna da Celik u zadnjih deset godina ima ako ne najveci budzet, onda ima budzet u TOP 5 ekipa, ali rezultati vazda kao u TOP 5 posljednjih ekipa ove lige. KAko, zasto, zbog cega???Kako te ekipe koje imaju slican budzet izbore Evropu, a mi se borimo za opstanak?Kako svaku sezonu u prvih pet kola ista sranja? Dovode se povrijedjeni igraci, a placaju masno. Hajde sad navodno par igraca ima trovanje, a par povrijedjeno
I za kraj znas vrlo dobro da ako igraci izbore na kraju ove polusezone solidan rezultat koji ce ih ostaviti u igri za Evropu, da ce se u proljece dobrano popuniti tribine. Sad je brate do njih da vrate povjerenje. Znaci ne treba im sigurno nekoliko sezona kako si ti napisao, nego samo jedna polusezona. Ako im i ona propadne, propala im je i cijela sezona i idemo opet u krug. A sto se tice manjka para, ne sekiraj se ti za njih jer njima nikad novca ne fali. Kad bi ovi drugi manje krali, igracima bi bilo dovoljno.
- Co0l
#2947 Re: N.K. Čelik Zenica
Haj dosta price i mrs na Kamberovice 
-
Eborg
#2948 Re: N.K. Čelik Zenica
Situacija jeste loša ali to je nešto što se rješava građanski i nema veze sa sportom, dakle uključi se u skupštinu i pokušaj biti dio struje koja želi dobro klubu.
Ali sam klub kao klub nije nešto što treba zapostavljati zarad toga. Šta, sad se trebamo odricati Čelika jer su lopovi u njemu? Ako ne budemo uz klub i pratili šta se dešava onda nam se mogu desiti stvari slične onima koje su se desile Rangersu ili čak slovačkoj Artmediji. Dakle, dati podršku odnosno kritiku igračima na osnovu njihovih (ne)uspjeha ali opet i držati se one "...i kad gubiš tu smo mi...". Ti očito vidiš samo dvije krajnosti - bojkot kao prije par sezona odnosno prosjek od 7.000-10.000 također prije par sezona. Ne može to tako.
A od kluba se nikad ne odvajati, pa makar bili u kantonalnoj ligi.
Ali sam klub kao klub nije nešto što treba zapostavljati zarad toga. Šta, sad se trebamo odricati Čelika jer su lopovi u njemu? Ako ne budemo uz klub i pratili šta se dešava onda nam se mogu desiti stvari slične onima koje su se desile Rangersu ili čak slovačkoj Artmediji. Dakle, dati podršku odnosno kritiku igračima na osnovu njihovih (ne)uspjeha ali opet i držati se one "...i kad gubiš tu smo mi...". Ti očito vidiš samo dvije krajnosti - bojkot kao prije par sezona odnosno prosjek od 7.000-10.000 također prije par sezona. Ne može to tako.
A od kluba se nikad ne odvajati, pa makar bili u kantonalnoj ligi.
- Co0l
#2950 Re: N.K. Čelik Zenica
Mesanovic i Kuduzovic
,donekle i Travancic,ostali mogu dobiti samo plus za trku i zalaganje.Mada,ni to nije mala stvar po onoj sparini.
Siroki rinaka i ne znam zasto ih jos uvijek smatraju opasnim protivnikom.Mora da nam je do lige gdje i ekipe poput Sirokog slove za kvalitetne.
Navijanje dobro,iako sam ocekivao vecu posjetu.
Sve u svemu,vrijedna pobjeda koju bi bilo dobro podebljat barem bodom a zasto ne i sva tri iz Travnika u narednom kolu.
Siroki rinaka i ne znam zasto ih jos uvijek smatraju opasnim protivnikom.Mora da nam je do lige gdje i ekipe poput Sirokog slove za kvalitetne.
Navijanje dobro,iako sam ocekivao vecu posjetu.
Sve u svemu,vrijedna pobjeda koju bi bilo dobro podebljat barem bodom a zasto ne i sva tri iz Travnika u narednom kolu.