because_of_you wrote:
A ljubav prema muškarcima... FUJ.
A prema ženama?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
because_of_you wrote:
posjdujes li ti takvu ljubavcava wrote:because_of_you wrote:
A prema ženama?
valja docekat to jutroMis mekinjas wrote:nadam se...bijela wrote:više boli kada ti nekog ostaviš nego kada tebe neko koga voliš ostavi?LONGMAN wrote:Upravu si ti @bijela, i ovi sto pisu, ja sam tako jednom po bolnicama hodala 5 mjeseci![]()
Iako nije mene vec ja, al vise boli
@miš - kunem ti se, a znam da ti to mnogi trenutno govore - prestane boljeti. jednog jutra se probudiš i on ne bude prva misao na koju pomisliš
ne spavaj na časovima ljubavisanabe wrote:nevidljiva_ wrote:Ljubav je kao leptir, što za njom više trčiš, tim te više razočara, ali ako je pustiš da leti, doći će ti kad se najmanje nadaš....![]()
![]()
moradoh
![]()
![]()
kak'a ljubav, budalOOstina je to
tacno takoMis mekinjas wrote:nadam se...bijela wrote:više boli kada ti nekog ostaviš nego kada tebe neko koga voliš ostavi?LONGMAN wrote:Upravu si ti @bijela, i ovi sto pisu, ja sam tako jednom po bolnicama hodala 5 mjeseci![]()
Iako nije mene vec ja, al vise boli
@miš - kunem ti se, a znam da ti to mnogi trenutno govore - prestane boljeti. jednog jutra se probudiš i on ne bude prva misao na koju pomisliš
U šta...sanabe wrote:da se kladimo?kmirsad wrote:...neče...
![]()
e vala kod mene i produžeci...kmirsad wrote:Čuj prošlo...... samo prvo poluvrijeme...
![]()
![]()
ma...kmirsad wrote:Dont vori... ima revanš u gostima , pa majstorica na neutralnom terenu, pa i penali... al najslađe je zabiti u gostima...
u mene ne tinjaNefsun wrote:''tinja'' - to mi je falilo u mom razmišljanju, o ljubavi. Mislim da svi imamo u mislima jednog insana koji negdje u dubini ''tinja'', spava.
I viče ''ne barčite''
bijela wrote:u mene ne tinjaNefsun wrote:''tinja'' - to mi je falilo u mom razmišljanju, o ljubavi. Mislim da svi imamo u mislima jednog insana koji negdje u dubini ''tinja'', spava.
I viče ''ne barčite''
već sam jednom negdje pisala - kod mene nema sredine - il je ništa il goooriiibecause_of_you wrote:
U tebe je sve cakum pakumNisi ti ko mi koji smo ni tam' ni vam'
Ne znam šta je ljubavsophieEl wrote:"ljubav je kad ti se jede cokolada, a das je onom ko ti znaci"![]()
bijela wrote:već sam jednom negdje pisala - kod mene nema sredine - il je ništa il goooriiibecause_of_you wrote:
U tebe je sve cakum pakumNisi ti ko mi koji smo ni tam' ni vam'
![]()
- ljubav je kad ga pustiš umornog da spava, a tebi se nešto radi
znači, sasvim nevina izjavabecause_of_you wrote: Ko je to hakovao profil od bijele?![]()
![]()
hahaha razumijem u potpunostiSarajevski_Marlboro wrote:Ne znam šta je ljubavsophieEl wrote:"ljubav je kad ti se jede cokolada, a das je onom ko ti znaci"![]()
no bejb, ne tinja, niti spava. već skače i urličeNefsun wrote: BlagoŠ tebi.![]()
Možda se i u mene ugasi, skroz naskroz
bijela wrote:znači, sasvim nevina izjavabecause_of_you wrote: Ko je to hakovao profil od bijele?![]()
![]()
![]()
ja bih da se dopisujemo na msn