NBA - National Basketball Association

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
rado_vidjen

#2926 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by rado_vidjen »

dasta, ona su finala za pamcenje :D (izuzimajuci ono s ny kniksima :D ) samo sto je stern bio na rubu propasti.
a sut od tablu ist krieg :-D ima svoj smek

samo jos da ovom profesoru kazem da se imena i bezimena pisu velikim pocetnim slovom :D
rado_vidjen

#2927 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by rado_vidjen »

niko da se uhvati na ono "kniksi" :D
Ohran

#2928 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Ohran »

Moj izbor je Kobi, mada je nezahvalno praviti takve izbore s'obzirom na razlicito vrijeme, a cini se da to u kosarci najvise dolazi do izrazaja. Nesumnjivo je da bi petorka Djordjevic, Petrovic, Kukoc, Divac i Radja dobili petorku Delibasic, Kicanovic, Dalipagic, Cosic i Jerkov, ali kad pogledas trofeje, mozda je ova druga bila i dominantnija. Kobiju treba jos jedan jaci centar, onaj "mali" im stalno povrijedjen i bili bi sigurni u titulu. Takodje mislim da je u Djordanovo vrijeme konkurencija bila slabija te im se u finalu vjecito provlacila Juta sa najdosadnijom igrom koju sam ikada gledao.
Dankan - sto neko gore rece, tek ga primjetis kad ti rasturi tim koji simpatises, inace bas izgleda ono kao pravi papak, zrio da mu prodas ciglu!
Neelix

#2929 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

LSD wrote:Mada ne volim ove KO JE NAJ ili VS. teme kad sam vec pomenuo Duncana onda ovako:

Kobe:3x NBA šampion ('00,01,02),MVP 1x (08),11x All-star (11x starter),2x najbolji strijelac lige (06,07),6x prva petorka lige (02,03,04,06,07,08),6x najbolja defanzivna petorka lige ('00,03,04,06,07,08)

Duncan:4x NBA šampion (99,03,05,07),MVP 2x (02,03),NBA Rookie godine (sezona 97/98),11x All-star (10 puta starter),1x najbolji skakac lige (02),11x prva petorka lige (97-08),11x najbolja defanzivna petorka lige (opet 97-08)

http://www.nba.com/playerfile/kobe_brya ... stats.html
http://www.nba.com/playerfile/tim_dunca ... stats.html

Neko pomenu atletizam,košarkaški IQ,veliku preciznost,hladnokrvnost,mentalitet pobjednika...u svim tim kategorijama dominira Duncan u odnosu na Kobe-a...pogledati statistike iznad....dakle Duncan ima precizniji šut (statistika ne laže,ona je zato i izmišljena da ljudi nebi lupali na pamet),daleko bolji skakac (nikad u karijeri ispod 10 skokova u prosjeku po sezonu),daleko bolji bloker (dobro za skokove i blokade je i razumljivo,tako da to i ne treba puno uzimati u obzir).
Statistika opet je naumoljiva kad kaže da je Duncan 11x u najboljoj defanzivnoj petorci lige,dok je Kobe "samo" 6x :-)
Naravno,Kobe je bolji u koševima,asistencijama,kradjama i u procentu slobodnih bacanja,ali i to je ocekivano i razumljivo (izuzev možda poena).
E pa onda "strucnjaci" po cemu je Kobe onda bolji košarkaš od yebenog Tima Duncana koji nikad nije ponudio show-time u svojoj karijeri (niti ce ponuditi ikad) i koji još uvijek daje koševe od tablu :x (kako mi je mrsko bilo tražiti sve ove podatke ovog ljigavca koji je godinama uništavao Sunse :x )....doduše,koliko god Kobe bio glumac i ljigavac,ne može nikako biti gori od ove gnjide iz odvratnog san antonia :x
Samo konkretno i argumentima...bez šuplje.
druze, prije nego se nastavis provaljivati ovakvim nebulozama, preporucujem malo literature:

http://www.hoopsworld.com
http://www.hoopshype.com
http://www.msn.foxsports.com/nba
http://sports.espn.go.com/nba/index
http://www.82games.com/

ozbiljno. pretrazi malo, procitaj misljenje sve i jednog novinara o ovoj temi. sve ce ti se samo kas'ti.
LSD

#2930 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by LSD »

Neelix wrote:
LSD wrote:Mada ne volim ove KO JE NAJ ili VS. teme kad sam vec pomenuo Duncana onda ovako:

Kobe:3x NBA šampion ('00,01,02),MVP 1x (08),11x All-star (11x starter),2x najbolji strijelac lige (06,07),6x prva petorka lige (02,03,04,06,07,08),6x najbolja defanzivna petorka lige ('00,03,04,06,07,08)

Duncan:4x NBA šampion (99,03,05,07),MVP 2x (02,03),NBA Rookie godine (sezona 97/98),11x All-star (10 puta starter),1x najbolji skakac lige (02),11x prva petorka lige (97-08),11x najbolja defanzivna petorka lige (opet 97-08)

http://www.nba.com/playerfile/kobe_brya ... stats.html
http://www.nba.com/playerfile/tim_dunca ... stats.html

Neko pomenu atletizam,košarkaški IQ,veliku preciznost,hladnokrvnost,mentalitet pobjednika...u svim tim kategorijama dominira Duncan u odnosu na Kobe-a...pogledati statistike iznad....dakle Duncan ima precizniji šut (statistika ne laže,ona je zato i izmišljena da ljudi nebi lupali na pamet),daleko bolji skakac (nikad u karijeri ispod 10 skokova u prosjeku po sezonu),daleko bolji bloker (dobro za skokove i blokade je i razumljivo,tako da to i ne treba puno uzimati u obzir).
Statistika opet je naumoljiva kad kaže da je Duncan 11x u najboljoj defanzivnoj petorci lige,dok je Kobe "samo" 6x :-)
Naravno,Kobe je bolji u koševima,asistencijama,kradjama i u procentu slobodnih bacanja,ali i to je ocekivano i razumljivo (izuzev možda poena).
E pa onda "strucnjaci" po cemu je Kobe onda bolji košarkaš od yebenog Tima Duncana koji nikad nije ponudio show-time u svojoj karijeri (niti ce ponuditi ikad) i koji još uvijek daje koševe od tablu :x (kako mi je mrsko bilo tražiti sve ove podatke ovog ljigavca koji je godinama uništavao Sunse :x )....doduše,koliko god Kobe bio glumac i ljigavac,ne može nikako biti gori od ove gnjide iz odvratnog san antonia :x
Samo konkretno i argumentima...bez šuplje.
druze, prije nego se nastavis provaljivati ovakvim nebulozama, preporucujem malo literature:

http://www.hoopsworld.com
http://www.hoopshype.com
http://www.msn.foxsports.com/nba
http://sports.espn.go.com/nba/index
http://www.82games.com/

ozbiljno. pretrazi malo, procitaj misljenje sve i jednog novinara o ovoj temi. sve ce ti se samo kas'ti.
šuplja prica....pusti šuplju i linkove vec argumentima odgovori ako može...ja da hocu da surfam i tražim linkove to bi radio sam...na forumu se iznose licna mišljenja,zato i služi forum...mojne te price nebuloze,provaljivanja i slicno..znam da si zaljubljenik u Lakerse a posebno Kobea,ali moramo malo poradiiti na kulturi dijaloga i komunikacije
;-)
samo opušteno
MELBOURNE_SARAJEVO

#2931 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by MELBOURNE_SARAJEVO »

Ohran wrote:Moj izbor je Kobi, mada je nezahvalno praviti takve izbore s'obzirom na razlicito vrijeme, a cini se da to u kosarci najvise dolazi do izrazaja. Nesumnjivo je da bi petorka Djordjevic, Petrovic, Kukoc, Divac i Radja dobili petorku Delibasic, Kicanovic, Dalipagic, Cosic i Jerkov, ali kad pogledas trofeje, mozda je ova druga bila i dominantnija. Kobiju treba jos jedan jaci centar, onaj "mali" im stalno povrijedjen i bili bi sigurni u titulu. Takodje mislim da je u Djordanovo vrijeme konkurencija bila slabija te im se u finalu vjecito provlacila Juta sa najdosadnijom igrom koju sam ikada gledao.
Dankan - sto neko gore rece, tek ga primjetis kad ti rasturi tim koji simpatises, inace bas izgleda ono kao pravi papak, zrio da mu prodas ciglu!
Tvoj izbor je smijesan ali bas smijesan...Pa sine MJ u playoff ima prosijek 33 kosa po utakmici a kobi 24 i ti kazes Kobe najbolji halo 9 koseva vise ...Ti kazes njemu treba bolji centar Gasol kao los ili Bynam nemas ti pojima o kosarci kakvi likovI ovde pisu :shock: Horace grant igrao centra kad je MJ igrao ili Luc iz australije je igrao poslije zamisli da je imao Shaqa ko kobi ...Pa bolan MJ napustio kosarku otisao igrati golf i vrati se i Bulls odigraju 72-10 start imali 43-3 :dance: :dance: Kobe u zanjem finalu nije mogao kupiti kosa a kamoli imati prosijek od 33..Cuj Mj imao slabu konkurenciju :D :D sine dragi kad si ti poceo gledati kosarku 2000 god:shock: :shock: Pa pogledaj sastav prvog dream team e pa to mu je konkurencija bila...
Neelix

#2932 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

zasto niko ne spomene da je levat imao sa sobom dvojicu najboljih defanzivaca u ligi u to vrijeme, rodmana (7 puta zaredom najbolji skakac lige) i pippena, s tim da dobrinosi pippena u napadackom dijelu nisu nimalo zanemarivi, covjek je izabran kao jedan od 50 najvecih u historiji....sta ste se zadali o centru....
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#2933 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by pape »

@rado_vidjen i @Neelix, ... nece vam se dozvoliti da ovaj kosarkaski podforum pretvorite u nesto slicno onome sto radite na fudbalu, .... obojica imate opomenu. Gornji postovi sa prepucavanjima i neprimjerenim rijecnikom ce vam biti brisani.
Ohran

#2934 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Ohran »

MELBOURNE_SARAJEVO wrote:
Ohran wrote:Moj izbor je Kobi, mada je nezahvalno praviti takve izbore s'obzirom na razlicito vrijeme, a cini se da to u kosarci najvise dolazi do izrazaja. Nesumnjivo je da bi petorka Djordjevic, Petrovic, Kukoc, Divac i Radja dobili petorku Delibasic, Kicanovic, Dalipagic, Cosic i Jerkov, ali kad pogledas trofeje, mozda je ova druga bila i dominantnija. Kobiju treba jos jedan jaci centar, onaj "mali" im stalno povrijedjen i bili bi sigurni u titulu. Takodje mislim da je u Djordanovo vrijeme konkurencija bila slabija te im se u finalu vjecito provlacila Juta sa najdosadnijom igrom koju sam ikada gledao.
Tvoj izbor je smijesan ali bas smijesan...Pa sine MJ u playoff ima prosijek 33 kosa po utakmici a kobi 24 i ti kazes Kobe najbolji halo 9 koseva vise ...Ti kazes njemu treba bolji centar Gasol kao los ili Bynam nemas ti pojima o kosarci kakvi likovI ovde pisu :shock: Horace grant igrao centra kad je MJ igrao ili Luc iz australije je igrao poslije zamisli da je imao Shaqa ko kobi ...Pa bolan MJ napustio kosarku otisao igrati golf i vrati se i Bulls odigraju 72-10 start imali 43-3 :dance: :dance: Kobe u zanjem finalu nije mogao kupiti kosa a kamoli imati prosijek od 33..Cuj Mj imao slabu konkurenciju :D :D sine dragi kad si ti poceo gledati kosarku 2000 god:shock: :shock: Pa pogledaj sastav prvog dream team e pa to mu je konkurencija bila...
Zanimljivo bi bilo da pored prosjeka u play ofu navedes i broj asistencija ili procenat suta. Ja nisam rekao da je Gasol los centar, nego da im treba jedan teski centar i vjerovao ili ne da sam mislio na "Bynama" kada sam napomenuo da se cesto povredjuje. Odgovorno tvrdim da je Rodman bio korisniji MJ-u nego Gasol Kobiju. U stvari MJ-u nije ni trebao centar u napadu pa bi pored njega Gasol bio neko lijevo smetalo tipa Luc Longli, a sve sto radi u Lejkersima, radi ponajvise zahvaljujuci Kobiju. I da znas samo da bi sadasnji Dream Team oduvao onaj tvoj prvi sve sa MJ, trapavim Barklijem, sugavim Ajzeom, do zla boga sporim Medzikom cije fore sada rade bekovi Atlante, Oklahome, Memfisa, da ne pominjem, Nesa, Kida, Paula... Jedino ako bi ih izvadio onaj smijesni sa koledza :). Hrvati su u borbi za zlato bili potpuno ravnopravni prvo poluvrijeme, a zanimljivo bi bilo pogledati tu utakmicu u Barceloni da je kojim slucajem raspad Yugoslavije sacekao samo jos par godina. Probudi se malo iz proslosti, MJ jeste nekada bio najbolji kosarkas, isto kao sto je i Pele bio najbolji fudbaler kojem bi danas jedan Mesi provlacio loptu kroz usi, a tek C. Ronaldo koji u poredjenju sa Peleom moze svoj sopstveni centarsut stici. Tako isto bi i Kobi mogao predaviti MJ-u na temu "Kosarka nekad i sad".
cikcanga

#2935 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by cikcanga »

Ohran wrote:
Zanimljivo bi bilo da pored prosjeka u play ofu navedes i broj asistencija ili procenat suta. Ja nisam rekao da je Gasol los centar, nego da im treba jedan teski centar i vjerovao ili ne da sam mislio na "Bynama" kada sam napomenuo da se cesto povredjuje. Odgovorno tvrdim da je Rodman bio korisniji MJ-u nego Gasol Kobiju. U stvari MJ-u nije ni trebao centar u napadu pa bi pored njega Gasol bio neko lijevo smetalo tipa Luc Longli, a sve sto radi u Lejkersima, radi ponajvise zahvaljujuci Kobiju. I da znas samo da bi sadasnji Dream Team oduvao onaj tvoj prvi sve sa MJ, trapavim Barklijem, sugavim Ajzeom, do zla boga sporim Medzikom cije fore sada rade bekovi Atlante, Oklahome, Memfisa, da ne pominjem, Nesa, Kida, Paula... Jedino ako bi ih izvadio onaj smijesni sa koledza :). Hrvati su u borbi za zlato bili potpuno ravnopravni prvo poluvrijeme, a zanimljivo bi bilo pogledati tu utakmicu u Barceloni da je kojim slucajem raspad Yugoslavije sacekao samo jos par godina. Probudi se malo iz proslosti, MJ jeste nekada bio najbolji kosarkas, isto kao sto je i Pele bio najbolji fudbaler kojem bi danas jedan Mesi provlacio loptu kroz usi, a tek C. Ronaldo koji u poredjenju sa Peleom moze svoj sopstveni centarsut stici. Tako isto bi i Kobi mogao predaviti MJ-u na temu "Kosarka nekad i sad".

Joj,sta covjek napisa i osta ziv.

Cuj danasnji "Dream team" bolji od prvog ili drugog ili treceg.
Pa ja bih pare uvijek stavio na MAgica,MJ,Robinsona,Birda,Pippena....
Moras shvatiti da je Magic bio ispred svoga vremena.
Ne moze ti argument biti "pa to danas svi mogu",jer su imali 15-ak godina da ga kopiraju.
DA Magic igra sada,ovi potezi ,sto ih vidis kod Paula,bi ti bili smijesni.
U danasnjoj kosarci vecina igraca kopira "staru gardu".
Nastavimo!
Moram reci da je cak smijesno porediti "velikog " Stocktona sa smijesnim playevima danasnjice.
Stocktonove assistencije su "simple" neponovljive.
DAnas nema ni priblizno kvalitetnih sutera kao sto su bili Bird (Dream tim I),ili Reggie(II).
(digresija MJ je jednom rekao da je Reggie jedan od najiritantnijih odbrambenih igraca. :thumbup: )
O MJ necu ni da pricam jer je najbolji,ali najbolji ,ali najbolji igrac svih vremena.Mislim kompleksi su cudo.
Mislim porediti Buzera ili Milera sa Barkley-em ili Maloneon je smijesno i takve stvari necu komentarisati jer pokazuju elementarno nepoznavanje materije.
E,pređimo na centre.
Bas bih volio vidjeti kako bi se snasao HOward u drustvu centara kao sto su Robinson,Ewing,nesto kasnije Shaq i Hakeem.
Pa Shaq bi bukvalno pojeo ovog Howarda.
Kazu da je Hakeem imao preko 100 finti ispod obruca.Pa Howardu bi se zamantalo vec u prvoj cetvrtini.

Zakljucak: Ovi danasnji kljinci ne bi imali sanse protiv Magica i co.

VEceras opet Sunsi.
Malo smaraju brate,cast navijacima Sunsa.
Valja navijati za njih veceras protiv onih ljiga iz SA. :bih:

Ocekujemo arogantnog Barnes-a i oko 25 poena "bijelog međeda". :bih: :bih:
cikcanga

#2936 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by cikcanga »

kakavdanakneiskustvu wrote:

tebi za informaciju,isaiah tomas nije bio član dream teama.

Bio je u rosteru 94' ,ali nije nastupio zbog ozljede.
Da,imas pravo.Nije bio clan orginalnog Dream team-a.
sesalmir

#2937 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by sesalmir »

barnes je najarogantnij ima li ko da se ne slaze sa tim?
Neelix

#2938 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

ta "povreda" je izmisljena, a javna tajna je da se nije mogao sa levatom, pa je ovaj uslovio - ili on, ili ja.
Neelix

#2939 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

sesalmir wrote:barnes je najarogantnij ima li ko da se ne slaze sa tim?

ako ima - fali mu neka u glavi :D
rado_vidjen

#2940 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by rado_vidjen »

kad vec daju snimku, bolje da su pustili boston-orlando

@neelix, cuj "levat" i "solidan" :D... gori si od mene :lol:
cikcanga

#2941 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by cikcanga »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Neelix wrote:ta "povreda" je izmisljena, a javna tajna je da se nije mogao sa levatom, pa je ovaj uslovio - ili on, ili ja.
92. je bilo ili jordan ili thomas.
94. je bio povrijeđen

Pusti to,hajmo malo komentarisat vecerasnju utakmicu.
Posto vise volim gledati nadmetanje ispod kosa,pocnimo od centara.
Veceras bi ponovno mogli gledati ,a po mom misljenju i gledat cemo dominaciju Shaqa u napadu,jer Goden nema sanse protiv Shaqa.
Vec u odbrani bi Shaq mogao imati dosta problema pogotovo ako Duncan-a krene sut negdje sa vrha reketa ili njegovih karakteristicnih ozicija jer znamo da Shaq ne izlazi na suteve,a Amundson i ostali nemaju sta traziti protiv Tim-a ispod kosa,tako da bi sve u svemu dao malu prednost SA ispod kosa.
Međutim ne treba zaboraviti Jasona iz Sunsa koji ima jako dobar ulaz kao i Hill,tako da bi unutrasnja linija SA mogla imati problema sa njima i predviđam da ce tako nesto i biti.Ocekujem nekih 20-25 poena Jasona Richardsona(slobodno se cerekajte) i dobru partiju Hilla i pored odlicnog Bowena u odbrani.
Sve u svemu, ako Sunsi uspiu nametnuti "atomsku kosarku" moglo bi biti svasta,međutim ako se umrtvi igra,za ocekivat je
partiju sa malim brojem poena i pobjedu SA.

I normalno,arogantni Barnes!!
LSD

#2942 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by LSD »

ODGOVORNO :lol: se tvrdi da je Barkli bio trapav,Thomas šugav,Bird kloc,Magic do zla boga spor i da bekovi memphisa,oklahome i atlante imaju bolje fore od njega :lol: :lol: ...da bi današnji dream team pomeo sa terena onaj originalni iz '92 :lol: itd itd.
Mislim da se može komotno ova tema zatvoriti poslije ovakvih izjava...nema smisla da nastavimo dalje.
jasko_ba

#2943 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by jasko_ba »

san antonio još jednom rutinski protiv sunsa, parker odličan 30 poena
:dance:
MELBOURNE_SARAJEVO

#2944 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by MELBOURNE_SARAJEVO »

LSD wrote:ODGOVORNO :lol: se tvrdi da je Barkli bio trapav,Thomas šugav,Bird kloc,Magic do zla boga spor i da bekovi memphisa,oklahome i atlante imaju bolje fore od njega :lol: :lol: ...da bi današnji dream team pomeo sa terena onaj originalni iz '92 :lol: itd itd.
Mislim da se može komotno ova tema zatvoriti poslije ovakvih izjava...nema smisla da nastavimo dalje.
Ma ovaj orhan to je Kobi u stvari evo sad sam saznao :D :D e moj orhane koliko ti malo znas o kosarci to je cudo ja odavno nisam procitao smijesnije postove od orhana pardon Kobeta...Nego da te pitam Kobe hajde da se dogovorimo da uzmemo svi ovde kintu sutra na kladionici nemoj zabiti vise od 27 igramo under i svi sretni :D :D
Ohran

#2945 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Ohran »

Da, mislim da je glupo vise o tome diskutovati i ovo ce biti moj poslednji komentar na tu temu. Ja danasnjoj djecurliji cesto kazem "eh kako je bilo u moje vrijeme" i tada sam cvrsto ubijedjen da bi ja iz toga vremena mogao nanizati i Nestu i Mataracija i Maldinija, Vidica, Ferdinanda...sve o jednom trosku a kad zrelije razmislim i stvarno skontam pa uporedim i video snimke vidim da su danasnji klinci za mene u istim godinama baba roge i da mnogima od njih ne bih mogao nista. Kontate: ja u ono vrijeme da mogu da vaskrsnem i oni u sadasnje vrijeme. Razumljivo je to iz vise razloga kao sto su uslovi za trening, nivo (u ovom slucaju o kojem diskutujemo) kosarkaske igre, nauka koja je doprinjela visestrukom povecanju fizicke snage. Hocu da kazem da kad bi bilo moguce uzmes taj dream tim i nasuprot mu postavis danasnji najbolji tim, ovi prijasnji ne bi imali ni promil sanse. Pusti ti bajke bolan, kakav te Stokton, i Malone, pa ni onda nisu mogli nikada titule uzeti a da igraju danas (sa onom igrom). Malone bi mogo samo pogledom pratiti jednog Sona Meriona, a Garneta bi taj drvosjeca jedino sa sjekirom mogao pobjediti. Cinjenjenica je da sve sto je radio u to vrijeme genijalni Medzik sada rade prosjecni bekovi samo par puta brze. Kakav bi Medjik bio da igra danas, mozemo samo nagadjati kao i za ove ostale, vjerovatno bi bili azdaha jer posjeduje strahovito kosarkasko umijece, ali mi pricamo o njima TADA i ovima SADA.
Pogledaj malo stare snimke pa vidi koliko ces naci obicnih asistencija kad bek baci "frljoku" a centar ili krilo dusmanski u skoku zakuca...e to ti je danas jedna o prostijih stvari. Ajzea jeste sugav i tu MJ bio u pravu iako je Thomas, sto se tice kosarkaskog znanja bio za taj dream team. Barkli jeste trapav, pa imas li ti oci. I on takodje nije nikada osvojio titula a nabijo se na sve strane ne bi li je scepao isto kao Malone sto je kao poluinvalid dosao u Lejkerse. Sak je i tamo i ovamo, tada jeste bio dobar, ali je svoje najbolje igre pruzio mnogo kasnije. Ja njega vise racunam u ove sadasnje, pa covjek jos igra. I nemoj da se sluzimo lazima, Birda nisam ni pomenu a evo sada tvrdim da nije tada bio bolji nego sto je Novicki danas.

Zakljucak - Kobi Brajan je najbolji kosarkas svijeta svih vremena, on danas radi ono sto nikada niko nije radio na kosarkaskim terenima, a ako se bude pravilno razvijao jedini kojeg trenutno vidim da bi mu mogao konkurisati je Lebran, bez obzira simpatisao ga neko ili ne.
Ohran

#2946 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Ohran »

LSD wrote:ODGOVORNO :lol: se tvrdi da je Barkli bio trapav,Thomas šugav,Bird kloc,Magic do zla boga spor i da bekovi memphisa,oklahome i atlante imaju bolje fore od njega :lol: :lol: ...da bi današnji dream team pomeo sa terena onaj originalni iz '92 :lol: itd itd.
Ma ovaj orhan to je Kobi u stvari evo sad sam saznao :D :D e moj orhane koliko ti malo znas o kosarci to je cudo ja odavno nisam procitao smijesnije postove od orhana pardon Kobeta...Nego da te pitam Kobe hajde da se dogovorimo da uzmemo svi ovde kintu sutra na kladionici nemoj zabiti vise od 27 igramo under i svi sretni :D :D
Koliko ja znam o kosarci kao o mom drugom primarnom sportu je dovoljno da diskutujem sa tobom bilo koju kosarkasku temu, a ne da ti npr. odgovaram sa papanskim budalastinjama da se ti eto MJ.

PS - Jeli mislis da djelujes uvjerljivije sa smajlijima? Djecja posla.
shalla

#2947 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by shalla »

Hehehehehehe, što me plaho nasmija ovaj Ohran :mrgreen:
Ima raje koja znaju izvaliti poneku nebulozu al on baš zaredao, jedna bolja od druge...

Ova zadnja izjava mi je najjača, čuj ako se LeBron bude pravilno razvijao, hehehe, kao da mu je 18 a ne 25 godina hehehehehe :mrgreen:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#2948 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Admir_1984 »

Pa valjda je dovoljan dokaz gledanost NBA lige nekad i sada, kada se poredi Jordanovo i Magicovo vrijeme sa ovim. Ni 5 Brayanta nece nikada popularizovati nba kako su to nekada cinili Jordan, Magic, Hakim, Ewing, Barkley, Malone, Stochton...
Sir Charles

#2949 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Sir Charles »

Ne dirajte mi Barkleya :x :x :x
Neelix

#2950 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

Stočton :D
Post Reply