moradoh se vratiti da kazemcyprus wrote:Ma otkud sam mrzioc samo kažem kako jeste...Jeff Bingham wrote:redovni posjetioci ove teme i ljudi koji prate ligu o kojoj je rijec u naslovu, mrzioce.Činjenica je da Talijani moraju jest još pure godinama i godinama da se vrate ili bar počnu vraćat na staze stare slave... Ako si ti zadovoljan sa stanjem talijanskog fudbala, super, neka si, samo dozvoli da neko ima i drugačije mišljenje (koje začudo nije samo moje)...
A jel problem možda što sam vanredni posjetioc ove teme?
te predrasude o "starim" stazama slave nikad nece nestati sa ovog prostora, a ja pojma nemam zasto. i kad su osvojili svjetsko prvenstvo 2006, talijanski fudbal bio je "u kurcu", i kad je milan osvojio ligu prvaka 2007 izbacivsi tada strasni manU talijanski fudbal bio je "u kurcu", i kad je inter 2010 osvojio ligu prvaka izbacivsi pri tome prejaku barcelonu, za nase uberstrucnjake talijanski fudbal bio je "u kurcu"... koliko je to nogometnih nacija osvojilo vise trofeja u zadnjih 5 godina, recimo? Bilo reprezentativnih, bilo klupskih? Spanija, i ko jos?
nekima lakse metar u guzicu nego cenat u glavu, ali jebiga