Sto se tice pinceta, ja sam ovoj vjerujem. U pocetku je malo tesko ali kad se naviknes onda ti ni jedna druga ne odgovara.

Moderator: anex

alemaa wrote:
![]()
Ovo jos nisam vidjela ni koristila...jel ima neke funkcije mimo sto je pinceta
ladyblue18 wrote:
Inace, hocu da kazem, zene drage nije vam pametno cupati tako cesto obrve, radila sam i ja to jedno vrijeme pa mi rece jednom jedna starija gospodja da se okanim te lose navike pa mi onda pokazala svoje obrve koje crta po stare dane, jer kako se stari ne rastu ni obrve tako cesto.
Nakon nje sam srela jos bar 10-15 zena nekih mladjih nekih starijih koje ili jedva imaju ili nemaju obrve.
A vjerujem da ce vam i svaka kozmeticarka ponoviti slicno.
Zato ja mislim da je fakat jednom sedmicno dovoljno to odraditi.
Pamet u glavu.
Pa nije da nema i takvih slucajeva, ali ne poznajem ih previse (moram priznati da mi je jako ruzno vidjeti skroz stanjene obrve), ali nije sad da ne treba nikako cupkati nista, jer treba bar pokoju cisto radi oblika.because_of_you wrote:
Posmatrajući one djevojke koje poznajem, čini mi se da su upravo čupanjem sebi napravile problem.. Mislim da obrve koje nisu nikad čupane, imaju idealan oblik
ladyblue18 wrote:Pa nije da nema i takvih slucajeva, ali ne poznajem ih previse (moram priznati da mi je jako ruzno vidjeti skroz stanjene obrve), ali nije sad da ne treba nikako cupkati nista, jer treba bar pokoju cisto radi oblika.because_of_you wrote:
Posmatrajući one djevojke koje poznajem, čini mi se da su upravo čupanjem sebi napravile problem.. Mislim da obrve koje nisu nikad čupane, imaju idealan oblik![]()
@malena-jesul to vratili internet na poslu?![]()
![]()
Pa nebi se moglo gledati u mene kad ih nebi pocupala. Lako je tebi plavko. Ja bijela ko sir a obrve crne.ladyblue18 wrote:
Inace, hocu da kazem, zene drage nije vam pametno cupati tako cesto obrve, radila sam i ja to jedno vrijeme pa mi rece jednom jedna starija gospodja da se okanim te lose navike pa mi onda pokazala svoje obrve koje crta po stare dane, jer kako se stari ne rastu ni obrve tako cesto.
Nakon nje sam srela jos bar 10-15 zena nekih mladjih nekih starijih koje ili jedva imaju ili nemaju obrve.
Pamet u glavu.
+1vdivna wrote: Nego, cekam 1 mart pa da odgledam te sminkerice na youtube i onda da se nasminkam.
Ja sam je kupila u Holandiji kod kozmeticarke prije par godina. Bila je onda €20, sada je kod nas i po DM-u ima, cijena im je oko € 3-4.vdivna wrote:@Neposlusna gdje se moze kupiti ona pinceta?
isti slucaj, cuj jednom sedmicno - ja nakon 24 sata izgledam kao da me ubo morski jez u predjelu cela...vdivna wrote:Pa nebi se moglo gledati u mene kad ih nebi pocupala. Lako je tebi plavko. Ja bijela ko sir a obrve crne.ladyblue18 wrote:
Pamet u glavu.
Nego, cekam 1 mart pa da odgledam te sminkerice na youtube i onda da se nasminkam. Ne sminkam se puno preko dana, sjene koristim samo za vecernje izlaske i nemam ih puno, uglavom su stare po 3-4 godine. Vi ste se bas ispisale, treba mi pola godine da ovo sve procitam.![]()
Izgleda kao spiralaNeposlusna wrote:Redovno vas citam, posto sam teska Make-up ovisnica. Kontam da vam se i prikljucim.![]()
Sto se tice pinceta, ja sam ovoj vjerujem. U pocetku je malo tesko ali kad se naviknes onda ti ni jedna druga ne odgovara.
swirl wrote:Da mi je nauciti koristiti tus, kad vidim neke zene kako super povuku liniju, kao da su linijar koristile...
Ma znas sta, probala sam nekoliko puta, sve mi se razmaze, i dok se ponovo umijem, stavim puder, i sve, prodje me volja za tusem, a svidja mi se pravobecause_of_you wrote:swirl wrote:Da mi je nauciti koristiti tus, kad vidim neke zene kako super povuku liniju, kao da su linijar koristile...
Nema ništa dok sama ne pokušaš, preporučujem ti tuš u olovci, on je precizniji, i nije onako labav aplikator![]()
Ja malo šta od šminke koristim (pudere, rumenila, ruževe....), ali zato tuš je skoro svakodnevanSad sam počela kombinirati sa olovkama za oči u boji, bude lijepo