Fakat ne voliš žene koji na bilo koji način proturječe Dini na neki način. Pomišljam nekad.....
Naša stranka
-
HelaS
#2927 Re: Naša stranka
- GandalfSivi
#2928 Re: Naša stranka
‘ta ce ona, ‘nam je ja, divi joj glave…izvrsni direktor wrote: ↑07/02/2025 19:27Da predstavlja nasu drzavu mozda? Cinjenica da je njenim priaustvom i prisutna i pojava nase drzave? Obraca se konkresmwnima u ime nase drzave? Je li to nesto lose?
Elokventna, zna engleski perfektno, izgleda i ponasa se pristojno..svakome normalno bi bilo pozitivno ovo sve.
Ali eto, sta ce ona ba tamo?! Ko joj je dozvolio
- Styling
#2929 Re: Naša stranka
Koje ženE? Protiv koje ja to još žene pišem. Sabinu znam, znam šta radi u stranci, kako se odnosi prema ljudima, znam da je zainteresovana samo za sebe i svoje ciljeve a sve ostalo je u službi toga. A istina će izaći na vidjelo kad-tad.
- Prpa.ba
#2930 Re: Naša stranka
Mubarec.Dobri ljudi kod kojih je gram uvijek gram: Abdulah Iljazović novi predsjednik Naše stranke u Brčkom
- Point.
#2931 Re: Naša stranka
De bona, nemoj zezati.O bilo kojoj ženi da se raspravlja, ti joj nađeš manu, vaka je naka je.
- Styling
#2933 Re: Naša stranka
Ma, ne. Sabina is my favoritePoint. wrote: ↑08/02/2025 10:56De bona, nemoj zezati.O bilo kojoj ženi da se raspravlja, ti joj nađeš manu, vaka je naka je.
- nivla
#2934 Re: Naša stranka
abdulah iljazovic predsjednik nase stranke brcko
https://www.ebrcko.net/vijesti/vijesti- ... rckom.html
jer kod njeg je gram bio gram
NiP->SBIH->NS
https://www.ebrcko.net/vijesti/vijesti- ... rckom.html
jer kod njeg je gram bio gram
NiP->SBIH->NS
- tramvajtrojka
- Haris.ba
#2936 Re: Naša stranka
Nisam odavna vidio pravosudni slucaj koji se medijski ovako dozira.
Malo pomalo se medijski pustaju informacije.
Meta je nacrtana na dva predsjednika trojke. Ocisto ce Forto biti prva meta.
Nadam se samo da nece biti gluposti tipa dopisa medijima o nacinu pisanja.
https://istraga.ba/u-telefonu-adnana-me ... a-konkurs/
Tako neposredno prije hapšenja ministra Bošnjaka Medić informiše Fortu i Bošnjaka da inspektor iz SIPA-e koji im pomaže traži da mu se zaposli supruga. Iako je bio svjestan da je u pitanju trgovina utjecajem, Edin Forto šalje poruku Adnanu Mediću u kojoj mu, u kontekstu zapošljavanja inspektorove supruge, piše – “Neka se prijavi na konkurs”.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2937 Re: Naša stranka
Da je rukovodstvo Naše stranke sa Edinom Fortom involvirano u cijeli slučaj, potvrđuje i prošlosedmično saopćenje Tužilaštva KS u kojem je navedeno da će od suda biti zatražene mjere zabrane protiv ministra Bojana Bošnjaka.Haris.ba wrote: ↑10/02/2025 16:23 Nisam odavna vidio pravosudni slucaj koji se medijski ovako dozira.
Tako neposredno prije hapšenja ministra Bošnjaka Medić informiše Fortu i Bošnjaka da inspektor iz SIPA-e koji im pomaže traži da mu se zaposli supruga. Iako je bio svjestan da je u pitanju trgovina utjecajem, Edin Forto šalje poruku Adnanu Mediću u kojoj mu, u kontekstu zapošljavanja inspektorove supruge, piše – “Neka se prijavi na konkurs”.
-
Hakiz
#2938 Re: Naša stranka
Poruka "Neka se prijavi na konkurs" je trgovina uticajem?Haris.ba wrote: ↑10/02/2025 16:23 Nisam odavna vidio pravosudni slucaj koji se medijski ovako dozira.
Kako će neko dokazati da ta poruka znači "Neka se prijavi, ja ću to srediti" a ne znači "Neću se petljati, neka se prijavi kao i svi drugi, pa ako prođe, prođe"?
Ako su mislili tako da ga love, nisu se proslavili.
- Haris.ba
#2939 Re: Naša stranka
Kontekst je vazan. Zasto uopce sa nekim razgovarati o poslu necije supruge, a imas mogucnosti da odlucis o tome?Hakiz wrote: ↑10/02/2025 17:43 Poruka "Neka se prijavi na konkurs" je trgovina uticajem?
Kako će neko dokazati da ta poruka znači "Neka se prijavi, ja ću to srediti" a ne znači "Neću se petljati, neka se prijavi kao i svi drugi, pa ako prođe, prođe"?
Izraz - neka se prijavi upravo moze znaciti da ce biti primljena.
Svi poslovi koji se nastimaju se upravo i dobijaju preko konkursa. Naredi se clanovima komisije (uglavnom su 2 na koje se direktno moze uticati jer je treci iz agencije za drzavnu sluzbu) da se dostave pitanja kandidatu i daju maksimalni bodovi na intervjuu.
Moze sve biti i potpuno nevino.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2940 Re: Naša stranka
Svjestan si i ti da Avdo maksimalno razvlaci konopac i izvlaci zakljucke logiciranjem.
Valjda mu ofalila prica o kartelu otkako ga je Kifla ugasio u sopstvenoj emisiji.
Nego, nadam se da ce se ovo istraziti do kraja i ako se ispostavi da Forto ima veze sa ovim, on je svoj politicki put zavrsio. Stranka ce imati upola slabiji rezultat. Evo prvi ja im vise necu dati glas.
I to tako treba.
Docim, imamo slucaj gdje je covjek izjavio sta je sve nastimao kao u Kumu i taj je opet dobio dvocifren broj glasova na izborima.
E tu je razlika.
Mada mislim da su se standardi digli i da sutra kad i ako SDA dodje na vlast, nece vise moci kao sto su nekada mogli.
Valjda mu ofalila prica o kartelu otkako ga je Kifla ugasio u sopstvenoj emisiji.
Nego, nadam se da ce se ovo istraziti do kraja i ako se ispostavi da Forto ima veze sa ovim, on je svoj politicki put zavrsio. Stranka ce imati upola slabiji rezultat. Evo prvi ja im vise necu dati glas.
I to tako treba.
Docim, imamo slucaj gdje je covjek izjavio sta je sve nastimao kao u Kumu i taj je opet dobio dvocifren broj glasova na izborima.
E tu je razlika.
Mada mislim da su se standardi digli i da sutra kad i ako SDA dodje na vlast, nece vise moci kao sto su nekada mogli.
-
Hakiz
#2941 Re: Naša stranka
Đavo je u "možda"Haris.ba wrote: ↑10/02/2025 17:47Kontekst je vazan. Zasto uopce sa nekim razgovarati o poslu necije supruge, a imas mogucnosti da odlucis o tome?Hakiz wrote: ↑10/02/2025 17:43 Poruka "Neka se prijavi na konkurs" je trgovina uticajem?
Svi poslovi koji se nastimaju se upravo i dobijaju preko konkursa. Naredi se clanovima komisije (uglavnom su 2 na koje se direktno moze uticati jer je treci iz agencije za drzavnu sluzbu) da se dostave pitanja kandidatu i daju maksimalni bodovi na intervjuu.
- Haris.ba
#2942 Re: Naša stranka
Pa oni uglavnom nisu nesposobni da idu istrazivati preko nekoga kome treba obecati posao zene. Oni vec imaju nekoga kome je zaposlena zena preko usluge. Znaci, vec se usluga ocekuje. Kako to dokazati? Nikako._BataZiv_0809 wrote: ↑10/02/2025 17:53 Mada mislim da su se standardi digli i da sutra kad i ako SDA dodje na vlast, nece vise moci kao sto su nekada mogli.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2943 Re: Naša stranka
Sve stoji. Ali "neka se prijavi" i "dao pozitivno misljenje" slozit ces se da su vrlo neuobicajene inkriminacije.Haris.ba wrote: ↑10/02/2025 17:57Pa oni uglavnom nisu nesposobni da idu istrazivati preko nekoga kome treba obecati posao zene. Oni vec imaju nekoga kome je zaposlena zena preko usluge. Znaci, vec se usluga ocekuje. Kako to dokazati? Nikako._BataZiv_0809 wrote: ↑10/02/2025 17:53 Mada mislim da su se standardi digli i da sutra kad i ako SDA dodje na vlast, nece vise moci kao sto su nekada mogli.
- Haris.ba
#2944 Re: Naša stranka
Avdo pise senzacionalno._BataZiv_0809 wrote: ↑10/02/2025 18:07 Sve stoji. Ali "neka se prijavi" i "dao pozitivno misljenje" slozit ces se da su vrlo neuobicajene inkriminacije.
Fazon je sto izgleda ima neku pipu na tuzilastvo. Zasto i kako se to dozira je za price.
- ultima_palabra
#2945 Re: Naša stranka
Pa ocigledno je da je znao da to moze dospijeti u javnost, zato je tako i napisao. A vi kasnije gatajte sta je mislioHaris.ba wrote: ↑10/02/2025 17:47Kontekst je vazan. Zasto uopce sa nekim razgovarati o poslu necije supruge, a imas mogucnosti da odlucis o tome?Hakiz wrote: ↑10/02/2025 17:43 Poruka "Neka se prijavi na konkurs" je trgovina uticajem?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2946 Re: Naša stranka
In dubio pro reoultima_palabra wrote: ↑10/02/2025 18:40Pa ocigledno je da je znao da to moze dospijeti u javnost, zato je tako i napisao. A vi kasnije gatajte sta je mislioHaris.ba wrote: ↑10/02/2025 17:47Kontekst je vazan. Zasto uopce sa nekim razgovarati o poslu necije supruge, a imas mogucnosti da odlucis o tome?Hakiz wrote: ↑10/02/2025 17:43 Poruka "Neka se prijavi na konkurs" je trgovina uticajem?
Moze sve biti i potpuno nevino.![]()
Previse ti krimi fazona znas hehe
- drug_profi
#2947 Re: Naša stranka
Nategnuto. Ne kazem da nije bilo niceg, ali sretno s dokazivanjem.
-
HelaS
#2948 Re: Naša stranka
Našu Stranku je poslije Peđe trebala i morala preuzeti Sabina_BataZiv_0809 wrote: ↑10/02/2025 17:53 Nego, nadam se da ce se ovo istraziti do kraja i ako se ispostavi da Forto ima veze sa ovim, on je svoj politicki put zavrsio. Stranka ce imati upola slabiji rezultat. Evo prvi ja im vise necu dati glas.
- Haris.ba
#2949 Re: Naša stranka
Pa ako bude svjedocio zaposlenik sipe, sta mislis kome ce sud vjerovati?drug_profi wrote: ↑10/02/2025 21:53 Nategnuto. Ne kazem da nije bilo niceg, ali sretno s dokazivanjem.
Sluzbeno policijsko lice ili politicar?
- drug_profi
#2950 Re: Naša stranka
Da vidimo. Da se razumijemo, trazim da se dokaze nedvosmisleno. Nakon toga prihvatam sudsku odluku. Ne branim nikog, ali ne kupujem avdine podvale.Haris.ba wrote: ↑10/02/2025 22:08Pa ako bude svjedocio zaposlenik sipe, sta mislis kome ce sud vjerovati?drug_profi wrote: ↑10/02/2025 21:53 Nategnuto. Ne kazem da nije bilo niceg, ali sretno s dokazivanjem.
Sluzbeno policijsko lice ili politicar?