Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Locked
bunk

#2926 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by bunk »

Kandidujes se dobijes glasove i udjes u parlament.
Skolska sprema tu nije uslov.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#2927 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by malakh »

sto se ovo krcka? nece valjda doci do pucanja izmedju kifle i scepe...?
https://avaz.ba/vijesti/bih/519627/hulu ... ansverzale

Budući da su se u javnosti posljednjih dana pojavile neistinite i zlonamjerne tvrdnje koje plasiraju nedobronamjerni pojedinci, a posljednji put gospodin Elmedin Konaković...
Prpa.ba

#2928 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Prpa.ba »

Zabrinutost na maksimumu. :-D
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#2929 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by malakh »

a samo je rekao da je fahro neprincipijelno napao ministra štetu i da je sbbov direktor za izgradnju grada zakazao. dakle u 30 i nekoliko minuta intervjua, samo 15 sekundi je posvetio njima, a oni mu kao kontru složili roman.
MaksprotivMarksa

#2930 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by MaksprotivMarksa »

malakh wrote:a samo je rekao da je fahro neprincipijelno napao ministra štetu i da je sbbov direktor za izgradnju grada zakazao. dakle u 30 i nekoliko minuta intervjua, samo 15 sekundi je posvetio njima, a oni mu kao kontru složili roman.
Pa Latici su posljednje utemeljenje Fahrudeena, ali Hulusic nije samo bezvezni direktorcic, covjek je glavni u SBB-u za analizu i ankete javnog mijenja, sigurno jedan od najperapektivnijih kadrova SBB-a, nije to Kuric pa da ga se samara kako se zeli, a Hulusic je poslusan jos od kandidature za nacelnika kao dijete iz provincije, do upravljanja jako bitnim zavodom za Fahru, uz Kapu ovo je Fahrin najvaznihi direktor.
malakh

#2931 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by malakh »

MaksprotivMarksa wrote:
malakh wrote:a samo je rekao da je fahro neprincipijelno napao ministra štetu i da je sbbov direktor za izgradnju grada zakazao. dakle u 30 i nekoliko minuta intervjua, samo 15 sekundi je posvetio njima, a oni mu kao kontru složili roman.
Pa Latici su posljednje utemeljenje Fahrudeena, ali Hulusic nije samo bezvezni direktorcic, covjek je glavni u SBB-u za analizu i ankete javnog mijenja, sigurno jedan od najperapektivnijih kadrova SBB-a, nije to Kuric pa da ga se samara kako se zeli, a Hulusic je poslusan jos od kandidature za nacelnika kao dijete iz provincije, do upravljanja jako bitnim zavodom za Fahru, uz Kapu ovo je Fahrin najvaznihi direktor.
tko je kapo? kapo skenderija, mislis?

obojica pomenutih nisu ispunjavali uslove za direktore i obojici je sestorka progledala kroz prste. doduse, kapi malo manje, ali i kapo je bez radnog staza, a pogotovo onog dijela "5 godina na rukovodecoj poziciji"...

sbb je klasicna mafijaska stranka koja je sklona lazima i obmanama najsirih razmjera. ocito da ni sam konakovic nema pojma sa kakvom mafijom ima posla. bavi se sa sda, a puno veca mafija sa njim tikve sadi i priprema mi teren da ga okrive za sve i priklone se sda.
Better Man

#2932 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Better Man »

malakh wrote:
MaksprotivMarksa wrote:

obojica pomenutih nisu ispunjavali uslove za direktore i obojici je sestorka progledala kroz prste. doduse, kapi malo manje, ali i kapo je bez radnog staza, a pogotovo onog dijela "5 godina na rukovodecoj poziciji"...

sbb je klasicna mafijaska stranka koja je sklona lazima i obmanama najsirih razmjera. ocito da ni sam konakovic nema pojma sa kakvom mafijom ima posla. bavi se sa sda, a puno veca mafija sa njim tikve sadi i priprema mi teren da ga okrive za sve i priklone se sda.
Kapu je imenovala prošla Vlada, e ova sadašnja.
malakh

#2933 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by malakh »

Better Man wrote:
lijepo sam i napisao "malo manje", jer je imenovan prije tri godine, a jos uvijek nije stekao onih famoznih 5 godina. sestorka je to progledala kroz prste. malo se raspitaj gdje je i sto je prije radio i koliko staza doista i ima.

i hulusica je imenovala prosla vlada u 2018. godini.
Better Man

#2934 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Better Man »

malakh wrote:
Better Man wrote:
lijepo sam i napisao "malo manje", jer je imenovan prije tri godine, a jos uvijek nije stekao onih famoznih 5 godina. sestorka je to progledala kroz prste. malo se raspitaj gdje je i sto je prije radio i koliko staza doista i ima.

i hulusica je imenovala prosla vlada u 2018. godini.
Ok. Lik me ne interesuje i nemam namjeru gubiti vrijeme da provjeravam gdje je prije i šta radio. Da se ja pitm nikad niko ne bi mogao biti direktor bilo čega, a da je član političke stranke.
MaksprotivMarksa

#2935 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by MaksprotivMarksa »

malakh wrote:
MaksprotivMarksa wrote:

Ja nisam rekao da su divni kadrovi, ja sam rekao da su za Fahru vazni, njih niko ne smije dirati, ako i padne Vlada jedan od uslova Fahrinih je da ostanu ovi kadrovi, Skenderija je posebno zanimljiva, mislim da sam dovoljno rekao, znaju to svi u sestorci, ali nece se zbog takvih stvari gubiti vlast.

Niko nije veca mafija od SDA, pomeni radnicima Skenderije Hrenovicu i njegove kadrove pa ces vidjeti, ima da ti se kunu u Kapu i vicu dobro je i ovo.
Dr. Kuca

#2936 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Dr. Kuca »

Naivni kifla. 20 godina koalira sa istim i ne zna ko je ko. Rijetko glup politicar. :shock:
_Reds_

#2937 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by _Reds_ »

Pa koliko je Muzur imao iskustva na rukovodecim pozicijama kad je imenovan ?

Ovo je postala teska sprdancija.

Koliko su neki ministri imali iskustva uopce, a kamo li na bilo kakvim drugim pozicijama.
Haris.ba

#2938 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Haris.ba »

_Reds_ wrote:Pa koliko je Muzur imao iskustva na rukovodecim pozicijama kad je imenovan ?

Koliko su neki ministri imali iskustva uopce, a kamo li na bilo kakvim drugim pozicijama.
Pa ljestvica je niska. Pa zemlje sa 80 miliona stanovnika stave bez iskustva ministre, a kamoli mi sa 200 ministara. Jednostavno nema toliko kadrova da valja.

Drugo je sto se ne probere kako treba.
_Reds_

#2939 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by _Reds_ »

Haris.ba wrote:
_Reds_ wrote:Pa koliko je Muzur imao iskustva na rukovodecim pozicijama kad je imenovan ?

Pa ljestvica je niska. Pa zemlje sa 80 miliona stanovnika stave bez iskustva ministre, a kamoli mi sa 200 ministara. Jednostavno nema toliko kadrova da valja.

Drugo je sto se ne probere kako treba.
Ma ok, nego htjedoh reci, da bi druge kritikovao, pocisti u svojoj avliji. Jer krnula prica Kapo i ovaj Laticev beu iskustva, kao eto da su oni izuzeci.

I sad ce ispasti eto da i njh branim.
megaman4

#2940 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by megaman4 »

Nikakvog on iskustva nema jer se bavio prodajom kozmetike.

Na mjesto direktora Turističke zajednice mora obavezno ici ekonomista ili pravnik a dotični nije ni jedno od ovoga, nego je DIF-ovac.

Svi kriteriji su srozani i vratili smo se debelo u proslost.
Kikibombona

#2941 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Kikibombona »

Najvise iskustva ima SDA mafija.
Dr. Kuca wrote:Naivni kifla. 20 godina koalira sa istim i ne zna ko je ko. Rijetko glup politicar. :shock:
Meni su Skaka, Sarajlic i Zukic pravo pametni.
putokaz1

#2942 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by putokaz1 »

Belma Kapo
2 sati ·
Kenan Magoda tako rade pravi ljudi koji rade u interesu građana.
Slušam šta ste otkrili kakav kriminal i zaključujem. Dobro mi građani za kifle imamo.
''Za Kifle'' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
wewa

#2943 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by wewa »

Eno nam se i Sivro aktivirao...
Koji je sindikat sljedeći?
statixx

#2944 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by statixx »

A ovaj Selimic bio DF-ov kandidat za skupstinu KS, a najavljuje obaranje vlade. :mrgreen:
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#2945 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by izvrsni direktor »

wewa wrote:Eno nam se i Sivro aktivirao...
Vjerovatno ce i policijski sindikat se aktivirati
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2946 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Chmoljo »

koji je ono bio, sindikat demobilisanih boraca GRASa... tako nešto :D
wewa

#2947 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by wewa »

Chmoljo wrote:
koji je ono bio, sindikat demobilisanih boraca GRASa... tako nešto :D
Da postoji sindikat nekvalifikovanih, bio bi ozbiljan problem zbog brojnosti članstva. Ta će gras i par hiljada... Ni snijeg ne mogu očistiti, kako će tek Kiflinu pekaru.
Banksy

#2948 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Banksy »

megaman4 wrote:
Na mjesto direktora Turističke zajednice mora obavezno ici ekonomista ili pravnik a dotični nije ni jedno od ovoga, nego je DIF-ovac.

Svi kriteriji su srozani i vratili smo se debelo u proslost.
Pa ne baš debelo, tek koji mjesec.
Ja sam mislila da je DIF uvjet.

Midhat Hubijar, direktor Turističke zajednice KS, je u periodu od 2005. do 2008. godine radio u Saudijskoj Arabiji kao baby sitter, čuvajući djecu jednog saudijskog princa, s kojim je povremeno išao na putovanja. Učio ih je plivanju, i održavanju fizičke kondicije. Na „prinčevskim putovanjima“ po Evropi, zadužen je bio za mušku prinčevu djecu. Od menadžerskih sposobnosti ima jedino iskustvo sa “čuvanjem djece” saudijskog princa.

Preko noći Hubijar je završio Fakultet sporta i tjelesnog odgoja, u čemu mu je zdušno pomogao Muhamed Ćesir.
_Reds_

#2949 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by _Reds_ »

Provjerava li oko ove ljude koji se imenuju. Amar Trbovic? Mangup sa sarajevskog asfalta? Fali jos Smrk.
saale

#2950 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by saale »

_Reds_ wrote:Provjerava li oko ove ljude koji se imenuju. Amar Trbovic? Mangup sa sarajevskog asfalta? Fali jos Smrk.
oBECALI SU NAM STRUCNJAKE, I DOBILI SMO STRUCNJAKE :lol:
Locked