Bježi jebote, legao sinoć spavati i samo refren u glavi
Dobra pjesma.
Šteta što je iz Hrvatske, ako se ovaj bojkot sprovede, morebit se i ona nađe na spisku.
Bježi jebote, legao sinoć spavati i samo refren u glavi
Znaci SDA = Bosnjaci ? Pa koga nam onda predstavljaju SDP/SBB/DF , nisam nesto cuo ili vidio da takvih nesto puno ima po Zapadnoj hercegovini ili Banja luci /Palama ? Znaci i oni predstavljaju bosnjake i bosnjacku politiku a kada je tako onda bi i njih trebali da bojkotujemo da bi svi bili neutralni i pravedni kako nam to samozvani ljevicari i anti-nacionalisti zagovaraju , zar ne ?Bloo wrote:
HDZ i SDA/Bošnjaci i Hrvati rade složno ako treba u se, na se, poda se....

decembar2017 wrote:Laze ko kaze da nema izbora
Najbrze rastuca mljekara u BIH. ZIM-Zenicka industrija mlijeka
evo poradio sam na komunikacijiO'zone wrote:Banned user for reason “Kršenje pravila foruma”
» DinoKotroman
Trajni
Poradi na komunikaciji
Ma jarane sta da ti kazemMarlboroGold wrote:Puko čojk
trajni...poradi na komunikacijisarajevac2 wrote:evo poradio sam na komunikacijiO'zone wrote:Banned user for reason “Kršenje pravila foruma”
» DinoKotroman
Trajni
Poradi na komunikaciji
JEBEM LI TI MAJKU HRVATSKU U PO PIČKE KRETENSKE
Sve kontam slika iz nekog Sovjetskog vremena, jedna država, jedna tvornica, jedan proizvoddecembar2017 wrote:Laze ko kaze da nema izbora
Jedva cekam, da vidim tu kreativnostBobi wrote:Ma sad ce i meni nesto opsovat kad se vrati
Ma orjunašiBloo wrote:Gleda i unatoč slike:
Bobi dragi, šta nam ovo rade?!
- Kolinda
Jel to pises kao Moderator ili ucesnik diskusije ?Bobi wrote:Sve kontam slika iz nekog Sovjetskog vremena, jedna država, jedna tvornica, jedan proizvoddecembar2017 wrote:Laze ko kaze da nema izbora
Ja ovo nista ne bih kupio. Izgleda mi vrlo sumnjivo.decembar2017 wrote:Laze ko kaze da nema izbora
jel hercegovacki proizvod?Hakiz wrote:Prije neki dan kuio domaći proizvod. Nije prehrambeni. Napravljen je od kombinacije metala i plastike.
Prva stvar koju sam uradio kada sam ga donio kući je da obradim rane koje sam dobio zato što ivice dijela proizvoda kojim se manipliše rukama nisu bile obrađene, bile su oštre. Nakon toga da nečim obradim te ivice da se ne siječem kada ga budem koristio. Strani preoivod istog tipa koji sam imao prije nije pravio probleme, bio je obrađen i finaliziran kako treba.
Kupuj domaće. Ne pada mi više na pamet, opasno je po zdravlje.
Jeste, da se dušmani ne dosjete.славянин wrote:Mozes li reci sta si kupio ili je to top secret.
A to su ovi nasi bosanski, vi ih ne priznajete kao prave. Nemoj biti ljubomoranHumljanin wrote:Još kad bi ona znala da i CM drže Hrvati...eee muko mojaBodkin wrote:Sta je sulj? Sta je dipri? Predjem istog momenta na cm ako me ubijedis da je to korisno i ima logike. I znas li uopste gdje se proizvodi cm i cije sirovine koriste za proizvodnju?SaraFina wrote:
Imaćeš ti u Sarajevu. Zaradićeš šuljeve od onih CM marke. Ne dipri issa ti više Aztec.