Bukvalno, al' je cinjenica isto da su sami sebe sjebali ( policija ) s pricom da nisu velike povrede, a vidi se da je odvaljen od batina..Otto_13 wrote:Samo cu dodat nesto sto znam iz iskustva . Da ga je policija makla kao sto se tvrdi bilo bi gomila dokaza da se predozirao pao u rijeku i ugusio se . Nebi bilo povreda od udaraca jer policija je davno naucila da udara a da nema masnica ni oziljaka . Ljudi su iskusni u tim stvarima i napravili bi to da sve bude van bilo koje i kakve sumnje !nemoj to wrote:Da privedeni su jedini moguci krivci za ubistvo, i valjda taj drugi sto je bio s njim se javio Davoru i Davor mu je povjerovao lafo ovaj pošten a usro se lik ko grlica.Nakon toga znaš i sam šta se dešava i kakve teorije kruže okolo.Otto_13 wrote:Posto drugi sute odgovorit cu ja . Na samom pocetku nakon sto je tijelo pronadjeno po Banja luci se pricalo da se potukao sa sinom (Biserke) Zeljke Cvijanovic i da je to po njega tragicno zavrsilo . Cak i najgluplji drotovi bi za ovo vrijeme prikupili neki dokaz tako su i ovi Banjalucki . I naravno sute jer i sam znas kako kod nas funcionise policija kad su politicari u pitanju . I tako ce se vrtiti u krug u nedogled . Policija ce se praviti luda kako samo oni to znaju i kako su vec radili .
A bukvalno tu noc ili noc poslije sreli ga prebili bacili u potok i David se udavio ne vidim bukvalno nista drugo da se desilo.
Pogotovo da su umjesani bilo kakvi inspektori i ostalo.
David je sitna riba za to.
Ja mislim da su bili svjesni da je nemoguca situacija da otkriju ubice i pokušali ici na to da se predozirao.
Samim tim su glavni odgovorni sjebali sami sebe i sad vidimo još veci vir zapetljanosti..
Al' ako je nešto 100 posto to je da ga nije policija ubila bukvalno 1 promil sumnje ne bi bio zna policija dobro kako se odstranjuju nepoželjne osobe.
Janjicaru znaš li ko je Bob Marley?