Tebe ce pedalirat u meksiko kad ti upadnu, zajebace se.moonca wrote:I ja sam cula da ce Trump=ovci upadati u kuce i kupiti dr -e![]()
![]()
Ne idem nigdje iz BiH
-
Fudo387
#2926 Re: Ne idem nigdje iz BiH
- 512MB
#2927 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Inace ove stetocine treba rastjerat sa ovog trga, useru sve da izvines, pa tu setaju djeca, svakakve bolescuge navucmali jomu wrote:Morningenzi all taimingos iz svedsko-norvesko- dansko-americke carsije. Cevapi su se sledili, cekamo da se otope.![]()
-
moonca
#2928 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Fudo387 wrote:Tebe ce pedalirat u meksiko kad ti upadnu, zajebace se.moonca wrote:I ja sam cula da ce Trump=ovci upadati u kuce i kupiti dr -e![]()
![]()
E,Fudo treba mi savjet? ti si mozak za zaznuti nekoga
-
Fudo387
#2929 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Alibi za husbanda?moonca wrote:Fudo387 wrote:Tebe ce pedalirat u meksiko kad ti upadnu, zajebace se.moonca wrote:I ja sam cula da ce Trump=ovci upadati u kuce i kupiti dr -e![]()
![]()
ne mogu mi nista?
E,Fudo treba mi savjet? ti si mozak za zaznuti nekoga
Reci da si bila sa mnom, posvjedocicu ti.
-
moonca
#2931 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Uh ok ,znaci mogu racunati -tika -taka,na tebe.Fudo387 wrote:Alibi za husbanda?moonca wrote:Fudo387 wrote:
Tebe ce pedalirat u meksiko kad ti upadnu, zajebace se.ne mogu mi nista?
E,Fudo treba mi savjet? ti si mozak za zaznuti nekogaMa nek' si ga udavila.
Reci da si bila sa mnom, posvjedocicu ti.
E, dobila sam poziv za - jury duty
-
Fudo387
#2932 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Napisi, My name is moonca, I am foreign fuck who barely speak English...please leave me alone.moonca wrote:E, dobila sam poziv za - jury duty - sta da radim da me ne uzmu u izbor?
Onda na nasem dodas zarad autenticnosti...jebem i vas i jury.
Skontace.
Eto, javi ako sta zapne.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2933 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Donzefu brat 
- insomnia78
#2935 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Fudo387 wrote:Napisi, My name is moonca, I am foreign fuck who barely speak English...please leave me alone.moonca wrote:E, dobila sam poziv za - jury duty - sta da radim da me ne uzmu u izbor?
Skontace.
Eto, javi ako sta zapne.

-
moonca
#2936 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Fudo387 wrote:Napisi, My name is moonca, I am foreign fuck who barely speak English...please leave me alone.moonca wrote:E, dobila sam poziv za - jury duty - sta da radim da me ne uzmu u izbor?
Skontace.
Eto, javi ako sta zapne.
imam plan B -- ne znam smijem li ga upotrijebiti
-
PM72
#2937 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Ubili ste mi svaku volju za inostranstvom.
nisam ni znao kako sam sretan što ostadoh ovdje.
- insomnia78
#2938 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Jos da se utalimo i da ti pušku kupimo
-
PM72
#2939 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Jelde a ti bi navijaoinsomnia78 wrote:Jos da se utalimo i da ti pušku kupimo
- insomnia78
#2940 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Pa sta da radim?
- HAVANA
#2941 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Ali ja nikada nisam napisao da je lose vani.Od mene to nisi cuo.Ja sam samo spominjao svoj izbor i da mi je bolje ovde.Drvlje i kamenje.Pare volim,volim raditi i petljati se u svasta,bio ovde ili vani.Ali i ja i zena smo zelili da zivimo pored svojih roditelja i prijatelja,u svom.Oca je sahranila,bar je bila tu da pomogne i isprati ga.Imam sestru koja je obolila u ratu jebenom,majku od 82 godine,oca od 82,punicu od 77 moramo brinuti o njima,zelimo to i da smo tu,,mnostvo prijatelja i dragih ljudi,cak i jako puno raje mojih godina koji su se vratili,svi zadovoljni,rade,bore se...Sta je problem? Zasto nam objasnjavate da ovde ne valja,ismijavate,osipate se,sugavi smo,primitivni,ne jedemo japanske kurcice i volimo popit pivu na garazama,nizi smo sloj,zivimo u jadu i cemeru...Ok.Koji ces kurac ovde?Da vam se neko divi il sta? Zadovoljan covjek je neopterecen,nasmijan,vedar,optimistican...Ne djelujete mi tako.Nisi ti ono napisao nego onaj kavasaki sto za 40 milja moze polovnog golfa kupit,nosi jakne od milju eura,mi smo sugavi nizi sloj,on je direktorcic u bosovom odijelu a prvi mu postovi na psihickim problemima bili,i anksioznosti,sto li boze? Al govorim nako uopsteno sto se na dosta tema provlaci...Sto me fudo ne iznervira,il insomnia i mnogi drugi forumasi? Zato jer ne osjetim tu nikakvu zlocu,podjebavanje,uzdizanje,ismijavanje...Svi smo mi nasi.Koliko god pojedini zelili da pobjegnu od toga,ne mogu.U grob ces ko bosanac.jeza u ledja wrote:Meni je porodica manje-vise ovamo, a za dalju nisam bas puno vezan. Grobovi me ne interesuju previse, pravo da ti kazem. Nekretnine tamo nam sluze samo da mozemo posjetiti i eventualno prodati, s cim nam se bilo mrsko do sada peglat. I ne kontam zasto bi mi kuca tamo predstavljala bilo sta u odnosu na kucu ovdje? Nit sam vezan za neku rodnu grudu, ili kako god se zove, nit su mi roditelji bili vezani za rodnu grudu. Operisan sam od toga.HAVANA wrote:Kako bolan medju svojima,mater,otac,sestra,grobovi,sjecanja,kuca...sve mi ovde.U kurcu sam a ne medju svojima.Sta je moje?Ono sto sam zaradio i kupio tamo?Pisaj ga.Da mi mater umre a da je preko ekrana gledam,ostane bolesna sestra...Nije me rodila da je ostavim samu.Nije ni ona mene ostavila.Ko ce brinuti o njima?Postujem svaciji izbor ali mojne srat zdravlja ti.Pare.Sve se vrti oko para.Da se ne lazemo.
Ne postujes izbor cim kazes "mojne srat, sve se vrti oko para". Ti kazes da postujes, ali ne postujes. Jer ti prvi ovim upisom iznad govoris da se TEBI ne vrti sve oko para. Onima koji su vani se vrti, jel tako? Ha ja.
- HAVANA
#2942 Re: Ne idem nigdje iz BiH
U vas beli nutelu seru.512MB wrote:Inace ove stetocine treba rastjerat sa ovog trga, useru sve da izvines, pa tu setaju djeca, svakakve bolescuge navucmali jomu wrote:Morningenzi all taimingos iz svedsko-norvesko- dansko-americke carsije. Cevapi su se sledili, cekamo da se otope.![]()
- Radio Sarajevo
#2943 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Amerika je posebna dimenzija užasa. Moja firma ima predstavništva po cijelom svijetu, pa i tamo. Ja u Holandiji imam 26 dana odmora, a imam pravo i da radim praznicima, pa dobijem dodatno, da kupim uzmem neplaćeno itd. Mogu biti bolestan do dvije godine, i biće mi 100% plaćeno. Ovi jadnici u Čemerici, kad se razbole, uzmu im od odmora i još im ne plate. Dakle, duplo ih kazne. A imaju tri hefte crkavice od odmora, i to su sretni, jer imaju mnogo više nego što je američki prosjek.jeza u ledja wrote:U Americi ti je potpuno isto. Mislim na djecu i njihove roditelje - koji su cesto i vise udaljeni nego sto je Holandija od recimo BiH. Taj neko ima izbor da se vrati i zivi pored roditelja, ili da uzme odmor ili neplaceno. Takav je svijet u kojem zivimo i tako se postavljaju stvari u zivotu.Radio Sarajevo wrote:
Kad mi je stari poginuo u ratu, mjesecima su me čuvali tetak i tetka. Imao sam 10 godina, te išao kod njih barem 2-3 puta sedmično, ako nisam ostajao za vikend. Često se uprtim s ruksakom, onako mali, i u ratni tramvaj, a kad nisu radili, onda pješke, preko Kranjčevićeve, Puta života, Kasindolske, sve do Otoke.
Sada taj tetak ima 85 godina i na samrti je, a ja ne mogu da mu dođem i da ga zadnji put vidim. Na dženazu ću možda doći, ako na foru uzmem heftu odmora. Smrtni slučaj nekog tetka nije razlog za odsustvo, na zapadu je tetak rastezljiva kategorija, danas je to jedan čovjek, a sutra drugi, i potpuno je nebitan. Čak i nana i dedo nisu dovoljan razlog da nekome odeš na sahranu.
Ne kažem da bi mi novi bh. privrednici dozvolili dugotrajno odsustvo, ali mogao bih otići nakon posla, družiti se s njim dok može pričati. Ali ne, ovako mogu Skajpom, što bi rekli ovi pametnjakovići, možda da čovjeka na samrti zamolim da se logira...
Znaci svakodnevni zivot, zarada, ustedjevina, skola u koju djeca idu, kvalitet zivota, na jednu stranu - i na drugu situacije poput te koje si naveo. Pa covjek izvaze.
Ha jel.
Da ne spominjem zdravstvene usluge, osiguranja itd.
Fala ti na tom američkom snu.
-
PM72
#2944 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Ima opcija i u tegli pa te slučajno prospu po Buća Potoku...HAVANA wrote:Ali ja nikada nisam napisao da je lose vani.Od mene to nisi cuo.Ja sam samo spominjao svoj izbor i da mi je bolje ovde.Drvlje i kamenje.Pare volim,volim raditi i petljati se u svasta,bio ovde ili vani.Ali i ja i zena smo zelili da zivimo pored svojih roditelja i prijatelja,u svom.Oca je sahranila,bar je bila tu da pomogne i isprati ga.Imam sestru koja je obolila u ratu jebenom,majku od 82 godine,oca od 82,punicu od 77 moramo brinuti o njima,zelimo to i da smo tu,,mnostvo prijatelja i dragih ljudi,cak i jako puno raje mojih godina koji su se vratili,svi zadovoljni,rade,bore se...Sta je problem? Zasto nam objasnjavate da ovde ne valja,ismijavate,osipate se,sugavi smo,primitivni,ne jedemo japanske kurcice i volimo popit pivu na garazama,nizi smo sloj,zivimo u jadu i cemeru...Ok.Koji ces kurac ovde?Da vam se neko divi il sta? Zadovoljan covjek je neopterecen,nasmijan,vedar,optimistican...Ne djelujete mi tako.Nisi ti ono napisao nego onaj kavasaki sto za 40 milja moze polovnog golfa kupit,nosi jakne od milju eura,mi smo sugavi nizi sloj,on je direktorcic u bosovom odijelu a prvi mu postovi na psihickim problemima bili,i anksioznosti,sto li boze? Al govorim nako uopsteno sto se na dosta tema provlaci...Sto me fudo ne iznervira,il insomnia i mnogi drugi forumasi? Zato jer ne osjetim tu nikakvu zlocu,podjebavanje,uzdizanje,ismijavanje...Svi smo mi nasi.Koliko god pojedini zelili da pobjegnu od toga,ne mogu.U grob ces ko bosanac.jeza u ledja wrote:Meni je porodica manje-vise ovamo, a za dalju nisam bas puno vezan. Grobovi me ne interesuju previse, pravo da ti kazem. Nekretnine tamo nam sluze samo da mozemo posjetiti i eventualno prodati, s cim nam se bilo mrsko do sada peglat. I ne kontam zasto bi mi kuca tamo predstavljala bilo sta u odnosu na kucu ovdje? Nit sam vezan za neku rodnu grudu, ili kako god se zove, nit su mi roditelji bili vezani za rodnu grudu. Operisan sam od toga.HAVANA wrote:Kako bolan medju svojima,mater,otac,sestra,grobovi,sjecanja,kuca...sve mi ovde.U kurcu sam a ne medju svojima.Sta je moje?Ono sto sam zaradio i kupio tamo?Pisaj ga.Da mi mater umre a da je preko ekrana gledam,ostane bolesna sestra...Nije me rodila da je ostavim samu.Nije ni ona mene ostavila.Ko ce brinuti o njima?Postujem svaciji izbor ali mojne srat zdravlja ti.Pare.Sve se vrti oko para.Da se ne lazemo.
Ne postujes izbor cim kazes "mojne srat, sve se vrti oko para". Ti kazes da postujes, ali ne postujes. Jer ti prvi ovim upisom iznad govoris da se TEBI ne vrti sve oko para. Onima koji su vani se vrti, jel tako? Ha ja.
- insomnia78
#2945 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Kod nas u gulašu završe ako pametujuHAVANA wrote:U vas beli nutelu seru.512MB wrote:Inace ove stetocine treba rastjerat sa ovog trga, useru sve da izvines, pa tu setaju djeca, svakakve bolescuge navucmali jomu wrote:Morningenzi all taimingos iz svedsko-norvesko- dansko-americke carsije. Cevapi su se sledili, cekamo da se otope.![]()
- Connaisseur Karlin
#2946 Re: Ne idem nigdje iz BiH
jel'da da te ni ja ne nerviramHAVANA wrote: Ali ja nikada nisam napisao da je lose vani.Od mene to nisi cuo.Ja sam samo spominjao svoj izbor i da mi je bolje ovde.Drvlje i kamenje.Pare volim,volim raditi i petljati se u svasta,bio ovde ili vani.Ali i ja i zena smo zelili da zivimo pored svojih roditelja i prijatelja,u svom.Oca je sahranila,bar je bila tu da pomogne i isprati ga.Imam sestru koja je obolila u ratu jebenom,majku od 82 godine,oca od 82,punicu od 77 moramo brinuti o njima,zelimo to i da smo tu,,mnostvo prijatelja i dragih ljudi,cak i jako puno raje mojih godina koji su se vratili,svi zadovoljni,rade,bore se...Sta je problem? Zasto nam objasnjavate da ovde ne valja,ismijavate,osipate se,sugavi smo,primitivni,ne jedemo japanske kurcice i volimo popit pivu na garazama,nizi smo sloj,zivimo u jadu i cemeru...Ok.Koji ces kurac ovde?Da vam se neko divi il sta? Zadovoljan covjek je neopterecen,nasmijan,vedar,optimistican...Ne djelujete mi tako.Nisi ti ono napisao nego onaj kavasaki sto za 40 milja moze polovnog golfa kupit,nosi jakne od milju eura,mi smo sugavi nizi sloj,on je direktorcic u bosovom odijelu a prvi mu postovi na psihickim problemima bili,i anksioznosti,sto li boze? Al govorim nako uopsteno sto se na dosta tema provlaci...Sto me fudo ne iznervira,il insomnia i mnogi drugi forumasi? Zato jer ne osjetim tu nikakvu zlocu,podjebavanje,uzdizanje,ismijavanje...Svi smo mi nasi.Koliko god pojedini zelili da pobjegnu od toga,ne mogu.U grob ces ko bosanac.
- HAVANA
#2947 Re: Ne idem nigdje iz BiH
-
AmirBaa
#2948 Re: Ne idem nigdje iz BiH
a ovdje kod privatnika kad ti tetak umre daju ti mjesec slobodno da dodjes sebiRadio Sarajevo wrote:Amerika je posebna dimenzija užasa. Moja firma ima predstavništva po cijelom svijetu, pa i tamo. Ja u Holandiji imam 26 dana odmora, a imam pravo i da radim praznicima, pa dobijem dodatno, da kupim uzmem neplaćeno itd. Mogu biti bolestan do dvije godine, i biće mi 100% plaćeno. Ovi jadnici u Čemerici, kad se razbole, uzmu im od odmora i još im ne plate. Dakle, duplo ih kazne. A imaju tri hefte crkavice od odmora, i to su sretni, jer imaju mnogo više nego što je američki prosjek.jeza u ledja wrote:U Americi ti je potpuno isto. Mislim na djecu i njihove roditelje - koji su cesto i vise udaljeni nego sto je Holandija od recimo BiH. Taj neko ima izbor da se vrati i zivi pored roditelja, ili da uzme odmor ili neplaceno. Takav je svijet u kojem zivimo i tako se postavljaju stvari u zivotu.Radio Sarajevo wrote:
Kad mi je stari poginuo u ratu, mjesecima su me čuvali tetak i tetka. Imao sam 10 godina, te išao kod njih barem 2-3 puta sedmično, ako nisam ostajao za vikend. Često se uprtim s ruksakom, onako mali, i u ratni tramvaj, a kad nisu radili, onda pješke, preko Kranjčevićeve, Puta života, Kasindolske, sve do Otoke.
Sada taj tetak ima 85 godina i na samrti je, a ja ne mogu da mu dođem i da ga zadnji put vidim. Na dženazu ću možda doći, ako na foru uzmem heftu odmora. Smrtni slučaj nekog tetka nije razlog za odsustvo, na zapadu je tetak rastezljiva kategorija, danas je to jedan čovjek, a sutra drugi, i potpuno je nebitan. Čak i nana i dedo nisu dovoljan razlog da nekome odeš na sahranu.
Ne kažem da bi mi novi bh. privrednici dozvolili dugotrajno odsustvo, ali mogao bih otići nakon posla, družiti se s njim dok može pričati. Ali ne, ovako mogu Skajpom, što bi rekli ovi pametnjakovići, možda da čovjeka na samrti zamolim da se logira...
Znaci svakodnevni zivot, zarada, ustedjevina, skola u koju djeca idu, kvalitet zivota, na jednu stranu - i na drugu situacije poput te koje si naveo. Pa covjek izvaze.
Ha jel.
- insomnia78
#2949 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Nijesi li malo kontradiktoran? Ono, pogubili ti se konciRadio Sarajevo wrote:Amerika je posebna dimenzija užasa. Moja firma ima predstavništva po cijelom svijetu, pa i tamo. Ja u Holandiji imam 26 dana odmora, a imam pravo i da radim praznicima, pa dobijem dodatno, da kupim uzmem neplaćeno itd. Mogu biti bolestan do dvije godine, i biće mi 100% plaćeno. Ovi jadnici u Čemerici, kad se razbole, uzmu im od odmora i još im ne plate. Dakle, duplo ih kazne. A imaju tri hefte crkavice od odmora, i to su sretni, jer imaju mnogo više nego što je američki prosjek.jeza u ledja wrote:U Americi ti je potpuno isto. Mislim na djecu i njihove roditelje - koji su cesto i vise udaljeni nego sto je Holandija od recimo BiH. Taj neko ima izbor da se vrati i zivi pored roditelja, ili da uzme odmor ili neplaceno. Takav je svijet u kojem zivimo i tako se postavljaju stvari u zivotu.Radio Sarajevo wrote:
Ha jel.
-
moonca
#2950 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Vidim, navala Amera da rade u HolandijiRadio Sarajevo wrote:Amerika je posebna dimenzija užasa. Moja firma ima predstavništva po cijelom svijetu, pa i tamo. Ja u Holandiji imam 26 dana odmora, a imam pravo i da radim praznicima, pa dobijem dodatno, da kupim uzmem neplaćeno itd. Mogu biti bolestan do dvije godine, i biće mi 100% plaćeno. Ovi jadnici u Čemerici, kad se razbole, uzmu im od odmora i još im ne plate. Dakle, duplo ih kazne. A imaju tri hefte crkavice od odmora, i to su sretni, jer imaju mnogo više nego što je američki prosjek.jeza u ledja wrote:U Americi ti je potpuno isto. Mislim na djecu i njihove roditelje - koji su cesto i vise udaljeni nego sto je Holandija od recimo BiH. Taj neko ima izbor da se vrati i zivi pored roditelja, ili da uzme odmor ili neplaceno. Takav je svijet u kojem zivimo i tako se postavljaju stvari u zivotu.Radio Sarajevo wrote:
Ha jel.