Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
moonca

#2926 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by moonca »

Da li bi neko od vas posjecivao takvo mjesto - i da li bi zbilja sami usli u takav objekat. :-)

Ra obicni restoran - druge okolnosti.
Euridika
Globalna šefica

#2927 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Euridika »

Miss Moonlight wrote:
Euridika wrote:Ja se već duže vrijeme bavim idejom da treba otvoriti namjenske kafiće (ili druge ugostiteljske objekte) koji bi okupljali starije slobodne osobe (neudate/neoženjene, razvedene ili udovce/udovice) koji bi imali tematske večeri po dobnim skupinama (35-45, 45-55, 55-65, 65+) da se ljudi upoznaju/uparuju. :D
hahah, super ideja
Ja razmisljam o agenciji, gdje ima fino upitnik sta trazis, sta tolerise, sta ne....naravno placa se kako bi se neozbiljni okanili. Pa fino spojimo one koji zele isto, bilo da je to avantura, sex, veza, brak...nebitno :)
To sa agencijom i preferencijama previše vuče na reality programe i velika je šansa da će propasti. Previše namješteno, ugovoreno, nema spontanosti (a nije nikakva garancija ni da će valjati ono što čovjek sebi a priori umisli da mu odgovara). Ovako, kad bi to bili kafići, ljudi bi tu dolazili opušteni, družili se sa svojim vršnjacima i ako šta bude - bude. Ako ne, makar su imali fino druženje. Nekad te zna privući i neko koga bi inače u startu odbacio (kad bi znao kakvog je karaktera ili izgleda, bez prethodnog upoznavanja).
Euridika
Globalna šefica

#2928 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Euridika »

moonca wrote:Da li bi neko od vas posjecivao takvo mjesto - i da li bi zbilja sami usli u takav objekat. :-)

Pa ne bi to bio kafić/restoran koji bi na sva zvona reklamirao čemu služi, već normalan objekat za koji se zna da u njega dolazi starija raja. A to s tematskim večerima svakako i sad imaš, samo ne po godištima ljudi, već po vrsti muzike ili nekom drugom kriteriju.
Euridika
Globalna šefica

#2929 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Euridika »

Tomahawk11 wrote:
Euridika wrote:Ja se već duže vrijeme bavim idejom da treba otvoriti namjenske kafiće (ili druge ugostiteljske objekte) koji bi okupljali starije slobodne osobe (neudate/neoženjene, razvedene ili udovce/udovice) koji bi imali tematske večeri po dobnim skupinama (35-45, 45-55, 55-65, 65+) da se ljudi upoznaju/uparuju. :D
Vjeruj da bi tako nešto trebalo i za dosta mlađe raje.
Asocijalizacija je naveliko uzela maha.
Kolegica under 30 kupuje stan u strogom centru grada, kvadrat ne smijem ni reći koliko, auto, dobra plata, ali...imaju već tri takve 40+ i sve su single.
Jedna ima mačka :mrgreen:
Vjerujem. :(
Euphoria

#2930 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Euphoria »

hahaha, tako je...sve Gustav do Gustava :)
moonca

#2931 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by moonca »

Euridika wrote:
moonca wrote:Da li bi neko od vas posjecivao takvo mjesto - i da li bi zbilja sami usli u takav objekat. :-)

Pa ne bi to bio kafić/restoran koji bi na sva zvona reklamirao čemu služi, već normalan objekat za koji se zna da u njega dolazi starija raja. A to s tematskim večerima svakako i sad imaš, samo ne po godištima ljudi, već po vrsti muzike ili nekom drugom kriteriju.
I meni je ta ideja odavno u mislima, no ipak mislim da ne bi prezivjela od takvog biznisa... no, i sada vjerujem da u gradu ima takvih mjesta - gdje se zna ko dolazi.

mislim da je uvijek bio problem kada dodje -copor zena- hm ,nadju zabavu izmedju sebe i ostane na tome...
wewa

#2932 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by wewa »

mene je pocetkom 30tih, kad sam bila nakratko single, sokiralo da se ljudi ponasaju po kafanama isto kao kad sam bila u srednjoj skoli
cure baska, momci baska, pa se to nestA gleda iz daljine... i danima tako. i niko nikome ne prilazi, nego se, eto, gledaju :cry:
edo_79

#2933 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by edo_79 »

Tomahawk11 wrote:
Vjeruj da bi tako nešto trebalo i za dosta mlađe raje.
Asocijalizacija je naveliko uzela maha.
Kolegica under 30 kupuje stan u strogom centru grada, kvadrat ne smijem ni reći koliko, auto, dobra plata, ali...imaju već tri takve 40+ i sve su single.
Jedna ima mačka :mrgreen:
Image

Purrrr :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Euphoria

#2934 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Euphoria »

Ja ne znam da imaju takva mjesta, čak šta više pravo je teško negdje i izaci jer je uglavnom mladja raja.
Nisam nikad čoporativno išla. Izadjem sa jednom ili dvije drugarice. Niko nam nikad nije prišao ni da se upozna, a ne nešto drugo. Zato ne znam baš takav objekat da li bi imao svrhu kod nas :(
Tomahawk11
Globalni moderator

#2935 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Tomahawk11 »

Ništa, moj Edo, ove se nisu ni udavale :D :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#2936 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Tomahawk11 »

Miss Moonlight wrote:Ja ne znam da imaju takva mjesta, čak šta više pravo je teško negdje i izaci jer je uglavnom mladja raja.
Nisam nikad čoporativno išla. Izadjem sa jednom ili dvije drugarice. Niko nam nikad nije prišao ni da se upozna, a ne nešto drugo. Zato ne znam baš takav objekat da li bi imao svrhu kod nas :(
U vakat dok sam momkovao, u toj kombinaciji, uvijek je bila jedna kobra koja bi ujedala ako priđeš i pokušavaš nešto s drugaricom joj.
Kad kažem kobra, onda mislim na to da ujeda na sve moguće načine, ni ne pomišlja na diskreciju i čak uživa u tom svom šukanju :-? :twisted:
To opet nije predstavljalo prepreku da se upoznajemo, pa i nešto više :P
Danas svak svog posla (čitaj: u svoj telefon :oops: :skoljka: ) gleda :run:
edo_79

#2937 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by edo_79 »

Tomahawk11 wrote:Ništa, moj Edo, ove se nisu ni udavale :D :oops:
De ba... da ja njima jednom zavibriram ko ovaj medonja .... udale bi se one ... DVAPUT odjednom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#2938 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Tomahawk11 »

edo_79 wrote:
De ba... da ja njima jednom zavibriram ko ovaj medonja .... udale bi se one ... DVAPUT odjednom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ih, ne daju one svog rahatluka, ono što kažu, omudrale, niko ih živ više ne prevari :mrgreen:
edo_79

#2939 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by edo_79 »

wewa wrote:mene je pocetkom 30tih, kad sam bila nakratko single, sokiralo da se ljudi ponasaju po kafanama isto kao kad sam bila u srednjoj skoli
cure baska, momci baska, pa se to nestA gleda iz daljine... i danima tako. i niko nikome ne prilazi, nego se, eto, gledaju :cry:
To ti je i danas isto tako .... šmeke se po dva tri sata .... i onda se pišu jadikovke na Twitteru, fb, insta itd itd kako je život fuj, nema se s kim izać, bla bla bla :mrgreen:
edo_79

#2940 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by edo_79 »

Tomahawk11 wrote:
edo_79 wrote:
Ih, ne daju one svog rahatluka, ono što kažu, omudrale, niko ih živ više ne prevari :mrgreen:
Nisu one probale ''ljubav na seoski način'' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Euphoria

#2941 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Euphoria »

Nije kobra, normalna zena, razvedena....
Vala necu sama izlaziti i sjediti :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#2942 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Tomahawk11 »

wewa wrote:mene je pocetkom 30tih, kad sam bila nakratko single, sokiralo da se ljudi ponasaju po kafanama isto kao kad sam bila u srednjoj skoli
Istina je da je uvijek bilo tako, ta neka distanca, međutim danas je to dosta izražajnije, bar se meni tako čini.
Pa neće niko nikog pojesti :-?
Samo nemoj biti papak, jasno :)
Tomahawk11
Globalni moderator

#2943 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Tomahawk11 »

Miss Moonlight wrote:Nije kobra, normalna zena, razvedena....
Vala necu sama izlaziti i sjediti :lol:
Ma, ako njega zanima, može i mungos biti, nema to veze :lol:
Euphoria

#2944 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Euphoria »

Tomahawk11 wrote:
Istina je da je uvijek bilo tako, ta neka distanca, međutim danas je to dosta izražajnije, bar se meni tako čini.
Kaze jedan moj drug Ja pridjem, sta me briga. Ona bude sa 6 drugarica, one se sve hihoću, mene boli briga, iskuliram. Onda joj se još više svidim što nisam tu odustao :lol:
edo_79

#2945 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by edo_79 »

Tomahawk11 wrote:
Danas je to desetinu puta gore nego što je bilo, moreš ti jarane bit i melek, ili ona more bit džennetska hurija, jesul njih trojica/ njih tri u čoporu, jarane ne prilazi ako imaš imalo u glavi jer si izgorio ko osigurač .....
Tomahawk11
Globalni moderator

#2946 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Tomahawk11 »

Miss Moonlight, pa logično :thumbup:
Uvijek je važila ona da se hrabrost cijeni.
arzuhal

#2947 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by arzuhal »

Ma izać na koridu, kakav mevlud ili tevhid, tajanam...
wewa

#2948 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by wewa »

mevlud u Podorascu je hit :lol:
edo_79

#2949 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by edo_79 »

wewa wrote:mevlud u Podorascu je hit :lol:
I vašar u Puračiću :lol:
arzuhal

#2950 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by arzuhal »

ić na sigurno, s najmanje blama i to :mrgreen:
Post Reply