Slučaj Dženan Memić
- JThomas
#2926 Re: Slučaj Dženan Memić
negdje na sredini govori o famoznom snimku. ali na način kao da on prikazuje nekoga ko je došao u hotel.
-
MensurM
#2927 Re: Slučaj Dženan Memić
Eto, ova emisija je dokaz da sam ja u pravu da gospodin Muriz lagi sve da zna ko je ubica.JThomas wrote:
negdje na sredini govori o famoznom snimku. ali na način kao da on prikazuje nekoga ko je došao u hotel.
Od 4:45
"Vidjet ćemo ko će saznati prvi - Tužilaštvo ili ja"
"Vidjet ćemo što će biti ako ja prvi saznam..."
"Ako država prva sazna nek bude po zakonu. Ja kao porezni obveznik ću morati hraniti ubicu u zatvoru"
I kako da ja išta sljedeće vjerujem tom čovjeku kad on godinu i pol laže u svim mogućim medijima i situacijama da zna ko je ubica. Kako? Pomozite mi. Želim vjerovati, ali kad te neko slaže 300 puta...
-
Nadzorna_ploca
#2928 Re: Slučaj Dženan Memić
Dobro skontali smo..
- JThomas
#2929 Re: Slučaj Dženan Memić
a kako vam jebe koncepciju, bez obzira zna ili blefira. kako biste voljeli da kaže da ga odmah uhapsite i proglasite ludim i zločincem
ko zna, možda i internet telali nekad budu predmet istrage za prikrivanje djela. kao članovi organizovane grupe. sve se danas gleda. ali ti se možeš braniti svojim minulim internet radom, ni vještačenje neće trebati.
ko zna, možda i internet telali nekad budu predmet istrage za prikrivanje djela. kao članovi organizovane grupe. sve se danas gleda. ali ti se možeš braniti svojim minulim internet radom, ni vještačenje neće trebati.
- JThomas
#2930 Re: Slučaj Dženan Memić
a protiv tog koga on kaže, predmet otvoriti i par mjeseci poslije zatvoriti zauvijek. nakon detaljne istrage gdje je analizirano 3034993459 materijalnih dokaza, provedeno 2932 vještačenja i saslušano 12120 svjedoka utvrđeno je da nema krivičnog djela iz prijave. i eto njega u grobu za godinu dana, k'o i lovrenovića.
ali bar zasad, malo ste se zajebali.
ali bar zasad, malo ste se zajebali.
- dječak sa šibicama
#2931 Re: Slučaj Dženan Memić
Cesto se pitam imaju li stranacki botovi imalo obraza, i pere li novac prljavi obraz.
- Cherry-Cherry
#2932 Re: Slučaj Dženan Memić
Ajde što nemaju obraza nego što ne nađu nekog inteligentnijeg?
- Sara03
#2933 Re: Slučaj Dženan Memić
Joj tebe.Cherry-Cherry wrote:Ajde što nemaju obraza nego što ne nađu nekog inteligentnijeg?
-
tripple_dubble
#2934 Re: Slučaj Dženan Memić
Sara03 wrote:Joj tebe.Cherry-Cherry wrote:Ajde što nemaju obraza nego što ne nađu nekog inteligentnijeg?
- Cherry-Cherry
- I naravno Dzej
#2936 Re: Slučaj Dženan Memić
Ako je Šimić rekao onda nema nikakve sumnje u istinitost. Šalu na stranu... Ja vjerujem da ce ona biti unaprijeđena, a ne uhapšena. Disciplinski tužuliac njena jaranica, zajedničke slike na vjenjčanju, bila joj neka kuma, kako se to već zove...Kakav su oni mafijaški kartel.Može li to ikada iko srušiti, pitam se ?
- JThomas
#2937 Re: Slučaj Dženan Memić
dosad se u takvim slučajevima napredovalo. napredovala je i tužiteljica ivana petković iz ovog slučaja. ali sad ovo postaje preveliko opterećenje većim igračima. postaje lakše baciti nego zaštititi.
-
MensurM
#2938 Re: Slučaj Dženan Memić
Dalida sve namjestila u dogovoru s 256 policajaca, 18 tužitelja, čelnicima SDA, vlasnicima hotela, Mutapima, bivšim Alisinim i ubicom čije ime Muriz ne zna.
Da, da. Bajka. Znači minimalno 1000 ljudi sudjeluje u namještaljci, kolika je šansa da nijedan policajac ne kaže svojoj ženi: "Hanumice, pod prijetnjom velikog Bakira smo namjestili slučaj", a da njegova hanumica to ne proslijedi dalje torokušama u frizerskom? Od toliko ljudi, familija i komšija da ništa ne procuri. Da nijedan od 256 policajaca ne osjeća grižnju savjesti pa anonimno barem dojavi Murizu i pomogne.
Nema šanse.
Da, da. Bajka. Znači minimalno 1000 ljudi sudjeluje u namještaljci, kolika je šansa da nijedan policajac ne kaže svojoj ženi: "Hanumice, pod prijetnjom velikog Bakira smo namjestili slučaj", a da njegova hanumica to ne proslijedi dalje torokušama u frizerskom? Od toliko ljudi, familija i komšija da ništa ne procuri. Da nijedan od 256 policajaca ne osjeća grižnju savjesti pa anonimno barem dojavi Murizu i pomogne.
Nema šanse.
- vješalica
#2939 Re: Slučaj Dženan Memić
Ti si meni se čini ovdje nudio svoje usluge i pravu istinu
Niau svi poput tebe da vjeruju u tvoju teoriju kako neđa sanse da sistem ovakav funkvionise
Niau svi poput tebe da vjeruju u tvoju teoriju kako neđa sanse da sistem ovakav funkvionise
- Cherry-Cherry
#2940 Re: Slučaj Dženan Memić
To i j mislim. Lakše je pustiti Dalidu niz vodu, nije ovo više običan slučaj nego mnogo više.JThomas wrote:dosad se u takvim slučajevima napredovalo. napredovala je i tužiteljica ivana petković iz ovog slučaja. ali sad ovo postaje preveliko opterećenje većim igračima. postaje lakše baciti nego zaštititi.
Ima i neka Šejla, ona je isto napredovala.
-
MensurM
#2941 Re: Slučaj Dženan Memić
Da, pošto Memići znaju ko sam.vješalica wrote:Ti si meni se čini ovdje nudio svoje usluge i pravu istinu
Ako ne smiju reći ime (a ni ne znaju ga što je prekjučer dokazano), mogu meni reći i ja ću objaviti.
Ako kažu ime, ništa se ne poduzme i oni završe u zatvoru, ja ću spavati u šatoru jedan dan ispred kuće ubice, a drugi ispred zatvora
Ako kažu ime, podižem šator ispred kuće ubice s natpisom upozorenja da tu obitava ubica i da ga za dobrobit grada treba skloniti s ulica
Jel dosta od mene da ne mislite da sam zlonamjeran? Samo istina i spreman sam se žrtvovati i snositi posljedice za istu. Samo se bojim da Memići blefiraju i zavlače sve pa uzalud ja nudim pomoć.
- Streptokok
#2942 Re: Slučaj Dženan Memić
evo kako mali perica zamišlja procesuiranje krupnih riba.MensurM wrote:Dalida sve namjestila u dogovoru s 256 policajaca, 18 tužitelja, čelnicima SDA, vlasnicima hotela, Mutapima, bivšim Alisinim i ubicom čije ime Muriz ne zna.
Nema šanse.
- JThomas
#2943 Re: Slučaj Dženan Memić
a možda da organi provedu normalnu i savjesnu istragu prema pravim krivcima. šta toj opciji fali. što bi rahmetli sabit hadžić rekao - igrajmo normalno pička mu materina...
-
MensurM
#2944 Re: Slučaj Dženan Memić
A ako oni ne znaju ko je krivac?
Jednostavnije je da Muriz kaže ime, prezime i ponudi neki dokaz ako već zna.
- JThomas
#2945 Re: Slučaj Dženan Memić
olakšajmo a ne otežajmo najugroženijima u ovom društvu. vlasnicima lanaca hotela i glavnim tužiocima.
- vješalica
#2946 Re: Slučaj Dženan Memić
Ti tvrdiš da ne zna Muriz?MensurM wrote:A ako oni ne znaju ko je krivac?
- vješalica
#2947 Re: Slučaj Dženan Memić
Nema potrebe da tebi govore ako znas,dakle ne znas i prodajes maglu ako si uopće i mogao doći do Memića..MensurM wrote:Da, pošto Memići znaju ko sam.vješalica wrote:Ti si meni se čini ovdje nudio svoje usluge i pravu istinu
Ako ne smiju reći ime (a ni ne znaju ga što je prekjučer dokazano), mogu meni reći i ja ću objaviti.
Ako kažu ime, ništa se ne poduzme i oni završe u zatvoru, ja ću spavati u šatoru jedan dan ispred kuće ubice, a drugi ispred zatvora
Ako kažu ime, podižem šator ispred kuće ubice s natpisom upozorenja da tu obitava ubica i da ga za dobrobit grada treba skloniti s ulica
Jel dosta od mene da ne mislite da sam zlonamjeran? Samo istina i spreman sam se žrtvovati i snositi posljedice za istu. Samo se bojim da Memići blefiraju i zavlače sve pa uzalud ja nudim pomoć.
Ti tvrdiš najviše da znaš...prema tome,tvoj poziv na trgovanje oko imena je i više nego smiješan
Moj tuzlak......Mutapi tuzlaci....
- JThomas
#2948 Re: Slučaj Dženan Memić
i to je jedino što je ostalo, što on ne kaže. jer sve drugo što se šupljiralo je palo u vodu. nivo četvrti osnovne, haj' reci, haj' se zakuni, hajmo se kladit' da ne zna.
- vješalica
#2949 Re: Slučaj Dženan Memić
Sjeći ću vene u oblaku nargile........
-
MensurM
#2950 Re: Slučaj Dženan Memić
Pa to od početka govorim. Nisam ja to izmislio sad nakon presude, nego se od početka priča: "Reći će kad ne osude Rome."JThomas wrote:i to je jedino što je ostalo, što on ne kaže. jer sve drugo što se šupljiralo je palo u vodu. nivo četvrti osnovne, haj' reci, haj' se zakuni, hajmo se kladit' da ne zna.
Evo, nisu ih osudili. Nemaju osumnjičene, ništa se ne radi... Haj Murize reci ko je pa da zaganjamo to, a ne da pijem kafe u Metropolisu možda okružen ubicom. Ili priznaj da si šupljirao i zavlačio narod.