Ma znam i ja takve, ali takvi se vjerovatno nisu latili spreja.cyprus wrote:Ja vala znam i dosta ovih što sad pizde, a za izbore im je glavna priča - "ma sve je to ista bagra... nisam lud da glasam... eto šta ti je Lagumdžija bolji"tranquil wrote:Pa vjerovatno su ovi što su šarali i glasali. Da potsjetimo, u gradu Sarajevu najviše glasova su odnijele nenacionalističke stranke. To što se tzv. opozicioni zastupnici prodaju za osrednji tender, ili za dozvolu točenja alkohola u Starom Gradu za vrijeme Ramazana, to je drugi problem.
Neka, više sam puta rekao daBogda osvanuli na križanju ulica Veselina Vlahovića i Mušana Topalovića, kad im je sve isto...
Ako im je mrsko da izađu na izbore, sigurno im je mrsko i da urade ovako nešto. Njihov maksimum akcije je da i dalje pizde.
To se slažem, ali opozicija koja se tako jeftino prodaje i ne može ostvariti bolji rezultat. Ta mala većina koju su ostvarili u Sarajevu, i koju je SDA kupila u roku od 24 sata je i previše, s obzirom na kvalitetu "opozicije".statixx wrote:To je ocajan rezultat za glavni grad koji bi trebao biti pokretac promjena i progresivnih ideja. I oni sto izadju su pokunjeni i latargicni, bez posebnih ocekivanja. Nikad sa takvim entuzijazmom i organizacijom kao SDA glasaci. Kao da im je prvi dan na novom radnom mjestu. Sve su to greske opozicije.tranquil wrote:Pa vjerovatno su ovi što su šarali i glasali. Da potsjetimo, u gradu Sarajevu najviše glasova su odnijele nenacionalističke stranke. To što se tzv. opozicioni zastupnici prodaju za osrednji tender, ili za dozvolu točenja alkohola u Starom Gradu za vrijeme Ramazana, to je drugi problem.