Ekspanzija terorizma

Post Reply
tranquil

#2926 Re: Ekspanzija terorizma

Post by tranquil »

arzuhal wrote:Češki general upozorava da se teroristi u BiH i na Kosovu odmaraju i pripremaju

Sadržaj ovog članka kopiran je sa portala Nezavisnih novina, a original se nalazi na linku: https://www.nezavisne.com/novosti/bih/C ... aju/439999

Iduće hevte u "Glasu Srpske":

General-pukovnik kontraobavještajne službe mongolske armije u penziji tvrdi: Radikalni muslimanisti spremaju narandžasto-zelenu revoluciju u Srpskoj na jesen!
Tanko razvlačenje teme.
tranquil

#2927 Re: Ekspanzija terorizma

Post by tranquil »

mali jomu wrote:
Sara03 wrote: Vidim, ti si kao taj tvoj Italijan, nit znaš gdje (ti) muslimani žive, nit u kojem procentu, al' zato znaš doći sa podforuma religija, kako bi nam objasnio da su i muslimani žrtve. Eto, mi nismo znali.

@tranquil ti je već postavio, no ne bi škodilo opet, jer kako kažu ponavljanje je majka znanja – pa možda, između ostalog, napokon naučiš gdje ti žive braća muslimani i u kojem procentu.

Image
Image
Image
Preuzeto sa: https://www.cia.gov/library/publication ... /2122.html

......... :lol:

dok novinar nije one svoje slike javno objavio, niko nije ni znao za nastradale mulimane,

tek poslije njegovih slika pocelo se o tome kontat i pricati.....

isto kao sto sam ih ja postirao ovdje...... niko nije ni skonto uz sve nastradale..... i za nastradale muslimane u Barceloni :-)
Ne lupetaj, pričalo se o tome ko su žrtve Islamske Države i na ovoj temi i desetinama drugih tema, i po medijima, pa vidi slike iz Francuske koji je postavio insomnia. To što si ti nemaš pojma ni o medijima osim onog što ti neko prepričava o tim medijima, to je tvoj problem.
insomnia78

#2928 Re: Ekspanzija terorizma

Post by insomnia78 »

Oj Šedivi šta si naumiJo na kalifat kad si udariJo
Stani malo češki generale platićeš nam za naše planove
insomnia78

#2929 Re: Ekspanzija terorizma

Post by insomnia78 »

tranquil wrote:
mali jomu wrote:
Sara03 wrote: Vidim, ti si kao taj tvoj Italijan, nit znaš gdje (ti) muslimani žive, nit u kojem procentu, al' zato znaš doći sa podforuma religija, kako bi nam objasnio da su i muslimani žrtve. Eto, mi nismo znali.

@tranquil ti je već postavio, no ne bi škodilo opet, jer kako kažu ponavljanje je majka znanja – pa možda, između ostalog, napokon naučiš gdje ti žive braća muslimani i u kojem procentu.

Image
Image
Image
Preuzeto sa: https://www.cia.gov/library/publication ... /2122.html

......... :lol:

dok novinar nije one svoje slike javno objavio, niko nije ni znao za nastradale mulimane,

tek poslije njegovih slika pocelo se o tome kontat i pricati.....

isto kao sto sam ih ja postirao ovdje...... niko nije ni skonto uz sve nastradale..... i za nastradale muslimane u Barceloni :-)
Ne lupetaj, pričalo se o tome ko su žrtve Islamske Države i na ovoj temi i desetinama drugih tema, i po medijima, pa vidi slike iz Francuske koji je postavio insomnia. To što si ti nemaš pojma ni o medijima osim onog što ti neko prepričava o tim medijima, to je tvoj problem.
A moze i ovako
Image
tranquil

#2930 Re: Ekspanzija terorizma

Post by tranquil »

Tužna činjenica je, da ta jadna žena nije ubijena, mali jomu bi iskulirao ovaj događaj kao što je iskulirao druge. Zamisli kada se desi ovakva pizdarija a ti čekaš vijesti sa spiskom imena napadača i žrtava, kako bi odlučio da li ćeš ili nećeš reagovati. Žalosno.

Edit: video koji ide uz temu
aldinjo

#2931 Re: Ekspanzija terorizma

Post by aldinjo »

[quote="Sara03"]
Jah, jah... to u džamiji prosipaj.
Neko u džamiji a neko na forumu prosipa.
Sara03

#2932 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Sara03 »

aldinjo wrote:
Sara03 wrote: Jah, jah... to u džamiji prosipaj.
A neko i u džamiji i na forumu.
aldinjo

#2933 Re: Ekspanzija terorizma

Post by aldinjo »

Sara03 wrote:
aldinjo wrote:
Ali u džamiji se nešto pametno može čuti i pročitati a ovdje skoro ništa.
animals

#2934 Re: Ekspanzija terorizma

Post by animals »

mali jomu wrote:“Zabranjena” slika iz Barcelone: Pregažena muslimanka i njena kćerka koja plače za majkom

Image
Novinar Massimo Zucchi - muslimanka koja je stradala u terorističkom napadu u Barceloni.

Zucchi je na svom Facebook profilu napisao da je bio šokiran kada je vidio da drugi novinari ne žele da snimaju pregaženu muslimanku i njenu kćerku koja je plakala pored svoje majke. On je odlučio da fotografiše ovaj potresni prizor.

Nažalost, niko od medija ne spominje da su u ovom terorističkom napadu stradali i muslimani iz Maroka, Alžira, Egipta, Kuvajta...
Ja jos nigdje nisam procitao , da su zrtve religijski prebrojavane... :-) :-) :-)
Sara03

#2935 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Sara03 »

aldinjo wrote: Ali u džamiji se nešto pametno može čuti i pročitati a ovdje skoro ništa.
A da nam uputiš neku pametnu i da, za promjenu, pokušaš dati svoj doprinos ovoj temi i diskusiji?
animals

#2936 Re: Ekspanzija terorizma

Post by animals »

Sara03 wrote:
aldinjo wrote: Ali u džamiji se nešto pametno može čuti i pročitati a ovdje skoro ništa.
A da nam uputiš neku pametnu i da, za promjenu, pokušaš dati svoj doprinos ovoj temi i diskusiji?
Mozda je mislio da je pametno pregaziti muslimanku sa autom..
jer je taj tip koji je pregazio nevine ljude, ideoloski obucavan u dzamiji..
uglavnomja

#2937 Re: Ekspanzija terorizma

Post by uglavnomja »

dzamija je mjesto gdje se moli bogu, a ne skola ili naucni seminar da se nauci nesto pametno.

trebala bi biti, dok nisu doslo novokomponovani peraci mozgova pa ubijedili one zamal' bez mozga da su nesto kao pametni
insomnia78

#2938 Re: Ekspanzija terorizma

Post by insomnia78 »

"Islam, religija mira...
Image
...Vječnog"
:D
animals

#2939 Re: Ekspanzija terorizma

Post by animals »

Pa religije su uvijek za vjecni mir, svoji ovaca..
dva metra ispod zemlje, tu je vjernicima najbolje..
mali jomu

#2940 Re: Ekspanzija terorizma

Post by mali jomu »

animals wrote:
Ja jos nigdje nisam procitao , da su zrtve religijski prebrojavane... :-) :-) :-)

Pa i ne bi trebalo tako to to......... nigdje, ali u ovoj islamofobiji treba
animals

#2941 Re: Ekspanzija terorizma

Post by animals »

mali jomu wrote:
animals wrote:

Pa i ne bi trebalo tako to to......... nigdje, ali u ovoj islamofobiji treba
Ne treba..
poginuli su zrtve terora..
jesu li vjernici ili ateisti je nebitno..
i nema islamofobije, vec Islam terorise ljude, svojom ugrozenoscu..
setam se u minici po Saudijskoj Arabiji i pricam kako me Arapi ugrozavaju..
mali jomu

#2942 Re: Ekspanzija terorizma

Post by mali jomu »

insomnia78 wrote: A moze i ovako
Image

...... islamofobija je u pitanju, zato treba zastititi sve neduzne ljude bez obzira na vjeru, mora se razlika napraviti :)

zato se mora napisat da i muslimani stradavaju
uglavnomja

#2943 Re: Ekspanzija terorizma

Post by uglavnomja »

ti si vjerovatno prvi pismen covjek na bilo kojem jeziku na citavoj planeti koji do sad nije znao, dok novinar nije stavio sliku te zene, da i muslimani stradavaju :-)
animals

#2944 Re: Ekspanzija terorizma

Post by animals »

mali jomu wrote:
insomnia78 wrote: A moze i ovako
Image

...... islamofobija je u pitanju, zato treba zastititi sve neduzne ljude bez obzira na vjeru, mora se razlika napraviti :)

zato se mora napisat da i muslimani stradavaju
Stradavaju ljudi...kad to svatis, bit ce bolje..
ako se preobraojavamo religijski, ne moze biti bolje..
muslimani to ne mogu svatiti, zato se i osjecaju ugrozenim..
shbc

#2945 Re: Ekspanzija terorizma

Post by shbc »

Ako je musliman pocinio teroristicki akt iz vjerskih razloga, logicno je da je "muslimanski ili islamski terorista". To sto vi koji palamudite o islamofobiji i svodite je na nivo paranoicnih jevreja, zena, lgbt osoba, kojima je haman sve antisemitizam, sovinizam, homofobija, pa tako i vama islamofobija je druga prica. Isto kao sto je za vrijeme IRA bio aktuelan politicki, odnosno irski terorizam, tako i danas imamo aktivan vjerski, odnosno islamski terorizam. Vrlo prosto.

Niko i ne tvrdi da su svi muslimani teroristi, ali ovo bjezanje od istine i spinovanje postaje degutantno. Stvari treba nazivati pravim imenom i muslimani trebaju da budu predvodnici u borbi protiv ovoga, a ne da glumite uvrijedjene mlade svaki put. Pogotovo ne da relativizirate ono sto se desilo povlacenjem price sta se desava na BI, prebrojavanjem zrtava muslimana i sa onim famoznim "ali". Samo jos vise navlacite gnjev ostatka svijeta na sebe.
Sanjarko

#2946 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Sanjarko »

mali jomu wrote:

ne lazem ni jednu..... dok se kod vas moze svasta pronaci :)
Ne laze niko, osim mene. [By Vizionar 1985]

PS. Jos te frajko Adhominira, paranoican si itd. PPS. I Ja sam.

:kakoste:
Sanjarko

#2947 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Sanjarko »

by dječak sa šibicama » 23/08/2017 10:11
"Sve je to djelo izolovanih pojedinaca, nema to veze sa islamom"
Pod navodnike, onako prefidno.

Ali rekao sam. Nek gori Rim.
Sanjarko

#2948 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Sanjarko »

by uglavnomja » 23/08/2017 12:06
nije svaki musliman isilovac, ali jeste svaki koji izmislja opravdanja, zavjere, ali-varijante. broji krvna zrnca, ... i koji svakog ko ne misli kao on smatra neprijateljom, zamal' pa legitimnim ciljem
Evo i Isil-ovac sam. Samo nisam musliman, mislim jesam porijeklom samo, gdje ja spadam u ovo. Znaci ja kazem da su mnogi ovi napadi zavjere, da se dopuste itd., i posto sam porijeklom musliman, znaci da sam Isil-ovac. LOGICNO.
Sanjarko

#2949 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Sanjarko »

Sara03 wrote:
mali jomu wrote:...
Jah, jah... to u džamiji prosipaj.
tranquil wrote: Alžira (muslimani 99%)*
Maroka (muslimani 99%)*
Mauritanije (muslimani 100%)*
* podaci sa https://www.infoplease.com/world/countr ... -religions, ima i drugih izvora koji potvrđuju ove rezultate
A u Saudijskoj Arabiji itd., 1,5 miliona krscana samo i 3-4 miliona hindusa samo. Ali su robovi itd. Ne zive, ne rade itd., u Saudijskoj Arabiji itd.

:kakoste:
Sanjarko

#2950 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Sanjarko »

Sara03 wrote:
aldinjo wrote:
Evo ja sam redovan gost dzamije. Visim u dzamiji po vazdan.

PS. Bio sam i jednom u bolnici u onoj sobi za molitvu jednom. Nije mi se svidilo. Sa Vehabijom sa bio. Pa sam vjerovatno i Vehabija, i predstavljam opasnost po nacionalnu sigurnost jer je ovaj Vehabijski virus prelazan mozda.

PPS. S obzirom koje sve ideje imam i sta sve sam smislio, vjerovatno i predstavljam opasnost po nacionalnu sigurnost.
Post Reply