leškarenje wrote:Haj obrisi tablu pa usput onda ponovo probaj skontati sto je ovo postavio
Nastavi lave zivjeti u proslosti.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
leškarenje wrote:Haj obrisi tablu pa usput onda ponovo probaj skontati sto je ovo postavio
Znam, sad cemo cekati sto godina nekog novog Safeta da nas tamo opet odvede.dezurni_ucenik wrote:Fudo387 wrote:Ma nista, pogotovo za zemlju koja je prije toga imala sjajne sportske rezultate.dezurni_ucenik wrote:Postavljas utakmicu koju smo izgubili. Sta tu ima znacajno?
Cuj nema nista znacajno u izlasku na Marakanu, na SP, protiv Argentine?
Jebo te zivot, kod nas bas moras svakom dilberu i najmanju sitnicu nacrtati.
Ne znam kako bih ti drugacije rekao ali bicu direktan - svjetsko je bilo prije dvije godine (sto bi se reklo u narodu bilo-proslo)
Fudo387 wrote:Znam, sad cemo cekati sto godina nekog novog Safeta da nas tamo opet odvede.dezurni_ucenik wrote:Fudo387 wrote:
Ma nista, pogotovo za zemlju koja je prije toga imala sjajne sportske rezultate.
Cuj nema nista znacajno u izlasku na Marakanu, na SP, protiv Argentine?
Jebo te zivot, kod nas bas moras svakom dilberu i najmanju sitnicu nacrtati.
Ne znam kako bih ti drugacije rekao ali bicu direktan - svjetsko je bilo prije dvije godine (sto bi se reklo u narodu bilo-proslo)
Koji će nam kurac Halilovici, Seferovići i slična boranija. Još su mladidezurni_ucenik wrote:
Umjesto da se brines sto nemamo nekih novih igraca koji ce zamjeniti Dzeku i Spahica, ti nastavi cviliti o Safetu
Prvo, nemoj da me vuces za jezik pa da ti kazem ko ti cvili.dezurni_ucenik wrote:Umjesto da se brines sto nemamo nekih novih igraca koji ce zamjeniti Dzeku i Spahica, ti nastavi cviliti o Safetu
Imao je zato Meša i Džeku i Spahića, i još pride par fudbalskih velikana koje je Safet "nepravedno" zapostavljao (Zukanović, Cocalić, Štilić i slični), pa nismo uspjeli opucati po golu Irske.dezurni_ucenik wrote:Umjesto da se brines sto nemamo nekih novih igraca koji ce zamjeniti Dzeku i Spahica, ti nastavi cviliti o SafetuFudo387 wrote: Znam, sad cemo cekati sto godina nekog novog Safeta da nas tamo opet odvede.
Par godina stariji Džeko, Spahić, Ibišević, bez Misketa, valjda ti je jasno da apsolutno nije ista situacija. Morali smo naći zamjene, to što Safet nije ni pokušao ( ne kažem da bi uspio, ali je morao probati ) dovesti mlađe alternative je njegova greška koja će nas koštati, skupo.Norman wrote:Imao je zato Meša i Džeku i Spahića, i još pride par fudbalskih velikana koje je Safet "nepravedno" zapostavljao (Zukanović, Cocalić, Štilić i slični), pa nismo uspjeli opucati po golu Irske.dezurni_ucenik wrote:Umjesto da se brines sto nemamo nekih novih igraca koji ce zamjeniti Dzeku i Spahica, ti nastavi cviliti o SafetuFudo387 wrote: Znam, sad cemo cekati sto godina nekog novog Safeta da nas tamo opet odvede.
Pa da, to je to, evo sad ni Mesa nema pojma.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Da se razumijemo, ni Meša nije puno bolji, upravo baraž protiv vrlo limitirane Irske je pokazao gdje mu je domet
maraccana wrote:
Prigodan avatar za Papetove fanove.
sto se tice navodnjavanja terena, tu je pri samom evropskom vrhu. pocinje prenos, javljaju oni likovi uzivo sa terena I iza njih nije prskalica vec jebena fontana.Fudo387 wrote:
Pa da, to je to, evo sad ni Mesa nema pojma.
Da ne bi ispalo, kritikuješ Safeta, jer je pitar. To je bio glavni argument u prošlosti. Meši treba dati još jedan mandat, al nisam baš ubijeđen u njegove domete. Safet je taktička 0, vizija u minusu, ovaj je pacer iz priče.Fudo387 wrote:Pa da, to je to, evo sad ni Mesa nema pojma.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Da se razumijemo, ni Meša nije puno bolji, upravo baraž protiv vrlo limitirane Irske je pokazao gdje mu je domet
Klasika.
leškarenje wrote:Safet je legenda BH repke to ne moze osporiti niko,pa cak i da Bakir ujedini sve forume
Kako da se s tobom složim, kad na temi o Edinu Džeki ljudi kažu da je Džeko zvjer: na većini utakmica najbolji igrač Rome, u ostalim ništa lošiji od ostatka ekipe. To po ocjeni naših forumaša, koji uglavnom pljuju Papeta.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Par godina stariji Džeko, Spahić, Ibišević, bez Misketa, valjda ti je jasno da apsolutno nije ista situacija. Morali smo naći zamjene, to što Safet nije ni pokušao ( ne kažem da bi uspio, ali je morao probati ) dovesti mlađe alternative je njegova greška koja će nas koštati, skupo.Norman wrote:Imao je zato Meša i Džeku i Spahića, i još pride par fudbalskih velikana koje je Safet "nepravedno" zapostavljao (Zukanović, Cocalić, Štilić i slični), pa nismo uspjeli opucati po golu Irske.dezurni_ucenik wrote:jesto da se brines sto nemamo nekih novih igraca koji ce zamjeniti Dzeku i Spahica, ti nastavi cviliti o Safetu
Da se razumijemo, ni Meša nije puno bolji, upravo baraž protiv vrlo limitirane Irske je pokazao gdje mu je domet. Kukavička i pacerska igra.
De ba, možemo li ozbiljno da pričamo, molim teNorman wrote:
Kako da se s tobom složim, kad na temi o Edinu Džeki ljudi kažu da je Džeko zvjer: na većini utakmica najbolji igrač Rome, u ostalim ništa lošiji od ostatka ekipe. To po ocjeni naših forumaša, koji uglavnom pljuju Papeta.
Nema Misketa u vezi, ali ima Pjanić koji je mnogo toga pokazao pod Garciom, ali iz nekog razloga pod Mešom nije ništa. Dodaj tu i vrhunskog kreatora igre Štilića, ne znam na šta se Meša vadi. Itd.
S druge strane, i meni se čini da su igrači ishabani, ali takve igrače je imao i Sušić u ovim kvalifikacijama, pa mu to ne uzimamo kao olakšavajući okolnost.
cvrčak_na_hedonizmu wrote:De ba, možemo li ozbiljno da pričamo, molim teNorman wrote:
Kako da se s tobom složim, kad na temi o Edinu Džeki ljudi kažu da je Džeko zvjer: na većini utakmica najbolji igrač Rome, u ostalim ništa lošiji od ostatka ekipe. To po ocjeni naših forumaša, koji uglavnom pljuju Papeta.
Nema Misketa u vezi, ali ima Pjanić koji je mnogo toga pokazao pod Garciom, ali iz nekog razloga pod Mešom nije ništa. Dodaj tu i vrhunskog kreatora igre Štilića, ne znam na šta se Meša vadi. Itd.
S druge strane, i meni se čini da su igrači ishabani, ali takve igrače je imao i Sušić u ovim kvalifikacijama, pa mu to ne uzimamo kao olakšavajući okolnost.![]()
Safet je zijanio kvalifikacije forsirajući TSS, Vrška, Kvržića, Hadžića, igru bez napadača i ostale retardacije koje je radio. Također, nije ni pokušao da dovede, vrbuje igrače tipa Halilovića, Seferovića ili nekog trećeg koji bi nam sigurno unaprijedili igru. Morao je barem pokušati, obećati mjesto u prvom timu ( kao što svi rade ), odigra poluvrijeme i haleluja, sad nema da neće, sad mora da igra za nas, kad nadođeTako svi rade, osim Safeta, koji je filozofirao. Njegov odnos prema mladim igračima se može vidjeti u primjerima Bešića ( kojeg je maksimalno ignorisao, a vidjelo se da je kalibar za A tim ) i Kolašinca koje je nakav Juka/Jusuf bukvalno doveo.
Priča o Štiliću je deplasirana, realno. To su pisali baš optimisti, a većina kaže da je Džeko grohno i to debelo.
Safetu su se poklopile zvijezde, a on je sve uradio da nas sjebe. Nesvjesno, misleći da zna šta radi. Kad podvučeš crtu, trenerska karijeru je napravio na osnovu igrčkog imena, kao trener je ispod prosjeka.