BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

ko nudi najbolje usluge po najnižim cijenama ?

bhtelecom
14
20%
eronet
7
10%
mtel
7
10%
haloo
4
6%
Novotel
38
54%

Total votes: 70

Sanjarko

#2926 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

Velkoski wrote:
jarobot wrote: Ako već imam mojutv zašto ne iskoristiti tu pogodnost..To trenutno ima samo BH telekom u cijeloj državi. To sad śto drugi negiraju je njihov problem

Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk
Je l' tebi ovdje neko izgleda kao da sisa vesla u slobodno vrijeme?
Zar se to i danas sisa. :?
Lopov-eliminator

#2927 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Lopov-eliminator »

mirza_15 wrote:Pored paranoje i patetika.

Sent from my mobile phone using Tapatalk
Ko o cemu, ti o paranoji i patetici. Koju ces mi jos etiketu dodati na vec vrlo dugu listu?

Oni koji zele istinu bave se argumentima, oni koji ne zele istinu bave se etiketama.

Cinjenica da se ne smijes suociti s onim sto sam napisao, i da se bavis etiketiranjem govori jasno ko zeli istinu, a ko
ne zeli.
mirza_15

#2928 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

A neko je neopisivo dosadan i peglativan pri cemu lupa gluposti i nije vrijedan ozbiljne rasprave jer to samo gubljenje vremena. To sto ti smatras argumentima je gomila sranja. Haj sad zivio!

Lopov-eliminator

#2929 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

mirza_15 wrote:A neko je neopisivo dosadan i peglativan pri cemu lupa gluposti i nije vrijedan ozbiljne rasprave jer to samo gubljenje vremena. To sto ti smatras argumentima je gomila sranja. Haj sad zivio!

Opa, nove etikete, imaš li ih još? Svako se može koristiti etiketiranjem za bilo šta što mu se ne dopada ili čemu se ne može suprotstaviti. Isto kao što svako može reći da je "gomila sranja" tvrdnja da se Zemlja okreće oko Sunca, a da ne ponudi argumente za to što je rekao.

Da te podsjetim ponovo, nisi se još uvijek oprao od guranja Ultre preko MojaTV.

Zaista nevjerovatno na šta je sve neko spreman samo zato što se neko drugi ne slaže s njim.
mirza_15

#2930 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

Ti fakat ne kontas kolike gluposti valjas?! Od cega ba da se perem? Jel tebi smrde noge ili imas neki drugi problem? Boze sacuvaj. Evo jos ovaj komentar i zavrsio sam sa tobom.

Ti si na moje spominjanje mini 15 poceo pisati o prepaidu kao da je ova tema samo za prepaid i ja ti fino objasnio da se odnosi na sve mobilne usluge, a ne samo na prepaid. Ja pojma nemam o cemu sada ti pises gomilu gluposti.

2. Nisi ti moderator rasprave pa da je ti usmjeravas pri cemu ja moram da se vodim tvojim smjernicama i samo odgovaram na tvoja pitanja.

3. Nemas pojma sta je lojalnost i ne razumijes napisano u vezi toga. Zamisli radnika coca-cole kako ide okolo i prica kako je sky cola dobra. Normalno je da cu isticati samo prednosti kompanije u kojoj radim, a ne prednosti konkurencije. Ako ti kupcu koji dodje kod tebe da nesto kupi kazes da to ne kupuje jer kod konkurencije ima bolje onda svaka cast tvom gazdi. 99% drugih bi ti dalo otkaz jer je to debilno!

4. Ja nesto moram, jer mi neko nesto na poslu... Paranoja klasicna. Ja sam ovdje samo forumas.

5. Stela od drugih, a ja posten - vrhunski argument. Malo patetike u svemu tome ali Boze moj. Neko zavrsi elektrotehniku i konstantno nastavlja svoju edukaciju i jedini argument zasto je taj neko uspio u zivotu je "stela jarane". Bravo kralju.

Ponavljam, sa ovim komentarom definitivno zavrsavam raspravu sa tobom jer nemam ni vremena ni zivaca da se natezem sa nekim ko ne konta osnovne stvari, mijesa teme od prije godinu dana sa drugog pdf-a da bi nekoga diskreditovao i pri tome je strasno dosadan i peglativan.

avaks

#2931 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

Image

Plačite i kmečite, idete zadnji kradete više ^^
Maharadza

#2932 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Maharadza »

'ebeš promociju, svakako samo do kraja mjeseca traje! :mrgreen:

Samo, meni je ovo odlična vijest:

Od 01.09.2016. godine, svi haloo korisnici mogu koristiti i sljedeće usluge i pogodnosti:

1. Prijenos novca sa haloo računa na drugi haloo račun.
2. Usluga „Nazovi me“.
3. INFO SMS o isteku MI opcije.
4. haloo MI opcije od 01.09. ne traju više do ponoći, već 24 sata.

Nove i stare usluge korisnici mogu aktivirati i koristiti putem novog haloo USSD menija, pozivom koda *100#. Jer prvih 5 bilo je za 5! :thumbup:

Image
Benq

#2933 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Benq »

Samo da mi hoce kredit ostat sutra bih podnio zahtjev za prenos broja u haloo , ali imam 21KM ne mogu se oprostit od toga nikako :D
Lopov-eliminator

#2934 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

mirza_15 wrote:Ti fakat ne kontas kolike gluposti valjas?! Od cega ba da se perem? Jel tebi smrde noge ili imas neki drugi problem? Boze sacuvaj. Evo jos ovaj komentar i zavrsio sam sa tobom.

Ti si na moje spominjanje mini 15 poceo pisati o prepaidu kao da je ova tema samo za prepaid i ja ti fino objasnio da se odnosi na sve mobilne usluge, a ne samo na prepaid. Ja pojma nemam o cemu sada ti pises gomilu gluposti.

2. Nisi ti moderator rasprave pa da je ti usmjeravas pri cemu ja moram da se vodim tvojim smjernicama i samo odgovaram na tvoja pitanja.

3. Nemas pojma sta je lojalnost i ne razumijes napisano u vezi toga. Zamisli radnika coca-cole kako ide okolo i prica kako je sky cola dobra. Normalno je da cu isticati samo prednosti kompanije u kojoj radim, a ne prednosti konkurencije. Ako ti kupcu koji dodje kod tebe da nesto kupi kazes da to ne kupuje jer kod konkurencije ima bolje onda svaka cast tvom gazdi. 99% drugih bi ti dalo otkaz jer je to debilno!

4. Ja nesto moram, jer mi neko nesto na poslu... Paranoja klasicna. Ja sam ovdje samo forumas.

5. Stela od drugih, a ja posten - vrhunski argument. Malo patetike u svemu tome ali Boze moj. Neko zavrsi elektrotehniku i konstantno nastavlja svoju edukaciju i jedini argument zasto je taj neko uspio u zivotu je "stela jarane". Bravo kralju.

Ponavljam, sa ovim komentarom definitivno zavrsavam raspravu sa tobom jer nemam ni vremena ni zivaca da se natezem sa nekim ko ne konta osnovne stvari, mijesa teme od prije godinu dana sa drugog pdf-a da bi nekoga diskreditovao i pri tome je strasno dosadan i peglativan.

Ne laži. Nisam pisao na tvoje spominjanje mini15 nego na tvoje guranje Ultre posredno putem MojeTV, što su i drugi forumaši vidjeli. Počeo si pisati još i da ova tema nije za prepaid, a ignorisao si činjenicu da si je sam spominjao. Ako te zanima moje mišljenje o mini15, smatram da je to vrlo konkurentna ponuda u usporedbi s onim što ostali nude.

2. Tačno, nisam moderator, ali ako se pokušavaš prodati kao neko ko komunicira argumentima a ne etiketama onda to i dokaži.

3. Apsolutno znam šta je lojalnost, vjerovatno bolje nego ti koji samo znaš šta je sebičnost. Ne tražim od tebe da pričaš kako je konkurencija dobra, nego da ne širiš laži od istoj i da se ne koristiš ovako ofirnim uvaljivačkim marketingom. Zar je tako teško suzdržati se od laži?

Ovu temu čitaju mnogi, i sad čita neko ko ne zna da radiš u BH Telecomu (a o tome šutiš osim kad te neko prozove!), čita tvoje postove misleći da dolaze od običnog forumaša kao što su i ostali, a nećeš staviti disclaimer da nisi obični forumaš nego uposlenik jedne od firmi iz naslova, što te stavlja u sukob interesa, dok običan forumaš NIJE u sukobu interesa. Ubjeđuješ ga kao da je to u njegovom interesu, a zapravo je u interesu tebe i tvoje firme. Zar nije nekorektno na takav način ljude dovoditi u zabludu??

Ovdje se ljudi sastaju da bi jedni drugima pomogli u tome šta je najpovoljnije za njihove potrebe, drugi forumaši im odgovaraju da bi njima pomogli (jer su i jedni i drugi obični ljudi kojima je bitna samo usluga a ne pristrasnost), a ti im odgovaraš da bi pomogao svojoj guzici, bez obzira što ćeš možda time odmoći njima.

Ja ne pričam nikome da ne kupuje nešto od moje firme, ali ne dolazim ničim izazvan širiti laži o konkurenciji. Gdje treba promovisati moju firmu, tu i promovišem. Za sve postoji mjesto i vrijeme. Ove teme nisu namijenjene za promociju firmi, za to imaš reklamni prostor koji se zakupljuje, da ne spominjem da je jedan od Uslova i pravila korištenja foruma zabrana reklamiranja po temama. Prema tome, ti ovaj forum uveliko zloupotrebljavaš.

4. E baš o tome se radi, prodaješ se da si običan forumaš, a zapravo nisi nego imaš direktan interes da budeš pristrasan. Običan forumaš nije u sukobu interesa, ti jesi. Prema tome, prestani ljude dovoditi u zabludu. Ti itekako moraš raditi ovo, pričaš kako odustaješ a opet se vraćaš. Što li? Čestitam što si, doduše nenamjerno, priznao da imaš pritisak od šefa.

5. Ne podmeći, nikad nisam rekao da je štela "od drugih" nego kod tvoje firme, nisam ni pričao o svim ostalim firmama, a pogotovo nisam generalizirao da za bilo kakav uspjeh u životu treba štela. O sebi sam ti pričao zato što si me pokušavao oklevetati u vezi mog posla od kojeg živim.

Dalje, stavljaš mi u usta stvari koje nikad nisam rekao. Ovo što mi hinjski podmećeš: "Neko zavrsi elektrotehniku i konstantno nastavlja svoju edukaciju i jedini argument zasto je taj neko uspio u zivotu je "stela jarane". Bravo kralju.", ostavi za nekog drugog, jer to nikad nije bio niti će biti moj argument za bilo šta, jer smatram da se u životu itekako može uspjeti i mimo štele, uz mnogo odricanja i ulaganja u sebe.

To što si se ti lično prepoznao zbog štele, pa se upalio kao šupalj zub, je tvoj problem.

A ovo za miješanje drugih stvari s drugog pdf-a je tvoja krivica, jer si se i sad koristio istim metodama kao i onda. Čuj što je prošlo dvije godine, znači što si rekao tada samim tim što je prošlo dvije godine više ne važi? Hvala što si nam ponovo pokazao koliko je laka i nebitna tvoja riječ da je godine mogu kao voda odnijeti.
Last edited by Lopov-eliminator on 04/09/2016 20:05, edited 2 times in total.
Cupko_

#2936 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Cupko_ »

Lopov-eliminator wrote:
mirza_15 wrote:Ti fakat ne kontas kolike gluposti valjas?! Od cega ba da se perem? Jel tebi smrde noge ili imas neki drugi problem? Boze sacuvaj. Evo jos ovaj komentar i zavrsio sam sa tobom.

Ne laži. Nisam pisao na tvoje spominjanje mini15 nego na tvoje guranje Ultre posredno putem MojeTV, što su i drugi forumaši vidjeli. Počeo si pisati još i da ova tema nije za prepaid, a ignorisao si činjenicu da si je sam spominjao. Ako te zanima moje mišljenje o mini15, smatram da je to vrlo konkurentna ponuda u usporedbi s onim što ostali nude.

2. Tačno, nisam moderator, ali ako se pokušavaš prodati kao neko ko komunicira argumentima a ne etiketama onda to i dokaži.

3. Apsolutno znam šta je lojalnost, vjerovatno bolje nego ti koji samo znaš šta je sebičnost. Ne tražim od tebe da pričaš kako je konkurencija dobra, nego da ne širiš laži od istoj i da se ne koristiš ovako ofirnim uvaljivačkim marketingom. Zar je tako teško suzdržati se od laži?

Ovu temu čitaju mnogi, i sad čita neko ko ne zna da radiš u BH Telecomu (a o tome šutiš osim kad te neko prozove!), čita tvoje postove misleći da dolaze od običnog forumaša kao što su i ostali, a nećeš staviti disclaimer da nisi obični forumaš nego uposlenik jedne od firmi iz naslova, što te stavlja u sukob interesa, dok običan forumaš NIJE u sukobu interesa. Ubjeđuješ ga kao da je to u njegovom interesu, a zapravo je u interesu tebe i tvoje firme. Zar nije nekorektno na takav način ljude dovoditi u zabludu??

Ovdje se ljudi sastaju da bi jedni drugima pomogli u tome šta je najpovoljnije za njihove potrebe, drugi forumaši im odgovaraju da bi njima pomogli (jer su i jedni i drugi obični ljudi kojima je bitna samo usluga a ne pristrasnost), a ti im odgovaraš da bi pomogao svojoj guzici, bez obzira što ćeš možda time odmoći njima.

Ja ne pričam nikome da ne kupuje nešto od moje firme, ali ne dolazim ničim izazvan širiti laži o konkurenciji. Gdje treba promovisati moju firmu, tu i promovišem. Za sve postoji mjesto i vrijeme. Ove teme nisu namijenjene za promociju firmi, za to imaš reklamni prostor koji se zakupljuje, da ne spominjem da je jedan od Uslova i pravila korištenja foruma zabrana reklamiranja po temama. Prema tome, ti ovaj forum uveliko zloupotrebljavaš.

4. E baš o tome se radi, prodaješ se da si običan forumaš, a zapravo nisi nego imaš direktan interes da budeš pristrasan. Običan forumaš nije u sukobu interesa, ti jesi. Prema tome, prestani ljude dovoditi u zabludu. Ti itekako moraš raditi ovo, pričaš kako odustaješ a opet se vraćaš. Što li? Čestitam što si, doduše nenamjerno, priznao da imaš pritisak od šefa.

5. Ne podmeći, nikad nisam rekao da je štela "od drugih" nego kod tvoje firme, nisam ni pričao o svim ostalim firmama, a pogotovo nisam generalizirao da za bilo kakav uspjeh u životu treba štela. O sebi sam ti pričao zato što si me pokušavao oklevetati u vezi mog posla od kojeg živim.

Dalje, stavljaš mi u usta stvari koje nikad nisam rekao. Ovo što mi hinjski podmećeš: "Neko zavrsi elektrotehniku i konstantno nastavlja svoju edukaciju i jedini argument zasto je taj neko uspio u zivotu je "stela jarane". Bravo kralju.", ostavi za nekog drugog, jer to nikad nije bio niti će biti moj argument za bilo šta, jer smatram da se u životu itekako može uspjeti i mimo štele, uz mnogo odricanja i ulaganja u sebe.

To što si se ti lično prepoznao zbog štele, pa se upalio kao šupalj zub, je tvoj problem.

A ovo za miješanje drugih stvari s drugog pdf-a je tvoja krivica, jer si se i sad koristio istim metodama kao i onda. Čuj što je prošlo dvije godine, znači što si rekao tada samim tim što je prošlo dvije godine više ne važi? Hvala što si nam ponovo pokazao koliko je laka i nebitna tvoja riječ da je godine mogu kao voda odnijeti.
Iako cu i ja biti offtopic s ovim postom, ali dugo nisam vidio da je neko nekoga ovako "razvalio" argumentima, kolko god se ovaj drugi pokusao izvuci na klasican nacin na koji se izvlace i njegove kolege s posla ovdje :-D gdje ces bolan s njima argumentovano raspravljat, zar nije ocito u zadnjih 20 stranica koliko toga nemaju za rec kad se do argumenata dodje? :-D
mirza_15

#2937 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

Strasni argumenti.

Argument tipa rekao si da radis u bh telecomu moras to napisati u svakom komentaru [emoji38]

Argument ti si pristrasan jer si transparentan i napisao si da radis u bh telecomu ali uposlenici eroneta, izija i telemach su objektivni jer kriju da rade u tim kompanijama i prestavljaju se kao obicni korisnici [emoji38]

Argument tipa reklamiras, a reklama se placa [emoji38]

Laz da sam ja nesto slagao o konkurenciji je isto argument [emoji38]

Razvaljivanje argumentima nema sta. Mozda kod publike u Cevljanovicima ovo i ispadnu argumenti.

Odoh napraviti novi acc na kojem cu se praviti da radim u pozoristu da budem objektivan i transparentan kao recimo neki uposlenici eroneta (je li se neko prepoznao?)

Maharadza

#2938 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Maharadza »

mirza_15 wrote:Strasni argumenti.

Argument tipa rekao si da radis u bh telecomu moras to napisati u svakom komentaru [emoji38]

Argument ti si pristrasan jer si transparentan i napisao si da radis u bh telecomu ali uposlenici eroneta, izija i telemach su objektivni jer kriju da rade u tim kompanijama i prestavljaju se kao obicni korisnici [emoji38]

Razvaljivanje argumentima nema sta. Mozda kod publike u Cevljanovicima ovo i ispadnu argumenti.

Odoh napraviti novi acc na kojem cu se praviti da radim u pozoristu da budem objektivan i transparentan kao recimo neki uposlenici eroneta (je li se neko prepoznao?)

Image

Image

:lol:
mirza_15

#2939 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

Ocekivano od tebe. To je najbolje sto mozes.

kloniran

#2940 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

Maharadza wrote:
mirza_15 wrote:Strasni argumenti.

Image

Image

:lol:

:izet:

:pisnuo:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2941 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Velkoski »

auuuuuuuu :lol:
metnem

#2942 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by metnem »

:lol: :lol:
Eto ko je glavni i ko ima prođu kod te publike
Poslije ovog dotični promoter bhtelekoma bi se trebo pokrit ušima i ne javljat više ikad
mirza_15

#2944 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

Fudbal, kosarka, rukomet (reprezentacije), sjedeca odbojka, damir dzumhur, tuka.... Niz kulturnih manifestacija. Niko kao bh telecom.

Reklamirati se tamo gdje bude 100.000 ljudi je dobar poslovni potez samo ce to oni ogranicenih kapaciteta tesko shvatiti.

mirza_15

#2946 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

supercali wrote:Sva ta sponzorstva su pranje para
[emoji38]

pepeljara

#2947 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by pepeljara »

Kolko god hejtali, telekom jedini.
Sve pohvale i za poklone telefona GSS-u.

Ne znam da iko ista daje ikom sem telekoma.
ku..ko ce dati bilo koja druga firma koja gleda u marku :D

Nije da branim telekom nego pohvala za ove uradjene i drustveno osvjestene poteze :D :bih:
metnem

#2948 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by metnem »

Pa daju i razbacuju se jer imaju previše, jer zarađuju zbog prevelikih cijena koje su nabili i kojima upravljaju tržištem kao najjači operater, DOKAZALA komisija koja je utvrdila da plaćamo najskuplje usluge u regionu, nemoj ni pokušavat znači da osporiš to što sam naveo. Da su cijene manje ne bi toliko zarađivali a time se automatski ne bi tako razbacivali, tako da svako normalan zaključuje da sve to ustvari plaćaju krajnji korisnici a ne neki tamo zgužvo frajer u bht koji je ko biva patriJota i humanitarac, jer plaćaju najskuolje telekom usluge u Evropi
jarobot

#2949 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by jarobot »

metnem wrote:Pa daju i razbacuju se jer imaju previše, jer zarađuju zbog prevelikih cijena koje su nabili i kojima upravljaju tržištem kao najjači operater, DOKAZALA komisija koja je utvrdila da plaćamo najskuplje usluge u regionu, nemoj ni pokušavat znači da osporiš to što sam naveo. Da su cijene manje ne bi toliko zarađivali a time se automatski ne bi tako razbacivali, tako da svako normalan zaključuje da sve to ustvari plaćaju krajnji korisnici a ne neki tamo zgužvo frajer u bht koji je ko biva patriJota i humanitarac, jer plaćaju najskuolje telekom usluge u Evropi
Kod nas je i kruh najskuplji u regionu pa svi ćutimo ,pekari poskupili 100% kad je benzin bio 2,20 km , a kila brašna 1,5 km . Sad kad je cijena kile brašna 90 feninga ,a litar benzina 1.80 km pekari i dalje drže cijenu i niko ih ne ganja ni RAK, ni inspekcije...al eto mi moramo imari mobitel taman kad kruha nebi jeli.
Digresija je da pekari ubiše paru a nikom ništa ne daju čak ni fiskalni račun...
Bem ti nas bitno je da je kod nekog operatera giga interneta 5 a kod nekog 6 km i ovaj prvi ubio drugog cijenom ,a pekari deru kruh od 400 grama ( ako ima toliko ) 1 km..30 kruhova mjesečno 30 km 12 kila , a vreća brašna 25 kila 8 maraka u veleprodaji pa ti sad vidi , a iste cijene i u BHTelekom kruhu i MTEL kruhu i Eronet kruhu.
Kakvi telekom operateri Pekari su hadžije zato što svak guzicu natrpati treba a telefonirati baš i ne moraš.. :D :D
metnem

#2950 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by metnem »

Rad inspekcija i političkih govana na vlasti je drugi pdf totalno, pa vidi tamo s njima

Elem, jednu negativnu pojavu ne opravdavaj drugom, jer takvih primjera na divljem Balkanu je more
Post Reply