Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Logovan

#2926 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Logovan »

shalla wrote:Ma sjaši je i trebalo pisati, kucam na mobitelu preko onog swype fazona pa mi je valjda otkucalo sjedi a ja ne primijetih ;-)
Ma ne izvlači se. :D :P
OldMayor

#2927 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by OldMayor »

A Magath nista, jel?

Ja imam osjecaj da je ovo sve bila jedna predstava, ovo kao lafo 'pregovaranje' sa Vahom, te spominjanje Magatha.
Mislim da Begic i kompanija vec mjesec dana imaju odstampan ugovor za nekoga. Samo je pitanje ko je to.

Mislim sta drugo pomisliti, pa Vaha im rekao necu, nisam kandidat, oni lafo idu s njim na pregovore. I to su tajni pregovori, ali su svi mediji prisutni.

Ne znam, ja nisam impresioniran listom kandidata. Gledajuci generaciju fudbalera, nikad bolju nismo imali, i savez jedino sto je trebao jeste naci kvalitetnog, provjerenog trenera. Oni to nisu u stanju.

Cuj idu razgovarati sa Sliskovicem, pa lik se jedino u repki zadrzo duze od pola godine. Sta je on radio po onim klubovima, jbt nekoliko mjeseci i noga. :skoljka:

Al neka treba ga dovest u repku, pa mu dat opet pet godina nek nas sjebe.
shalla

#2928 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by shalla »

Logovan wrote:
shalla wrote:Ma sjaši je i trebalo pisati, kucam na mobitelu preko onog swype fazona pa mi je valjda otkucalo sjedi a ja ne primijetih ;-)
todd_smith wrote:joj sad izvlakuse, citav post mu nema greske, samo 1 rijec lafo neki swajp :skoljka: :mrgreen:
Marš barabe jedne, poštujte starijeg od sebe :mrgreen:
incognito071

#2929 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by incognito071 »

shalla wrote:
Logovan wrote:
todd_smith wrote:joj sad izvlakuse, citav post mu nema greske, samo 1 rijec lafo neki swajp :skoljka: :mrgreen:
Marš barabe jedne, poštujte starijeg od sebe :mrgreen:
:lol: :thumbup:
Logovan

#2930 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Logovan »

shalla wrote: Marš barabe jedne, poštujte starijeg od sebe :mrgreen:
:lol: :mrgreen: :mrgreen:
incognito071

#2931 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by incognito071 »

OldMayor wrote:A Magath nista, jel?

Ja imam osjecaj da je ovo sve bila jedna predstava, ovo kao lafo 'pregovaranje' sa Vahom, te spominjanje Magatha.
Mislim da Begic i kompanija vec mjesec dana imaju odstampan ugovor za nekoga. Samo je pitanje ko je to.

Mislim sta drugo pomisliti, pa Vaha im rekao necu, nisam kandidat, oni lafo idu s njim na pregovore. I to su tajni pregovori, ali su svi mediji prisutni.

Ne znam, ja nisam impresioniran listom kandidata. Gledajuci generaciju fudbalera, nikad bolju nismo imali, i savez jedino sto je trebao jeste naci kvalitetnog, provjerenog trenera. Oni to nisu u stanju.

Cuj idu razgovarati sa Sliskovicem, pa lik se jedino u repki zadrzo duze od pola godine. Sta je on radio po onim klubovima, jbt nekoliko mjeseci i noga. :skoljka:

To ti je jarane zato sto smo truhli iznutra :(
Sve dok stvari budu isle po nacionalnom kljucu, ovoj drzavi nema hajra a kamoli Savezu.

Nadam se samo da je razgovor sa Sliskovicem izgovor da se Hrvati "zadovolje" jer ne smijem ni da pomislim da on postane selektor slucajno :(
Ned071

#2932 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Ned071 »

hadzibegic.
Logovan

#2933 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Logovan »

Obavljeni razgovori s Baždarevićem, u Sarajevu sutra Rajevac
http://sportsport.ba/bh_fudbal/obavljen ... vac/146789
SSemir

#2934 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by SSemir »

hadzibegic ce biti novi selektor
missko

#2935 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by missko »

Zasto Amar nije trener Zelje? Jel ova sva hajka da se otjera Pape potekla s odredjenog mjesta i inscenirano? Dal je to sve ranije pripremljeno za Amawow dolazak, saznat cemo u sljedecim danima.
Amaw jeste iz mjesanog braka tako da zadovoljava dvije strane a treca ce strana biti zadovoljena preuzimanjem mlade selekcije gdje nas mogu unistavati na dugorocnoj osnovi.
Moj top favorit je Amko pa sad cekajmo rasplet.
ultima_palabra

#2936 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by ultima_palabra »

Nemoj dalje, hljeba ti...
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#2937 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Slo Burner »

Ne mogu da vjerujem da jos uvijek mogu procitati ovo "hajka protiv Papeta"
Logovan

#2938 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Logovan »

SSemir wrote:hadzibegic ce biti novi selektor
On ili Meša.
Bosanski_kralj

#2939 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Bosanski_kralj »

missko wrote:Zasto Amar nije trener Zelje? Jel ova sva hajka da se otjera Pape potekla s odredjenog mjesta i inscenirano? Dal je to sve ranije pripremljeno za Amawow dolazak, saznat cemo u sljedecim danima.
Amaw jeste iz mjesanog braka tako da zadovoljava dvije strane a treca ce strana biti zadovoljena preuzimanjem mlade selekcije gdje nas mogu unistavati na dugorocnoj osnovi.
Moj top favorit je Amko pa sad cekajmo rasplet.
Ti si opsjednut tako tim nekim čudnim teorijama.

Neke od ovih naših TV kuća te trebaju angažirati da radiš emisije tipa one "Na rubu znanosti" što se emitirala preko HRT-a. U tebe neka se zove "Na rubu sporta". :-)
shalla

#2940 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by shalla »

95% Hadžibegić
spinel_

#2941 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by spinel_ »

ako bude hadzibegic onda za svjetsko pozvati blaza, pa 2022 ponovo vratiti safeta. vrtit cemo se u krug
OldMayor

#2942 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by OldMayor »

Ned071 wrote:

hadzibegic.
Pa i ja sumnjam na njega. Vrti se tu sve vrijeme i vreba svoju priliku.

Ako su ovo jedini kandidati, ovih pet, Hadzibegic je 100% novi selektor.

Nazalost.
OldMayor

#2943 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by OldMayor »

spinel_ wrote:ako bude hadzibegic onda za svjetsko pozvati blaza, pa 2022 ponovo vratiti safeta. vrtit cemo se u krug
Tino ce tada imati 30 godina. MoRel ta rotacija malo prije?

:D
Mustang1

#2944 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Mustang1 »

Posto nece onaj jedini koji bi bio pravi izbor kontam nek dodje bilo koji ako ce pozive dobijati nasi najbolji igraci u tom momentu a ne da mu neko drugi zove igrace ili da idemo na neku utakmicu bez 3 klasicna spica a da ne govorim bez spica
vryzas

#2945 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by vryzas »

Slo Burner wrote:Ne mogu da vjerujem da jos uvijek mogu procitati ovo "hajka protiv Papeta"
S ae ba :shock: ...to je bila prava hajka :oops: ...dva boda iz cetri tekme :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Radio Sarajevo

#2946 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Radio Sarajevo »

Dr. Kuca wrote:Dobro je ba nosara, ok malo trolas, pokusavat neki humor bacat, al realno, Osim nema apsolutno nikakve reference u odnosu na ostale. bh liga je jedno presmjesno takmicenje, veze stele ilegalna djela. Zeljo je primo petice i sedmice cim bi preso granicu, a nekad i kao domacin. Mada bi ja volio da dodje.
Zato nas je FKS osvetilo u Menhengladbahu :D
BHF_Manijak

#2947 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by BHF_Manijak »

Ako Hadzija dodje, mozemo svi kolektivno qrcu svirati!
Angazovati covjeka koji 3 ili 4 godine qrcem nije mrdnuo, osim sto je sreao po medijima kako on moze ovo ili ono, je takav nonsens, da je to cudo jedno!

Al' sta ocekivati od smijesnog Izvrsnog odbora, sa smijesnim likovima sumnjivog morala, i jos smjesnijeg predsjednika i potpredsjednikaa Saveza!

PS Hadzija je bio neofirni pusiqrac po RS-u, cisto onako usput da se kaze! :wink:
Dino Djurbuzovic

#2948 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Dino Djurbuzovic »

Za one koji ne znaju ja sam mnogo napredovao od odlaska iz Zelje, gledam svaki dan utakmice, proucavam taktike, analiziram moderni fudbal, cak sam i uplatio preko interneta da imam HD prenose da mogu bolje neke sitnice da primjetim.
SSemir

#2949 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by SSemir »

Dino Djurbuzovic wrote:Za one koji ne znaju ja sam mnogo napredovao od odlaska iz Zelje, gledam svaki dan utakmice, proucavam taktike, analiziram moderni fudbal, cak sam i uplatio preko interneta da imam HD prenose da mogu bolje neke sitnice da primjetim.
gosp Dino, jeste li se prijavili na konkurs?
vryzas

#2950 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by vryzas »

Dino Djurbuzovic wrote:Za one koji ne znaju ja sam mnogo napredovao od odlaska iz Zelje, gledam svaki dan utakmice, proucavam taktike, analiziram moderni fudbal, cak sam i uplatio preko interneta da imam HD prenose da mogu bolje neke sitnice da primjetim.
Hvalospjevke za "pravog Brku" 8)
Locked