Ludzak wrote:Prošla me ova depresivna faza, izgleda. Sad me ne zanimaju uopšte. Niti kome pišem, niti tražim.
Šta ću... moraću sad ili kasnije sebi utuviti u glavu da nisam ja za tog, da ne postoji sreća po tom pitanju.
E majko draga.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ludzak wrote:Prošla me ova depresivna faza, izgleda. Sad me ne zanimaju uopšte. Niti kome pišem, niti tražim.
Šta ću... moraću sad ili kasnije sebi utuviti u glavu da nisam ja za tog, da ne postoji sreća po tom pitanju.
..E, sad je pravo vrijeme da izadjes i da im vratis -milo za drago..Ludzak wrote:Prošla me ova depresivna faza, izgleda. Sad me ne zanimaju uopšte. Niti kome pišem, niti tražim.
nije čudo. sazrijevanje.Jimmy McNulty wrote:Ludzak wrote:Prošla me ova depresivna faza, izgleda. Sad me ne zanimaju uopšte. Niti kome pišem, niti tražim.
Šta ću... moraću sad ili kasnije sebi utuviti u glavu da nisam ja za tog, da ne postoji sreća po tom pitanju.![]()
Ja tek kad sam došao u ovu fazu i proveo preko godinu dana u njoj, dogodilo se čudo. Valjda sam postao 100% svoj, opušten, zajebant, nisam o tome mislio i hop privukao sam nekog. Možda ćeš i ti tako, sretnoooo.
Možda bih i ja bio takav da stalno ne mislim o tome. Ali uvijek mi je u glavi misao kako će šta biti, šta će reči, kako će se to sve završiti...Jimmy McNulty wrote:Ludzak wrote:Prošla me ova depresivna faza, izgleda. Sad me ne zanimaju uopšte. Niti kome pišem, niti tražim.
Šta ću... moraću sad ili kasnije sebi utuviti u glavu da nisam ja za tog, da ne postoji sreća po tom pitanju.![]()
Ja tek kad sam došao u ovu fazu i proveo preko godinu dana u njoj, dogodilo se čudo. Valjda sam postao 100% svoj, opušten, zajebant, nisam o tome mislio i hop privukao sam nekog. Možda ćeš i ti tako, sretnoooo.
Ludzak wrote:
Možda bih i ja bio takav da stalno ne mislim o tome. Ali uvijek mi je u glavi misao kako će šta biti, šta će reči, kako će se to sve završiti...
dobio si dosta ovdje dobrih savjeta, sad je na tebi da l ces ih prihvatitiLudzak wrote:Možda bih i ja bio takav da stalno ne mislim o tome. Ali uvijek mi je u glavi misao kako će šta biti, šta će reči, kako će se to sve završiti...Jimmy McNulty wrote:Ludzak wrote:Prošla me ova depresivna faza, izgleda. Sad me ne zanimaju uopšte. Niti kome pišem, niti tražim.
Iz Goražda, da. Pa i sam si vidio kakve su. Malo bolja 'riba' i odmah zamisle da je Jenifer Lopez. I kako ti sa njima da pristupiš?... Da ih startaš preko IG, ignoriše. Da ih startaš u kafiću, podignu noseve jer si im upravo ego napumpao.ZyzzSar wrote:
dobio si dosta ovdje dobrih savjeta, sad je na tebi da l ces ih prihvatiti
nemoj da batalis sve i prihvatis 'poraz', jednostavno ako ti se neko svidi i imas neki dobar pristup samo naprijed, a i nemoj da ides u kontrast kakav izgleda da si bio prije da si opsjednut i trazis nesto bez obzira na sve
ja mislim da bi tebi dobro dosla promjena stanovanja ako mozes uskladiti da nadjes posao(npr Sarajevo), vidim pise ti 'grad na drini' pa vjerovatno si iz Gorazda, a po mom iskustvu djevojke od tamo su poprilicno kvalitetne po pitanju izgleda, ali za normalan pristup, zajebanciju, normalne stavove u zivotu, su jedne od najgorih sa kojima sam imao kontakta
Pa mogu komotno potpisati.choxnox wrote:https://www.klix.ba/lifestyle/vezeiseks ... /190707018
Ma bezveze se mucimo, eto sve objasnjeno. Kljucaj temu
I opet bi ona nasla nesto da ne valja....pustopoljina wrote:Pa mogu komotno potpisati.choxnox wrote:https://www.klix.ba/lifestyle/vezeiseks ... /190707018
Ma bezveze se mucimo, eto sve objasnjeno. Kljucaj temu
Ne treba razmišljat i kalkulisat koliko će i šta da priča.MarlboroGold wrote:Muškarac se na prvom dateu nikad ne bi trebao otvoriti kao knjiga... to je pravilo broj jedan. Izuzetak su situacije ako se dvoje znaju već duže vrijeme. Drugo pravilo je da ne priča previše i da više pusti nju da govori. Ne treba odavati previše jer riskira da postane dosadan.
Ja bih ovo izuzeo iz kalkulacija i igrica. Treba samo biti mudriji, jer ne treba muškarac samo impresionirati ženu. Važi i obrnuto.Boemica wrote:Ne treba razmišljat i kalkulisat koliko će i šta da priča.MarlboroGold wrote:Muškarac se na prvom dateu nikad ne bi trebao otvoriti kao knjiga... to je pravilo broj jedan. Izuzetak su situacije ako se dvoje znaju već duže vrijeme. Drugo pravilo je da ne priča previše i da više pusti nju da govori. Ne treba odavati previše jer riskira da postane dosadan.
Mada, slažem se da se ne treba otvarat odmah, ali to smatram kao generalno životno pravilo, a ne samo pravilo dejtanja.
Dakle, i ako priča više od mene, a ta mi je priča interesantna, nije problem, možda progovori svako pet minuta ako mu je i ta priča dosadna, biće mi naporan.
MarlboroGold wrote:Muškarac se na prvom dateu nikad ne bi trebao otvoriti kao knjiga... to je nepisano pravilo broj jedan. Izuzetak su situacije ako se dvoje znaju već duže vrijeme. Drugo nepisano pravilo je da ne priča previše i da više pusti nju da govori. Ne treba odavati previše jer riskira da postane dosadan.
Ma da, ali ne možeš ti nazor impresionirat nekoga.MarlboroGold wrote:Ja bih ovo izuzeo iz kalkulacija i igrica. Treba samo biti mudriji, jer ne treba muškarac samo impresionirati ženu. Važi i obrnuto.Boemica wrote:Ne treba razmišljat i kalkulisat koliko će i šta da priča.MarlboroGold wrote:Muškarac se na prvom dateu nikad ne bi trebao otvoriti kao knjiga... to je pravilo broj jedan. Izuzetak su situacije ako se dvoje znaju već duže vrijeme. Drugo pravilo je da ne priča previše i da više pusti nju da govori. Ne treba odavati previše jer riskira da postane dosadan.
Mada, slažem se da se ne treba otvarat odmah, ali to smatram kao generalno životno pravilo, a ne samo pravilo dejtanja.
Dakle, i ako priča više od mene, a ta mi je priča interesantna, nije problem, možda progovori svako pet minuta ako mu je i ta priča dosadna, biće mi naporan.
Pa može muškarac biti svoj u svakom momentu, ali ipak dozirano. Mene je to moje iskustvo naučilo, a da je generalno pravilo - 100% nije.Boemica wrote:
Ma da, ali ne možeš ti nazor impresionirat nekoga.
Treba biti svoj, pa ako se upeca - odlično, ako ne - move on.
Zanimljivo.MarlboroGold wrote:Muškarac se na prvom dateu nikad ne bi trebao otvoriti kao knjiga... to je nepisano pravilo broj jedan. Izuzetak su situacije ako se dvoje znaju već duže vrijeme. Drugo nepisano pravilo je da ne priča previše i da više pusti nju da govori. Ne treba odavati previše jer riskira da postane dosadan.
Pa ako doziraš, opet znači nisi sav svoj, nego eto - pomalo svoj.MarlboroGold wrote:Pa može muškarac biti svoj u svakom momentu, ali ipak dozirano. Mene je to moje iskustvo naučilo, a da je generalno pravilo - 100% nije.Boemica wrote:
Ma da, ali ne možeš ti nazor impresionirat nekoga.
Treba biti svoj, pa ako se upeca - odlično, ako ne - move on.
Sta je recicendlerbing wrote:Iskustvo me je natjeralo da skontam da ne volim šutljive muškarce...