Facebook za upoznavanje ...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Logovan

#2926 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Logovan »

Ludzak wrote:Prošla me ova depresivna faza, izgleda. Sad me ne zanimaju uopšte. Niti kome pišem, niti tražim.
Šta ću... moraću sad ili kasnije sebi utuviti u glavu da nisam ja za tog, da ne postoji sreća po tom pitanju.
:lol: :-)

E majko draga.
moonca

#2928 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by moonca »

Ludzak wrote:Prošla me ova depresivna faza, izgleda. Sad me ne zanimaju uopšte. Niti kome pišem, niti tražim.
Šta ću... moraću sad ili kasnije sebi utuviti u glavu da nisam ja za tog, da ne postoji sreća po tom pitanju.
..E, sad je pravo vrijeme da izadjes i da im vratis -milo za drago.. :wink:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#2929 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Jimmy McNulty »

:thumbup:
Ja tek kad sam došao u ovu fazu i proveo preko godinu dana u njoj, dogodilo se čudo. Valjda sam postao 100% svoj, opušten, zajebant, nisam o tome mislio i hop privukao sam nekog. Možda ćeš i ti tako, sretnoooo.
SmokingMan

#2930 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by SmokingMan »

Laganje samoga sebe ti neće pomoći da rijšiš svoj problem.
moonca

#2931 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by moonca »

Kao ni osobe oko sebe..

:zjev:
lmo
Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace

#2932 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by lmo »

Jimmy McNulty wrote:
Ja tek kad sam došao u ovu fazu i proveo preko godinu dana u njoj, dogodilo se čudo. Valjda sam postao 100% svoj, opušten, zajebant, nisam o tome mislio i hop privukao sam nekog. Možda ćeš i ti tako, sretnoooo.
nije čudo. sazrijevanje.
shvati čovjek da mu je najisplativije biti što jes pa prihvati sebe, a onda ga takvog prihvati i neko drugi.
Ili ne prihvati, :lol:
Ludzak

#2933 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Ludzak »

Jimmy McNulty wrote:
Možda bih i ja bio takav da stalno ne mislim o tome. Ali uvijek mi je u glavi misao kako će šta biti, šta će reči, kako će se to sve završiti...
moonca

#2934 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by moonca »

Ludzak wrote:
Možda bih i ja bio takav da stalno ne mislim o tome. Ali uvijek mi je u glavi misao kako će šta biti, šta će reči, kako će se to sve završiti...

Na isti nacin I 'one' razmisljaju, I to je razlog zasto bjeze, ako bjeze, od tebe.
ZyzzSar

#2935 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by ZyzzSar »

Ludzak wrote:
Jimmy McNulty wrote:
dobio si dosta ovdje dobrih savjeta, sad je na tebi da l ces ih prihvatiti
nemoj da batalis sve i prihvatis 'poraz', jednostavno ako ti se neko svidi i imas neki dobar pristup samo naprijed, a i nemoj da ides u kontrast kakav izgleda da si bio prije da si opsjednut i trazis nesto bez obzira na sve
ja mislim da bi tebi dobro dosla promjena stanovanja ako mozes uskladiti da nadjes posao(npr Sarajevo), vidim pise ti 'grad na drini' pa vjerovatno si iz Gorazda, a po mom iskustvu djevojke od tamo su poprilicno kvalitetne po pitanju izgleda, ali za normalan pristup, zajebanciju, normalne stavove u zivotu, su jedne od najgorih sa kojima sam imao kontakta
choxnox

#2936 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by choxnox »

https://www.klix.ba/lifestyle/vezeiseks ... /190707018

Ma bezveze se mucimo, eto sve objasnjeno. Kljucaj temu :D
Ludzak

#2937 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Ludzak »

ZyzzSar wrote:
dobio si dosta ovdje dobrih savjeta, sad je na tebi da l ces ih prihvatiti
nemoj da batalis sve i prihvatis 'poraz', jednostavno ako ti se neko svidi i imas neki dobar pristup samo naprijed, a i nemoj da ides u kontrast kakav izgleda da si bio prije da si opsjednut i trazis nesto bez obzira na sve
ja mislim da bi tebi dobro dosla promjena stanovanja ako mozes uskladiti da nadjes posao(npr Sarajevo), vidim pise ti 'grad na drini' pa vjerovatno si iz Gorazda, a po mom iskustvu djevojke od tamo su poprilicno kvalitetne po pitanju izgleda, ali za normalan pristup, zajebanciju, normalne stavove u zivotu, su jedne od najgorih sa kojima sam imao kontakta
Iz Goražda, da. Pa i sam si vidio kakve su. Malo bolja 'riba' i odmah zamisle da je Jenifer Lopez. I kako ti sa njima da pristupiš?... Da ih startaš preko IG, ignoriše. Da ih startaš u kafiću, podignu noseve jer si im upravo ego napumpao.
Promjenio bih ja, ali mi financijske mogućnosti ne dozvoljavaju.
pustopoljina

#2938 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

choxnox wrote:https://www.klix.ba/lifestyle/vezeiseks ... /190707018

Pa mogu komotno potpisati.
beni-bu-man

#2939 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by beni-bu-man »

pustopoljina wrote:
choxnox wrote:https://www.klix.ba/lifestyle/vezeiseks ... /190707018

Pa mogu komotno potpisati.
I opet bi ona nasla nesto da ne valja....

"nije se rodio ko je zeni ugodio"
MarlboroGold

#2940 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by MarlboroGold »

Muškarac se na prvom dateu nikad ne bi trebao otvoriti kao knjiga... to je nepisano pravilo broj jedan. Izuzetak su situacije ako se dvoje znaju već duže vrijeme. Drugo nepisano pravilo je da ne priča previše i da više pusti nju da govori. Ne treba odavati previše jer riskira da postane dosadan.
Boemica

#2941 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Boemica »

MarlboroGold wrote:Muškarac se na prvom dateu nikad ne bi trebao otvoriti kao knjiga... to je pravilo broj jedan. Izuzetak su situacije ako se dvoje znaju već duže vrijeme. Drugo pravilo je da ne priča previše i da više pusti nju da govori. Ne treba odavati previše jer riskira da postane dosadan.
Ne treba razmišljat i kalkulisat koliko će i šta da priča.

Mada, slažem se da se ne treba otvarat odmah, ali to smatram kao generalno životno pravilo, a ne samo pravilo dejtanja.

Dakle, i ako priča više od mene, a ta mi je priča interesantna, nije problem, možda progovori svako pet minuta ako mu je i ta priča dosadna, biće mi naporan.
MarlboroGold

#2942 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by MarlboroGold »

Boemica wrote:
MarlboroGold wrote:Muškarac se na prvom dateu nikad ne bi trebao otvoriti kao knjiga... to je pravilo broj jedan. Izuzetak su situacije ako se dvoje znaju već duže vrijeme. Drugo pravilo je da ne priča previše i da više pusti nju da govori. Ne treba odavati previše jer riskira da postane dosadan.

Mada, slažem se da se ne treba otvarat odmah, ali to smatram kao generalno životno pravilo, a ne samo pravilo dejtanja.

Dakle, i ako priča više od mene, a ta mi je priča interesantna, nije problem, možda progovori svako pet minuta ako mu je i ta priča dosadna, biće mi naporan.
Ja bih ovo izuzeo iz kalkulacija i igrica. Treba samo biti mudriji, jer ne treba muškarac samo impresionirati ženu. Važi i obrnuto.
moonca

#2943 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by moonca »

MarlboroGold wrote:Muškarac se na prvom dateu nikad ne bi trebao otvoriti kao knjiga... to je nepisano pravilo broj jedan. Izuzetak su situacije ako se dvoje znaju već duže vrijeme. Drugo nepisano pravilo je da ne priča previše i da više pusti nju da govori. Ne treba odavati previše jer riskira da postane dosadan.
:lol: ..da, u neka doba kaze -pa pricao sam ti ovo vec...
Boemica

#2944 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Boemica »

MarlboroGold wrote:
Boemica wrote:

Ja bih ovo izuzeo iz kalkulacija i igrica. Treba samo biti mudriji, jer ne treba muškarac samo impresionirati ženu. Važi i obrnuto.
Ma da, ali ne možeš ti nazor impresionirat nekoga.

Treba biti svoj, pa ako se upeca - odlično, ako ne - move on.
MarlboroGold

#2945 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by MarlboroGold »

Boemica wrote:

Pa može muškarac biti svoj u svakom momentu, ali ipak dozirano. Mene je to moje iskustvo naučilo, a da je generalno pravilo - 100% nije.
AtifPurivatraIII

#2946 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by AtifPurivatraIII »

MarlboroGold wrote:Muškarac se na prvom dateu nikad ne bi trebao otvoriti kao knjiga... to je nepisano pravilo broj jedan. Izuzetak su situacije ako se dvoje znaju već duže vrijeme. Drugo nepisano pravilo je da ne priča previše i da više pusti nju da govori. Ne treba odavati previše jer riskira da postane dosadan.
Zanimljivo.
Hvala za ovo, sad znam gdje sam grijeso.
Ubuduce cu k’o mumija.
Ni jeNe.
Boemica

#2947 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Boemica »

MarlboroGold wrote:
Boemica wrote:

Pa može muškarac biti svoj u svakom momentu, ali ipak dozirano. Mene je to moje iskustvo naučilo, a da je generalno pravilo - 100% nije.
Pa ako doziraš, opet znači nisi sav svoj, nego eto - pomalo svoj.

Ne znam, ja sam na svakom dejtu ja u kompletu, pričam sto na sat, skačem sa teme na temu, postavljam pitanja o svemu što spomene, jer sam inače pitalica, smijem se ko kiklop na gluposti - pa ako mu valjam, odlično, ako ne ... I bolje, nego da moram čitav život da se doziram.

A isto tako mislim i da bi muškarac s kojim izađem trebao.
moonca

#2948 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by moonca »

Ma , usute i najvece pricalice.. :lol:
cendlerbing

#2949 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by cendlerbing »

Iskustvo me je natjeralo da skontam da ne volim šutljive muškarce... :eh:
alijagoro

#2950 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by alijagoro »

cendlerbing wrote:Iskustvo me je natjeralo da skontam da ne volim šutljive muškarce... :eh:
Sta je reci :-x :mrgreen:
Post Reply