Ubjedjen sam da će posle današnjih dešavanja EU poslati svoju poruku "zabrinutosti" za stanje u državi.BosnianHardcore wrote:Ovo je jedinstvena prilika EU da finansira demostrante i skine politicare koji koce razvoj drzave.
Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
- Paranoid
#2926 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
-
BosnianHardcore
#2927 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
kad sam rekao skidanje politicara, mislio sam na svu gospodu kojem god narodu da pripadaju...i krenuti od nuleHavatar wrote:I skine politicare koji koce uspostavljanje treceg entiteta , razvoj zemlje koci EU tako sto podrzava srpske i hrvatske politicare koji blokiraju zemlju.BosnianHardcore wrote:Ovo je jedinstvena prilika EU da finansira demostrante i skine politicare koji koce razvoj drzave.
- Janjicar
#2928 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
I Frenkie je bio na protestima

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2929 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» krcko44
» leo karan
mjesec

» krcko44
» leo karan
mjesec

-
weredsf
#2930 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Zasto nisam duhovitJanjicar wrote:Izviruju ti pertleweredsf wrote:Zar je tesko shvatiti i prihvatiti da neko misli malo drugacije i gleda na sve ovo drugacije, zar je toliko tesko spojiti par kvalitetnih sinapsi bez da ides pokazivati nedostatak elementarnog kucnog odgoja????Janjicar wrote:Vidi vidi Alfons, weredfs itd... Kako ide u drzavnim jaslama ? Jeste li se uvuklu ? Vire vam cipele
Ja drzavnog posla nisam vidio u zivotu niti me takvo sta zanima ali kao da ti to mozes shvatiti

- Alfons Kauders
#2931 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
neceParanoid wrote:Ubjedjen sam da će posle današnjih dešavanja EU poslati svoju poruku "zabrinutosti" za stanje u državi.BosnianHardcore wrote:Ovo je jedinstvena prilika EU da finansira demostrante i skine politicare koji koce razvoj drzave.
vec su juce izrazili zabrinutost... ne mogu dvaput u istoj sedmici, bilo bi to previse brige za podnijeti i onda bi se narod zabrinuo... i eto ti belaja
- Sarah24
#2932 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Paranoid wrote:Ubjedjen sam da će posle današnjih dešavanja EU poslati svoju poruku "zabrinutosti" za stanje u državi.BosnianHardcore wrote:Ovo je jedinstvena prilika EU da finansira demostrante i skine politicare koji koce razvoj drzave.
Tako je. I političari iz BiH koji igraju onako kako EU svira..
- elmirčo
#2933 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
mislio sam da sam sve vidio, ali ovo je .... nisko nisko
http://facebookreporter.org/2014/02/06/ ... %BE%D1%98/
http://facebookreporter.org/2014/02/06/ ... %BE%D1%98/
- Janjicar
- biske
#2935 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
http://www.klix.ba/vijesti/bih/mcguffie ... /140207001Paranoid wrote:Ubjedjen sam da će posle današnjih dešavanja EU poslati svoju poruku "zabrinutosti" za stanje u državi.BosnianHardcore wrote:Ovo je jedinstvena prilika EU da finansira demostrante i skine politicare koji koce razvoj drzave.
- emir_avdic
#2936 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Hajmo ih srusit sve Kantone u FBiH....volta dzontra wrote:Ti se baš dovezao kantona....Naravno da nam kantoni uzimaju najviše novca...posebno Kanton Sarajevo koji ima izmišljeni koeficijent 2 i pljačka sve ostale kantone..emir_avdic wrote:1. Ukinut kantone.
- Alfons Kauders
#2937 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
andy mcguffie - zamjenik nizeg referenta visokog predstavnika za izrazavanje zabrinutostibiske wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/mcguffie ... /140207001Paranoid wrote:Ubjedjen sam da će posle današnjih dešavanja EU poslati svoju poruku "zabrinutosti" za stanje u državi.BosnianHardcore wrote:Ovo je jedinstvena prilika EU da finansira demostrante i skine politicare koji koce razvoj drzave.
-
agent_001
#2938 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Odjebi Čoviću!emir_avdic wrote:Hajmo ih srusit sve Kantone u FBiH....volta dzontra wrote:Ti se baš dovezao kantona....Naravno da nam kantoni uzimaju najviše novca...posebno Kanton Sarajevo koji ima izmišljeni koeficijent 2 i pljačka sve ostale kantone..emir_avdic wrote:1. Ukinut kantone.
-
baxus
#2939 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Cuj cuj suplje price. Dodik i RSmO k3 wrote:Preurediti pederaciju , krenuti ka boljem sutra , pokazati dodikovcima da se može bolje i samim tim ce se ovaj dvoentitetski sistem kao kula od karata urusuti....
Ovo su radnicki protesti, cisti i nevini
Ja prvi idem.
A vi stranacki poltroni i uhljebljeni paraziti, samo granajte ovdje, necete jos dugo.
- Herr Flick
#2940 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Pored zahtjeva da Vlada da ostavku,apsolutno treba zahtjevati ostavku svih odgovornih u MUP-u zbog iznošenja laži i manipulacija o tzv. pljačkama 
- Felidae
#2941 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
weredsf wrote:Opravdanje??..Sve ok ali onaj policajac nije nista kriv niti zivi bolje od njega, ti politicari koje oni zele istjerati svaki dan setaju gradom bez ikakvih problema, to je prilika za obracunFelidae wrote:weredsf wrote: Vrhunski argumenti da napada policajca koji vjerovatno nije u nista boljoj situaciji.
Kako se ponasa nije slucajno da nema posla
nisu argumenti,niti opravdavam...samo konstatujem i pitam se kakvu glupost bi ja uradila ili ti,peti,deseti......
Sent from my lumia620 using Tapatalk
Ko je kriv zna se,da li zivi bolje ? Zivi sigurno. Ne opravdavam opet kazem ali ako ovo eskalira danas,sutra bit ce ih vise. Pa ako im je lose nek se prikljuce raji u svemu.
Sent from my lumia620 using Tapatalk
- mO k3
#2942 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
A ko si bre ti ????emir_avdic wrote:Hajmo ih srusit sve Kantone u FBiH....volta dzontra wrote:Ti se baš dovezao kantona....Naravno da nam kantoni uzimaju najviše novca...posebno Kanton Sarajevo koji ima izmišljeni koeficijent 2 i pljačka sve ostale kantone..emir_avdic wrote:1. Ukinut kantone.
- Paranoid
#2943 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Tanko je to.. Andy McGuffie je glasnogovornik kao i Biljana Jandrić...biske wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/mcguffie ... /140207001Paranoid wrote:Ubjedjen sam da će posle današnjih dešavanja EU poslati svoju poruku "zabrinutosti" za stanje u državi.BosnianHardcore wrote:Ovo je jedinstvena prilika EU da finansira demostrante i skine politicare koji koce razvoj drzave.
Ništa bez sazivanja sjednice u Briselu o stanju u BiH..
- volta dzontra
#2944 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Havatar wrote:I skine politicare koji koce uspostavljanje treceg entiteta , razvoj zemlje koci EU tako sto podrzava srpske i hrvatske politicare koji blokiraju zemlju.BosnianHardcore wrote:Ovo je jedinstvena prilika EU da finansira demostrante i skine politicare koji koce razvoj drzave.
Toooo care......samo ne znam jesi li SDP ili SDA....jer o ovisno o dnevnoj politici nekad jedni spašavaju Bosnu od podjele i "trećeg entiteta" a sutra drugi.
Ipak mislim da si SDP-ovac pa ti sugeriram da nazoveš centralu i pitaš šta je sa Zapadnom Njemačkom, Pet Politika i najvećom pobjedom od 45-te i gdje je Valter...da nije zapeo u GRAS-ovom tramvaju....
- BlueBlood
#2945 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
...ma jednostavno, necu da se ibretim svemu sto vidim cim prodjem Bosanski Brod !
- elma89_
#2946 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Kad i ako na ulicama bude preko 50 hiljada,a ovo je tanko(jos mediji napuhali)
Ništa bez sazivanja sjednice u Briselu o stanju u BiH.
- mO k3
#2947 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
E tu je razlika između mene i tebe , ja gledam unaprijed dok ti misliš na od danas do sutrabaxus wrote:Cuj cuj suplje price. Dodik i RSmO k3 wrote:Preurediti pederaciju , krenuti ka boljem sutra , pokazati dodikovcima da se može bolje i samim tim ce se ovaj dvoentitetski sistem kao kula od karata urusuti....![]()
Ovo su radnicki protesti, cisti i nevinii trebamo svi otići danas.
Ja prvi idem.
A vi stranacki poltroni i uhljebljeni paraziti, samo granajte ovdje, necete jos dugo.
- volta dzontra
#2948 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
antdayton grupa...nakačit će se na ovo kao i na bebolucijuA ko si bre ti ????Hajmo ih srusit sve Kantone u FBiH....
- stakasa
#2949 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
galno .[/quote]
U nasem nakaradnom drustvu heroj je ovaj balavi retarinjo koji prska ovog policajca koji ga po mjestu nastakna fotografije ocito sprjecava da namlati nekog politicara ili razbije zgradu[/quote]
snimak svega
[/quote]
balavac se rodio u ovom gradu na bjelavama,ne radi,oca nema,majka ne radi,ima starijeg brata koji ima dvije bebe i radi kao konobar i brine o svima...i ja bih prskala suzavcem sve redom.......
Sent from my lumia620 using Tapatalk[/quote]
E ako je sa Bjelava - nek' prska
U nasem nakaradnom drustvu heroj je ovaj balavi retarinjo koji prska ovog policajca koji ga po mjestu nastakna fotografije ocito sprjecava da namlati nekog politicara ili razbije zgradu[/quote]
snimak svega
[/quote]
balavac se rodio u ovom gradu na bjelavama,ne radi,oca nema,majka ne radi,ima starijeg brata koji ima dvije bebe i radi kao konobar i brine o svima...i ja bih prskala suzavcem sve redom.......
Sent from my lumia620 using Tapatalk[/quote]
E ako je sa Bjelava - nek' prska
- Alfons Kauders
#2950 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
i nalijepiti medije koji su radili istoHerr Flick wrote:Pored zahtjeva da Vlada da ostavku,apsolutno treba zahtjevati ostavku svih odgovornih u MUP-u zbog iznošenja laži i manipulacija o tzv. pljačkama