Prica o punici i turskim sapunicama od 1:33 minute
Prica o "sveznajucem" covjeku od 1:52 minute, covjek koji nikad nije bio u americi objasnjava Hadzikadicu kako je tamo
legenda ziva
Komedijas sa Harvarda iza kojeg stoji 600 strucnjaka iz raznih oblasti....julisiz es grant wrote:Konačno si ovoga komedijaša stavio u pravu temu.
Izgleda da ce moja stara, i pored svog mog truda i nagovaranja, glasati za SBB i Radoncica. Kaze hoce da skine SDA sa vlasti, SDP joj je antipatican jos iz vremena Lagumdzije, a Arapovici su joj nesto dragi. Jedina alternativa koju razmatra je NS, i to iskljucivo zbog Damira Marjanovica.triconja wrote:Haman da ce starija raja glasat za njegadeveloper10 wrote:Poslije Trumpa mene vise nista u politici ne moze iznenaditi.triconja wrote:Mozemo se mi smijat koliko hocemo ali lik bi mogo proc na izborima, cuo par ljudi tako sto rekose
Srdjan Puhalo
Elem, prosetao sam sada Banjalukom,
horde pijanih Hordi zla maltretiraju djevojke na ulici, Manijaci su zauzeli igralista u parkovima i tjeraju majke sa djecom, Robijasi okupirali tocilicu za sladoled i sve redom cascavaju, clanovi Saveza za promjene u dresovima BiH reprezentacije trazi od postenih Srba da stoje mirno uz himnu BiH.
Galijasevic je bio sve u pravu!!!
Dobro jutro @RSrpska , danas je 5. oktobar predanje kaze na taj datum Srbi ne bi trebali izlaziti na ulicu, buniti se i gledati BN televiziju!!!
Za sada je sve mirno u Banjaluci, ali se plasim sta ce biti posle dzume!!!
predaće se selam.statixx wrote:Za sada je sve mirno u Banjaluci, ali se plasim sta ce biti posle dzume!!!
plain vanilla wrote:Srdjan Puhalo
Elem, prosetao sam sada Banjalukom,
horde pijanih Hordi zla maltretiraju djevojke na ulici, Manijaci su zauzeli igralista u parkovima i tjeraju majke sa djecom, Robijasi okupirali tocilicu za sladoled i sve redom cascavaju, clanovi Saveza za promjene u dresovima BiH reprezentacije trazi od postenih Srba da stoje mirno uz himnu BiH.
Galijasevic je bio sve u pravu!!!
statixx wrote:Ima i jacih...![]()
Dobro jutro @RSrpska , danas je 5. oktobar predanje kaze na taj datum Srbi ne bi trebali izlaziti na ulicu, buniti se i gledati BN televiziju!!!Za sada je sve mirno u Banjaluci, ali se plasim sta ce biti posle dzume!!!
preCednik ZAGORplain vanilla wrote:
majko moja milaNa osnovu informacija do kojih je „Alo!“ došao, na protestu će tim autobusima doći predstavnici najmilitantnijih navijačkih grupa u BiH, koje će predvoditi sarajevske „horde zla“, ali i njihovi gradski neprijatelji „manijaci“ (simpatizeri Željezničara), koji su, uglavnom, stacionirani u naselju Grbavica. Gradski rivali će za ovu priliku zakopati ratne sekire i unutrašnje sukobe na trenutak ostaviti po strani.
Navijačka mobilizacija odvija se i u drugim gradovima BiH, tako će se iz Zenice ka Banjaluci uputiti i „robijaši“, navijači Čelika. Svakako, tim osvedočenim huliganima fudbal nikada nije bio u prvom planu, oni i postoje najviše zbog pravljenja nereda, a ovo „gostovanje“ u Banjaluci im je idealna prilika da se malo potuku sa policijom ili pokušaju da nahuškaju narod na pravljenje nereda.