Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
duminjo

#29226 Re: Premijer liga BiH

Post by duminjo »

Je li Sarajevo ovako dobro ili Sam ja mislio da je zrinjski bolji?
Capajebo

#29227 Re: Premijer liga BiH

Post by Capajebo »

duminjo wrote:Je li Sarajevo ovako dobro ili Sam ja mislio da je zrinjski bolji?
Ako hoces moje, koliko to mogu, objektivno misljenje Sarajevo je bas bilo dobro veceras. I mene su plaho iznenadili. A Zrinjski nije sekunde losa ekipa :D
duminjo

#29228 Re: Premijer liga BiH

Post by duminjo »

Capajebo wrote:
duminjo wrote:Je li Sarajevo ovako dobro ili Sam ja mislio da je zrinjski bolji?
Ako hoces moje, koliko to mogu, objektivno misljenje Sarajevo je bas bilo dobro veceras. I mene su plaho iznenadili. A Zrinjski nije sekunde losa ekipa :D
Ma znam da nije Ali u drugom poluvremenu kad su gubili 1:0, nisu se sastavili sa loptom ni presli centar sve dok nisu primili drugi. U tom nekom periodu od 60-te do gola za 2:0 bas ono gledam I kontam kako je Sarajevo jako, dobro postavljeno I sta CE onda ostale ekipe ako im zrinjski ne moze bas nista. Plus dodas one igrace koji fale pa kontas da su ustvari jos jaci.
Jedini period kad su bili izjednaceni I nadigravali se, bilo je na rezultatu 0:0. Povede Sarajevo I gotovooooo.

Jos je bas rano, tek je drugo kolo...a ne bih volio da je Sarajevo ovoliko dominantno protiv svih kao protiv svinja veceras.
Capajebo

#29229 Re: Premijer liga BiH

Post by Capajebo »

duminjo wrote:
Capajebo wrote:
Ma znam da nije Ali u drugom poluvremenu kad su gubili 1:0, nisu se sastavili sa loptom ni presli centar sve dok nisu primili drugi. U tom nekom periodu od 60-te do gola za 2:0 bas ono gledam I kontam kako je Sarajevo jako, dobro postavljeno I sta CE onda ostale ekipe ako im zrinjski ne moze bas nista. Plus dodas one igrace koji fale pa kontas da su ustvari jos jaci.
Jedini period kad su bili izjednaceni I nadigravali se, bilo je na rezultatu 0:0. Povede Sarajevo I gotovooooo.

Jos je bas rano, tek je drugo kolo...a ne bih volio da je Sarajevo ovoliko dominantno protiv svih kao protiv svinja veceras.
Ma ne sekiraj se, ovo su se nalozili mescini pravo za ovu tekmu. Mislim, nadam se da ce svaku ovako biti jel', al' tesko :lol:
Btw, Saric - Rustemovic pojeli Tomica i Petraka veceras :thumbup:
Kinaski

#29230 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

Capajebo

#29231 Re: Premijer liga BiH

Post by Capajebo »

Ola la, Siroki Sloboda 2 : 2 trenutno :thumbup:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#29232 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

duminjo wrote:
Capajebo wrote:

Pa ne treba bas pretjerivati o nekoj zestokoj dominaciji jer to nije tacno. Sarajevo jeste bilo bolje ali recimo najbolju sansu je imao Zrinjski. Bas bi volio da vidim statistiku udaraca jer posjed lopte kod nas tesko da mozes dobiti:) ali Sarajevo i ako je imalo veci posjed to je bilo neznatno ili mozda grijesim.
Kinaski

#29233 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

izjednaci sloboda a :D :D
Raigor Stonehoof

#29234 Re: Premijer liga BiH

Post by Raigor Stonehoof »

Kinaski wrote:izjednaci sloboda a :D :D

:thumbup: udri hina husrefeee
duminjo

#29235 Re: Premijer liga BiH

Post by duminjo »

hrasno38 wrote:
Pa ne treba bas pretjerivati o nekoj zestokoj dominaciji jer to nije tacno. Sarajevo jeste bilo bolje ali recimo najbolju sansu je imao Zrinjski. Bas bi volio da vidim statistiku udaraca jer posjed lopte kod nas tesko da mozes dobiti:) ali Sarajevo i ako je imalo veci posjed to je bilo neznatno ili mozda grijesim.

Ja Sam posebno naveo period od 60-te do drugog gola. I u tom periodu Sam vidio da zrinjski nije sastavio dva pasa I da nisu presli pola. A sa druge strane presing igraca sarajeva na suprotnoj polovini iako vode 1:0. I radili su tacno ono sto je na poluvremenu rekao ciko za televiziju "necemo se braniti, napascemo drugi gol". Ja Sam vidio tako I zato pitah na pocetku jel zrinjski los :mrgreen:

Inace dosta trke, nekarakteristicna brza igra sa obje strane, muska I dobar sudija :mrgreen:

I bravo za trenera zbog ovih alkoholicara
Logovan

#29236 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Srušen šampion. :D Sarić, Crnkić, Ahmetović :thumbup: Zrinjski skoro pa ništa nije pokazao.

Za ovu dvojicu, trojicu što se smiju posjeti... Posjeta je bila ok. :wink:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#29237 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

duminjo wrote:
hrasno38 wrote:
Ja Sam posebno naveo period od 60-te do drugog gola. I u tom periodu Sam vidio da zrinjski nije sastavio dva pasa I da nisu presli pola. A sa druge strane presing igraca sarajeva na suprotnoj polovini iako vode 1:0. I radili su tacno ono sto je na poluvremenu rekao ciko za televiziju "necemo se braniti, napascemo drugi gol". Ja Sam vidio tako I zato pitah na pocetku jel zrinjski los :mrgreen:

Inace dosta trke, nekarakteristicna brza igra sa obje strane, muska I dobar sudija :mrgreen:

I bravo za trenera zbog ovih alkoholicara
Meni je generalno utakmica bila dobra u kojoj bez daljnjeg Sarajevo jeste bilo bolje ali ne bas i dominantnije. Odavno Sarajevo nije imalo ovako protocnu igru medjutim treba biti posten i priznatio da onaj EUROGOL Duljevica ulazi jednom u 10 godina i sasvim sigurno je djelovao na Zrinjski kao da ih je neko stocem opalio. Sarajevo je imalo malo i srece kod prilike Todorovica tako da kad se sve sabere uz dobru utakmicu, bolju igru Sarajeva i sasvim zasluzena pobjeda Sarajeva uz zaista dobro sudjenje!
lordy00

#29238 Re: Premijer liga BiH

Post by lordy00 »

Joj @duminjo ja sam se bio zabrinuo kad ti reče da ćeš možda ići..... odmah mi Sloboda naum padne :mrgreen:

A stručnjaka na istoku, fujjjjj.... kakvo vam je ono navijanje :shock: nabijem i Benku sa ovom dvojicom u paketu za cuganje :izet: mrs, i ovaj Hodžić ga voli mahnuti, je li ono neko vec to spominjao kad je došao?
Jebo im cuganje mamu u picku, bravo Hurta :thumbup:
duminjo

#29239 Re: Premijer liga BiH

Post by duminjo »

:lol: :lol:

Poklopilo mi se, slobodan I konto Sam bas zbog finog vremena...al umoran I vidim prenosi bht pa osto kuci :mrgreen:

Nije vam ovo lose bogami. Mogli biste konacno I iz zenice tri boda donijeti. Hurtic djeluje ozbiljno. Al et, jos je ranooo...
Capajebo

#29240 Re: Premijer liga BiH

Post by Capajebo »

Usput budi receno, i u listici dobra tekma
Capajebo

#29241 Re: Premijer liga BiH

Post by Capajebo »

Odakle dodje ovaj Grahovac u Slobodu? :zoka:
strong69

#29242 Re: Premijer liga BiH

Post by strong69 »

Capajebo wrote:Odakle dodje ovaj Grahovac u Slobodu? :zoka:
Iz Celika cini mi se.
Nadzorna_ploca

#29243 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

LikCe
mirza_15

#29244 Re: Premijer liga BiH

Post by mirza_15 »

Bili ono faul za zrinjski kad je novakovicu dao zuti? Meni se nekako ucinilo sa istoka da je start bio na loptu?

Sent from my mobile phone using Tapatalk
MOSALJOZE

#29245 Re: Premijer liga BiH

Post by MOSALJOZE »

Mislim da je bilo na loptu,ali se nije jasno vidjelo na snimku.
Žuti je više zbog reakcije nego faula.
Capajebo

#29246 Re: Premijer liga BiH

Post by Capajebo »

mirza_15 wrote:Bili ono faul za zrinjski kad je novakovicu dao zuti? Meni se nekako ucinilo sa istoka da je start bio na loptu?

Na loptu, cist start.
strong69 wrote:
Capajebo wrote:Odakle dodje ovaj Grahovac u Slobodu? :zoka:
Iz Celika cini mi se.
Djeluje kao fin igrac. Ordagic je klasa za ovu ligu... dogodine kod nas aBd :oops: :mrgreen:
1946--1987

#29247 Re: Premijer liga BiH

Post by 1946--1987 »

mirza_15 wrote:Bili ono faul za zrinjski kad je novakovicu dao zuti? Meni se nekako ucinilo sa istoka da je start bio na loptu?

cisto na loptu
mirza_15

#29248 Re: RE: Re: Premijer liga BiH

Post by mirza_15 »

MOSALJOZE wrote:Mislim da je bilo na loptu,ali se nije jasno vidjelo na snimku.
Žuti je više zbog reakcije nego faula.
Prvo je svirao taj nepostojeci pa je cini mi se kasnije kompenzirao sa druge strane kada je duljevic napravio prekrsaj.

Raigor Stonehoof

#29249 Re: Premijer liga BiH

Post by Raigor Stonehoof »

Prvo mjesto dijele Sarajevo, Zeljo i Krupa :lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#29250 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Slobodica se spasila, odlicno je zavrsilo :kiss:

Bravo i za Celik :kiss:
Locked