Challenger__ wrote:jastuk1 wrote:Čuj on (Čeli) se ne raduje a bilo je itekako likovanja kad Assadisti napreduju ili ovi u Kobaniju. :oops
Pratiš li ti kontekst? Lik pominje neka tri turska momka koji su žrtve nasilja i nemira. Pričam o nevinim žrtvama a ne o narkomanskoj koljačkoj stoci iz raznih frakcija AQ koji prodaju muda za bubrege širom BI i sjevera Afrike.
Jedno su nevine žrtve a nešto sasvim drugo psi rata.
Neka tri turska momka dragoviću moj nisu nikake žrtve nasilja i nemira, već namjerne likvidacije muslimana, pošto su ubijeni kad su raznosili kurbansko meso sad za prošli Bajram. Al ti izgleda samo pratiš one vijesti koje tebi odgovaraju.
Al kad već hoćeš neka poređenja, koja uopšte nisu ni bitna na kraju krajeva, ako su ovi narkomanska koljačka stoka, onda su ovi iz PKK i slično, eto sve i da nisu narkomanska koljačka stoka (mada ima izvještaja da i oni kolju i čak i spaljuju!) najgluplja su korisna govečad koja postoji. Jer stanje na terenu i činjenice na terenu govore da se ovi se bore otvoreno za državu, koriste svaku sekundu da to svima daju do znanja, a ovi drugi samo za interese Izraela - jer niko Kurdima nikad neće dati nikaku državu. Ovim uvlačenjem u neku stvar, ne samo da im nikad neće dati državu, već će im se iza zatvorenih vrata otvoreno podsmijavati. Koje otvoreno omalovažavanje ybt.
Toliko o tome ko prodaje, a ko INDEED kupuje muda pod bubrege. /tvoja fraza/
Stanje na terenu je takvo Čeli. Ako imaš neke činjenice ili vijesti da to opovrgneš, please izvoli, a ne samo da postaš samo ono šta se babi snilo, bez dokaza, bez utvrđenih činjenica.
Ljetos kad te cijeli forum izmijavao za krimsku kopakabanu, bilo mi je žao, ali sada vidim da si ti koliki ISKLJUČIVIONISTA da je ono ismijavanje imalo osnova. Ybg, toliko sam konstruktivnih kritika uputio na račun Rusije, a ti i dalje trubiš ko smo mi da kritikujemo majčicu. Ma daj više - kaš malo šire razmišljat....