Mojih 5 minuta traje još otkako je Smućko izašao na čistinu.Banksy wrote:Jesi li dočekao svojih 5 minuta ...Corto Maltese wrote:Valja Šamardžiji opet naći šest svjedoka da nije on to za sebe, nego je "sredstva preusmjerio u rad...".Banksy wrote:
NEZARAĐENA PLATA: Emir Suljagić, ekspert za „bijeli hljeb“
Slavko Matanović i Emir Suljagić od Parlamentarne skupštine BiH zatražili ostvarivanje prava po osnovu „bijelog hljeba“
Težak zadatak, s obzirom da sa petoricom od onih prošlih šest više ne priča.
Demokratska fronta Željko Komšić
- Corto Maltese
#29226 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-
Android Knego
#29227 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
mislis otkako u DF-u nisu htjeli s tobom kafu da popiju?Corto Maltese wrote:Mojih 5 minuta traje još otkako je Smućko izašao na čistinu.Banksy wrote: Jesi li dočekao svojih 5 minuta ...
- Corto Maltese
#29228 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Android Knego wrote:mislis otkako u DF-u nisu htjeli s tobom kafu da popiju?Corto Maltese wrote:Mojih 5 minuta traje još otkako je Smućko izašao na čistinu.Banksy wrote: Jesi li dočekao svojih 5 minuta ...
- cvrčak_na_hedonizmu
#29229 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Čekaj malo, zar nije dijelio mrkve narodu ispred SDP-aAndroid Knego wrote:mislis otkako u DF-u nisu htjeli s tobom kafu da popiju?Corto Maltese wrote:Mojih 5 minuta traje još otkako je Smućko izašao na čistinu.Banksy wrote: Jesi li dočekao svojih 5 minuta ...
Ovaj mijenja stranke ko čarape. Pravi čovjek od karaktera, uvjerenja i principa
- It_is_a_Leclerc
#29230 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kme kme. 'vaki si, 'naki si..
Vidim, argumentacija i dalje na visokom nivou kada su podržavaoci ovog udruženja građana u pitanju.
Vidim, argumentacija i dalje na visokom nivou kada su podržavaoci ovog udruženja građana u pitanju.
- Corto Maltese
#29231 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jeste.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Čekaj malo, zar nije dijelio mrkve narodu ispred SDP-aAndroid Knego wrote:mislis otkako u DF-u nisu htjeli s tobom kafu da popiju?Corto Maltese wrote:
Mojih 5 minuta traje još otkako je Smućko izašao na čistinu."Neformalna grupa građana"
![]()
I mo'š mislit, podvale nam neku pokvarenu mrkvu.
A pošto je mrkva narančasta, još kao mali sam zamrzio DF.
I prokleo ih.
Zbog toga im se sve ovo sad dešava.
- cvrčak_na_hedonizmu
#29232 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne znam za DF, ali znam da je od SDP-a pala izrada ( pisanje po forumu prije i poslije mrkvice i "neformalne grupe građana" )Corto Maltese wrote:cvrčak_na_hedonizmu wrote:Jeste.Android Knego wrote:
Čekaj malo, zar nije dijelio mrkve narodu ispred SDP-a"Neformalna grupa građana"
![]()
I mo'š mislit, podvale nam neku pokvarenu mrkvu.
A pošto je mrkva narančasta, još kao mali sam zamrzio DF.
I prokleo ih.
Zbog toga im se sve ovo sad dešava.
![]()
![]()
![]()
Uglavnom, ne znam kako imaš obraza nekome nešto prigovarati, a isti si profil. Ljubomora ?
- Corto Maltese
#29233 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ljubomora, a pomalo i egzistencija.cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Ne znam za DF, ali znam da je od SDP-a pala izrada (pisanje po forumu prije i poslije mrkvice i "neformalne grupe građana" )šteta je da takva karijera propadne, a mogao si biti neki pomoćnik. Pa da su te barem u neki odbor ubacili
Šmrc
![]()
Uglavnom, ne znam kako imaš obraza nekome nešto prigovarati, a isti si profil. Ljubomora ?![]()
Dosljedno napišem knjigu o Zlatku, dosljedno Željku odradim predizbornu kampanju po dijaspori, a vidi kako mi vraćaju!?
Da mi nije bijela hljeba, crk'o bih od gladi.
- cvrčak_na_hedonizmu
#29234 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I takvi su otjerani iz stranke, kao što su tebe šutnuli/izradili iz SDP-a; Nađi Suljagića&Bajrovića i zajedno plačite. Ups, Suljagić ima bijeli hljeb, a Reuf NVO organizacijeCorto Maltese wrote:Ljubomora, a pomalo i egzistencija.cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Ne znam za DF, ali znam da je od SDP-a pala izrada (pisanje po forumu prije i poslije mrkvice i "neformalne grupe građana" )šteta je da takva karijera propadne, a mogao si biti neki pomoćnik. Pa da su te barem u neki odbor ubacili
Šmrc
![]()
Uglavnom, ne znam kako imaš obraza nekome nešto prigovarati, a isti si profil. Ljubomora ?![]()
Dosljedno napišem knjigu o Zlatku, dosljedno Željku odradim predizbornu kampanju po dijaspori, a vidi kako mi vraćaju!?
Da mi nije bijela hljeba, crk'o bih od gladi.
Pošteno
Ne volim ljigavce i karijeriste svih vrsta i oblika
Besplatan savjet, kada nešto radiš, radi iz ideala i uvjerenja pa ako padneš znaš da si barem pokušao i da si čista obraza u cijeloj priči. Neuspjeh manje boli, a egzistencija ne bi trebala biti ugrožena ( ako imaš imalo sposobnosti ). Znam iz iskustva
Ostaj nesretan, ogorčen i bez obraza. Pa-pa
-
Vidal89
#29235 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nema potrebe da raspravljate o ovoj temi o Suljagicu i Reufu, momci su bivsi 
- Corto Maltese
#29236 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nikad bivši, zauvjek u našim srcima ostaju njihova dosljednost i nenadmašna djela.
Pod ruku sa Željkovom vizijom.
Pod ruku sa Željkovom vizijom.
-
de balzac
#29237 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vidal89 wrote:Nema potrebe da raspravljate o ovoj temi o Suljagicu i Reufu, momci su bivsi
kurac bivši. dakle, najmanje još godinu dana ova će mrcina žderati Bijeli na naš račun. nakon brankovića i svepozakonu, šamarđija uspostavlja novi nivo smrada i ljigavosti.
- mirzadelibasic
#29238 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zar SBB nije ukinuo bijeli hljeb ?de balzac wrote:Vidal89 wrote:Nema potrebe da raspravljate o ovoj temi o Suljagicu i Reufu, momci su bivsi
kurac bivši. dakle, najmanje još godinu dana ova će mrcina žderati Bijeli na naš račun. nakon brankovića i svepozakonu, šamarđija uspostavlja novi nivo smrada i ljigavosti.
Jebo majku, iz dana u dan se sve više uviđa kakve ublehe i mediokriteti od stranaka participiraju na bh političkoj sceni.
-
mg
#29239 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Alispahić u stranci?
Eeeeee, nisko, nisko ste pali...
- zateznistub
#29240 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja prosto ovo nisam mogao vjerovati kad sam procitao...mg wrote:Alispahić u stranci?
- ultima_palabra
#29241 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Patria ih gura vec duze vrijeme, ovo je samo ozvanicenje...
- XXS
#29242 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kako je krenulo, Zeljko slobodno moze uputiti pozivnicu i Mustafi Cericu.
- jao_situacije
#29243 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
e ova ti je najjača u ovoj sedmiciJoseMujica wrote:nije Seka aždaha vego strućnjak za aždahe, tj. ginekologultima_palabra wrote:Realno, koji bi se doktor zamjerio onoj aždahi, u poziciji u kojoj danas jeste?![]()
![]()
-
Vidal89
#29244 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nisam siguran al sam dosta cuo kako Bakir Alispahic i drzi neposlusnu cetvorku vrhu SDA.XXS wrote:Kako je krenulo, Zeljko slobodno moze uputiti pozivnicu i Mustafi Cericu.
Znam da su Ceric i ta 4 trebali biti okosnica nove stranke B Sda koja je teebala biti formirana
Sad preostaje da li ce se oni po nalogu sefa prikljucit takodje u DF, ali time ce SDA oslabiti i po broju zastupnika sto ce uzdrmati vecinu i koaliciju sadasnju.
- General War
#29245 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma kakav Ceric, vidis da se komotno moze reci da i policija ima svoju strankuXXS wrote:Kako je krenulo, Zeljko slobodno moze uputiti pozivnicu i Mustafi Cericu.
-
45cents
#29246 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
mg wrote:Alispahić u stranci?
Teško je upratiti brzinu pada DF-a.
Antologijska priča o meteroskom padu jedne stranke. Impresioniran sam talentom samouništenja.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#29247 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Radni naziv, il' se stvarno trebala tako zvati?Vidal89 wrote:Nisam siguran al sam dosta cuo kako Bakir Alispahic i drzi neposlusnu cetvorku vrhu SDA.XXS wrote:Kako je krenulo, Zeljko slobodno moze uputiti pozivnicu i Mustafi Cericu.
Znam da su Ceric i ta 4 trebali biti okosnica nove stranke B Sda koja je teebala biti formirana
Sad preostaje da li ce se oni po nalogu sefa prikljucit takodje u DF, ali time ce SDA oslabiti i po broju zastupnika sto ce uzdrmati vecinu i koaliciju sadasnju.
-
Vidal89
#29248 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Skraceni naziv za Bolja SDa. Sa Bakirom A u pozadini.-LIBERO- wrote:Radni naziv, il' se stvarno trebala tako zvati?Vidal89 wrote:Nisam siguran al sam dosta cuo kako Bakir Alispahic i drzi neposlusnu cetvorku vrhu SDA.XXS wrote:Kako je krenulo, Zeljko slobodno moze uputiti pozivnicu i Mustafi Cericu.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/stranack ... /150811035
- cvrčak_na_hedonizmu
#29249 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bakir, đe nesta herion iz sefa od kojeg sam ja imam ključ, Alispahićmg wrote:Alispahić u stranci?
Taman kad skontaš ne može gore, to se desi. Ovaj lik je mutan ko vardar, herion i heroni su se unovčili u AC Quattru
Klasični BiH ratno-poslijeratni tajkun. Divno pojačanje
- Corto Maltese
#29250 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Radeljaš Esed neka se pripremi!XXS wrote:Kako je krenulo, Zeljko slobodno moze uputiti pozivnicu i Mustafi Cericu.