Throttle wrote:Cuj petorica
ja prosle srijede vidio šestoricu
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Throttle wrote:Cuj petorica
macchiato wrote:Ja što sam nešto čitala po fejsbuku, žale se ljudi između ostalog i što malo radnika radi u tunelu, navodno njih petorica.
Pročitam komentar nekog čovjeka koji se tu zadesio, kaže dvojica nešto rade, treći sjedi i gleda. Znači nema ih ni petoro, nego i manje.
Pa nije ni čudo što će se radovi otegnuti na dvije godine...![]()
*Ne znam doduše je li istina, ali tako pričaju*.
U utorak 6, plus 2 geometra koja nesto mjere. Od ovih 6 2 nesto mjerila, a 4 postavljaju skele.kakavdanakneiskustvu wrote:Throttle wrote:Cuj petorica
ja prosle srijede vidio šestoricu
Ne bi me cudilo. Ako se sjecate kad se radio onaj most u Topcic polju na M17 prije 8-9 godina, tad se moralo ulaziti u to naselje, a izlazis u Nemili i obrnuto. Mislim da su radovi isli od 08 do 14 maksimalno, znaci 6 sati rada i onda samo gledas iz auta kako sve stoji. Jednostavno se naviklo tako raditi, a vjerovatno ce i ovo otici sigurno preko dvije godine.macchiato wrote:Ja što sam nešto čitala po fejsbuku, žale se ljudi između ostalog i što malo radnika radi u tunelu, navodno njih petorica.
Pročitam komentar nekog čovjeka koji se tu zadesio, kaže dvojica nešto rade, treći sjedi i gleda. Znači nema ih ni petoro, nego i manje.
Pa nije ni čudo što će se radovi otegnuti na dvije godine...![]()
*Ne znam doduše je li istina, ali tako pričaju*.
Znači, moglo se izbjeći da su uključili mozak."Apsolutno ih podržavam. Grad nam je blokiran. Magistralu smo platili 50 miliona i oni je uništavaju. Morali su s nama sjesti, dogovoriti sve. Nije mi jasno da je to bilo toliko bitno da se nije mogla sačekati godina ili dvije pa da se završi Koridor 5C i da se sve odvija obilaznicom autoputa", dodao je Kasumović.
najgore je sto fakat prije zavrsiti zaobilaznicu nego popraviti tunelemacchiato wrote:Znači, moglo se izbjeći da su uključili mozak."Apsolutno ih podržavam. Grad nam je blokiran. Magistralu smo platili 50 miliona i oni je uništavaju. Morali su s nama sjesti, dogovoriti sve. Nije mi jasno da je to bilo toliko bitno da se nije mogla sačekati godina ili dvije pa da se završi Koridor 5C i da se sve odvija obilaznicom autoputa", dodao je Kasumović.
Zar je toliko o glavu zapelo da se sanira taj tunel, da se nije moglo sačekati godinu dana?
da ali,..Throttle wrote:Ceste FBiH: Rekonstrukcija tunela Vranduk je obavezna, Kasumović nije upoznat o svim činjenicama
http://www.klix.ba/clanak/181130021
grad sve znao...Throttle wrote:Ceste FBiH: Rekonstrukcija tunela Vranduk je obavezna, Kasumović nije upoznat o svim činjenicama
Nije se ugradiokamen spoticanja wrote:grad sve znao...Throttle wrote:Ceste FBiH: Rekonstrukcija tunela Vranduk je obavezna, Kasumović nije upoznat o svim činjenicama
a sad se krOlj pravi mutav
Gdje, jel na Bristu gdje cesto bude?kakavdanakneiskustvu wrote:mobilni radar postavljen na obilaznici
channel10 wrote:Gdje, jel na Bristu gdje cesto bude?kakavdanakneiskustvu wrote:mobilni radar postavljen na obilaznici
sinoc u nemili bio radar na 40 ogranicenjukakavdanakneiskustvu wrote:channel10 wrote:Gdje, jel na Bristu gdje cesto bude?kakavdanakneiskustvu wrote:mobilni radar postavljen na obilaznici
ne bih to bas znao,negdje gdje je ogranicenje 40
sinoc u nemili bio radar na 40 ogranicenju[/quote]kamen spoticanja wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:Gdje, jel na Bristu gdje cesto bude?kakavdanakneiskustvu wrote:mobilni radar postavljen na obilaznici
ne bih to bas znao,negdje gdje je ogranicenje 40
kamen spoticanja wrote:grad sve znao...Throttle wrote:Ceste FBiH: Rekonstrukcija tunela Vranduk je obavezna, Kasumović nije upoznat o svim činjenicama
a sad se krOlj pravi mutav
kamen spoticanja wrote:koji su.im qrac.onda davali saglasnost? Ili nisu mogli pretpostaviti na sto ce ovo liciti
a sad su ko biva na strani stanovnika![]()
ali opet samo blokada i zdrao...pa nek tuneli cekaju
nek i i sruse ko ga hebe