onaj osjecaj kad revolverom skines patku u letu

rucak u prirodi. steta sto arthur ne moze zapalit cigaru poslije rucka, za puni dozivljaj

Moderator: Benq

ima jos kamara stvari koje su rijesili, necu da kopiram sve patch notes, predugo jeAdded an additional launch argument (-cpuLoadRebalancing) to rebalance workload on the CPU cores and avoid hitting an edge-case in certain NVIDIA graphics card drivers that causes significant stalls on 4-core and 6-core CPUs

Meni je stuttering bio jedini problem, ali dovoljan da ne mogu igrati normalno. One probleme sa launcherom sto su ljudi prijavljivali nisam uopce imao. Nadam se da ce svi moci uzivati jer je igra odlicna.aditon wrote:super, baš mi je drago...međutim, ti si baš sretan ako ti je patch rješio probleme obzirom da je mnogima napravio čak i veće probleme..
Naravno da nikad nijebilo do tvoje konfiguracije već do igre..Nego reci mi da li ima in game photo mode. Ove slike gore si pravio s geforce expirience? Malo su mutne...
Uzeo Origin Access Premier na mjesec, mislim da ova igra nije ukljucena u Access Basic. Isplati se, igracu ovo i malo Battlefield 5aditon wrote:jesi to i star wars uzeo?
ti ne znaš ovih dana gdje bi prije![]()
znaš li jel ponuđena igra na origin accessu?
ja nikad nisam dobio free month po osnovu po osnovu dvostruke autentifikacije...EA lopovi

ferratilis wrote: ↑17/11/2019 09:47 Vidim nije niko spomenuo, pa cu jaThe Messenger je besplatan na Epic Storeu. Za ljubitelje platformera tipa Ninja Gaiden i Metroid ovo je odlicna prilika, a i generalno je jedna od boljih indie igara u zadnje vrijeme. Poslije Subnautice, mislim da je ovo najbolja igra koju je Epic dosad dijelio
![]()
Za vlasnike Xbox Game Pass, stizu neke zanimljive igre
![]()

a dupla Metnem trilogija ništa, a?ferratilis wrote: ↑17/11/2019 09:47 Poslije Subnautice, mislim da je ovo najbolja igra koju je Epic dosad dijelio
To ti je kad igraš RDR2 u paralelnom svijetu.
dizajner igre Pablo Pikaso