dobojlija81 wrote:ljudi ima li tw danas kod vas,0 bodova?
Citav dan samo 1
Moderator: anex
dobojlija81 wrote:ljudi ima li tw danas kod vas,0 bodova?
2 uradio do sadazakasnila wrote:dobojlija81 wrote:ljudi ima li tw danas kod vas,0 bodova?
Citav dan samo 1
Ne znam hoce li ovo pomoci, da li si probala da iz ranije dobijenih notifikacija od RF-a kliknes na svoj profil, pa da vidis sta ce se desiti.umenemama wrote:Ja danas uradila 2 tw ali mi nijedan nije placen ....ovo je mozda 5-6 koji mi ne placaju zaredom. Ne mogu se cak ni logovati na rainforest da vidim statistiku,a otvara mi regularno hitove . Pokazuje mi error /invalid address or pass i na elitu i na insagc ..
Ako neko moze da mi pomognee ,ne znam sta da radim .
Hvala
Nisam radila ali "mislim" da sam nesto skontalakako_kad wrote:jel neko skuzio ovaj zadatak
Fact Validation
Stalno izbacuje sa novim id-ovima
kako_kad wrote:Ne znam hoce li ovo pomoci, da li si probala da iz ranije dobijenih notifikacija od RF-a kliknes na svoj profil, pa da vidis sta ce se desiti.umenemama wrote:Ja danas uradila 2 tw ali mi nijedan nije placen ....ovo je mozda 5-6 koji mi ne placaju zaredom. Ne mogu se cak ni logovati na rainforest da vidim statistiku,a otvara mi regularno hitove . Pokazuje mi error /invalid address or pass i na elitu i na insagc ..
Hvala
kako_kad wrote:jel neko skuzio ovaj zadatak
Fact Validation
Kada sam ja koristio opciju forgot your password, link mi je stigao u notifikacije a ne na mail.umenemama wrote:kako_kad wrote:Ne znam hoce li ovo pomoci, da li si probala da iz ranije dobijenih notifikacija od RF-a kliknes na svoj profil, pa da vidis sta ce se desiti.umenemama wrote:Ja danas uradila 2 tw ali mi nijedan nije placen ....ovo je mozda 5-6 koji mi ne placaju zaredom. Ne mogu se cak ni logovati na rainforest da vidim statistiku,a otvara mi regularno hitove . Pokazuje mi error /invalid address or pass i na elitu i na insagc ..
Hvala
Jesam...
i za elite i za instagc i za svaki mi pokazuje invalid address or pass... cak mi je bio spasen password. U sub navece se slucajno odlogovala i od tad nikako da se loguje,a pokazuje i email i pass pri logovanju.
Kad odem na "Forgot your pass" nista mi ne dolazi na mail.
yeaah, neko je bar nesto skontao, ajd sacekacu jos malo kad pravo skontasAmaya wrote:Nisam radila ali "mislim" da sam nesto skontalakako_kad wrote:jel neko skuzio ovaj zadatak
Fact Validation
I nece ti stici na mail. Stigne ti link u notifikacije na koji treba da odes i da promenis password. Proveri notification box.umenemama wrote:kako_kad wrote:Ne znam hoce li ovo pomoci, da li si probala da iz ranije dobijenih notifikacija od RF-a kliknes na svoj profil, pa da vidis sta ce se desiti.umenemama wrote:Ja danas uradila 2 tw ali mi nijedan nije placen ....ovo je mozda 5-6 koji mi ne placaju zaredom. Ne mogu se cak ni logovati na rainforest da vidim statistiku,a otvara mi regularno hitove . Pokazuje mi error /invalid address or pass i na elitu i na insagc ..
Hvala
Jesam...
i za elite i za instagc i za svaki mi pokazuje invalid address or pass... cak mi je bio spasen password. U sub navece se slucajno odlogovala i od tad nikako da se loguje,a pokazuje i email i pass pri logovanju.
Kad odem na "Forgot your pass" nista mi ne dolazi na mail.

Poslala sam ti na pp neke primjerekako_kad wrote:yeaah, neko je bar nesto skontao, ajd sacekacu jos malo kad pravo skontasAmaya wrote:Nisam radila ali "mislim" da sam nesto skontalakako_kad wrote:jel neko skuzio ovaj zadatak
Fact Validation
Stalno izbacuje sa novim id-ovima![]()
Ja cu sljedeci koji dodje raditi pa sta god da bude, mogu jednom expelled, poslije cu znati kako i sta
semsasuljakovic wrote:Šta je ovo na instagc? Odjednom mi dodaše 50 bodova a pojma nemam zašto...
Ne mogu naći, google mi ne daje objašnjenje..
Hvala... Vidim da sam uradio najviše taskova u određenom vremenu... Potrefilo se da sam 22 taska uradio za nekih 45 minuta i valjda je to bilo dovoljno za prvo mjesto.umenemama wrote:semsasuljakovic wrote:Šta je ovo na instagc? Odjednom mi dodaše 50 bodova a pojma nemam zašto...
Ne mogu naći, google mi ne daje objašnjenje..
Mozda si bio medju prva tri u dnevnom takmicenju u taskovima ili offers
Klikni na Compete.Ima tu objasnjeno
http://postimg.org/image/4ef0j03yh/konahawaii wrote:slabo ovih dana...radite li sta?
Ako te zanima neki poseban zadatak, mozes iskoristiti google opciju za pregledavanje stranica: npr "site:forum.klix.ba tw", umjeto tw dodas sta te zanima: Test A Web Application, identify articles, Transcribe Information itd.MadridiisTa wrote: trebam prelistati preko 100 stranica, sa ne znam koliko postova da bi u jednom od postova našao odgovor na moje pitanje, iako je vama lakše napisati šta je TW.
ma za te pare nema sanse dok ga ne vrate na 10cBackInBlack wrote:841567
Identify Violent Or Sexual Content In Short Videos
Jeste poceli raditi ? Il jos uvijek bojkot ? 0,03 ... realno malo ...